kaloriziko filaraki!!!
egw gia to k8 1000 tin eixa parei apo tin thibwn,dipla apo ton spiliwti..dn thimamai pws legetai to magazi alla exei polla antallaktika kai logika tha breis..
kaloriziko filaraki!!!
egw gia to k8 1000 tin eixa parei apo tin thibwn,dipla apo ton spiliwti..dn thimamai pws legetai to magazi alla exei polla antallaktika kai logika tha breis..
Kalimera palikaria, eimai entelws kainourios sto forum. Kali xronia loipon kai kala Km entos kai ektos pistas. Exw ena 750 K6 , apo to opoio syntoma tha valw photos, molis teleiwsei( vazw oloswmi me PowerCommander, filtra, alysides granazia).
ωραιος......δωσε εξελιξη στο φουλ στο εργαλειο!!!!βαλε φωτο να γουσταρουμε![]()
Kαλώς τον!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
Εφτασα και εγω!!!Καλη χρονια σε ολους και παντα ορθιοι!!!![]()
![]()
Καλή χρονιά και σε σένα και καλορίζικη/καλοτάξιδη η κούκλα σου
![]()
![]()
Καλορίζικη και καλοτάξιδη φίλε μου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
na kai i dikia mou!!!!![]()
![]()
![]()
thanksssssssssss!!!!
alla brexei re gamoto...
καλοριζικο κολλητε!!!βγαλε γρηγορα το αυτοκολλητο στο ντεποζιτο,
στα ramair και στο πλαστικο της αλυσιδας.σε κανα φανοποιο επειδη ειναι κουτα μην βαλεις απο τωρα χερακι...αλλιως πιστολακι μαλλιων κ δωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a015: :a015: :a015:
καλοταξιδο!!!![]()
Ωραιο το μοτορι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
Αλλη μια???![]()
Με τη ζελατινα που του εβαλες ειδες καμια διαφορα σε καλυψη απο αερα![]()
Μια φορα πηγα να του βαλω κι εγω και μολις την ειδα απο το πλαι ποσο ασχημο ηταν την εβγαλα αμεσως![]()
αν και το δικο σου δεν δειχνει ασχημο![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
καλοριζικο κολλητε!!!βγαλε γρηγορα το αυτοκολλητο στο ντεποζιτο,
στα ramair και στο πλαστικο της αλυσιδας.σε κανα φανοποιο επειδη ειναι κουτα μην βαλεις απο τωρα χερακι...αλλιως πιστολακι μαλλιων κ δωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a015: :a015: :a015:
καλοταξιδο!!!![]()
ti enoeis pistolaki mallion???den eimai kai poli tou xorou.an einai kamia patenta,dose odigies..
Kσλοριζικα τα μοτορια παιδες!!!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν εχω προλαβει να δω καποια διαφορα διοτι δεν το επιτρεπει ο καιρος!!!την εβαλα πριν 4 μερες.Απο θεμα εμφανισης και εγω στην αρχη,πριν καν την παραγγειλω,ειχα κατι ψιλοκοληματα!αλλα την ωρα που την εβαλα πανω μου εφυγαν με την μια.ειναι πολυ ωραια ζελατινα απο οπτικη πλευρα.τωρα απο θεμα καλυψης πρεπει να εχει πολυ καλυτερη απο την εργοστασιακη,ειναι πιο ψηλη και ερχετε και πιο μεσα προς την θεση του οδηγου και σου δινει την δυνατοτητα να χωθεις καλυτερα την ωρα που σκυβεις.(θεωρητικα μιλαω απ'οτι βλεπω φυσικα).θα σου πω οταν βρω την ευκαιρια να την δοκιμασω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ωραιο το μοτορι σου![]()
Με τη ζελατινα που του εβαλες ειδες καμια διαφορα σε καλυψη απο αερα![]()
Μια φορα πηγα να του βαλω κι εγω και μολις την ειδα απο το πλαι ποσο ασχημο ηταν την εβγαλα αμεσως![]()
αν και το δικο σου δεν δειχνει ασχημο![]()
![]()
![]()