Σελίδα 72 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα χθες μαύρο rsv1000 με τις ακράπες κ καθόμουν συνέχεια από πίσω να χαζεύω τη κωλάρα και τον ήχο.

"ε ρε και να'χα ένα τέτοιο" μου πέρασε από το μυαλό.

oh wait....

Banned
    Σε ειδα με το πορτοκαλι βαραντερο ασορτι βαλιτσες πορτοκαλι και παπουτσια το ιδιο χρωμα, κοντομανικι μπλουζα μαυρη (οπως η φορμα) με πορτοκαλι γραμματα να λεει οτι δεν προσκυνησες ποτε κανενα λαμογιο η αρχοντα με τα σαπια λογια τους τα μεγαλα και για κρανος ενα κοκκινο σκουφακι. Ωραια ολα αυτα αλλα ουτε το κρυο κ' αερας δεν προσκυνανε κανεναν ποσο μαλλων για την προστασια την δικια σου.

Σε ειδα κεντρο της Αθηνας να εχει σταματησει ο χρονος εκει, βρωμικο με παρακμιακους δρομους μπαλωμενους, καθε μαγαζι στυλ Μεση Ανατολη και κοσμος με ιδια κουλτουρα, ανοιξε μεχρι και Καμπουλ εστιατοριο , πολυκατοικιες βρωμικες αρωμα Ανατολης και κουλτουρα σε μιξη με Βαλκανικα κατι Βουλγαρο-Ρουμανικα μαγαζια και οικοι ανοχης τριγυρω με το κλασσικο φωτακι. Αλλοι απλωσαν την πραματεια τους φρουτα σαν να βλεπεος το Balkan Express ζωντανα! Ολοι μα ολοι δουλευαν οσο εσυ νεοελληνα "κλαιγεσε" και κοιτας να βολευτειες. Αυτο θα εχει αντικτυπο στο μελλων και προβληματα και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Σε είδα 640ADV ψες στα ορεινά του Πειραιά να είσαι πεταμένο μέσα σε οικόπεδο/πάρκινγκ. Δεν φαίνονταν τα μπροστινά να ξέρω αν είχες φάει κανένα χοντρό στούκι αλλά σε λυπήθηκα. Γιατί τα καλά τα εργαλεία ρε γμτ... (και κρίνοντας από τα όργανα ήταν από τα τελευταία με την HiFlow κεφαλή).

σε ειδα κατά τις 2κ15 το πρωί να κατεβαίνεις την συγγρού προς γλυφάδα όμορφο μπεμβε απο τα παλιά.....

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα το πρωι στις 6 επι της Ακαδημίας τραγο παππάρα που αποφάσισες,απο την απέναντι πλευρα του δρομου να σταματήσεις ταξι που ήταν τέρμα δεξιά και πήγες να περάσεις ενω ερχόμασταν 3 αυτοκίνητα με 60+.. τουλάχιστον φορας που φοράς μαυρα βάλε κανα φωσφοριζέ γιλέκο με κανα Αγιο πάνω ηταν και γαμώ τις φάσεις..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σε είδα ψες μετά τον κρίκο, φουλ προβλεπόμενο κορίτσι με το καλοδιατηρημένο κόκκινο φαντούρο να ανεβαίνεις την ΕΟ. Δεξιά, χαλαρά. Μπράβο και καλούς δρόμους.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    σε είδα το μεσημέρι στην Τσαλδάρη με το μπλε crypton (ΗΒΜ), και αν δεν απατώμαι είσαι του φόρουμ??

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα στην Καλλιροης με το fazer 1000 να χωνεσαι επικινδυνα και να περνας οριακα...
    Στο φαναρι που σου ειπα ''παραλιγο να γινουμε'' μου ειπες ειχα υπολογισει......τι να πω;...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη να ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΙΣΘΕΝ γιατί πέρασες την έξοδο σου.. Στην πλατεία. στρογγυλή πλατεία.. Θα ταν και 100 μέτρα να κάνεις τον κύκλο..Αλλά θα βιαζόσουν φαίνεται.. ΖΩΟ.. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη...
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα σήμερα να γκαζώνεις στην ΕΟ με το GS1200 μόλις σε πέρασα κι εκει που πηγαινες 140 αρχισες το κυνήγι.
    Αυτό το κόλπο να πηγαίνεις με 180+ και το αριστερό χέρι ακουμπησμένο στο μηρό ηταν για να μου δείξεις οτι είσαι άνετος φαντάζομαι....οταν εφτασες 200 και αρχισε τα κουνήματα ενω σε περναγα όμως δεν ησουν τόσο άνετος ε?
    Το ξεμπούκωσες παντως σε κάποια φάση και καπνιζε σαν τσιμινιέρα πίσω. Εκεί σε πέρασα παλι κι εφυγα, μην εχουμε και ντουμάνια πρωι πρωι στη μούρη.
    ϊσως μπερδεύτηκες που το ανοιξες 200+ και σε περασα ανετα.
    Δεν ειναι 600 αυτό το Hornet.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Banned
    Σε ειδα νωρις το πρωι στην ΕΟ διχως κρανος
    με το buff ως τα αυτια να τουρτουριζεις.....

μα ποσο μ@##$ εισαι να κατεβαινεις ξεκρανωτος στην εθνικη!!!

και να κρυωνεις κιολας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα παλιό μου μηχανάκι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση απ'ότι σε έδωσα! Χάρηκα που πήγες σε ιδιοκτήτη που σε προσέχει.

Παλαιό μέλος
    Σε είδα με το σκουτεράκι να αλλάζεις 2 λωρίδες "στη ψύχρα", από τέρμα δεξιά, τέρμα αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς να κοιτάξεις πίσω, απλά η συνεπιβάτης εβγαλε αριστερό χέρι.

Δεν σε βλέπω να επιβιώνεις για πολύ...

Σας ειδα με τα δυο μικρα Yamaha να σταματατε για καφε στη Λαμια
    Ερχομενοι απο Κινα,5 μηνες ταξιδι
    Πιασαμε κουβεντα,με το χαμογελο και τη χαρα του δρομου ζωγραφισμενη στα προσωπα,σας θαυμασα..
    Small bikes,big trips μου ειπες
    Καλους δρομους μουτρα..

Σε ειδα ρε πιτσιρικο να βγάζεις ενα "λουλούδι", να στριβεις ενα... εκατοφυλλο, να βάζεις ραπ στο τηλεφωνο και...

Είμαι ο Νικόλας στο λυκκαβητο
    Σκάω ένα τσιγαρο και ολα ειναι yo.

Οταν αρχισατε με τους αλλους δυο τα χαζογελα και τις μλκιες φύγαμε. Η πρωινή ησυχία και η θέα πάντως άξιζε.

**Προσθήκη.

Σε είδα να έχεις ανατρέξει καμποσα χρόνια πίσω και να έχεις σβήσει ολα τα σχόλια σου στο φεσιμπουκ. Σε ρουφιάνεψε η εφαρμογή με τις "αναμνησεις", λεω τι στο καλό με ποιον μιλούσα τοτε και έχουν μείνει μόνο τα δικά μου; Αναρωτιέμαι πόσο περίεργος (ελλειψει άλλης καταλληλότερης λέξης) πρεπει να ειναι καποιος για να το κάνει αυτό; Τι φρούτα έχω σε αυτό το δυσμοιρο κοινωνικό μέσο... Και γιατί να μην κάνεις unfriend/block αν δεν γουστάρεις, απλά; τι φρουτα, ξανά...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 11/11/2015 στις 15:25.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε