Σελίδα 70 από 101 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1502

Θέμα: Συζητηση σχετικα με το ΟνΟφαδικο 10ημερο (Πα 25/8/06 - Δε 4/9/06)

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Και τι ζητας καρντια μου?

Να κανουμε τις πεταλουτσες?

:rotflmao:
    τις πεταλουτσιτσες:a5: :a5: :a5:
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Και τι ζητας καρντια μου?

Να κανουμε τις πεταλουτσες?

:rotflmao:
    μιας και οι βορειοι εχουν μαθει το δρομο,και εχουν και αργια στις 26/10,λετε να κανουμε καμμια ισως λιγο πιο εξτριμ εκδρομοεντουριτσα,4ημερη περιπου,καπου στη μεση παν-κατ;;;;
    Ας πουμε συναντηση στο σπιτι του διαβατη και νανι μεσα κει.
    Θα βρισκουμε σπιτια,εκλησακια,υποστεγα κλπ για υπνο,οποτε λεω να μην παρουμε τουλαχιστον αντισκηνα.
    Το φανταζομαι χωρις προγραμμα για το που θα φτανουμε καθε μερα κλπ κλπ.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
    μιας και οι βορειοι εχουν μαθει το δρομο,και εχουν και αργια στις 26/10,λετε να κανουμε καμμια ισως λιγο πιο εξτριμ εκδρομοεντουριτσα,4ημερη περιπου,καπου στη μεση παν-κατ;;;;
    Ας πουμε συναντηση στο σπιτι του διαβατη και νανι μεσα κει

Μεχρι τα τελη του Οκτωβρη, ποιος ζει ποιος πεθαινει ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μεχρι τα τελη του Οκτωβρη, ποιος ζει ποιος πεθαινει ... :wacko:
    να παμε μονο οι ζωντανοι
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    να παμε μονο οι ζωντανοι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μολις μου ηρθε ενα mail απο τον Γιαννη, με την παρακληση να το ποσταρω στο ονομα του, μεχρι να τακτοποιησει τον υπολογιστη του και να μπορεσει να γραψει ο ιδιος ...

Τι είδε ο Γιαπωνέζος:

Ειμαι 54 ετών, μικρόσωμος με ασπρα μαλλιά,μυωπία 1.7, αστιγματισμό 0.7 και πρεσβυωπια 1.5 βαθμούς, αρα την νύχτα βράστα....αλλά και τήν μέρα δεν γνωρίζω τους ανθρώπους με την μία. Αυτό το διαπιστώνω τελευταια και όσο πάει χειροτερεύει....

Εχω ένα DR650 που ζυγίζει 1 τόνο για μένα, φορτωμένο με την γριούλα μου, σάκκο φούλ, σκηνή κλπ συμπράγκαλα.

Ταξιδεύω για χαβαλέ και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν πιά.

Βρίσκομαι σε καλή νεανική παρέα και ξαφνικά οι μισοί χανόμαστε μέρα μεσημέρι με ήλιο ντάλα. Απλά κάποιος δέν περίμενε. Τα συμμαζέψαμε με τον Αντώνη, Στέργιο και τους άλλους και συνεχίσαμε. Χαμογελώ... Αχ τα νειάτα.

Ανεβαίνουμε την πλαγιά μάλλον χαρούμενα και μέ περνα σβέλτα ένα ΚΤΜ με παίδαρο με camel back . Μόλις μας περνά μπαίνει στήν γραμμή μου και φυσικά γκαζώνει τέρμα. Πήρα μία στό χέρι ευτυχώς. Πήγε να βγεί ενα γαμώτ... αλλά πάλι η εικόνα με κάνει να χαμογελώ και λέω Αχ..τα νειάτα...

Σταματάμε στο Πανταβρέχει. Κάποιοι είναι ακράτητοι, άλλοι πεινάνε γιά άλλους μετράνε μόνο τα χιλιόμετρα.

Θα κατέβαινα στο φαράγγι να πώ ένα γειά στη φύση ακόμα και μόνος μου. Κατεβήκανε και άλλοι.

Οχι γιατί τους είπε ο Χρήστος ότι η Δομνίστα είναι κοντα αλλά γιατί κάποιος ήξερε τον δρόμο (εγώ) και μάλλον τους έτρωγε να δούνε και αυτοί γιατί ειναι θαυμαστό το μέρος. Γιατί πάντα να φταίει κάποιος άλλος?

Εξ άλλου ομαδικότητα δεν σημαίνει κοπάδι. Ούτε τελικά υπάρχει ο λύκος που τρώει αρνάκια ξεστρατισμένα.

Αν υπάρχει η σχετική χαλαρότητα η παρέα είναι ευχάριστη σε όλους αλλοιώς γίνεται καταναγκαστική.

Ομαδικότητα θα επιδείξουμε για να βγάλουμε ένα δύσκολο έργο σε πέρας αλλά πέρα από αυτό γίνεται βάσανο.

Το ξέραν από την αρχή υποψιάζομαι οτι θα νύχτωνε αλλά δέν τους έννοιαζε και ούτε θα έπρεπε άλλωστε.

Δεν είμαστε στο Κονγκο.

Μετά τα θαυμαστά αρχίζουν τα ζόρια. Η εικόνα που έχω είναι:

Ξεκινώ πρώτος με το μουλάρι μου μέ φώς καλό ακόμα.

Στόν δρόμο που ξέρω καλά έχουμε μόνο 2 διασταυρώσεις (Ροσκά & προς Θέρμο) που μπορούν να χαρακτηριστούν τέτοιες.

Ολοι οι άλλοι δρόμοι μπαίνουν σε οικισμούς και σταματούν οφθαλμοφανώς σε 10 μέτρα σε κάποια αυλη.

Σκοτεινιάζει και έχω πίσω μου νέα παιδια με WR400, KTM(δεν πρόσεξα), XR400,DRΖ400 με σακκίδια στήν πλάτη άντε και με το σκηνάκι και εγώ με το μουλάρι και την γριά μου δικάβαλος με διπλό φορτίο. Μπορεί να πήγαινα γρήγορα με το φορτίο την μηχανή και την όραση που έχω?? Αν ναι δεν το αντιληφθηκα.

Κανείς δέν με σταμάτησε, ούτε κορνάρισε ενώ σκοτείνιαζε για να μου πεί κάτι ή να συννενοηθεί μαζί μου για τον δρομο.

Σκέφτομαι: H πορεία δεν πρέπει να είναι τεμπέλικη. Θα φτάσουμε αργα βράδυ.

Εχει μπόλικη σκόνη. Οι αποστάσεις αναγκαστικά μεγαλώνουν και βλέπω σταθερά ένα φως πίσω μου και μένω ήσυχος. Δέν είναι αργά και οι λιγοστοί κάτοικοι των οικισμών συζητούν ήσυχα μπροστα στις πόρτες τους όταν περνάμε.

Αφού περάσαμε εν τάξει την Ροσκά με οπτική επαφή από τον επόμενο, στό τέλος σταματώ και περιμένω τον επόμενο στην διασταύρωση Αγρίνιο-Θέρμο

Αργούν. Ανησυχώ. Περιμένω όμως γιατι κάτι ακούγεται.

Φτάνει το wr400 σε φάση που η αδρεναλίνη του καβαλλάρη ειναι στο φούλ (politically correct expression).

Ησυχάζoυμε τελικά και οι δύο και περιμένουμε. Ερχονται και οι άλλοι μαθαίνω για το πέσιμο. Λένε για τα φώτα.

Δέν τους φάνηκε κάτι σοβαρό η χύμα.

Οργανωνόμαστε και γυρνάμε και προλαβαίνουμε τους ρέστους στην ταβέρνα.

Τα ακούει ο Χρήστος αντι για μένα. Σε μένα κουβέντα.Γιατί?

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Βγάλαμε ώραίες φωτογραφίες στο εξωπραγματικό φαράγγι. Εβγαλα την μηχανή και τίς έδειξα σέ όσα από τους φωτογραφημένους ήταν δίπλα μου.

Ακουσα φωνές θαυμασμού. Ηταν υπέροχες είπαν. Δέν μου είπαν να μήν τις δείξω πουθενά. Ευχαριστήθηκα.

Σήμερα απόρησα.

Στό site δέν ανέφερα στήν γκρίνια μου ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων. Οποιοι ξέρουν ξέρουν.

Πέστε μου μόνο όσους τους ακουμπά τί θέλουν να κάνω για να τους βγάλω απο δύσκολή θέση.

Στό τέλος από την εμπειρία βγήκαμε όλοι σοφότεροι. Καί αυτό μετρά.

Μου άρεσε η παρέα σας και σας σκέφτομαι όλους.

Η κοπελλιά εν τέλει είναι Μασάϊ και δεν μασάει.Καλό τιμόνι όπως και της είπα. Οταν κτυπά γρήγορα η καρδιά δέν είναι όλο από φόβο! Στλενει αιμα στό μυαλό και δουλεύει στα κόκκινα ενώ ένα μικρό enduro-διαβολάκι στο πίσω μέρος τρίβει ταχέρια του. Τόχω δει πολές φορές!

Α και που είστε ; μήν πατάτε τις ουρές...

Γιάννης (του Μπιμπίκου)

Για την Αντιγραφη ...

Χρηστος

Τελικα με τα Κερβεροπροβληματα, το ειχα στειλει 3 φορες και εσβησα τις δυο ...

... και κάπου εδώ ας δώσουμε τέλος στο ζήτημα και ας συνεχίσουμε τα καλαμπούρια και τα δουλέματα από τα παραλειπόμενα της εκδρομής...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    ... και κάπου εδώ ας δώσουμε τέλος στο ζήτημα και ας συνεχίσουμε τα καλαμπούρια και τα δουλέματα από τα παραλειπόμενα της εκδρομής...

Ειπαμε οτι για μενα εχει ληξει το θεμα!

Παρεμπιπτοντως να πω οτι οι επιμαχες φωτος, εχουν ηδη φυγει απ' το site, ενω αντικατασταθηκε και το επιμαχο κειμενακι ...

Οχι όλες, αυτή έμεινε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image10339781.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	60696

Συγγνωμη Γιάννη για την πέτρα απο την δίχως αιτία προσπέραση μου

και συγγνώμη για το επιθετικό μου κείμενο

και απο όλους σας για την πικρία που δοκιμάσατε

τέλος και απο μένα

τα λοιπά απο κοντά , να διασταυρώνονται και οι ματιές που μιλάνε πολύ περισσότερο.

φιλιά (το εννοώ) σε όλους

ανυπομονώ για το επόμενο

Μήτσε εγω ειμαι μέσα!, αλλά εθνική μέχρι 80 θα πηγαίνω φίλε!

(tnx God, που ειναι ολοι τους open minds)

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

... και πάρε και τίποτα τακάκια μην και ξεχάσει ο Μήτσος τα δικά του και χρειαστεί να τα αλλάξει δίπλα σε κανα γκρεμό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    ... και πάρε και τίποτα τακάκια μην και ξεχάσει ο Μήτσος τα δικά του και χρειαστεί να τα αλλάξει δίπλα σε κανα γκρεμό...
    χαχαχαχχα

και να φανταστεις Στέργιο

οτι στη μια τσαντα που ειχα μαζι, ειχα ενα ζευγαρι τακακια, παλιά που εχουν ακόμα "ψωμί" και εχουν ξεμεινει στο σάκκο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Συγγνωμη Γιάννη για την πέτρα απο την δίχως αιτία προσπέραση μου

και συγγνώμη για το επιθετικό μου κείμενο

και απο όλους σας για την πικρία που δοκιμάσατε

τέλος και απο μένα

τα λοιπά απο κοντά , να διασταυρώνονται και οι ματιές που μιλάνε πολύ περισσότερο.

φιλιά (το εννοώ) σε όλους

ανυπομονώ για το επόμενο

δε πιστευω να εννοεις και το <σε ολους>
    ενα ονομα τοχουμε
    οκ τα 80,αλλα βαλε και κανα γραναζι

(tnx God, που ειναι ολοι τους open minds)
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

ψιλοταμπερδεψα και τα ψιλοξεμπερδεψα
    ψιλο παντα

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Παρόμοια θέματα

1. Ονοφαδικο 10ημερο (Πα 25/8/06 - Κυ 3/9/06)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 545
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2019, 12:25
  2. ΟνΟφαδικο 10ημερο (Πα 25/8/06 - Δε 4/9/06)
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 05:31
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ