Σπύρο ο λαιμός του ποδηλάτου που επέλεξες -αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω- μου φαίνεται λίγο..πως να το πω.. ακυρούλης;![]()
Η πορεία θα δείξει βέβαια απλά έχε υπόψιν σου και λαιμούς από ποδήλατα downhill, είναι πιο κοντοί και πιο χαμηλοί (και πιο ενισχυμένοι βεβαιως βεβαίως), δεν έχουν όμως τη δυνατότητα ρύθμισης ύψους όπως αυτόν που έχεις τώρα. Έχουν όμως κάτι σχεδιάκια μερικοί από αυτούς...![]()
Δες λίγο τον Diabolus της RaceFace για παράδειγμα.
![]()
στην αρχη της ανακατασκευης ειχα χρησιμοποιησει εναν κοντο λαιμο που ειναι σταντ μπαιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σπύρο ο λαιμός του ποδηλάτου που επέλεξες -αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω- μου φαίνεται λίγο..πως να το πω.. ακυρούλης;![]()
Η πορεία θα δείξει βέβαια απλά έχε υπόψιν σου και λαιμούς από ποδήλατα downhill, είναι πιο κοντοί και πιο χαμηλοί, δεν έχουν βέβαια τη δυνατότητα ρύθμισης όπως αυτόν που έχεις τώρα. Έχουν όμως κάτι σχεδιάκια μερικοί από αυτούς...![]()
Δες λίγο τον Diabolus της RaceFace για παράδειγμα.![]()
![]()
και η συνολικη εικονα εχει καπως ετσι....
![]()
Καλά αλλά θα στη σπάσω λίγο ακόμα (είμεθα ολίγον περίεργοι εμείς οι άμαλλοι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
στην αρχη της ανακατασκευης ειχα χρησιμοποιησει εναν κοντο λαιμο που ειναι σταντ μπαι![]()
και η συνολικη εικονα εχει καπως ετσι....![]()
Τι θα ήθελα διαφορετικό στο κουκλί που βλέπω λοιπόν: Λίγο πιο σκουρόχρωμη σέεεελααααα... μου φαίνεται ότι χάνεται στο χρώμα του πλαισίου και δεν θά'πρεπε..
Ένα πιο σκούρο καφεδάκι (όλα εύκολα τα βλέπω)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
τα γ@μημεν@ μονο εμενα αρεσουν?
Ωραία είναι.. απλά δεν ξεχωρίζουν τα γράμματα. δεν φαινεται απο καποια αποσταση τι γραφουν..
Κατα τάλλα μια χαρα η αερογραφια..
ο λαιμος ο πρωτος που ειχες επιλεξει μου φαινεται ηταν καλυτερος..
Καλη συνεχεια και καλες γιορτες!
![]()
![]()
πολυ ομορφο σπυρακο ηδη!!!!προχωρα το κουκλι...ειναι τρελα!!!!!
εμενα μ αρεσει πολυ!!
χρονια πολλα και καλα σε ολους μας και σ ολο τον κοσμο!!!!
υπομονη και δυναμη![]()
![]()
τα παντα ρει..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
τελειωνεεεε....
ε! ρε αμα ησαν μερικα χρονακια πιο νιατο τι γκομενακια θα ειχες ριξει εξω απο τα ουφαδικα...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam