"Κατάφερα αυτό που ήθελα και δε θέλω να πέφτω ξανά σε κάθε αγώνα, οπότε τώρα με συμφέρει να ξαναγίνουμε φίλοι."
"Κατάφερα αυτό που ήθελα και δε θέλω να πέφτω ξανά σε κάθε αγώνα, οπότε τώρα με συμφέρει να ξαναγίνουμε φίλοι."
Life begins at 45°.
στα πεταχτα...σε ολο τον αγωνα εισαι πισω απο τον Lor και δεν κανεις μιση κινηση προσπερασης...ο κοντοπουτανος δεν μπορει να ακολουθησει και μενει και λιγο πισω...5 γυρους πριν τον τερματισμο και ενω η διαφορα με τον Dani ειναι στα 2,5 sec αρχιζει και μειωνετε...αρα οι οι μπροστα κοβουν η ο πισω παει ταπα...βασικα το πρωτο εγινε γιατι δεν ηθελε να ρισκαρει πτωση ο Lor...και εκει που ειχες ετοιμη την δικαιολογια οτι ο Lor πηγαινε ταπα , τα λαστιχα μας αφησαν χρονους και δεν μπορουσες να περασεις ερχεται με φορα ο κοντος να σε κανει τσιμπουκι...ο τριτος με 2,5 sec διαφορα να κερδισει τον αγωνα και εσυ να μην εχεις κανει μιση κινηση? αρα η σταματας τον κοντο γιατι αν περασει πρωτος γινεσαι και επισημος ξεφτιλα η πρεπει να περασει και εσυ τον Lor...
εχω φανατσια ε?
Ο JLo εκαψε το ποδι του ενω πανηγυριζε στη Μαγιορκα. (απο διαρροη ψυκτικου)
https://www.youtube.com/watch?v=U-xI...ature=youtu.be
Ξερω οτι καποιοι εδω περα δε θα στεναχωρηθουν και τοσο...![]()
Εμένα αυτό που μου έμεινε από το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι η χόντα υστερεί έναντι της γιαμάχα εφόσον βγήκε πρωταθλήτρια μπροστά από δύο χόντα που δεν μπορούσαν να την περάσουν..... έστω για το γόητρο.
Το ίδιο είπε και ο σπίκερ που περιέγραφε τον αγώνα.![]()
Former world champion Kevin Schwantz weighs in on the Marquez/Rossi controversies
http://www.motorsport.com/motogp/new...-grid-penalty/
μ'αρεσει που εισαι σιγουρος...
δες λιγο τα γυρολογια ανα γυρο και μετα ξαναλεμε ποιος πηγαινε ταπα...
σε ολο τον αγωνα γυριζουν 31 ψηλο με 32 ξερο...στο τελος γυριζουν 32 ξερο με 32,1-32,2..λογικο γιατι ερχεται η φθορα των ελαστικων...
ο pedrosa συνεχιζει στο 31 ψηλο και ειναι λογικο να τους μαζεψει την διαφορα και να τους φτασει..
οπως και να εχει αυτο το περιμενεις, γιατι 1ον ειναι πιο ελαφρυς και με το ελαχιστο καυσιμο που εχει απομεινει στις μοτοσυκλετες ειναι πλεονεκτημα γι'αυτον...
και 2ον μπορει να φυλαξε λιγο λαστιχο για το τελος...
αυτο (περιπου) εγινε και στο motegi στην Ιαπωνια φετος που ξετρυπησε τα yamaha και τους εριξε και 8,5 δευτερολεπτα στο κεφαλι οταν στον 11ο γυρο (απο τους 24..δλδ στα μισα του αγωνα) ηταν 7,6 δευτερα πισω...
δλδ καλυψε τα 7,6 προσπερασε (που τρωει χρονο αυτο) και εριξε και αλλα 8,5...![]()
Ρε ντεβιλ, άστο...
Το είδαμε οτι ο ΜΜ μπορούσε να περάσει οτι ώρα γούσταρε τον γιώργο.
Και ο Ντανος θα μπορούσε να επιμείνει αν ήθελε.
Ο γιώργος όσο μπορούσε το πήγε αλλά οι χόντα ήταν καλύτερες. Τι να κάνουμε τώρα.
Τον Μάρκο θα τον σέβεστε.
κοιταζοντας τα γυρολογια βλεπω οτι μεχρι απο την αρχη μεχρι το τελος ο ΜΜ κραταει την αποσταση ασφαλειας του 0.300, και το γυρολογιο του ειναι παντα προσαρμοσμενο στου Lor...απο τον 22 γυρο ο Pedrosa παραμενει στον ιδιο ρυθμο ενω οι 2 μπροστα κοβουν λιγο...και ειναι εμφανες οτι ενω η διαφορα μεταξυ Lor και ΜΜ παραμενει ιδια η διαφορα μεταξυ Lor και Pedrosa πεφτει ανα 0.2500 για να φτασει και στο 0.500 (26 και 27)...και εκει που ερχετε να τους περασει και τους 2 σουβλακι ως δια μαγειας ο ΜΜ θυμαται να δωσει την πρωτη και μοναδικη μαχη σε ολο τον αγωνα...ενα ενδιαφερον γεγονος ειναι οτι ενω μπλεξανε σε μαχη και ολη ειδαμε οτι χασανε και οι 2 χρονο η τελικη διαφορα απο Lor παρεμεινε στα 0.300 απο τον δευτερο...
οταν ακουω οτι σε μηχανακια 200+ αλογα καποια λιτρα καυσιμου σε κανουν πιο γρηγορο σοβαρα μου ερχετε να γελασω...αν ηταν ετσι ο κοντοπουτανος που ειναι καμια 20αρια κιλα λιγοτερο απο τους υπολοιπους θα επρεπε να σαρωνει σε καθε αγωνα...
οι 3 πρωτοι λογικα πρεπει να ειχαν την ιδια φθορα ελαστικου αφου ουσιαστικα δεν μπλεχτηκαν σε καμμια μαχη, που ως γνωστον εκει υπαρχει μεγαλυτερη φθορα...
ποιο Montegi και φθορα ελαστικων ρε???στο βροχινο???ημαρτον....
παω να βγαλω τα κιτρινα γυαλια μου τωρα...![]()