Αν κατάλαβες καλά το θέμα ειναι ότι η κοπέλα παρέλασε με θρησκευτικό-πολιτιστικό σύμβολο, αυτό είναι το θέμα, στην Γαλλία η μαντίλα απαγορευτηκε, όπως στην Ελλάδα απαγορευτηκε το θρήσκευμα στης ταυτοτητες, στην φωτό που παρέθεσες, εγω δεν μπορώ να ξεχωρίσω θρησκευμα, η πολιτιστική διάκριση διαφοροποίηση στης κοπελες, υπάρχει ομοιομορφία,
Το θέμα ειναι γιατί επιτράπηκε η μαντίλα, τι σκοπό εξυπηρετεί?
Στα παπάρια μου ρε Μανώλη που στη Γαλλία απαγορεύτηκε η μαντίλα, στη Γαλλία επίσης οι μουσουλμάνοι ζούνε σε κάτι φοβερά γαμιστερά γκέτα στα περίχωρα και μετά ψάχνουν οι απανταχού αναλυτές κι ο Πρετεντέρης να βρούνε γιατί ριζοσπαστικοποιούνται οι μουσουλμάνοι γεννήματα θρέμματα της Γαλλίας και του Βελγίου και σπέρνουν τον θάνατο...
Επίσης ρε Μανώλη εσύ στις παρελάσεις εκτός του ότι πας για να παίρνεις μάτι καμιά φουστίτσα και κανα κυλοτάκι να ανέβει ο εθνική υπερηφάνεια, πας και για να προσπαθείς να ξεχωρίσεις ποιος πιστεύει που; Δηλ σε ενοχλεί η μαντίλα και όχι η φωτό με τους μαντραχαλάδες που ναι μεν φοράνε άσπρα-μπλε (κάποιοι τεσπα...) και δεν σου χαλάνε το εθνικό φένγκ σούι, άσχετα αν άλλος έχει το πουκάμισο μέσα, άλλος πάει με άσπρα αθλητικά (αν ναι, συμβολίζει την αγνή ψυχή του Έλληνα), άλλος με ξεβαμμένο τζιν, οι τελευταίοι αν δεις καλά παίζουν φατούρο... Ελλάς ή τέφρα πάνω από όλα!!!
(Για την παραποίηση με το ροζάκι δεν μου απάντησες ακόμα...)
πας και για να προσπαθείς να ξεχωρίσεις ποιος πιστεύει που??
Οχι αλλά τότε γιατί η μαντίλα??
Πάντως σταματώ την συζήτηση, εμπεδώνοντας 1300% ότι ο Φαλμεράγιερ (τα βιβλία του οποίου ειχαν απαγορευτεί) είχε δίκιο,
τη μπαρούφα πάντως, να βάζουν τους μαθητές να παρελαύνουν ως στρατιώτες
θα χρειαστεί προσπάθεια για να την ξεπεράσουμε
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
???
Η ελληνική προεδρική φρουρά είναι ένα από τα διασημότερα αγήματα στον κόσμο και φυσικά όπως και πολλά άλλα αγήματα ανά τον κόσμο φορά παραδοσιακές στολές.
Ποιό είναι το πρόβλημα;
Αν οι γκέτες των επικεφαλής μοιάζουν με «anime των 80's» δεν είναι πρόβλημα της φρουράς, αλλά των anime που την αντέγραψαν.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ραι φήλαι δαι φτάνοι που πειγενουμαι κε τους κλαίβουμαι τοις δουλοιές τους, θα κάνουμαι και παραιλάσης στη χόρα τους ?![]()
Πέραν της πλάκας αν έβλεπες στο σύνταγμα να παρελαύνει η Βασιλική φρουρά της Αγγλίας (πως τη λένε) δε θα σου έμοιαζε αστείο ? Προφανώς και εκεί έχει Έλληνες μετανάστες αλλά και πάλι εγώ αστείο το βρίσκω. Αυτό με τη διασημότητα και ο Τζάστην Μπίμπερ διάσημος είναι και έχει και κοινό, εγώ τι φταίω?Πιστεύω πως ο κάθε πολιτισμός έχει πολλά να δώσει στους γύρω του πολιτισμούς. Από τον Ελλαδικό χώρο έχουν περάσει πάρα πολλές κουλτούρες και πολιτισμοί και έχει να δώσει σε ποικιλία όσο λίγοι άλλοι πολιτισμοί. Στη δική μου αισθητική είναι γραφικό όσο το να βλέπω παρέλαση από στρατιές Σαμουράι (που σε άλλες συνθήκες πολύ μου αρέσει να τους βλέπω και να μαθαίνω για την κουλτούρα τους )