Σε ειδα βλαμμενε ταριφα να κοιτας το μηλοτηλεφωνο σου στο φαναρι και να μην ξεκινας στο πρασινο. Και μας εβριζες που σου κορναραμε κιολας.
Σε ειδα βλαμμενε ταριφα να κοιτας το μηλοτηλεφωνο σου στο φαναρι και να μην ξεκινας στο πρασινο. Και μας εβριζες που σου κορναραμε κιολας.
Σε ειδα "παγκοσμιε" με το μαυρο CBRκατιRRRRRR σημερα το πρωι να ξεκιναω με στο σκουτερ φυσιολογικα (ουτε γρηγορα, ουτε αργα δλδ) και να με περνας στα 3εκ ολο υφος.
Σε περασα σε ολες της στροφες, και με περνουσες στις ευθειες.
Στο φαναρι σου λεω Καλημερα δυνατα και κοιτας μπροστα σαν παγωνι.
Σου ξαναλεω καλημερα ΠΟΛΥ δυνατα.....γυρνας και με κοιτας ολο μαγκια....
"Ταπα το πας "του λεω....
κορδονεται.....
"Ναι του πινω το αιμα" μου λες....
"το ξερω" σου απαντω...."προσπαθουσα να σε περασω αλλα δεν τα καταφερα"....
ξανακορδωνεσαι και φευγεις χαρουμενος....
Σε πηγαινα τροχο ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ρε νουμερο...300cc VS 1000cc .....τι καμαρωνεις-προσβολα ηταν...!!!!
Τι πινουν ρε πρωι-πρωι τελικα;
![]()
Σε είδα να στρίβεις με το βαραντέρο "όλα κάτω" στην παραλιακή
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα κρετίνε με το επαγγελματικό φορτηγάκι να σταματάς για παράδοση και να ανοίγεις ανέμελα την πόρτα αναγκάζοντας την κοπέλα με το σκούτερ να πέσει στα φρένα για να μην καρφωθεί στην πόρτα σου... κι αντί να ζητήσεις συγγνώμη ζήταγες και τα ρέστα από πάνω.![]()
Σε ειδα "ΖΕΥΣ" εχθες στην ταναγρα!!! Τα λογια ειναι περιτα.....
Ειδα την Ζ1300 σου, μαστορα.
Σε απιστευτη κατασταση, σαν να βγηκε σημερα στους δρομους.
Μου ειπε οτι την εχει στην κρεβατοκαμαρα και την βγαζει μια στο τοσο καμια βολτα.
Μετα που μου ειπε οτι εχουν ξεχωριστες καμαρες με την κυρα του, δεν μου εκανε εντυπωση.
Παω να σκουπιστω τωρα, γιατι χανω υγρα -χαμηλα- απο το μεσημερι.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σε είδα κουστουμαρισμένε κωλόγερε να κάνεις όπισθεν με την ΙΗΟ....(το υπόλοιπο το χω)octavia γκρι και να παίρνεις παραμάζωμα ένα στρώμα( ΚΚΕ......) και ντόμινο δυο σκούτερ στις αφίξεις του ΕΛ.ΒΕΛ σήμερα στις 1730. Αφού μου κλάφτηκες να σηκώσουμε τις μηχανές και μου άρχισες την παπαρολογία περί βασάνων σου, μου είπες οτι θα αφήσεις στοιχεία ν αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες ! Σε πίστεψα...λάθος μου ! Όταν βγήκα δεν είχες αφήσει τίποτα στα μηχανάκια.....παλιοξεφτίλα ! Άφησα όμως εγώ την πινακιδούλα σου στο στρώμα που χε ζημιές κανα 300 ευρά....! Για κάτι τέτοια κοθονάκια έχουμε φτάσει εδώ....! Κρίμα ..... σπαταλάτε το σεβασμό που δικαιούται η ηλικία σας...!
Σας είδα σήμερα όλους από τις 08:30 που μαι στο δρόμο να τρακάρετε μεταξύ σας, με σηματοδότες, με κάγκελα και με τα χώματα. Σε είδα με το τρανσαλπ να σου χουν βάλει κολάροι οι δίκυκλοι του ΕΚΑΒ στον Αγ. Κοσμά. Σας είδα μετά Ducatia στην παραλιακή άλλοι γυρνάγατε από Σούνιο άλλοι πηγαίνατε. Σε είδα και εσένα που χαιρέτησες με το Tiger και ανταπέδωσα (ελπίζω να το κατάλαβες). Μετά τις 14:00 αρχίσανε να σκάνε και τα ss με τους ακράνοτους.
Το πιο δυσάρεστο είναι που είδα την παρέα σου να σου χτίζει στο Ribas το εκκλησάκι. Αν φόραγες κράνος μάλλον θα σουν για βόλτα σήμερα μαζί με τους φίλους σου![]()
Σε είδα φιλαράκι δικάβαλο με το adv1190 να περιμένεις να περάσω στα Βίλια...εγώ επίσης δικάβαλο με το smt για ξεσκούριασμα μετά από πολυυ καιρο. Ωραια η παρέα μεχρι το πορτο, δυστυχώς πήγαμε σε αλλη καφετέρια. Αν ειναι κάποιος από εδώ, χάρηκα για τη βολτα![]()
Σε ειδα 50αρη με το tdm να σταματάς στο φανάρι της σκυλιτση με την πεζικου, να βγαζς του κρανς, να στρωνς του μαλλλί, να φουρας του κρανς στον αγκωνα και βουρ για καφε...
Σε είδα εχθές στον Κηφισό με το Octavia 1.8 rs να μου κουνιέσαι και μπάμ μπούμ από την εξάτμιση στην καλύτερη να είχες 250-300ps έτσι όπως άνοιξες.Όταν σε πέρασα χαλαρά και αργά (σιγά μην χάλαγα βενζίνη στο 1000) μόλις κόλλησες πιό πάνω στην κίνηση και σε κοίταγα μέσα από την ζελατίνα φανταζόμουν τον εαυτό μου σε thug life φάση όπως τα βιντεάκια που κυκλοφορούν χαχαχαχα
ps:Με το ξακοσαράκι πιo παλιά θα έπαιζα μαζί σου να σε κεράσω όπως την 430 modenas στην Ποσειδώνος που ακόμα πρέπει να κλαίει....
Keep spamming!!!:a13:
Σε είδα ρε τύπε με το ασημί κρανάκι, να σου κορνάρουν 6 μηχανάκια πίσω σου και εσύ να βολτάρεις στην νιρβάνα σου. Ζεν. Σε περάσαμε όλοι μαζί στο πρώτο άνοιγμα, άλλοι δεξιά και άλλοι αριστερά, έφαγες το μπινελίκι από όλους αλλά ατάραχος ευθυτενής με το τζετάκι το αζελατίνωτο, το μάτι μισόκλειστο (από τσίμπλα; ο αέρας τον παλαίουρα τον μάχιμο δεν τον ενοχλάει ποτές) και φέεεεεεεεετα γιατί στα εξήντα σου εσένα του ψημένου μοτοσικλετιστή του άντρακλα με το μπέβερλι, θα σου πουν τα τσουτσέκια πως θα οδηγάς ρε, κοίτα δεν έχουν σέβας οι νεανίσκοι. Το παράσημο το πενταδάχτυλο να το φοράς με τιμή και δόξα γελοίε τύπε.