Με το καλό και πάλι.Εχω την εντύπωση πως αν πατήσεις 3 φορές το power button του istick,γυρίζει απο volt σε watt και τουμπαλιν.Μεχρι τα 4.2 volt εισαι καλά.Τα δεξιά όπως σου έγραψαν είναι πιο πάνω είναι αντάπτορες για πιο απλούς ατμοποιητές.Δε νομίζω να τους χρειαστείς,βάλε τους στην άκρη και ξέχασε τους.
Θυμίσου να μην τον καργάρεις στο βίδωμα πάνω στο mod (mod=istick και οτιδήποτε άλλο έχει μπαταρία για αυτή τη δουλειά.)Αν καργάρεις τον ατμο/τη,σιγά σιγά ο πόλος του mod θα πατηθεί προς τα κάτω και δεν θα κάνει επαφή.Αντιστάσεις αν πάρεις πιο χαμηλές δε ξέρω αν θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς λόγω της ισχύος του mod.Mεχρι πόσα watt πάει;Αν πάει μεχρι 20 watt τότε ναι,πάρε πιο μικρές αντιστάσεις.Ενας τυφλοσούρτης είναι ανα 30 ml αλλαγή και η αντίσταση.Οταν αλλάξεις αντίσταση,περίμενε 1-2 λεπτά να βραχει με υγρό ωστε να μην καεί.
Ακολουθεί φωτορομάντζο με το θηριάκι που πήρα εχθές.
Φίου φίου φι φι φίου
ειδα οτι εχει και ενδειξη watt αλλα δεν ειναι με τρια πατηματα κατι αλλο ειναι θα το βρω....... δλδ τα 4,2volt ποσα watt ειναι?
Αφού τον έβρασα εχθές το βράδυ για να καθαρίσει,μάζι με τον καφέ κάθησα να ασχοληθώ πρωί πρωί.
Ξεκίνησα με το διπλό deck μιας και μου είναι πρωτόγνωρο.Εφτιαξα τις αντιστάσεις μου με 30 άρι σύρμα 7-8 σπείρες έκαστη σε 2 mm άξονα.Το σύρμα σφίγγει με αλενόβιδες που είναι σε κάθε πύργο του deck.2 βίδες ψηλά και 2 βίδες χαμηλά που σφίγγουν απο το πλάι.
Το διπλό deck είναι αυτό.
Στις οπές του αέρα,αν δείτε έχει ενα μικρό χείλος ωστε να μην πέσει υγρό μεσα και κάνει διαρροή.Επίσης ο επάνω δακτύλιος που αγκαλιάζει τις οπές για το βαμβάκι μου φανηκε αρκετά καλή ιδέα γιατί εγκλωβίζεται εκεί το βαμβάκι και ξέρεις πως δεν πρόκειται να φύγει απο τη θέση του.
Ειναι λίγο μπελαλίδικο το θέμα με τις διπλές αντιστάσεις αλλά με τον καιρό θα το φτιάχνω στο φτερό.Τωρα για να τις ταιριάξω μου πήρε κανα 20'.
Εδω είναι στο τεστ να ανάβουν ομοιόμορφα.
Αφού ετοιμάστηκε με το dry burn, και να φέρω τις σπείρες κοντά ωστε να γίνει micro coil, ήρθε η ώρα για το οργανικό βαμβάκι το οποίο, έσπρωξα απαλά να μπεί μέσα στις οπές που σχηματίζει ο επάνω δακτύλιος που έγραψα και πιο πάνω.
Αν δείτε τα αυλάκια για το υγρό είναι τεράστια οπότε ετοιμάζομαι για τοπία στην ομίχλη.Απο εκεί και πέρα απλά γεμίζεις και βαράς.
Συνεχίζεται στο επόμενο post
![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Αν δεν κάνω λάθος το μικρό iStick ΔΕΝ έχει ένδειξη watt γιατί δεν έχει καν την δυνατότητα να μετρήσει αντίσταση ατμοποιητή ώστε μετά να προσαρμόσει το βολτάζ ανάλογα την αντίσταση... Μπορείς να ρυθμίσεις μόνο τα Volt χωρίς το modάκι να "γνωρίζει" τι αντίσταση του βάζεις... Ουσιαστικά δεν είναι "modάκι" με την έννοια του όρου - είναι μια απλή μπαταρία με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο βολτάζ εξόδου...
Αυτή την δυνατότητα την είχανε τα 20άρια και τα 30άρια...
Μάλιστα τα τελευταία "θερμικά" μοντέλα 40w και 60w δεν έχουν καν mode λειτουργίας σε Volt. Έχουν μόνο mode λειτουργίας WATT & THERMAL (δηλ δεν έχεις την δυνατότητα να μεταβάλλεις απ'ευθείας τα volt παρά μόνο έμμεσα μέσω της ρύθμισης των watt).
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 06/11/2015 στις 10:19.
το ειδα στην οθονη οτι εχει και ενδειξη watt αλλα υπαρχει περιπτωση να μην εχει τη λειτουργια γιατι μπορει να χρησιμοποιουν μια οθονη και για αλλα μοντελα....
Ετοίμασα μια στα γρήγορα ένα υγρό περίπου 90 VG 10PG με ~3 νικοτίνη και γέμισα.Πνευμονική τζούρα στα 15 watt με αντίσταση 0.7 ohm και...
ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ και τοπίο στην ομίχλη.Ξεχύθηκαν καραμέλες βανίλες μπισκότα και λοιπά αντρικά ζε σουί μπρουτάλ αρωματα στον χώρο και η πιπίλα πήγε γόνα.
Μια απο τις τζούρες αλλά η φωτό δε το δείχνει όπως πραγματικά είναι.Να τονίσω πως στον καναπέ υπάρχει ένα κόκκινο μαξιλάρι αλλά το έκρυψε ο πυκνός καπνός.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθεις σε δύσκολη θέση έξω σε κάποιο καφέ λόγω της κινητής ομίχλης.
Αφου έκανα απανωτές τζούρες διαρκείας,είπα να ανέβω στα watt.Πήγα 25,πήγα 30 και δε κατάλαβε μία.Περισσότερη γευση και πυκνότερος ατμός και ήθελα να ανεβάσω κ'άλλο τα watt αλλά με το cloupor δε γίνεται,μεχρι 30 watt πάει (Κρίμα).
Μετά είδα και κατάλαβα πως μπορείς να επέμβεις στο deck χωρίς να χρειαστεί να αδειάσεις το tank το οποίο θεωρώ προτέρημα.Ετσι λοιπόν,είπα να ασχοληθώ με το μονό deck το οπίο είναι γνώριμο σε αρκετό κόσμο.2 πόλοι,μια οπή αλλά και εκεί δακτύλιος για τη συγκράτηση του βαμβακιού το οποίο σαφώς και μου άρεσε.Πάλι τεράστια αυλάκια τροφοδοσίας.
Στήσιμο στα γρήγορα,τίποτα νέο εδώ.Ο ατμο/της είναι μεγάλος και με μεγάλη χωρητικότητα.Ιδού.
Ειναι στο υψος ίδιος με τον subtank mini.Τωρα στο θέμα τζούρα.Ειναι σαφώς αεράτος για τις πνευμονικές αλλά...........
Αν κλεισεις τον αέρα,ο λιγοστός που περνάει σου δίνει τζούρα σε στυλ kayfun.Απο γευση στο μονό deck ειναι σαφώς ανώτερη του subtank,εφάμιλλη του kfl+ αλλά θέλει WATT για να παίξει.Θέλει γκάζια απο το μοντάκι.Θα τον δουλέψω ως βασικό να δώ πως θα πάει.Διαρροές δεν έχει ως τωρα και στο υγρό έχω νορμάλ κατανάλωση.Με βολευει πολύ η μεγάλη χωρη/τα του.Ποιοτική κατασκευή απο ss 304.Τιμή 45 ευρώ για αυτά που δίνει είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ πρόταση plus τα spares που έχει η συσκευασία orings,βίδες,frosted tank spare,κατσαβιδάκι ,αλενάκι και 2 drip tips.Ειπατε κάτι;Πως είπατε;Πως είπατε;
Φίου φίου φι φι φίου
Σα να είμαι μπροστά αυτή τη στιγμή.
Ο teogtp έχει ανοίξει διάφορα sites και ψάχνεται για παραγγελία.![]()