Σελίδα 71 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 1813

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    και εγώ το ίδιο όσες παραγγελίες είχα κάνει δεν είχα κάποιο πρόβλημα και μάλιστα πέρσι επισκέφθηκα ενα απο τα φυσικά τους καταστήματα στην βαρκελώνη όπου η εντύπωση που πήρα απο το όλο στήσιμο ήταν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο
    θα έπεσες θύμα logistics να φαίνεται συστημικά ένα προιόν διαθέσιμο ενώ φυσικά εξαντλήθηκε, την είχα πατήσει παλιά στο louis
    you rise you fall you're down then you rise again

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Περίεργα logistics, αναφέρει διαφορετικές τιμές πριν την bf και μετά...

Δεν βάζετε ένα vpn να δείτε μήπως διαφοροποιούνται πέραν του φπα από χώρα σε χώρα..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Στέφανε χωρίς εννοείται να θέλω να σε ακυρώσω, κι εγώ τους έχω καταγεγραμμένους ως σοβαρό μαγαζί. έχω ψωνίσει από εκεί σε βάθος δεκαετίας πίσω και πάντα όλα κομπλέ.
    μήπως όντως τωρα έγινε της μαλιοπουτσακαινας με μπλακφραηντεηκαι καπάκια Χριστούγεννα;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Φίλοι μου, κι εγώ τους έχω για σοβαρό μαγαζί καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω. Όπως και το Louis.eu όπως και το FC-MOTO.de.
    Όμως είναι η 2η φορά που μου την κάνουν. Την πρώτη με μια εξάτμιση που πλήρωσα και περίμενα 3 μήνες χωρίς να έρθει ποτέ.
    Και τώρα το ίδιο. Δεν θεωρώ πως είναι θέμα logistics, καθώς σας εξηγώ πως αυτή τη στιγμή τα προϊόντα υπάρχουν ως διαθέσιμα αλλά με άλλη τιμή και είμαι σίγουρος πως αν τα βάλω στο καλάθι και τα παραγγείλω θα μου έρθουν μέσα σε μια εβδομάδα (γιατί τώρα έχουν αυξημένες τιμές και συμφέρει).

Τα πράγματα είναι αλυσιδογράναζα η πρώτη παραγγελία και ένα μπουφάν η δεύτερη παραγγελία. Οι δυο αυτές παραγγελίες έγιναν σε πλαίσιο Black Friday και έχουν σημαντικά μειωμένες τιμές (περίπου 40%).

Μου έστειλαν αρχικά δυο μηνύματα στα οποία με ενημέρωναν ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή (χωρίς καμία άλλη εξήγηση) και πολύ πρόσφατα ένα τρίτο στο οποίο με ενημερώνουν ότι θα καθυστερήσουν κι άλλο λόγω του προμηθευτή τους και αν θέλω μπορούν να μου δώσουν την δυνατότητα να τροποποιήσω την παραγγελία με άλλα προϊόντα, προφανώς σε άλλες αυξημένες τιμές. Από όποια πλευρά και να το δω από τη στιγμή που τα εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους ως διαθέσιμα ενώ δεν τα έχουν οι τύποι πουλάνε αέρα κοπανιστό, δηλαδή κάτι που ΔΕΝ έχουν. Αν το δω "αλλιώς" θεωρώ πως δεν τους συμφέρει η πώληση καθώς αγόρασα μόνο τα προϊόντα "κράχτες" και ίσως τίποτα άλλο από αυτά που θα τους άφηνε ένα κέρδος και ελπίζουν στο να ακυρώσω την παραγγελία και να βάλλω εναλλακτικά προϊόντα με τις νέες αυξημένες τιμές. Ε, δε θα τους κάνω τη χάρη. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως είναι ευθύνη τους να μου στείλουν αυτά που παράγγειλα στις τιμές που είχαν όταν τα παράγγειλα και συμβιβασμένος με τις ημερομηνίες που μου είπαν αρχικά και δεν είχα πρόβλημα να περιμένω. Οπότε θα περιμένω και αν χρειαστεί θα τους τρέξω (που ήδη ξεκίνησα γιατί τους ενημέρωσα για μια-δυο κινήσεις που θα ακολουθήσουν αν δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερών).

Υ.Γ.: Η εικόνα ενός φυσικού καταστήματος δεν λέει τίποτα, είναι η βιτρίνα. Από πίσω μπορεί να είναι μπουρδ$λ@ από άποψη οργάνωσης, τα ζούμε κάθε μέρα ακόμη και σε οργανισμούς που έχουμε εργαστεί και ήταν "φίρμες" μεγάλες.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 28/12/2024 στις 20:46.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Σκηνή από ταινία. BYD επιτάχυνε απότομα μέσα στην έκθεση της αντιπροσωπείας, έσπασε τη βιτρίνα και έπεσε σε αυτοκίνητα έξω από αυτή.

https://www.protothema.gr/greece/art...s-deite-video/
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
    Εμένα τελικά τη στείλανε την παραγγελία 20/12 ενώ αρχικά ήταν να παραλάβω 11/12. Δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι λόγω των γιορτών και τον πανικό που γίνεται δικαιολογείται να αργήσουν.

Παλαιό μέλος
    τι εχει γινει με το θεμα της κτμ? κλειδωσε για καποιο λογο? γραφουν συγκεκριμενα μελη?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μόνο όσοι έχουν μετοχές.
    Life begins at 45°.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τι εχει γινει με το θεμα της κτμ? κλειδωσε για καποιο λογο? γραφουν συγκεκριμενα μελη?
    Είναι κλειδωμένο και θα παραμείνει.

Ο moderator το περασε για ανοικτό και έγραψε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μόνο όσοι έχουν μετοχές.
    … και είναι ready to write..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Εμένα τελικά τη στείλανε την παραγγελία 20/12 ενώ αρχικά ήταν να παραλάβω 11/12. Δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι λόγω των γιορτών και τον πανικό που γίνεται δικαιολογείται να αργήσουν.
    Σχετικά με την παραγγελία μου στο Motocard...
    Θυμίζω το story. Έχω βάλει δυο ξεχωριστές παραγγελίες επί Black friday. Και οι δυο ήταν άνω των 150 ευρώ και γιαυτό είχαν δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα.
    Στη πρώτη έχω βάλει ένα κράνος και αλυσιδογράναζα (συνολικά 5 προϊόντα). Στη δεύτερη έχω βάλει μόνο 1 μπουφάν. Κατά την παραγγελία ενημερώνομαι άμεσα με αυτόματο τρόπο ότι θα παραλάβω περί τα τέλη Δεκεμβρίου. Και αρχίζει η περιπέτεια...

Στο ενδιάμεσο λαμβάνω δυο email με τα οποία με ενημερώνουν ότι η παραγγελίες θα καθυστερήσουν επιπλέον του προβλεπόμενου -καθυστερημένου- χρόνου. Λέω ΟΚ... και σκάει το τρίτο email με το οποίο με ενημερώνουν πως οι προμηθευτές τους δεν έχουν στοκ κι έτσι "αν θέλω" μπορώ να τροποποιήσω τις παραγγελίες ώστε να πάρω κάτι άλλο.

Μπαίνω στην ιστοσελίδα τους (ακόμη και χθες) και βλέπω πως τα προϊόντα υπάρχουν και βάζοντας τα εικονικά στο καλάθι μου βγάζει μήνυμα ότι θα παραλάβω 2 με 3 Ιανουαρίου 2025... δηλαδή μέσα σε 4-5 μέρες.

Τους στέλνω ένα ξεχεστικό e-mail, τους ενημερώνω πως έχω κάνει screenshot την εικονική παραγγελία και τους ενημερώνω πως αν δεν μου στείλουν τα πράγματα μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καταναλωτή και θα κάνω αρνητικές κριτικές σε όλα τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά μοτοσυκλετιστικά forum στα οποία συμμετέχω.

Σήμερα έλαβα απάντηση με την οποία με ενημερώνουν πως στη πρώτη παραγγελία είχαν πρόβλημα με τον προμηθευτή τους που τους στέλνει τα κράνη της SCORPIONS αλλά ως εκ θαύματος το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και θα μου στείλουν την παραγγελία με express αποστολή χωρίς επιπλέον κόστος. Για το μπουφάν μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους δεν έχει να τους στείλει και ότι "διόρθωσαν" με το τμήμα ΙΤ τους την "διαθεσιμότητα" στην ιστοσελίδα τους. Πράγματι το νούμερο που ήθελα το δείχνουν τώρα ως μη διαθέσιμο αλλά φυσικά δεν τους πιστεύω... απλά καλύπτουν τα νώτα τους.

Ποια είναι η εξήγηση που δίνω; Στη παραγγελία με τα αλυσιδογράναζα τιο προϊόν που ήταν σε πραγματική προσφορά BF ήταν το κράνος. Τα αλυσιδογράναζα είχαν έκπτωση τύπου 5% (αυτήν που έχουν σταθερά έτσι και αλλιώς) οπότε θα υπάρξει κάποιο κέρδος για αυτούς. Στη παραγγελία που έχει μόνο το μπουφάν προφανώς δε προκύπτει κέρδος και δεν θέλουν να το στείλουν. Με λίγα λόγια, Black Friday σημαίνει βάζω κάποια προϊόντα κράχτες και βασίζομαι στο κέρδος που θα αποκομίσω από άλλα προϊόντα που θα συνοδεύουν την παραγγελία.

Τους έστειλα email πως περιμένω τη παραγγελία με το κράνος και τα αλυσιδογράναζα όπως μου έγραψαν και να μου αποσαφηνίσουν αν το μπουφαν δε θα το παραλάβουν ποτέ ή θα το παραλάβουν με καθυστέρηση. Περιμένω να δω πως θα απαντήσουν και θα αντιδράσω αναλόγως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Στέφανε, δεν είσαι Θήβα να υποθέσω.. κοιτάω τώρα ένα υπέροχο triple black (just saying)..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Σκηνή από ταινία. BYD επιτάχυνε απότομα μέσα στην έκθεση της αντιπροσωπείας, έσπασε τη βιτρίνα και έπεσε σε αυτοκίνητα έξω από αυτή.

https://www.protothema.gr/greece/art...s-deite-video/
    Δεν επιτάχυνε από μόνο του, έβαλε το χεράκι του (ή μάλλον το ποδαράκι του) ο αδαής υποψήφιος αγοραστής...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Στέφανε, δεν είσαι Θήβα να υποθέσω.. κοιτάω τώρα ένα υπέροχο triple black (just saying)..
    Όχι, αλλά θα ήταν ωραία να ήμουν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    ότι η Honda είναι κομπλεξική (και πολλές φορές κι οι κάτοχοί τους) δεν είναι ψέμα,πάντως. Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία

να,ορίστε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot 2025-01-01 110559.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	100,7 KB 
ID:	459088
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic