Σελίδα 71 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σήμερα είδα και το εξαιρετικό με την "Παιδική αποκριάτικη στολή Χίτλερ" και το παιδάκι σε ναζιστικό χαιρετισμό στην διαφήμιση. Σοβαρά τώρα;
    "Άσχημα τα νέα για τους παιδόφιλους και χρυσαυγίτες γονείς, To Yπ. Οικονομίας απαγορεύει τη διαφήμιση παιδικών στολών Χίτλερ και παιδικών στολών με σεξουαλικά υποννοούμενα"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Θεματαρα ειναι σαν το σπιτι του τσιπρα που το ειχε παρει απο τα κατεσχεμενα και ενα σωρο αλλα δεν ειναι για να θολωσει νερα . Εισαι και στα ξενα και δεν βλεπεις ελληνικη τηλεοραση αλλα την ιδια ωρα επαιζε (η μαλλον δεν επαιζε πουθενα) ενα ρεπορταζ για το ποθεν εσχες της συζυγου του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης. Αλλα εδω ελλαδα σκιζουμε καλτσον για την πολυφωνια, γαλλια φανταζομαι ο φιγιον (υποψηφιος ουτε καν θεσμικος παραγοντας οπως ειναι ο αρχηγος της αξ. αντιπ. ) ειχε ενα θεματακι απο οσο μαθαινουμε με την συζυγο που παραλιγο να τον βγαλει απο την κουρσα. Εδω ειναι ρεπορταζ κρεβατοκαμαρας.
    Καλα, δεν ειναι θεματαρα. Αφου δε σε νοιάζει που πάνε οι φοροι που πληρωνεις, εμενα δε μου πεφτει λογος (έτσι κι αλλιως δεν πληρωνω φορους στην Ελλαδα πλέον). Αλλα, πες μου κάτι. Για το ποθεν εσχες της, εβγαλε μια ανακοινωση η Μαρέβα (την ειδα αφου μπηκα στην Καθημερινη να δω τα λινκ σου ). Σε καλύπτει; Την πιστευεις; Η μονο τα νονπέιπερ του Καρανικα λενε την αληθεια;

ΠΑμε στον Φιγιον τωρα. Πρώτον, δεν ειναι απλώς υποψηφιος, ειναι υποψηφιος για την Προεδρία απο το κομμα του, και ήταν φαβορι (δλδ δευτερος)* μεχρι προσφατα. Ειναι το αντιστοιχο του Κούλη σε θεσμικη ισχυ πρακτικα. Η ιστορια με την Πηνελοπη (η συζυγος) τον τελειωνει μαλλον, αλλα δεν ειναι το ίδιο. Εκει κατηγορειται (και μαλλον δικαίως απ'οτι διαβαζουμε) οτι την "απασχολουσε" σε αργομισθια (=δλδ δεν δουλευε) στο γραφειο του για 15 χρονια, στα οποια τσεπωσε απο κρατικα λεφτα λιγο πανω απο 800 χιλ ευρω. Εδω να διευκρινισουμε οτι ειναι συνηθες οι γαλλοι πολιτικοι να εχουν συγγενεις για υπαλληλους χρονια τωρα απλα ποτε δεν ειχε πληρωθει καποιος τοσο πολυ χωρις να δουλευει. Επισης προσέλαβε και τα παιδια του, πριν πάρουν πτυχιο, με μισθους ανωτερους κατα πολυ απ΄οτι θα επαιρνε ενας διπλωματουχος.

Ειναι θεματαρα γιατι ο Φιγιον χρονια καλλιεργει την εικονα του καλου, συντηρητικου, οικογενειάρχη, καθολικου, αμεμπτου πολιτικου. Και τελικα επεσε στα σκατα κι αυτος εχοντας φαει δημοσιο χρημα. Η ιστορια αυτη τον τελειώνει μαλλον απο την προεδρια.

*Με βαση το γαλλικο πολιτικο συστημα και με δεδομενη την πρωτια της Λεπεν στον πρωτο γυρο, ολοι θα συνασπιστουν εναντιον της στο δευτερο (οπως εγινε το 2002 με τον Σιρακ και τον πατέρα Λεπεν), αρα ο δευτερος θα βγει αυτοματα και προεδρος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όλη σχεδόν η διανόηση στην Ελλάδα ήταν αριστερή.
    Ακόμα και η ΚΝΕ το 80 διάβαζε Μπρεχτ, Ελύτη και Ρίτσο και έκανε φεστιβάλ με Ξυλούρη κλπ

ετρωγα διαβαζοντας και πνιγηκα ρε μπαγασα!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εκει κατηγορειται (και μαλλον δικαίως απ'οτι διαβαζουμε) οτι την "απασχολουσε" σε αργομισθια (=δλδ δεν δουλευε) στο γραφειο του για 15 χρονια, στα οποια τσεπωσε απο κρατικα λεφτα λιγο πανω απο 800 χιλ ευρω.
    4,5 χιλιάρικα το μήνα. Δηλαδη τι? 2-3 μισθούς γαλλίας? Στην ελλάδα ούτε υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν εισαι με αυτα τα νούμερα. amateurs...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DAYMAN Προβολή μηνύματος
    ετρωγα διαβαζοντας και πνιγηκα ρε μπαγασα!
    Μια ακόμα πικρή αλήθεια....
    ανανήψαντας

Lost on purpose..again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Καλα, δεν ειναι θεματαρα. Αφου δε σε νοιάζει που πάνε οι φοροι που πληρωνεις, εμενα δε μου πεφτει λογος (έτσι κι αλλιως δεν πληρωνω φορους στην Ελλαδα πλέον). Αλλα, πες μου κάτι. Για το ποθεν εσχες της, εβγαλε μια ανακοινωση η Μαρέβα (την ειδα αφου μπηκα στην Καθημερινη να δω τα λινκ σου ). Σε καλύπτει; Την πιστευεις; Η μονο τα νονπέιπερ του Καρανικα λενε την αληθεια;

ΠΑμε στον Φιγιον τωρα. Πρώτον, δεν ειναι απλώς υποψηφιος, ειναι υποψηφιος για την Προεδρία απο το κομμα του, και ήταν φαβορι (δλδ δευτερος)* μεχρι προσφατα. Ειναι το αντιστοιχο του Κούλη σε θεσμικη ισχυ πρακτικα. Η ιστορια με την Πηνελοπη (η συζυγος) τον τελειωνει μαλλον, αλλα δεν ειναι το ίδιο. Εκει κατηγορειται (και μαλλον δικαίως απ'οτι διαβαζουμε) οτι την "απασχολουσε" σε αργομισθια (=δλδ δεν δουλευε) στο γραφειο του για 15 χρονια, στα οποια τσεπωσε απο κρατικα λεφτα λιγο πανω απο 800 χιλ ευρω. Εδω να διευκρινισουμε οτι ειναι συνηθες οι γαλλοι πολιτικοι να εχουν συγγενεις για υπαλληλους χρονια τωρα απλα ποτε δεν ειχε πληρωθει καποιος τοσο πολυ χωρις να δουλευει. Επισης προσέλαβε και τα παιδια του, πριν πάρουν πτυχιο, με μισθους ανωτερους κατα πολυ απ΄οτι θα επαιρνε ενας διπλωματουχος.

Ειναι θεματαρα γιατι ο Φιγιον χρονια καλλιεργει την εικονα του καλου, συντηρητικου, οικογενειάρχη, καθολικου, αμεμπτου πολιτικου. Και τελικα επεσε στα σκατα κι αυτος εχοντας φαει δημοσιο χρημα. Η ιστορια αυτη τον τελειώνει μαλλον απο την προεδρια.

*Με βαση το γαλλικο πολιτικο συστημα και με δεδομενη την πρωτια της Λεπεν στον πρωτο γυρο, ολοι θα συνασπιστουν εναντιον της στο δευτερο (οπως εγινε το 2002 με τον Σιρακ και τον πατέρα Λεπεν), αρα ο δευτερος θα βγει αυτοματα και προεδρος.
    Αν την πιστευεις εσυ ειναι το θεμα; Οπως ελεγε και ο επικαιρος Βολταιρος "Συμπτωση ειναι το γνωστο αποτελεσμα αγνωστων αιτιων".
    Να ξεκινησω απο το οτι σε εκπομπη ο Μητσοτακης δηλωνε οτι ηταν 5χρονια σε διασταση. 2006 ξεκινησε να μην την δηλωνει στο ποθεν εσχες (κακως οποιος το ενεκρινε, αλλα ειπαμε οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο) συν 5, 2011. Για ακομα 4 χρονια ομως μεχρι το 2015 δεν την εχει συμπεριλαβει.
    Το ποθεν εσχες τι νοημα εχει; Να ελεγχει την προελευση των χρηματων δημοσιων προσωπων. Δεν ειναι εφορια που μπορεις να κανεις διαφορετικες δηλωσεις για να καταβαλει ο καθενας τον φορο του. Δηλαδη δηλωνω οτι ειμαι σε διασταση με τη συζυγο μου, εκεινη αφου "διασταζομαστε" λαμπει το επιχειρηματικο της αστρο.
    Ασχετο σχετικο στο ιδιο διοικητικο συμβουλιο ειναι και ο γνωστος Παπασταυρου (καλα οχι τοσο γνωστος οσο ο Καρανικας).

Και ερχομαστε στα κοινα με τον Φιγιον που η συζυγος πληρωνοταν χωρις να δουλευει και εγινε σεισμος στη Γαλλια και εδω ο Μητσοτακης (... με ολα τα γνωστα) ερχεται να ζητησει την καλοπιστια και να ισοροππησει αναμεσα στον καλο οικογενειαρχη (δεν δισταζει να φωτογραφηθει ακομα και με τα παιδια του εκτος του να δειχνει ποσο ερωτευμενοι ειναι με την συζυγο) και στο να πεισει οτι ολα τα "σκανδαλα" ειναι τακτοποιημενα (το κακο ειναι οτι η τακτοποιηση γινεται αφου εχουν ερθει στη δημοσιοτητα) και δεν δινει απαντησεις οτι ειναι καθαρος (αφου προφανως δεν ειναι πειστικες) αλλα μεσω του αντιπροεδρου αλλα και μεριδας μεγαλης του τυπου αλλα και δημοσιογραφων με περουκα που προσπαθουν να δημιουργησουν σκανδαλα και να πεισουν οτι και αυτοι ειναι μια απο τα ιδια.
    Ειναι σοβαρη αντιπολιτευση αυτη?
    Παρα το τι πιστευεις για μενα αυτη η αντιπολιτευση (πιθανη αυριανη κυβερνηση) δεν με χαροποιει καθολου.
    Ο Τσιπρας παιζει μονος του (δεν ειναι καλο αυτο), και για να κλεισω παλι με Βολταιρο "Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: «Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους». Και ο Θεός με εισάκουσε."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Επειδή τα γεγονότα είναι πάντα γεγονότα και αυτά πρέπει να γράφονται σαν ιστορία. Ορθά ειπώθηκε ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος της διανόησης ήταν αριστεροί (και βάλε ή βγάλε). Σε μεγάλο όμως βαθμό ήταν επηρεασμένοι από τις προσταγές του κόμματος και οι ίδιοι αριστεροί κύκλοι προωθούσαν την τέχνη και τη σκέψη όπως τους βόλευε (Χωρίς φυσικά αυτό να μπορέσει να σταματήσει ή και να δημιουργήσει αριστουργήματα) Στη δε πρώην Σοβιετική Ένωση η Τσαρική Ρωσία είχε επενδύσει στην τέχνη και είχε ήδη ένα τεράστιο έργο να παρουσιάσει. Με την επανάσταση η τέχνη και η σκέψη μπήκε στην υπηρεσία του κόμματος, κάτι που προφανώς δε θα έπρεπε να γίνει (όπως το βλέπω τώρα στην απέξω, γιατί δε την έζησα την εποχή). Φυσικά λογοκρισία έντονη υπήρχε και πιο πριν αλλά αυτό μου μοιάζει λογικό όταν έχεις βασιλιάδες ή χούντες. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί η τέχνη στην πρώην Σοβιετική Ένωση να στόχευε κάπου αλλά δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν και να τριφτούν σε προσωπικό επίπεδο με τέχνες και πολιτισμό, προνόμιο συνήθως των πλουσίων μέχρι τότε.

Γι' αυτό θα σκούζω μέχρι να ψοφήσω ότι δε θέλω κανέναν κερατά πάνω από το κεφάλι μου!

Υγ. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, στην τελική τι μηχανόβιοι είσαστε, να λύνεται με κόντρες τις διαφορές σας

ειρηνη ημιν αδελφοι μου, κουβεντα ιντερνετικη κανουμε που μαλιστα δεν βλεπουμε τα μουτρα του συνομιλιτη και ειναι ευκολη η παρεξηγηση.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Εγώ πάντως στο ασανσέρ περιμένω να μπω μαζί με κάναν καλό κώλο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως στο ασανσέρ περιμένω να μπω μαζί με κάναν καλό κώλο
    Έξυπνο! Αν μπει μαζί το αφεντικό θα πιάσει εκείνον και όχι τον δικό σου! Τώρα αν σου τύχει μερακλής...

Φακελωμα ΝΔ! Κι ηταν (ειμαστε) ολοι τους εκει! http://ananeosi.nd.gr/main/

"Μπορείτε και εσείς να δείτε το όνομα σας ως στέλεχος της ΝΔ και να φτάσετε λίγο πιο κοντά στο όνειρό σας. Μόνο κρατήστε ένα printscreen γιατί υποπτευόμαστε ότι αυτή η σελίδα δεν θα μείνει πολύ στον αέρα. Η συγγραφική ομάδα της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ήδη έγραψε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο μητρώο της ΝΔ" Πηγή www.thepressproject.gr

Φορα παρτιδα εκλογικος αριθμος και ημερομηνια γεννησης

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παω να γράψω όλες τις πρώην μου (αριστερές) στο Μητρώο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Επειδή τα γεγονότα είναι πάντα γεγονότα και αυτά πρέπει να γράφονται σαν ιστορία. Ορθά ειπώθηκε ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος της διανόησης ήταν αριστεροί (και βάλε ή βγάλε). Σε μεγάλο όμως βαθμό ήταν επηρεασμένοι από τις προσταγές του κόμματος και οι ίδιοι αριστεροί κύκλοι προωθούσαν την τέχνη και τη σκέψη όπως τους βόλευε (Χωρίς φυσικά αυτό να μπορέσει να σταματήσει ή και να δημιουργήσει αριστουργήματα) Στη δε πρώην Σοβιετική Ένωση η Τσαρική Ρωσία είχε επενδύσει στην τέχνη και είχε ήδη ένα τεράστιο έργο να παρουσιάσει. Με την επανάσταση η τέχνη και η σκέψη μπήκε στην υπηρεσία του κόμματος, κάτι που προφανώς δε θα έπρεπε να γίνει (όπως το βλέπω τώρα στην απέξω, γιατί δε την έζησα την εποχή). Φυσικά λογοκρισία έντονη υπήρχε και πιο πριν αλλά αυτό μου μοιάζει λογικό όταν έχεις βασιλιάδες ή χούντες. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί η τέχνη στην πρώην Σοβιετική Ένωση να στόχευε κάπου αλλά δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν και να τριφτούν σε προσωπικό επίπεδο με τέχνες και πολιτισμό, προνόμιο συνήθως των πλουσίων μέχρι τότε.

Γι' αυτό θα σκούζω μέχρι να ψοφήσω ότι δε θέλω κανέναν κερατά πάνω από το κεφάλι μου!

Υγ. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, στην τελική τι μηχανόβιοι είσαστε, να λύνεται με κόντρες τις διαφορές σας
    Δεν έχει να κάνει με την τέχνη όσο με την ικανότητα των διανοούμενων να βλέπουν την αλήθεια.
    Και η αλήθεια είναι ότι πριν από λίγες δεκαετίες (που ανακαλύφθηκε η "αριστερά")
    οι άνθρωποι δούλευαν από το πρωί έως το βράδυ και οι μισθοί δεν αρκούσαν ούτε για φαΐ κυριολεκτικά.
    Η Κυριακάτικη αργία καθιερώθηκε το 10 και το 8ωρο επί Μεταξά και όλα αυτά με αγώνες, νεκρούς σε εποχές
    που έπρεπε να έχεις μπαλάκια για να διεκδικήσεις.
    Το περίεργο λοιπόν δεν είναι ότι οι διανοούμενοι είναι αριστεροί.
    Το περίεργο είναι να υπάρχει ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, και ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    ....
    Το περίεργο είναι να υπάρχει ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, και ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    Το περιεργο ειναι οτι η στοιχειωδης λογικη εχει παει περιπατο και θεωρειτε οτι υπαρχει αριστερη κυβερνηση, αριστερο κατεστημενο, πλουσιοι αριστεροι και αριστερα αφεντικα.
    Για να ξερουμε και τι λεμε δλδ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994