Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Oops! Ειναι πολλες οι σελιδες! Αυτο εχει μπει?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από jezuz Oops! Ειναι πολλες οι σελιδες! Αυτο εχει μπει? Το θυμάμαι να εχει μπεί αλλά το ψαχτήρι δεν το βγάζει. Κι ειναι και πολύ αξιόλογο.
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
στο απο κατω δες
Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Ένα ευκολάκι.Τι μηχανάκι οδηγούσε ο Άλκης Παναγιωτίδης στην Γλυκιά Συμμορία του Νικολαίδη (1983). Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά ούτε 30 ετών δεν είναι το φιλμάκι μην κάτσετε όμως να την δείτε τώρα είναι και μεσημέρι και δεν πολυταιριάζει... Eυκολακι ο Παναγιωτιδης δεν οδηγουσε κανενα .
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Eυκολακι ο Παναγιωτιδης δεν οδηγουσε κανενα . Ok τα μπέρδεψα μάλλον ο αναβάτης ήταν πιο "χαμηλόβαθμος" , για ρίχτο τώρα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από jezuz Oops! Ειναι πολλες οι σελιδες! Αυτο εχει μπει? Windhoff 1928
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dim_rac Windhoff 1928 Σωστός! jezuz εχει ξαναμπεί το Elf Honda. Aυτό είναι το Elf5 του Ron Haslam . 1987 με 4κυλινδρο κινητηρα NSR500.
χμμμ... εβαλα elf honda στην αναζητηση του θεματος και δεν μου εβγαλε κατι, και το εβαλα, μαλλον δεν πρεπει να βαλω αλλα γιατι ολο τα ιδια βαζω
Δημοσιεύθηκε αρχικά από jezuz χμμμ... εβαλα elf honda στην αναζητηση του θεματος και δεν μου εβγαλε κατι, και το εβαλα, μαλλον δεν πρεπει να βαλω αλλα γιατι ολο τα ιδια βαζω Δεν το είπα για να μην βάλεις. Απλα το ψαχτήρι αλλα τα βρίσκει και αλλα οχι. Βαλε κι άλλα!
Λεπτομέρεια απο προβολέα μοτοσυκλέτας Τι είναι?
Δεν ξέρω εάν έχουν μπει πάλι... από ένα γρήγορο ψάξιμο δεν εντόπισα κάτι... Η πρώτη είναι αυτή:
DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI... ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΖΑΚΕΤ REV'IT GT
Κι ένα scooter...
Curtiss Royal Pioneer??? & Suzuki SW-1 (Japanese market only)
Nα βαλω μια φωτο ακομα απο το παραπανω