Σελίδα 71 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Καλώς ήρθες Άκη! Μοτέρ Africa,ε; Κι εγώ προς τα 'κει θα κινηθώ κάποια στιγμή... Καλές βόλτες!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis lagas Προβολή μηνύματος
    KALISPERES PEDES MOLIS PRIN 4 MERES EGINA KATOXOS ENOS BROS 400 TO PIRA STIN TIMI TON 1000 KAI MAZI PIRA KAI ENA AKOMA BROS KOMPLE .TORA VRIKA KINITIRA APO AFRIKA KAI PAO DEYTERA NA TON PARO .THA TO KANO POLI ASTERI EINAI H 10 MIXANI MOU KAI EIPANA IREMISO ARKETA KAI LOGO ILIKIAS ( 45 ) ALLA KAI LOGO KATASTASIS TON XRIMATON .

AN EINAI GIA KAFEDAKI KAMIA FORA EIMAI PARON
    Άκη καλώς ήρθες

σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία.
    Τα κεφαλαία δείχνουν πως φωνάζεις.

Νέο μέλος
    Παιδία ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά βρήκα το πρόβλημα...όυτε μίζα όυτε ρελέ όλα καλά και όμορφα. Σε κάποια επέμβαση που είχα κάνει παλαιότερα (το 2005) είχα αντικάταστήσει ένα κονέκτορα με ένα δικής μου κατασκευής.(κάνω και τέτοια) απλά ένα καλώδιακι από τα 10 έιχε κοπεί...καλό και για αντικλεπτικό σύστήμα...καθώς η μηχανή δεν παίρνει μπροστά όυτε στην κατηφόρα!...¨Οσο για τις φωτογραφίες έρχονται...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hlektronio Προβολή μηνύματος
    για αρχη πες του "ευχαριστώ" μετα βαλε φοτο να το χαζεψουμε, τρίτο,η μιζα έχει καρβουνάκια εναπομείναντα?

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για την βοηθεια έκανα τους ελένχους..η μίζα πράγματι γύριζε...αιτία την όλης φασαρίας ένα κομένο καλωδιο από την πλεξόυδα σε σημείο όπου υπάρχει φίσα...¨Ολα κομπλέ...σχετικά με τα χιλιόμετρα...το BROS αυτό έχει κάνει τα πάντα...σούζες, έντο χωρίς όρια, ξύσιμο μαρσπέδιων (όσο είχε μαμα ανάρτηση) και κάθε χρόνο έβγαζε 30.000 km( αφόυ πηγαίνα πάντου με αυτό). Είναι το BROS PGM που έκανε τεστ το ΜΟΤΟ κάποτε...δικό μου ήταν τότε και τους το έδωσα για δοκιμή. Να το φτύσω το μοναδικό πρόβλημα που είχε και με τυράνυσε ήταν η αντλία βενζίνης...όταν με τα πολλά βρήκα τι έφταιγε (έχω κάνει και την γνωστη πατέντα με το εξωτερικό ρελέ) απο τότε όλα κυλούν ησυχα και το κυριότερο πάντα παιρνει BROS...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Σαν πολλά μου ακούγονται τα 400.000 km (ταξί ήταν; ) αλλά ας πάμε στο θέμα μας.

Στη θέση σου θα έκανα έλεγχο σε όλες τις ασφάλειες (κάτω από το φανάρι), έλεγχο στην ασφάλεια στο ρελε και θα βραχυκύκλωνα και το ρελέ να δω αν γυρίζει η μίζα...

Αφού φτάσουμε να γυρίζει η μίζα τσεκάρεις αν έχουν σπινθήρα τα μπουζί και μετά βλέπουμε...

Επίσης μιας και λες ότι δεν πήρε ούτε στην κατηφόρα με ταχύτητα, τσεκάρεις και αν λειτουργεί η αντλία βενζίνης... (βραχυκυκλώνοντας το μαύρο με το μαύρο-μπλε καλώδιο που πάνε στο ρελε της αντλίας)

Νέο μέλος
    Για τον φίλο hlektronio που το ζήτησε. HONDA BROS PGM 400 1992Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC07629.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	103,8 KB 
ID:	269767Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC07631.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	102,5 KB 
ID:	269768

Νέο μέλος
    Μια ακόμα...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC07630.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	104,6 KB 
ID:	269772

Ωραία εξατμισούλα Alex!

Νέο μέλος
    Πολυ καλή πράγματι , τιτανίου και με extra σιγαστήρα που κόβει decibel και δίνει ροπή χαμηλότερα. (εγώ το έχω χωρίς)
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Ωραία εξατμισούλα Alex!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Καλώς ήρθες Άκη! Μοτέρ Africa,ε; Κι εγώ προς τα 'κει θα κινηθώ κάποια στιγμή... Καλές βόλτες!
    σε ευχαριστο φιλε μου

πεδες καλιημερες πως γινετε να φενετε η φοτο που εχω ανεβαση στο προφιλ μου εκει διπλα οπος φενετε σε εσασ κατο απο το ονομα ....??? α διτε και τιν κουκλα να μου πειιτε αν σας αρεσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ASIMENIO BROS.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	269867

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexv2 Προβολή μηνύματος
    Παιδία ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά βρήκα το πρόβλημα...όυτε μίζα όυτε ρελέ όλα καλά και όμορφα. Σε κάποια επέμβαση που είχα κάνει παλαιότερα (το 2005) είχα αντικάταστήσει ένα κονέκτορα με ένα δικής μου κατασκευής.(κάνω και τέτοια) απλά ένα καλώδιακι από τα 10 έιχε κοπεί...καλό και για αντικλεπτικό σύστήμα...καθώς η μηχανή δεν παίρνει μπροστά όυτε στην κατηφόρα!...¨Οσο για τις φωτογραφίες έρχονται...
    Αφού το βρήκες μια χαρά!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexv2 Προβολή μηνύματος
    Είναι το BROS PGM που έκανε τεστ το ΜΟΤΟ κάποτε...δικό μου ήταν τότε και τους το έδωσα για δοκιμή.
    Τι είπες τώρα! RESPECT!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis lagas Προβολή μηνύματος
    πεδες καλιημερες πως γινετε να φενετε η φοτο που εχω ανεβαση στο προφιλ μου εκει διπλα οπος φενετε σε εσασ κατο απο το ονομα ....??? α διτε και τιν κουκλα να μου πειιτε αν σας αρεσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ASIMENIO BROS.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	90,7 KB 
ID:	269867
    Πολύ ωραίο και το ασημι!! Όπως και τα σχέδια που βλέπω ότι έχεις για το μοτέρ!

@pause Ξαναμαζευόμαστε βλέπω, μείνετε συντονισμένοι, κάτι θα κανονιστεί

(περάστε κι από δώ >http://www.moto.gr/forums/group.php?groupid=29 να γίνουμε πολλοί
    Give me fuel, Give me fire

Περασαμε και απο εκει

Εγώ το έβγαλα μια βόλτα σήμερα να μη μου παραπονιέται που το έχω για παπί... 90 χιλιόμετρα, τα πιό πολλά σε επαρχιακό. Έχω ξεσυνηθίσει ρε γμτ!

Ωραια διαδρομη θα ητανε .εγω πηγενω αγια αννα εκει να δεις τι γινετε

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ παίδες για τα όμορφα λόγια σας..σωστά μάντεφες έπαιξε beer μετά το τέλος του χειρουργείου.
    Οι κάτασκευές με τα μοτερ με ενδιαφέρουν και εμένα οπότε σας παρακολουθω με ζωηρο ενδιαφέρον!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Αφού το βρήκες μια χαρά!

Τι είπες τώρα! RESPECT!

Πολύ ωραίο και το ασημι!! Όπως και τα σχέδια που βλέπω ότι έχεις για το μοτέρ!

@pause Ξαναμαζευόμαστε βλέπω, μείνετε συντονισμένοι, κάτι θα κανονιστεί

(περάστε κι από δώ >http://www.moto.gr/forums/group.php?groupid=29 να γίνουμε πολλοί

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •