Σελίδα 71 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Οι άνθρωποι είναι πανέξυπνοι τελικώς . Τους βγάζω το καπέλο .

"Σπάνε " και καλά την απεργία τους , ξεκινάνε να αναμεταδίδουν από το σύνταγμα διαφημίζοντας το κίνημα των αγανακτισμένων ( για να στρέψουν τη κοινή γνώμη υπερ τους ) , κατόπιν ξεπροβάλλουν οι κουκουλοφόροι ( αστυνομικοί , υπάλληλοι...κτλ) και ξεκινάνε τα επεισόδια .

Αναμεταδίδουν χάος και αναρχία , κατηγορώντας τους κουκουλοφόρους που χαλάνε αυτήν την υπέροχη διαμαρτυρία ...κτλ

Κατόπιν φεύγουμε εντελώς από το σύνταγμα και τα γεγονότα και αφού το ψάρι έχει τσιμπήσει αρχίζουμε να μαζεύουμε τη ψαριά . Μιλάνε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και μλκιες , και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής από τα δύο κόμματα ...κτλ,κτλ , που φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι αλλά θα συνεχίσει το δρόμο του μεσοπρόθεσμου .

Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι η πολιτική που χαράζουν αλλά πως θα κάνουν το λαό να το χωνέψει και αν γίνεται να πει και ευχαριστώ στο τέλος .

Και μέχρι να πάρει χαμπάρι ο λαός τι γίνεται και πάλι θα έχει περάσει άλλος ένας χρόνος με ανεργία , μείωσεις αποδοχων , απολύσεις ...κτλ

μπραβο φιλε,συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Οι άνθρωποι είναι πανέξυπνοι τελικώς . Τους βγάζω το καπέλο .

"Σπάνε " και καλά την απεργία τους , ξεκινάνε να αναμεταδίδουν από το σύνταγμα διαφημίζοντας το κίνημα των αγανακτισμένων ( για να στρέψουν τη κοινή γνώμη υπερ τους ) , κατόπιν ξεπροβάλλουν οι κουκουλοφόροι ( αστυνομικοί , υπάλληλοι...κτλ) και ξεκινάνε τα επεισόδια .

Αναμεταδίδουν χάος και αναρχία , κατηγορώντας τους κουκουλοφόρους που χαλάνε αυτήν την υπέροχη διαμαρτυρία ...κτλ

Κατόπιν φεύγουμε εντελώς από το σύνταγμα και τα γεγονότα και αφού το ψάρι έχει τσιμπήσει αρχίζουμε να μαζεύουμε τη ψαριά . Μιλάνε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και μλκιες , και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής από τα δύο κόμματα ...κτλ,κτλ , που φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι αλλά θα συνεχίσει το δρόμο του μεσοπρόθεσμου .

Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι η πολιτική που χαράζουν αλλά πως θα κάνουν το λαό να το χωνέψει και αν γίνεται να πει και ευχαριστώ στο τέλος .

Και μέχρι να πάρει χαμπάρι ο λαός τι γίνεται και πάλι θα έχει περάσει άλλος ένας χρόνος με ανεργία , μείωσεις αποδοχων , απολύσεις ...κτλ

+1000............................

Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε!

Είμαστε στο δρόμο, είμαστε παντού και καμία μορφή καταστολής – απ’ όπου κι αν προέρχεται – δεν μας σταματά!

Συνεχίζουμε στο δρόμο!

Από τις 18:00 ένας νέος κύκλος κινητοποίησης έχει ξεκινήσει!

Παρά το όργιο καταστολής η πλατεία πλημμύρισε ξανά από κόσμο!!

Θα παραμείνουμε στις πλατείες ειρηνικά, ενωμένοι και αποφασισμένοι για να ρίχνουμε oποιαδήποτε κυβέρνηση δεν διώξει την τρόικα και το μνημόνιο! Το χρέος τους δεν μας ανήκει και δεν θα το πληρώσουμε!!

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στη Λαϊκή μας Συνέλευση στις 21:00, όπως κάθε μέρα!!

http://real-democracy.gr/
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

το μαζι τα φαγαμε θα γινει ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΙΣΟΠΟΣΑ...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ας ξαναμιλησει κάποιος για γνωστους αγνωστους, για μπαχαλάκηδες, για «αναρχικους» και ξερω και γω τι αλλο... και ας θυμηθουμε και 3 ψυχες που φυγαν..... ετσι στεγνα παρακρατικά....

Γαμημενοι προδοτες του λαου
    Ban 'em all

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ας ξαναμιλησει κάποιος για γνωστους αγνωστους, για μπαχαλάκηδες, για «αναρχικους» και ξερω και γω τι αλλο... και ας θυμηθουμε και 3 ψυχες που φυγαν..... ετσι στεγνα παρακρατικά....

Γαμημενοι προδοτες του λαου
    +ολα!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Σήμερα τα χημικά έπεσαν με το τσουβάλι..
    Οι ματατζήδες την έπεσαν σχεδόν από παντού στους ανθρώπους που ήταν στην πλατεία Συντάγματος ρίχνοντας συνέχεια κρότου λάμψης, δακρυγόνα και ότι άλλο μπορούσαν.
    Προκαλώντας ατμόσφαιρα αποπνιχτική, ανθρώπους να λιποθυμούν να κοντεύουν να ποδοπατηθούν να φεύγουν τσαντάκια και ότι άλλο είχε κάποιος προσπαθώντας να πάει κάπου που να βλέπει-ανασάνει και φυσικά να προσπαθεί να αποφύγει τους μπάτσους που έβλεπε ξαφνικά μπροστά του ή απλά αισθάνονταν το γκλοπ κάπου πάνω του.

Μπράβο λοιπόν στους μπάτσους που κατέστρεψαν την σκηνή με τις πρώτες βοήθειες, μπράβο τους που τους έλεγε η εθελόντρια σας παρακαλώ μην μας πειράζετε έχουμε ηλικιωμένους και την χτύπησαν και πάλι μπράβο τους για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί σήμερα.

Τώρα ότι αφορά για το αν υπάρχουν ασφαλίτες μέσα στις πορείες μην ακούω χαζομάρες παρακαλώ.. φυσικά και υπάρχουν και όποιος έχει πάει σε πορεία, διαδήλωση, διαμαρτυρία τα έχει δει live ... Προσωπικά δεν χρειάζομαι κάποιον να μου το πει, να μου το επιβεβαιώσει ματάκια έχω και βλέπω, όπως έχει πετύχει ασφαλίτη που έτυχε να τον δω την προηγούμενη στο Δικαστήριο.

Μπράβο σε όσους έμειναν μετά τα τόσα χημικά.

διαφωνω σε πολλα μαζι σου.....
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    τελικα για ολα και για τον χαμο που εγεινε χθες φταιει η αστυνομια και τα ΜΑΤ ?
    οχι αλλα λεω τωρα εγω γιατι τοσες μερες που ειμαστε στην πλατεια συνταγματος ειρηνικα δεν μας πειραξε η αστυνομια...
    αλλα ξεχασα χθες οι μπαχαλακιδες και οι αναρχικοι ηταν αστυνομικοι που πηραν εντολη να πεταξουν μολοτοφ ,να σπασουν μαρμαρα ,και μετα να τα πεταξουν στους συναδελφους τους για να απομακρυνθουν οι αγανακτισμενοι......

με λιγα λογια παραμυθια της χαλιμας!!!!!

για γελια και για κλαματα υποθεσεις επιστημονικης φαντασιας!!!!!
    καλαματιανος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    οχι αλλα λεω τωρα εγω γιατι τοσες μερες που ειμαστε στην πλατεια συνταγματος ειρηνικα δεν μας πειραξε η αστυνομια...
    αλλα ξεχασα χθες οι μπαχαλακιδες και οι αναρχικοι ηταν αστυνομικοι που πηραν εντολη να πεταξουν μολοτοφ ,να σπασουν μαρμαρα ,και μετα να τα πεταξουν στους συναδελφους τους για να απομακρυνθουν οι αγανακτισμενοι......

Τώρα ή είσαι αφελής, ή άσχετος, ή κάτι άλλο που δεν θέλω να το σκεφτώ..

Κι επειδή κάποιοι από εμάς παίζει και να γνωρίζουμε διαδικασίες και πρακτικές, άστο γιατί μου θυμίζεις αναμμένο σπίρτο πάνω από κουβά με ζεστή βενζίνη...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f

Άνθρωπέ μου, τι λες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τώρα ή είσαι αφελής, ή άσχετος, ή κάτι άλλο που δεν θέλω να το σκεφτώ..

εχει δηλωσει ο ανθρωπΑς τι ειναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άνθρωπέ μου, τι λες;
    υπεραμυνεται των συναδελφων του απλα στελιε.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ας ξαναμιλησει κάποιος για γνωστους αγνωστους, για μπαχαλάκηδες, ........
    και όμως φίλε μου εγώ είδα και απο αυτούς (+ τους άλλους βέβαια). Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν είτε το γνωρίζουν είτε όχι. είτε έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο είτε όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

το να πιστεύεις οτι δεν υπάρχουν καν αυτοί οι τρελοί σε κάθε πορεία είναι το ίδιο με το να πιστεύεις οτι δεν υπάρχουν οργανωμένες προβοκάτσιες απο το παρακράτος.

συγνώμη δηλαδή που τους είδα και τους αναφέρω, ..... εεεε ..... ντρέπομαι δηλαδή να πω την αλήθεια, που έπεσαν μπροστά μου .... δεν θα το ξανακάνω ... και θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Διάβασα πριν από λίγο ότι μετά τον Λιάνη παραιτήθηκε και ο Φλωρίδης....

Ένα-ένα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει...Προφανώς το θέατρο που έστησε ο ΓΑΠ δεν έπιασε και τώρα θα βρεθεί στην πρωτοφανή θέση να σχηματίσει νεα κυβέρνηση που κινδυνεύει να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης...ΜΠΑΧΑΛΟ τελείως λέμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχει δηλωσει ο ανθρωπΑς τι ειναι.

Το ξέρω.. άλλο λέω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Διάβασα πριν από λίγο ότι μετά τον Λιάνη παραιτήθηκε και ο Φλωρίδης....

Ένα-ένα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει...

Το πλοίο φταίει; Ή τα ποντίκια;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF