NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Διαφωνώ γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερο οδηγό ή έστω έμπειρο!
Έχω 6 μήνες εμπειρία ουσιαστικά όποτε θεωρητικά πάντα και για την δίκη μου περίπτωση το abs έκανε τα πάντα μόνο του!
Η αντίδραση του πατέρα πάντως ήταν heart breaking!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πιστεύω ότι η πτώση δεν έχει σχέση με το φρένο γιατί αμα δεις σηκώνεται το μηχανάκι και μετά ξαναπεφτει και χάνει το πίσω που είναι ήδη στην διαγράμμιση! Οπως ξέρουμε και συμφωνούμε στο φρένο το μηχανάκι σηκώνεται!
Ξανα ειδα το βιντεο, στο 0,25χ.
Παταει φρενο (μπροστινο) στο 2.36, το μηχανακι σηκωνεται και ετσι οπως ειναι κρεμασμενος το ριχνει αποτομα, αποκλειεται να παταει πισω φρενο γιατι το μηχανακι τον τιναζει αγαρμπα και ουσιαστικα ο αναβατης μενει κρεμασμενος δεξια με κρατημενο το φρενο και απλα τραβαει το μηχανακι κατω. Στο 2.37 εχει πεσει ηδη..
ειδικός δεν είμαι,
θεωρώ πως δεν έχει σχέση το abs εδώ.
τεχνικά της οδήγησης, είχε λάθος γραμμή για τέτοια καμπή, φοβήθηκε την κλίση που είχε συνδυαστικά με την γραμμή του οτι θα τον έβγαζε έξω και ο χειρισμός ήταν να κλείσει το γκάζι και συνδυαστικά να τσιμπήσει τα φρένα όπου έχασε πρόσφυση εντελώς το μπροστινό και τον πέταξε έξω μια ώρα αρχύτερα.
σε τέτοιες περιπτώσεις οι ειδικοί λένε, είτε σταθερό γκάζι και περισσότερο σώμα εκτός(αγκώνα κάτω) για να διορθώσεις
είτε (έγκυρη εκτίμηση λίγο πιο πρίν) στιγμιαία ανασήκωση μοτό, συνδυαστικά φρένα και διαδοχικά πέσιμο στην στροφή με σταθερό γκάζι
και τα 2 απαιτούν αναβάτες προχωρημένους για να το πετύχουν ή πολλές ασκήσεις για να περάσει στο λογισμικό μας
ή τελικά να κάνεις βόλτα χωρίς να ρισκάρεις (ανοίγοντας γραμμές πάνω στις στροφές).
Πάντως μακάρι να την έβγαλε καθαρή ο άνθρωπος γιατί έσκασε με την μέση του πάνω στο ψηλό κράσπεδο![]()
you rise you fall you're down then you rise again
To συμπέρασμα είναι ένα.
Αμα είσαι άμπαλος, πας πιο αργά.
Δε του έφταιξε ούτε το καινούριο μηχανάκι ούτε τίποτα.
Απλά χεστηκέ πάνω του γιατι μπήκε με περισσότερα από όσα άντεχε και τα έκανε όλα μαντάρα.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αυτο.
Που πας ρε μακαρονα με μοτο που δεν το ξερεις και δεν ξερουμε αν γνωριζε και την διαδρομη.
Κλασικη περιπτωση μπαινω με παραπανω απ οσο επρεπε...δεν ξερω να το μαζεψω και δεν ειχε και χωρο να πεις το σηκωνει/φρεναρει.
(Το εχω δει πολλες φορες στην Επιδαυρο και στον Αγιαννη αυτο το σεναριο απο πολλους)
Σε αυτες τις διαδρομες πρεπει να πας πιο αμυντικα αν δεν το εχεις ή δεν γνωριζεις την μοτο/διαδρομη.
Αφου δεν ηρθε και κανα φορτηγο απο την αναποδη να τον κανει αλοιφη παλι καλα...
Ride(s) the wind of change...
Τι άκυρο πέσιμο ήταν αυτό ρε γαμωτο, εντωμεταξύ αφού φόραγε και εξοπλισμό αν σερνότανε με το πλάι θα την ετρωγε και κάπως στο μπούτι που έχει λίγο λίπος να απορροφήσει και θα απλωνόταν και η πρόσκρουση πιο μοιρασμένη στο σώμα. Ο ορισμός του άμα τη φας λάθος και με σχετικά λίγα χλμ μπορεί να πάθεις τρελή ζημιά...
Ελπίζω να μην του άφησε πολύ κουσούρι του τύπου...
Έπιασε το ΑΒS μέσα στη στροφή,σταμάτησε η μεταφορά βάρους μπροστα,αποσυμπιεστηκε η αναρτηση,μεγάλωσε η Κάστερ,βγήκε αντίθετο ρεύμα.
Απλά πράγματα,ή,πως το ΑΒS μπορεί να σε σκοτώσει..
εγω βλέπω οτι η μηχανη φρεναρει για μισο δευτερολεπτο αντι να φυγει αμεσως κατω απο τα ποδια του. αυτα τα 5χλμ που του εκοψε μπορει να ειναι ο λογος που τωρα παιζει μπασκετ αντι για playstation.