Όλο το σύστημα που έχει το ζουμί και την αντίσταση μέσα λέγεται ατμοποιητης.
Το κάτω μέρος που βιδώνει όλο αυτό το σύστημα λέγεται μοντ (μοντακι-μπαταριοθηκη).
Αγόρασε το evic vtc για μοντακι μαζί με τον toptank και είσαι αρχηγός.
Όταν θα θες να αλλάξεις αντίσταση (θα καταλάβεις ότι θα έχει μειωθεί η παραγωγή ατμού αλλά και από την αλλοιωμένο γεύση αυτου) θα αγοράζεις αυτές κοντά στα 1.2 ohm.
Την βιδώνεις μέσα, την παπαριαζεις με υγρό και μετά ατμιζεις.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Οκ οκ.
Λοιπόν
Tank ή ατμοποιητης. Ο ατμο/της αποτελείται από το deck (το κάτω μέρος χοντρικά που μπαίνει και το coil-αντίσταση - πηνειο ) και από το Tank του υγρού. Και τα 2 μαζί = ατμοποιητης.
Κάτω από το deck είναι το σπείρωμα που βιδωνει στο mod. Αυτό το σπείρωμα λέγεται 510. Το mod λοιπόν, έχει και αυτό θηλυκό σπείρωμα 510 για να βιδωσει ο ατμο/της. Το 510 είναι 90% διεθνές στάνταρ οπότε δε σκας για συμβατότητα ότι και αν πάρεις.
Στο mod λοιπόν περιέχεται ο πόλος 510, η μπαταρία αποσπώμενη ή μη, η πλακέτα που διαχειρίζεται τα ρεύματα κτλ.
Το vtc Mini είναι ένα αξιοπρεπέστατο mod που δουλεύει με μια μπαταρία η οποία είναι αποσπώμενη.
Άρα έχουμε.
1 τμχ kanger Toptank Mini
1 τμχ Vtc Mini
2 τμχ μπαταρίες τύπου 18650
1 τμχ θήκη για 18650
1 τμχ φορτιστή για τις μπαταρίες.*
*Το vtc Mini μπορεί να φορτισει τη μπαταρία και παράλληλα να ατμιζεις και αυτό λέγεται passthrough. Δεν συνίσταται γιατί μερικές φορές κάτι πάει στραβά, γιαυτό και οι περισσότεροι έχουν εξωτερικό φορτιστή.
Για καλύτερη διαχείριση ρεύματος στην λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας.
Σημαντικό! Προσοχή!
Όταν θα έχεις βάλει αντίσταση που δουλεύει με έλεγχο θερμοκρασίας (με συρμα ss ή ni200 ή ti)πρέπει να το "δηλώσεις "στο μοντ για να δουλέψει με τέτοιο τρόπο που αντέχουν τα σύρματα, σε αντίθεση περίπτωση θα εισπνεεις καρκίνο καθαρό.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
οκ αυτο ειναι clear Νικο... απλα δεν ηξερα οτι κανει τοσο διαφορα... Εχω ενα κιτ της nobacco και οσο ημουν Ελλαδα δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερη.. πηγαινα στο μαγαζι που το πηρα, επαιρνα τα υγρα και τις αντιστασεις γι αυτο και γεια σας..
Τωρα που ειμαι εξω ομως αν και προς το παρον εχω αποθεμα δεν ειχα σκεφτει οτι παιζει τετοιο ρολο...
βασικα απο οτι ειδα, οτι εχει η nobacco ειναι φασον της joytech.. εχω cupa ατμοποιητη με ετοιμες αντιστασεις clapton στα 1.5Ω και μοντακι που εχει τις εξης επιλογες...
3 μνημες, Τι, Νι, ss bypass... Υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται αυτοματα με βαση τι "διαβαζει" ως αντισταση ?
Quod me nutrit... me destruit.....