Brosακιδες ευχαριτω για την βοηθεια που καταφερα να κανω αρκετα πραγματακια στο μοτο μου χαρης την βοηθεια σας
τελευταία έβαλα κ την γλιστρά κ μπορώ να πω πως ειχα χρονια να ακουσω το μοτο μου τοσο ήσυχο..
αλλαξα κ συνεμπλοκ κ τα αποτελεσματα ηταν φανταστικο
1οn αλλαζοντας (βαζοντας καλλιτερα μιας κ δεν ειχε μεινει σχεδον τπτ εκει μεσα)συνεμπλοκ τα αποτελεσματα ηταν πως σταματήσαν η κραδασμοί κ κατι ακομα που καταλαβα ειναι πως χωρις καλα συνεμπλοκ(κ πολλες φορες σχεδον καθολου) το μονο που θα καταφερει καποιος θα ειναι να <<φαει>> το καρε του εμπρος γραναζιου
οποτε το νου σας....
λεγονται πολλα για το καρε του αξανο του εμπρος γραναζιου,αστοχια υλικου,μονο μαμα γραναζι γιατι τα αλλα τρωνε το καρε λογο οτι ειναι ποιο σκληρο το μεταλο κ.α τετοια.... για μενα ο μονος φταιχτης στο φαγωμα του καρε του εμπρος αξονα ειναι τα σινεμπλοκ.
Αυτα διαπιστωσα κ ειπα να το πω
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Sorry που θα σας απογοητεύσω αλλά θα πρέπει να φτάσετε τα 30 χρόνια.
www.philpa.gr
www.fiva.org
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλησπέρα στην παρεά. Σήμερα το πρωι το BROS εν κινήσει σταματησε. Τα ηλεκτρικά δουλέυουν έχω φωτα νεκρά κόρνα φλάς. Η μίζα δεν γυρίζει (το κλάκ του ρελέ ακόυγεταί) και ακόμα και στην κατηφόρα δεν παίρνει μπροστα. Μπαταρία μετράει μία χαρά 13 volt. Εχει κανείς ιδεά τι να πρωτοκοιτάξω. Υπόψιν ότι η μηχανή δεν είναι καινόυρια.... Εϊναι ένα BROS PGM που έχει κάνει 400.000 Km χωρίς προβλήματα....Ευχαριστώ παίδες....
Σαν πολλά μου ακούγονται τα 400.000 km (ταξί ήταν; ) αλλά ας πάμε στο θέμα μας.
Στη θέση σου θα έκανα έλεγχο σε όλες τις ασφάλειες (κάτω από το φανάρι), έλεγχο στην ασφάλεια στο ρελε και θα βραχυκύκλωνα και το ρελέ να δω αν γυρίζει η μίζα...
Αφού φτάσουμε να γυρίζει η μίζα τσεκάρεις αν έχουν σπινθήρα τα μπουζί και μετά βλέπουμε...
Επίσης μιας και λες ότι δεν πήρε ούτε στην κατηφόρα με ταχύτητα, τσεκάρεις και αν λειτουργεί η αντλία βενζίνης... (βραχυκυκλώνοντας το μαύρο με το μαύρο-μπλε καλώδιο που πάνε στο ρελε της αντλίας)
Give me fuel, Give me fire
Καλησπέρα παίδες.
Πιστός στην (κακιά) συνήθειά μου εξαφανίστηκα πολύ καιρό. Στο διάστημα αυτό έγιναν κάποιες αλλαγές στο BROSάκι μου, αλλά και κάποια πισωγυρίσματα..Δυστυχώς!
Μου αρέσει πολύ που το φόρουμ και ειδικά το τόπικ μας (βάζω και εμένα μέσα καταχρηστικά επειδή έχω καιρό να μπώ) βαστάει και μάλιστα ανασκοπώντας βρήκα πολλά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ακόμη περισσότερο που πλέον το μοντέλο μας ζεί μια δεύτερη άνοιξη. Είναι απίστευτος ο αριθμός που βλέπω στους δρόμους.
ισχυει αυτο...σε λιγα χρονακια παμε για 30 χρονων μηχανη και θα την βλεπεις να κυκλοφορει κανονικα στους δρομους και οχι τπτ ως αντικα με πολυ φροντιδα,μαλαξεις και προδερμ αλλα κατι χρεπακια με καμια αλλαγη λαδιων και γραφουν τις 100.000δες κμ για πρωινο!!
KALISPERES PEDES MOLIS PRIN 4 MERES EGINA KATOXOS ENOS BROS 400 TO PIRA STIN TIMI TON 1000 KAI MAZI PIRA KAI ENA AKOMA BROS KOMPLE .TORA VRIKA KINITIRA APO AFRIKA KAI PAO DEYTERA NA TON PARO .THA TO KANO POLI ASTERI EINAI H 10 MIXANI MOU KAI EIPANA IREMISO ARKETA KAI LOGO ILIKIAS ( 45 ) ALLA KAI LOGO KATASTASIS TON XRIMATON .
AN EINAI GIA KAFEDAKI KAMIA FORA EIMAI PARON