"Άσχημα τα νέα για τους παιδόφιλους και χρυσαυγίτες γονείς, To Yπ. Οικονομίας απαγορεύει τη διαφήμιση παιδικών στολών Χίτλερ και παιδικών στολών με σεξουαλικά υποννοούμενα"
"Άσχημα τα νέα για τους παιδόφιλους και χρυσαυγίτες γονείς, To Yπ. Οικονομίας απαγορεύει τη διαφήμιση παιδικών στολών Χίτλερ και παιδικών στολών με σεξουαλικά υποννοούμενα"
Καλα, δεν ειναι θεματαρα. Αφου δε σε νοιάζει που πάνε οι φοροι που πληρωνεις, εμενα δε μου πεφτει λογος (έτσι κι αλλιως δεν πληρωνω φορους στην Ελλαδα πλέον). Αλλα, πες μου κάτι. Για το ποθεν εσχες της, εβγαλε μια ανακοινωση η Μαρέβα (την ειδα αφου μπηκα στην Καθημερινη να δω τα λινκ σου![]()
). Σε καλύπτει; Την πιστευεις; Η μονο τα νονπέιπερ του Καρανικα λενε την αληθεια;
ΠΑμε στον Φιγιον τωρα. Πρώτον, δεν ειναι απλώς υποψηφιος, ειναι υποψηφιος για την Προεδρία απο το κομμα του, και ήταν φαβορι (δλδ δευτερος)* μεχρι προσφατα. Ειναι το αντιστοιχο του Κούλη σε θεσμικη ισχυ πρακτικα. Η ιστορια με την Πηνελοπη (η συζυγος) τον τελειωνει μαλλον, αλλα δεν ειναι το ίδιο. Εκει κατηγορειται (και μαλλον δικαίως απ'οτι διαβαζουμε) οτι την "απασχολουσε" σε αργομισθια (=δλδ δεν δουλευε) στο γραφειο του για 15 χρονια, στα οποια τσεπωσε απο κρατικα λεφτα λιγο πανω απο 800 χιλ ευρω. Εδω να διευκρινισουμε οτι ειναι συνηθες οι γαλλοι πολιτικοι να εχουν συγγενεις για υπαλληλους χρονια τωρα απλα ποτε δεν ειχε πληρωθει καποιος τοσο πολυ χωρις να δουλευει. Επισης προσέλαβε και τα παιδια του, πριν πάρουν πτυχιο, με μισθους ανωτερους κατα πολυ απ΄οτι θα επαιρνε ενας διπλωματουχος.
Ειναι θεματαρα γιατι ο Φιγιον χρονια καλλιεργει την εικονα του καλου, συντηρητικου, οικογενειάρχη, καθολικου, αμεμπτου πολιτικου. Και τελικα επεσε στα σκατα κι αυτος εχοντας φαει δημοσιο χρημα. Η ιστορια αυτη τον τελειώνει μαλλον απο την προεδρια.
*Με βαση το γαλλικο πολιτικο συστημα και με δεδομενη την πρωτια της Λεπεν στον πρωτο γυρο, ολοι θα συνασπιστουν εναντιον της στο δευτερο (οπως εγινε το 2002 με τον Σιρακ και τον πατέρα Λεπεν), αρα ο δευτερος θα βγει αυτοματα και προεδρος.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν την πιστευεις εσυ ειναι το θεμα; Οπως ελεγε και ο επικαιρος Βολταιρος "Συμπτωση ειναι το γνωστο αποτελεσμα αγνωστων αιτιων".
Να ξεκινησω απο το οτι σε εκπομπη ο Μητσοτακης δηλωνε οτι ηταν 5χρονια σε διασταση. 2006 ξεκινησε να μην την δηλωνει στο ποθεν εσχες (κακως οποιος το ενεκρινε, αλλα ειπαμε οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο) συν 5, 2011. Για ακομα 4 χρονια ομως μεχρι το 2015 δεν την εχει συμπεριλαβει.
Το ποθεν εσχες τι νοημα εχει; Να ελεγχει την προελευση των χρηματων δημοσιων προσωπων. Δεν ειναι εφορια που μπορεις να κανεις διαφορετικες δηλωσεις για να καταβαλει ο καθενας τον φορο του. Δηλαδη δηλωνω οτι ειμαι σε διασταση με τη συζυγο μου, εκεινη αφου "διασταζομαστε" λαμπει το επιχειρηματικο της αστρο.
Ασχετο σχετικο στο ιδιο διοικητικο συμβουλιο ειναι και ο γνωστος Παπασταυρου (καλα οχι τοσο γνωστος οσο ο Καρανικας).
Και ερχομαστε στα κοινα με τον Φιγιον που η συζυγος πληρωνοταν χωρις να δουλευει και εγινε σεισμος στη Γαλλια και εδω ο Μητσοτακης (... με ολα τα γνωστα) ερχεται να ζητησει την καλοπιστια και να ισοροππησει αναμεσα στον καλο οικογενειαρχη (δεν δισταζει να φωτογραφηθει ακομα και με τα παιδια του εκτος του να δειχνει ποσο ερωτευμενοι ειναι με την συζυγο) και στο να πεισει οτι ολα τα "σκανδαλα" ειναι τακτοποιημενα (το κακο ειναι οτι η τακτοποιηση γινεται αφου εχουν ερθει στη δημοσιοτητα) και δεν δινει απαντησεις οτι ειναι καθαρος (αφου προφανως δεν ειναι πειστικες) αλλα μεσω του αντιπροεδρου αλλα και μεριδας μεγαλης του τυπου αλλα και δημοσιογραφων με περουκα που προσπαθουν να δημιουργησουν σκανδαλα και να πεισουν οτι και αυτοι ειναι μια απο τα ιδια.
Ειναι σοβαρη αντιπολιτευση αυτη?
Παρα το τι πιστευεις για μενα αυτη η αντιπολιτευση (πιθανη αυριανη κυβερνηση) δεν με χαροποιει καθολου.
Ο Τσιπρας παιζει μονος του (δεν ειναι καλο αυτο), και για να κλεισω παλι με Βολταιρο "Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: «Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους». Και ο Θεός με εισάκουσε."
Επειδή τα γεγονότα είναι πάντα γεγονότα και αυτά πρέπει να γράφονται σαν ιστορία. Ορθά ειπώθηκε ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος της διανόησης ήταν αριστεροί (και βάλε ή βγάλε). Σε μεγάλο όμως βαθμό ήταν επηρεασμένοι από τις προσταγές του κόμματος και οι ίδιοι αριστεροί κύκλοι προωθούσαν την τέχνη και τη σκέψη όπως τους βόλευε (Χωρίς φυσικά αυτό να μπορέσει να σταματήσει ή και να δημιουργήσει αριστουργήματα) Στη δε πρώην Σοβιετική Ένωση η Τσαρική Ρωσία είχε επενδύσει στην τέχνη και είχε ήδη ένα τεράστιο έργο να παρουσιάσει. Με την επανάσταση η τέχνη και η σκέψη μπήκε στην υπηρεσία του κόμματος, κάτι που προφανώς δε θα έπρεπε να γίνει (όπως το βλέπω τώρα στην απέξω, γιατί δε την έζησα την εποχή). Φυσικά λογοκρισία έντονη υπήρχε και πιο πριν αλλά αυτό μου μοιάζει λογικό όταν έχεις βασιλιάδες ή χούντες. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί η τέχνη στην πρώην Σοβιετική Ένωση να στόχευε κάπου αλλά δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν και να τριφτούν σε προσωπικό επίπεδο με τέχνες και πολιτισμό, προνόμιο συνήθως των πλουσίων μέχρι τότε.
Γι' αυτό θα σκούζω μέχρι να ψοφήσω ότι δε θέλω κανέναν κερατά πάνω από το κεφάλι μου!
Υγ. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, στην τελική τι μηχανόβιοι είσαστε, να λύνεται με κόντρες τις διαφορές σας![]()
ειρηνη ημιν αδελφοι μου, κουβεντα ιντερνετικη κανουμε που μαλιστα δεν βλεπουμε τα μουτρα του συνομιλιτη και ειναι ευκολη η παρεξηγηση.
Εγώ πάντως στο ασανσέρ περιμένω να μπω μαζί με κάναν καλό κώλο
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φακελωμα ΝΔ! Κι ηταν (ειμαστε) ολοι τους εκει! http://ananeosi.nd.gr/main/
"Μπορείτε και εσείς να δείτε το όνομα σας ως στέλεχος της ΝΔ και να φτάσετε λίγο πιο κοντά στο όνειρό σας. Μόνο κρατήστε ένα printscreen γιατί υποπτευόμαστε ότι αυτή η σελίδα δεν θα μείνει πολύ στον αέρα. Η συγγραφική ομάδα της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ήδη έγραψε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο μητρώο της ΝΔ" Πηγή www.thepressproject.gr
Φορα παρτιδα εκλογικος αριθμος και ημερομηνια γεννησης
Παω να γράψω όλες τις πρώην μου (αριστερές) στο Μητρώο![]()
Δεν έχει να κάνει με την τέχνη όσο με την ικανότητα των διανοούμενων να βλέπουν την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι ότι πριν από λίγες δεκαετίες (που ανακαλύφθηκε η "αριστερά")
οι άνθρωποι δούλευαν από το πρωί έως το βράδυ και οι μισθοί δεν αρκούσαν ούτε για φαΐ κυριολεκτικά.
Η Κυριακάτικη αργία καθιερώθηκε το 10 και το 8ωρο επί Μεταξά και όλα αυτά με αγώνες, νεκρούς σε εποχές
που έπρεπε να έχεις μπαλάκια για να διεκδικήσεις.
Το περίεργο λοιπόν δεν είναι ότι οι διανοούμενοι είναι αριστεροί.
Το περίεργο είναι να υπάρχει ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, και ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.