Λίγες ειναι ακόμα οι πολύ χάλια αλλά υπάρχουν.
Δε χρειάζεται κάποιος κατι πολύπλοκο αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι αξιόλογο. Σήμερα υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις αρκετά φθηνές αλλά η πιο φθηνή τακτική είναι να αγοράσεις ακριβά απ' την αρχή. 100 ευρώ μαζί με μπαταρίες και εξωτερικό φροτιστή είναι υπερ αρκετά. Και 70, 80 πάλι φτάνουν.
Τις μόντες τις κάνει όποιος θέλει, αν θέλει.
Ένα καλό με αγοραστή αντίσταση, αν το συγκρίνουμε με ένα που έχει φτιαχτή αντίσταση, υστερεί λίγο σε γευση, απόδοση και κοστίζει +4 ευρώ για κάθε 30ml περίπου.
Αυτό που έβαλες, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα απ' τα παραπάνω.
Sent from me using a computer.
Το λοιπον ….
Πήγα εδώ σε ένα μαγαζί που είχε όλα αυτά τα καλούδια .
Απ αυτόν ψωνίζω υγρά.
Εχεις πολλες μαρκες ατμοποιητων , μπαταριων κλπ και , φυσικα , και τα παραπανω.
kanger Toptank Mini
Vtc Mini
Κλπ
ΑΛΛΑ…
Μου ειπε ότι
Το kanger Toptank Mini (και όλα τα kanger) ξερνάνε λάδια σαν ιταλικά του 80…
Οσα εχει πουλησει , πανω από τα μισα του τα έχουν παει πισω με γκρινια..
Το nautilus που έχω είναι πολύ καλό και δεν θα έχει μεγάλες διαφορές αν πάρω κατι άλλο.
Ισως , πιο αερατες τζουρες
Με εργοστασιακές αντιστάσεις και λάθος ρευματα μπορεί να σου κάνει διαρροή. Δεν φταίει όμως ο ατμοποιητής, ούτε η αντίσταση. Γιώργο καλό είναι, αν έχεις τη δυνατότητα, να δοκιμάσεις πριν πάρεις. Όχι για να δεις αν ξερνάει, αλλά για να δεις αν σου αρέσει ο τρόπος που φουμάρει. Πόσο σφιχτή ή αεράτη είναι η τζούρα πχ.
Και αν μπορεί να συνηθίσει στο σφύριγμα του αεραγωγου. Ο toptank δακρυζει όσο είμαι και εγώ fitness.
Εκτός αν παίζει μπινιά με τις εργοστασιακές αντιστάσεις που συχνά είναι για τα κνέλια.
Να θυμίσω ότι με τον subtank με εργοστασιακες κεφαλές είχα ΚΑΙ με αυτόν διαρροή.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εγώ γιατί δεν έχω διαρροή με κανένα ρε σεις? Ούτε με τον avocado δεν έχω.
Ο subatank μόνο με τις εργοστασιακές μπορεί να έχει και πιθανότατα φταίει η ρύθμιση και όχι οι αντιστάσεις. Δεν τον έχω δοκιμάσει πολύ με εργοστασιακές και σφιχτή τζούρα για να πω περισσότερα.
Λοιπον να κανω ενα update της noobοκαταστασης μου και εγω.
Σημερα το εκανα σερβις. Εβγαλα το παλιο βαμβακι (το οποιο ειχε μαυρισει λιγο εκει που παταγε η αντισταση) και το αντικατεστησα με νεο και πιο παχυ.
"Χτενισα" λιγο την αντισταση, την καθαρισα και απομακρυνα λιγο τις σπειρες μεταξυ τους.
Πηγα πηρα ενα υγρο Anarchist με γευση μπισκοτο-βανιλια και κατι αλλα ψιλα με φουλ VG (80-20).
Τωρα τραβαω κατι αερατες πνευμονικες σουπερ. Φοβερη γευση και φουλ ντουμανια!! (ανεβασα εννοειται watt αλλα ακομα συντηριτικα ειμαι στα 12)
Φυσα ρουφα τραβατονε πατα τονε και αναυτονε
Απορω πως καπνιζουν ακομα κανονικα τσιγαρα...
υ.γ. Εφτατολη, τι συρμα εχω εγω..;; stainless steel..???
MADE IN JAPAN 日本製