Σελίδα 71 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Kαι όχι απλά τίτλους.
    Εισέβαλε στα τοίχοι της Γιαπωνίας και πήρε και εκεί πέρα το βάθρο για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Με ποιόν? Τον Capirossi που ο κακομοίρης του χρόνου πάει σε δουρφορική ομάδα.

Αυτό φίλοι μου δεν ήτανε απλά ψώλιασμα.

Αυτό ήτανε,"εισβάλω στο παλάτι, σκοτώνω τον αυτοκράτορα, και τρέχω πέρα δώθε μέσα στην πόλη με το άλογο μου περιφέρωντας το κεφάλι του επάνω σε ένα δοκάρι σέρνοντας το κουφάρι του απο πίσω".

Αλλά στο θέμα μας τώρα...τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Εγώ επιμένω πως ο Cartman είναι κρυφοmultistradas...
    Έλα να χαλαρώσουμε είπα...

Είπα αν ήθελα TETOIA μηχανή (δικύλινδρο, ψηλό κ.τ.λ), μπορεί και να το`περνα! Προς το παρόν δεν θέλω!!

Η συμβίωση με τον Ιάπωνα είναι άψογη!

Chris

Kαι όχι απλά τίτλους.
    Εισέβαλε στα τοίχοι της Γιαπωνίας και πήρε και εκεί πέρα το βάθρο για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Αυτό φίλοι μου δεν ήτανε απλά ψώλιασμα.

Αυτό ήτανε,"εισβάλω στο παλάτι, σκοτώνω τον αυτοκράτορα, και τρέχω πέρα δώθε μέσα στην πόλη με το άλογο μου περιφέρωντας το κεφάλι του επάνω σε ένα δοκάρι σέρνοντας το κουφάρι του απο πίσω".

Αλλά στο θέμα μας τώρα...τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
    :rotflmao: :rotflmao:

Καλά έχεις πλάκα!!!

Και πολύ φαντασία!!!

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    ...

...

fyi o capirex του χρονου βαφεται πρασινος...

:wacko:

edit: εεε, πρασινος απο το κακο του εννοουσα επειδη θα καβαλαει το 3μπουρδελο το σουζουκι...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

...

...
    sorry man, αλλα 3 συνεχομενες ...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες

Επειδη ειλικρινα δεν ξερω,ποσους τιτλους GP ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ;
    Motogp εναν αλλα το θεμα ειναι στα ποσα χρονια, πχ η γιαμαπα εκανε (νομιζω) δεκα χρονια για να παρει το πρωτο (σαν τον βαζελο ενα πραμα) και με αναβατη οχι κανα τυχαιο...

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Φαντασία?
    Δεν είναι απο το μυαλό μου...μιλάω για γεγονότα.

Αν δεν το κατάλαβες μιλάω για το MotoGP το οποίο προφανώς οι Japanophille δεν παρακολουθούν γιατί δεν τους πάει η καρδιά.Ούτε εγώ θα παρακολουθούσα άμα ήμουνα Japanophille.

Ένας Ιταλός ανάμεσα σε τόσους γιάπωνες ρε..
    ΠΌΣΟΙ? Ένας όλος και όλος και τους έχει βγάλει όλους Καραμήτρους.
    Πόσο πιό μπροστά θα μπορούσε να είναι δηλαδή στο πρωτάθλημα? Πόση διαφορά?
    Πόσα ρεκόρ να σπάσει? Έχει αφήσει και κανένα?
    Ένας Ιταλός μόνο.

Αλλά τώρα στο θέμα μας...τα Japan είναι φτηνά, αξιόπιστα και γλήγορα...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Εχεις δίκιο ρε sakisvolos για τα ducati, μπ@υρδελα είναι με ένα άθλιο μοτέρ που σχεδιάστικε την δεκαετία του '60 και γ@μ@έι μέχρι σήμερα στα superbikes...Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες . Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις και να συντηρίσεις ένα ducati οκ δεν τρέχει τπτ, αλλά να το θάβεις χωρίς λόγο και χωρίς επιχειρηματα είναι τουλάχιστον γελίο.
    Στην αρχή μιλάς για τον desmo που τόσο μας πρήξατε εδώ μέσα ( ) και στην συνέχεια αναφέρεις τα ντουκάτι που αγοράζει ο κόσμος! Καμία σχέση μεταξύ τους! Οι περισσότεροι από μας EXOYN λεφτά να αγοράσουν τα απλά ντουκάτι ρε φίλε (εκτός 1098, 999 κ.τ.λ)!! Απλά δεν το κάνουν για διάφορους λόγους! Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος θα έδινε x ευρώ για ένα Ιαπωνικό αλλά όχι τα ίδια x ευρώ για ένα Ιταλικό ε! Η απάντηση είναι πολύ απλή! Ψάξτο λίγο και θα το βρείς φίλε μου!

Εγώ έδωσα 5000 για το FZ6 μεταχ. Βρήκα μονστερ με τα μισά χλμ με 3900 ευρώ! Θα μπορούσα με 5000 ή κάτι παραπάνω να βρώ και μούλτι, και ΚΤΜ και BMW k.t.l. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ. Μπορούσα αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ.

Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα
    Σε ποιούς αναφέρεσαι φίλε μου? Μην μου πείς ότι Ducati πέρνει η αφρόκρεμα και η ελίτ των μοτοσυκλετιστών επειδή θα γελάσω! Μόνο τα τιμόνια πέρνουν Ducati? Υπάρχουν πάρα πολλοί μ@λ@κες που πέρνουν Ducati για την μόστρα, για την καφετέρια, όπως ακριβώς και με τα Ιαπωνικά μοντέλα που έχουν γίνει της μόδας!! Καμία απολύτως διαφορά! Και ναί η τιμή επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει Ducati!

Φιλικά και καλοσώρισες!!

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ MULTI?
    Το 2009 και θα γινει ποιο τουριστικο [/B][/QUOTE]
    Θα του βάλουν θήκη για ομπρελίτσα θαλάσσης??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

:a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Σαφως και δικαιουσαι να εχεις γνωμη, αλλα η καθε γνωμη εχει την βαρυτητα και την εγκυροτητα αυτου που την εκφερει...

Δλδ αλλη βαρυτητα εχει η γνωμη του καπιροσσι σχετικα με τα σσ μηχανακια και αλλη του Σακη του υδραυλικου...

Πως θα εκφερεις γνωμη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει και για το οποιο δεν εχεις εμπειριες;;;

Μηπως εχεις πολλες πιθανοτητες να πεις μλκια;;;

Μην ξεχνας οτι στο Ελλαντα ευδοκιμει το ειδος του ξερολα...
    Για τον ΞΕΡΟΛΑ αν κρύνω απο εσένα ναι σίγουρα είναι αλήθεια!

Εχεις δίκιο ρε sakisvolos για τα ducati, μπ@υρδελα είναι με ένα άθλιο μοτέρ που σχεδιάστικε την δεκαετία του '60 και γ@μ@έι μέχρι σήμερα στα superbikes...Φαντάσου ένα απλό αερόψυκτο μοτέρ τι ζημια κάνει στους σχιστομάτιδες . Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις και να συντηρίσεις ένα ducati οκ δεν τρέχει τπτ, αλλά να το θάβεις χωρίς λόγο και χωρίς επιχειρηματα είναι τουλάχιστον γελίο. Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα(εγώ έχω honda bros, αλλα έχω μεγαλώσει με μηχανές τις ducati και σου λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης)

Καλησπέρα!

Φίτατε red_monster κατ'αρχάς να σου πω πως οτι γράφω τα γράφω μόνο και μόνο διότι δεν ανέχωμαι να διαβάζω απο μερικούς τις μαλακίες που γράφουν για τα γιαπωνέζικα! Οτι σπάνε
    χαλάνε δεν στρίβουν δεν κάνουν δεν δείχνουν και κτλ.
    Σαφώς και τα γιαπωνέζικα και σπάνε και χαλάνε όπως όλα ΑΛΛΑ με τι συχνότητα και πόσο κοστίζει
    η επισκευή τους μέχρι και στα περίπτερα σε λίγο θα έχει ανταλακτικά απο γιαπωνέζικα, αλωστε
    τα περίπτερα έχουν πλέον ανταλακτικά ducati όπως έγραψε κάποιος χθές!
    Αλλα και όχι μόνο πουλιούντε και μηχανάκια ducati τώρα στα περίπτερα αρχικά τα μίνι μοτό
    ε που θα πάει σε λίγο θα έχει και το 1098 κομάτι κομάτι στο περίπτερο της γειτονιάς!

Τωρα για το αν είναι τεχνολογικά μπροστά τα ducatia σας το λές και μόνος σου οτι έχουν
    τεχνολογία της 10ετίας του '60 ε τότε αν εσένα σ' αρέσει γούστο σου και καπέλο σου πάρτο
    και με τις υγείες σου να το χαρείς!

''''''''Και στο κατω-κάτω τα ducati έχουν τέτοια τιμή που δεν επιτρέπει στον κάθε μ@λ@κ@ να πάρει ένα''''''''''

Δηλαδής τώρα μου λές ότι όλοι όσοι δεν εχου φράγκα για να πάρουν ducati είναι όλοι τους
    μαλάκες???????????????????

Δηλαδή όλοι όσοι έχουν aprilia, honda, yamaha, KTM, triumph, BMW, kawasaki, suzuki,
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ?????????????

Φυσηκά και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρυσης αλλα η διαφορά μας είναι οτι στα μέτρα
    σύγκρυσης εγώ βάζω και την τιμή μέσα ε,τότε υπερτερεί ΠΟΛΥ το γιαπωνέζικο
    πως να το κάνουμε!

Τώρα το θέμα συντήρηση ενός ducati |κόστος έυρεση ανταλακτικών κτλ πονάει άστο!

Και πάλι καλησπέρα!

Σήμερα είδα ένα FMX που το τράβαγε με ένα σκοινί ένα scooter.

Aυτό είναι η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να του κάνεις.

μονο αξιοπιστια ειναι τα ιαπανακια κ στα αμαξια κ στα μιχανακια σε αυτον τον πλανιτη η γερμανη πανε πιο μπροστα απο ολους σε γενικες γραμμες
    O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Καλησπέρα!

...........................................................Τώρα το θέμα συντήρηση ενός ducati |κόστος έυρεση ανταλακτικών κτλ πονάει άστο!...........................
    Δεν ξέρω ρε φίλε απο που το βγάζεις αυτό και το λές

Πρόσφατα άλλαξα το πίσω αριστερά φλασάκι απο το Multistrada μου με 7,5 ευρά

Το οτι δεν το βρήκα αμέσως είναι αλήθεια.

Έκανε μια βδομάδα να έρθει απο Ιταλία

Αλλα δεν το βρίσκω ακριβό
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    ...Τωρα για το αν είναι τεχνολογικά μπροστά τα ducatia σας το λές και μόνος σου οτι έχουν
    τεχνολογία της 10ετίας του '60 ε τότε αν εσένα σ' αρέσει γούστο σου και καπέλο σου πάρτο
    και με τις υγείες σου να το χαρείς!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+599
    Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43