Σελίδα 70 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Ειδα κι εγω τον χατζηπαπαρα που ενω εχουμε πολλακις συνεννοηθεί και συμφωνησει να μου αφηνει τους 80 ποντους που χρειαζομαι για να βγαλω την μοτο απο το σπιτι, να παρκαρει το Ιντεγκρα του παλι φατσα καρτα στην πορτα.

Χτες ομως η Χοντρη μου γλυστρησε , το βουλιαγμα στην πορτα του οδηγου δεν τον χαλασε.
    Τον χαλασε ομως που φωναξα την αστυνομια, εχω εκθεση απο το Γενικο Κρατικο για θλαση και τα 50Ε που μου εδωσε για το (επισκευασιμο) φλας.
    Επισης τα 72Ε προστιμο για σταθμευση ενω υπαρχει αντιστοιχη πινακιδα και αδεια απο την Δημο, πως προκειται για εισοδο-εξοδο μοτο.

Λεω αυτη την φορα να μην κανω καταγγελια για τον τραυματισμο μου, ελπιζοντας οτι επιτελους καταλαβε οτι τον χωρο τον χρειαζομαι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Οι κανόνες είναι για να επιβεβαιώνουν τις εξαιρέσεις ή το ανάποδο?

Σε είδα με το BMW 1200GS φουλ προβλεπέ, φορτωμένο ως απάνω. Σκάω δίπλα σου με κούτα υπολογιστή-κούτα οθόνης και μπαγαζιέρα και στο επιφώνημα μου, "Πολύ κουβάλημα σήμερα αδερφέ"! κοιτάς το φόρτωμά μου, βάζεις τα γέλια, ακολουθώ με καλή διάθεση και μου λες καλό δρόμο.

Μακράν ο πιο συμπαθής ΧιλιοδιακοσοΤζιΕςάκιας στα 3 χρόνια που καβαλάω δίτροχα.

Υ.Γ. Και χωρίς ξένον και τη μισή τούρατεκ απάνω. Όπως έπρεπε

Σε ειδα τυπε κυργιακατικο στην Αμαλιας, να κουβαλας στην καροτσα του VW ενα μορινι κι ενα μαλλον-τριουμφ-του-κάποτε(-αλλά-πολύ-κάποτε-όμως), και τα δυο σε αριστη κατασταση να γυαλιζουν.

Δεν ξερω αν ειδες τα ματια μου, που κολλησαν στη ζελατινα (και παλι καλα δλδ, γιατι αλλιως θα τα κυνηγουσα στο δρομο).
    Σιγουρα ειδες το λαιμο μου ομως, που γυρισε 180 μοιρες α λα εξορκιστης, οπως σε προσπερνουσα.

There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα παπάρα ποδηλάτη στον Κηφισό να πηγαίνεις χαλαρα χωρις φωτάκι στο ποδήλατο σου και να μην αγχωνεσαι αμα θα ζεις μεχρι την επόμενη έξοδο..
    σε είδα και σενα μαλακισμένη Ρομα που μας έστειλες κουβα και έχασες απο τα ταγάρια της Ιντερ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα τυπε κυργιακατικο στην Αμαλιας, να κουβαλας στην καροτσα του VW ενα μορινι κι ενα μαλλον-τριουμφ-του-κάποτε(-αλλά-πολύ-κάποτε-όμως), και τα δυο σε αριστη κατασταση να γυαλιζουν.

Δεν ξερω αν ειδες τα ματια μου, που κολλησαν στη ζελατινα (και παλι καλα δλδ, γιατι αλλιως θα τα κυνηγουσα στο δρομο).
    Σιγουρα ειδες το λαιμο μου ομως, που γυρισε 180 μοιρες α λα εξορκιστης, οπως σε προσπερνουσα.

παχη για τον Αγκο πηγαινα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδα μόλις με το κόκκινο σκούτερ/βέσπα να κάνεις αναστροφή στην είσοδο της Αττικής Οδού στο Γέρακα μόλις κατάλαβες ότι μπροστά σου έχει διόδια.

Δεν την παλεύετε λέμε ρε, χαλάλι το 30άρι στη μηνιαία κάρτα και την όποια ταλαιπωρία με τα ΜΜΜ καθημερινά.

Σας είδα να μπαίνετε αντίθετα στην υπόγεια διάβαση που έρχεται από Αγ.Πάντων στη Καλλιθέα και βγαίνει στη Εφέσου για Ν.Σμύρνη.Πρώτα μαύρο Vitara και μετά γκρι Ford Focus.Τι πίνετε ρε γίδια
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα zizou προβλεπε με το κουλουρι σου!
    Σε είδα και 'σενα με το porche να έχεις ορεξουλες...περαστικά σου...
    Τελευταία τροποποίηση από pektis; 03/11/2015 στις 00:32.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Σε είδα πατέρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ να παίρνεις το παιδάκι σου (νηπιαγωγείο ή πρώτη δημοτικού) από το σχολείο να το ανεβάζεις στη GS1200, να το βάζεις να κάθεται μπροστά σου πάνω στο τεπόζιτο (τα ποδαράκια του ούτε καν έφταναν στο κάτω όριο του τεπόζιτου...) και να φεύγεις ακράνωτος κι εσύ και το καημένο το παιδάκι. Και να κάνεις και σφήνες σαν τρελλός....!!! Δεν καταλαβαίνω... Τι σας έχει κάψει τον εγκέφαλο τόσο που να ρισκάρετε τη ζωή των παιδιών σας....????
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα και σε άκουσα θείο με το RD350 χτες απόγευμα στην Π. Ράλλη. Πάντα όρθιος ^^
    Life begins at 45°.

Σε είδα κωλοφαναρο να πεφτεις και να σπας... Το εγκεφαλικό το γλιτώσαμε παρά τρίχα.

Σας είδα Τετάρτη 28/10/2015

Σαν σφήκες που βγήκαν από το κουτί να τρέχεται δαιμονισμένα από τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο με τα γνωστά λευκά χαρτάκια στις πινακίδες και να προσπερνάτε από όποιο κενό βρίσκατε με ταχύτητες 140+.Σε είδα ξανά λίγο πριν την Επίδαυρο ξάπλα στο αντίθετο ρεύμα να σου έχουν βγάλει το κράνος και να περιμένουν το ασθενοφόρο...όσο για το TL1000R ρημαγμένο στην άκρη ...
    Βόλτα πάτε απολαύστε την , δεν κάνουν οι δρόμοι μας για πίστα .
    χρηστος

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το βεσπακι σου, να οδηγεις σαν μ@λακας και να κανεις σφηνες οπου να 'ναι...
    Οταν πηγες να χωθεις απο το πουθενα και στην ειπα, εκανες την παπια...
    Προσεχετε ρε...σε 2 ροδες εισαστε
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σε ειδα RD 350 κουκλα στη φρατζη...

Τι μου θυμισες......
    πουτσ@@@@@@@@@

Σε είδα μπροστά μου στα διόδια της Αττικής Οδού 50άρη με το παπί και την κυρά από πίσω με την κουκούλα για κράνος. Έβγαλες τα ψιλά και δίνοντάς τα στον ταμία του είπες "ένα κοτόπουλο" και χασκογέλαγες Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία με Ντούζο και Γαρδέλη. Τί μορφές κυκλοφορούν γύρω μας...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε