Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Για πριν πραγματι ησουν απροβλεπτος ...
Τι εγινε ρε τρελοκομειο εβαλες ιντερνετ ? τελικα θα ερθεις Κρητη?
![]()
![]()
Ειπε οτι θα ερθει κατω και δεν μου ειπε τιποτα? Γιωργ σκις ρε!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Για πριν πραγματι ησουν απροβλεπτος ...
Τι εγινε ρε τρελοκομειο εβαλες ιντερνετ ? τελικα θα ερθεις Κρητη?
![]()
![]()
Όχι ρε απ'το μυαλό του τα βγάζει προσπαθεί να μας βάλει να τσακωθούμε για να έχω μόνο αυτόν φίλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Αλήθεια απο πλαίσια πώς πάτε?
ασε φιλαρακο, απο πλαισιο, την αποδειξαμε την αντοχη μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Όχι ρε απ'το μυαλό του τα βγάζει προσπαθεί να μας βάλει να τσακωθούμε για να έχω μόνο αυτόν φίλο!
Αλήθεια απο πλαίσια πώς πάτε?δε μπορεις να πεις τιποτα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Όχι ρε απ'το μυαλό του τα βγάζει προσπαθεί να μας βάλει να τσακωθούμε για να έχω μόνο αυτόν φίλο!
Αλήθεια απο πλαίσια πώς πάτε?
Ακομα και enduro κανει το συγκεκριμενο πλαισιο Γιωργαρα![]()
![]()
![]()
![]()
Κ7 ακόμη δυναμομέτρηση δεν έχω δει (αν και έχω κάνει σε ΖΖR1400), αλλά για R1 2007, ξέρω πως με ολόσωμη και φίλτρο και 3200χλμ τα 170 τροχό τα έχει, όπως και Κ6 με Arrow ολόσωμη και φίλτρο με 12000+χλμ 171 τροχό.
Το 2006 R1 με εξάτμιση και φίλτρο και άλλα funnels και PCIII, 160τροχό με 12000+χλμ κι αυτό περίπου, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως με την 5βάλβιδη κεφαλή έχεις για 3000rpm πάνω από 150τροχό με διάρκεια σε σχέση με τα άλλα τα 4βάλβιδα που απλώς ανεβάζουν στροφές και μόνον για 1500rpm περίπου περνάνε τα 150τροχό.
Για απόλυτα νούμερα φαίνεται να είναι εμπρός τα Suzuki οριακά, αλλά πέρα από τη χρήση dragster, σε πίστα το R1, ακόμη και το 2004-2006 μοντέλα (στόκ) ήταν καλύτερα από τα Κ5-Κ6 και όχι "μόνον" στην Ελλάδα.
Και κάτι τελευταίο.
ερασιτέχνης (και καλός αναβάτης) με Κ6 που στις Σέρρες γυρνάει στο 1'28"+, σε βόλτα σε άγνωστο ορεινό στροφιλίκι ψαχνόταν με τη δύναμη του Κ6, ίσως και λόγω υπερεκτίμησης, σε σχέση με ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ των 500.000χλμ(με πολλες μηχανές) με Varadero, που πήγαινε αέρα....προσοχή δεν υπήρχε κόντρα, απλώς ήταν φανερό πως κινείται το ένα σε αντίθεση με το άλλο.
Τι θέλω να πω, άλλο μοτοσικλετιστής κι άλλο πάω τάπα με το υπερτούμπανο κι άμα ζήσω έζησα..ή εναλλακτικά παω μόνον για καφέ. Καλό είναι να μην παραβλέπουμε και τις ιδιαιτερότητες της χώρας μας όταν αγοράζουμε μηχανή, διότι πραγματικά χάνουμε την ουσία κι αυτό είναι κάτι που υποτιμάται στη χώρα αυτή ευρύτερα. Όπως πχ οι χωματερές μηχανές. Οι αγώνες εντούρο-motocross δεν είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι απλώς ένας Μπούστας και οι Συνιώρηδες σε μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Titan σε ψαχνει ενα ολοκληρο κλαμπ εχε στο νου σου ...... Ξερεις που θα μας βρεις αποψε μετα τις 6 ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κ7 ακόμη δυναμομέτρηση δεν έχω δει (αν και έχω κάνει σε ΖΖR1400), αλλά για R1 2007, ξέρω πως με ολόσωμη και φίλτρο και 3200χλμ τα 170 τροχό τα έχει, όπως και Κ6 με Arrow ολόσωμη και φίλτρο με 12000+χλμ 171 τροχό.
Το 2006 R1 με εξάτμιση και φίλτρο και άλλα funnels και PCIII, 160τροχό με 12000+χλμ κι αυτό περίπου, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως με την 5βάλβιδη κεφαλή έχεις για 3000rpm πάνω από 150τροχό με διάρκεια σε σχέση με τα άλλα τα 4βάλβιδα που απλώς ανεβάζουν στροφές και μόνον για 1500rpm περίπου περνάνε τα 150τροχό.
Για απόλυτα νούμερα φαίνεται να είναι εμπρός τα Suzuki οριακά, αλλά πέρα από τη χρήση dragster, σε πίστα το R1, ακόμη και το 2004-2006 μοντέλα (στόκ) ήταν καλύτερα από τα Κ5-Κ6 και όχι "μόνον" στην Ελλάδα.
Και κάτι τελευταίο.
ερασιτέχνης (και καλός αναβάτης) με Κ6 που στις Σέρρες γυρνάει στο 1'28"+, σε βόλτα σε άγνωστο ορεινό στροφιλίκι ψαχνόταν με τη δύναμη του Κ6, ίσως και λόγω υπερεκτίμησης, σε σχέση με ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ των 500.000χλμ(με πολλες μηχανές) με Varadero, που πήγαινε αέρα....προσοχή δεν υπήρχε κόντρα, απλώς ήταν φανερό πως κινείται το ένα σε αντίθεση με το άλλο.
Τι θέλω να πω, άλλο μοτοσικλετιστής κι άλλο πάω τάπα με το υπερτούμπανο κι άμα ζήσω έζησα..ή εναλλακτικά παω μόνον για καφέ. Καλό είναι να μην παραβλέπουμε και τις ιδιαιτερότητες της χώρας μας όταν αγοράζουμε μηχανή, διότι πραγματικά χάνουμε την ουσία κι αυτό είναι κάτι που υποτιμάται στη χώρα αυτή ευρύτερα. Όπως πχ οι χωματερές μηχανές. Οι αγώνες εντούρο-motocross δεν είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι απλώς ένας Μπούστας και οι Συνιώρηδες σε μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Δυναμομετρησεις υπαρχουν χιλιαδες σε διαφορα site,forum κλπ,αλλο αν δεν μα συμφερουν...
και κανουμε επιλεκτικη αναγνωση...οσο για το ποιο ειναι καλυτερο στη πιστα,η στο δρομο...
τι να πω τωρα...scripta manen....![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Ναι αλλά απο υπο-πλαίσια?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ασε φιλαρακο, απο πλαισιο, την αποδειξαμε την αντοχη μαςδε μπορεις να πεις τιποτα!
Ναι γιατί ήταν κάποιος εδω μέσα που με έπεισε οτι τα τσοπερ και ειδικά τα χαρλει έχουν περισσότερο γκάζι και στρίβουν καλύτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ρε ΤΙΤΑΝ τι έγινε πούλησες το R1 και πήρες αυτό![]()
Βλέπω ότι έχεις βάλει και το όνομα σου στο τεπόζιτο:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Tί κλάμπ είναι αυτό που έχετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από O_Giannakis
Titan σε ψαχνει ενα ολοκληρο κλαμπ εχε στο νου σου ...... Ξερεις που θα μας βρεις αποψε μετα τις 6 ..........
Κλάμπ Σάντουιτς?
Για να με δείρετε με περιμένετε?
Γιατί άμα είναι να φάω ξύλο δεν έρχομαι!![]()
κι ομως ρε φιλε, το πιστευεις οτι και το υποπλαισιο αντεξε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναι αλλά απο υπο-πλαίσια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Και κάτι τελευταίο.
Για σου φίλε θα ξεκινήσω με τη δυναμομέτρηση του κ7 έχω βάλει στο φόρουμ είχε νορμάλ 170.6 τροχό και με εξάτμιση από το πάτο μου έβγαλε 178.7 τροχό χωρείς τίποτε άλλο ..
2) Τώρα προσωπικά εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα 1000 και μου άρεσε περισσότερο το κ7 είναι το ποιο ολοκληρωμένο μηχανάκι για πίστα και δρόμο μετά από αυτό έχω το 1098s ύστερα το CBR 1000 και πάει λέγοντας τώρα το τι γράφουν τα περιοδικά με αφήνουν εντελώς αδιάφορο γιατί έχω διάβαση απίστευτες μ@λακιες και εκεί για να ξέρεις παίζονται πολλά συμφέροντα ...
3) Για ένα οδηγό που δεν είναι και πολύ καλός είναι φυσικό σε ένα επαρχιακό δρόμο να πάει καλύτερα με ένα ποιο νορμάλ μηχανάκι εγώ για να σου δώσω να καταλάβεις είχα και ένα DRZ 400 και πήγαινα καλύτερα από πολλά 1000 στον επαρχιακό ανάμεσα και κ5 , αν με ρωτήσεις με ποιο μηχανάκι από τα δυο που είχα κ7 και DRZ 400 πήγαινα καλύτερα στο σφικτό επαρχιακό δρόμο θα σου απαντήσω ότι οι διαφορές ήταν απειροελάχιστες υπέρ του κ7 με την ταυτότητα στο στόμα βέβαια ....![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Κοίτα το δυναμόμετρο είναι το ίδιο.
Απλώς την Κυριακή που πέρασε μεταξύ ψήφου και Bol d'Or στο Ευροσπόρτ.... σκάσανε μύτη 2 Hayabusa (ολόσωμες, φίλτρα), 1 K6 (το αυτό), 1 R1 2006 (μανήσια πατενταρισμένα ελεύθερα τελικά) και R1 2007 (ολόσωμη φίλτρο) έτοιμα να σκυλιάσουν πάνω στα ράουλα......
Οπότε και όλα μετρήθηκαν μαζί στις ίδιες συνθήκες. Όπως άλλωστε και είναι το εύλογο να γίνοντε τέτοιες συγκρίσεις. Εκεί όλα έδειξαν τις μεταξύ τους διαφορές σε γραμμικότητα και απόλυτα νούμερα. Δεν έχω εκτυπώσει τις δυναμομετρήσεις να τις είχαμε όλες όμορφα κι ωραία μαζί. Κάποια στιγμή θα το κάνω.
Καλό θα ήταν και μια δυναμομέτρηση ενός R1 07 στις ίδιες συνθήκες και δυναμόμετρο με το Κ7 σου, να βλέπαμε άμεση σύγκριση και φυσικά το ζητούμενο αν η 4τραβάλβιδη κεφαλή κάνει δουλειά.
Όσο για το δρόμο, "εμείς" οι ντεμέκ γρήγοροι ας ακούμε καλύτερα τους χιλιομετροφάγους ταξιδευτές για αυτά που πρέπει να τηρούμε σε βόλτες-ταξίδια έτσι ώστε στην επιστροφή όλοι να είναι ευχαριστημένοι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Βρές και βάλε τις δυναμομετρήσεις το συντομότερο σε περιμένουμε...