Μητρικη έβαλα την Asus Prime B250 Plus στα 100€. Ο λόγος που τη διαλεξα ειναι τα 4 RAM slots, type C, .M.2, και οτι ειναι full ATX για να εχω χωρο, Δε χρειαζοταν να παω σε κατι καλυτερο και μη σου πω και οτι ηταν και λιγο overkill για τη χρηση που του κανω αλλα ειναι και ο ψυχολογικος παραγωντας στη μεση. Εχει και LED
Απο RAM 2 x 4GB 2133MHz χωρις heat sink, spreader etc απο την Crusial στα 60€ (απλα και λειτουργικα) στο μελλον θα βαλω αλλα 8 για να ειμαστε λιγο πιο future proof.
CS go, καλα που μου το θυμησες να το κατεβασω στο steam να υπαρχει.
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ ή μπορεί να μπει κάπου αλλού για να το δει περισσότερος κόσμος. Από το bug του Cloudbleed πέτυχα το car.gr που είχε το cloudflare. Οπότε όσοι έχουν accounts εκεί καλό θα ήταν να αλλάξουν passwords.
Αγόρασα ένα πληκτρολόγιο και τακτικά πλέον σκάει μπλέ οθόνη.Υπάρχει τρόπος να τη κάνω print screen μπας και βρούμε τι φταίει;
Φίου φίου φι φι φίου
Γράψε σε ένα χαρτί το μήνυμα λάθους και τον κωδικό, ρε άνθρωπε.![]()
Life begins at 45°.
Δεν το προλαβαίνω δυστυχώς.Συν οτι δε ξέρω κατά που πρέπει να κοιτάξω μπας και προλάβω.
Φίου φίου φι φι φίου
Κάνει restart αμέσως;
Βγάλε το πληκτρολόγιο, αν όντως αυτό ευθύνεται για τη BSOD και, αφού μπεις Windows, πήγαινε My Computer -> Properties - Advanced System Settings -> Startup and Recovery Settings και κάνε uncheck το Automatically Restart. Shutdown, σύνδεσε το πληκτρολόγιο, άναψε, BSOD, σημείωσε ό,τι σου είπα, μπες στο αγαπημένο σου φόρουμ και πόσταρε.
Life begins at 45°.
Είπε ο άνθρωπος που χτες χρησιμοποίησε τη φράση "γράψε ένα cd μουσικής για το αυτοκίνητο".![]()
ΕΚΑΒίτης είναι ο άνθρωπος... Δε μιλάμε για μένα.![]()
Life begins at 45°.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).