φρεσκες προτασεις για μακροπροθεσμες επενδυσεις και ταχεια αναπτυξη..............
http://www.protothema.gr/politics/ar...on-metanaston/
Καθόλου ατυχές πήγαινε στο σχόλιο "οι μουσουλμάνοι βάλαν μαντίλα στις γυναίκες τους"
ohm
Να κάτσω να κάνω ανάλυση για αυτά που θεωρώ προβλήματα των θρησκειών γενικά μπορεί να μου πάρει να γράφω μέρες, αν πάμε και σε μια μια θρησκεία χωρίς καν να έχω ειδικές γνώσεις, καθαρά από άποψη μπορεί να μου πάρει και μήνες. Θα σου πω ένα γενικό λοιπόν και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει. Οι θρησκείες είναι δογματικές, θεωρεί η κάθε μια πως κατέχει την μια και απόλυτη αλήθεια και όλες οι άλλες ή είναι λάθος ή απλά την προσεγγίζουν. Δεν αφήνουν τον άνθρωπο να επιλέξει μόνος του τον τρόπο ζωής του αλλά του επιβάλουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ενώ λένε για ελευθερία ουσιαστικά προσπαθούν να βάλουν πλαίσια. Αυτά από μόνα τους μου είναι αρκετά για να απέχω.
Ατυχέστατο, αλλά πρέπει να φύγω. Το μαντήλι στην Ελλάδα, ανήκει στην λαογραφία, το μαντήλι στο Ισλάμ και η μπούργκα σιχάμπ οπως σκατά το λένε, έχει πολύ ισχυρούς συμβολισμούς για την θέση της γυναίκας και ανήκει στον θρησκευτικό δογματισμό.
Για τους μοναχούς που έβαλες, δεν το σχολιάζω καν. Αλίμονο αν οι στυλιστικές συνήθειες του μοναχικού σχήματος, ήταν ενδεικτικές της θέσεων κάθε θρησκείας. Ο Δαλάι Λάμα θα τους έπαιρνε τα σώβρακα.
Λοιπόν μιλάμεγιά τρελή φάση.
Κατ' αρχάς άν βιάζομαι παίρνω μαζί και την κυρά την κατά Βάσκα ''μαντάμουξανθιά''. Αυτομάτως δεν ισχύουν χαρτάκια, νουμεράκια
προτεραιότητες κι' άλλες τέτοιες μαλακίες..... Προσπαθούν όοοοοολοι οι τραπεζικοί αυτόματα να ξεφορτωθούν όποιους εξυπηρετούν
γιά να εξυπηρετήσουν εμάς......Οποιος αδειάσει πρώτος το γραφείο του φτιάχνει το τραπεζομάντηλο στο κεφάλι του και μας καλεί να
δει άν μπορεί να μας εξυπηρετήσει....
Καθόμαστε λοιπόν μπροστά από το εκάστοτε γραφείο κι' αρχίζει λεπτομερείς έλεγχος των στοιχείων μας. Μας κοιτάν καλά - καλά
(εντάξει την γυναίκα μου περισσότερο....) φτιάχνουν το τραπεζομάντηλο στο κεφάλι και φεύγουν. Πάνε μιά περατζάδα από όοοοοολους
τους υπόλοιπους τραπεζικούς (γιά να τους σκάσουν μάλλον) ξαναφτιάχνουν το τραπεζομάντηλο, έρχονται πίσω στο γραφείο τους και
κάνουν πως ψάχνουν στοιχεία στον υπολογιστή......
Κάπου εκεί αρχίζει ο ιμάμης το κάλεσμα, οπότε ξαναφτιάχνει το τραπεζομάντηλο, φεύγει τελευταίος γιά προσευχή επιστρέφει πρώτος, φτιάχνοντας
ξανα το τραπεζομάντηλο, βγάζει το κινητό προσπαθεί να πάρει στα κλεφτά μιά φωτογραφία, του φεύγει το τεπεζομάντηλο το ρίχνει όλο τσαντήλα και
νάζι πίσω στην πλάτη, μάς εξυπηρετεί στο φτερό, μας λέει πώς γιά οτιδήποτε χρειαστούμε θα είναι αυτός εκεί γιά μάς, ξαναφτιάχνει το τραπεζομάντηλο
χαιρετιόμαστε και άντε γειά...........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει ότι οι μαθητές - μαθήτριες εχουν την στάνταρ-προβλεπόμενη ενδυμασία στην παρέλαση? μπορεί να παρελάσει κανείς με ..περικεφαλαία? ποιός ευθυνεται για την μη προβλεπόμενη αμφίεση? οι καθηγητές? η έκαναν χατίρι στο κομματικό Κράτος?
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 27/03/2016 στις 20:09.
Καλά... τέτοια κάνουμε https://www.youtube.com/watch?v=19Y6zV8gQUk και μας έχουν για "χελόο στρέιντζερς, ρούμς του λετ νοοο πρόμπλεμ" καρικατούρες τσολιαδάκια κάτω από την ακρόπολη! Άσχετο οι μπροστά οι αρχηγοί ξέρω γω, φοράνε γκέτες τύπου μπότας από anime των 80's (βλέπε Χαγιάτε στο Γκέτα Ρομπότ) ?
Κακός ο εθνικισμός αλλά και το ιστορικό Alzheimer που προτείνεται σαν «προοδευτική και καλά» αντίδραση , εξίσου ανόητο και επικίνδυνο.