https://www.insomnia.gr/classifieds/...5%CE%BD%CE%B7/
Τυχερε......σου βρηκα ευκαιρια.
https://www.insomnia.gr/classifieds/...5%CE%BD%CE%B7/
Τυχερε......σου βρηκα ευκαιρια.
Ρε παλληκάρια (...λέμε τώρα.......) εχω πρόβλημα με την σύνδεση μεταξύ κινητου και υπολογιστή.
Ενω συνδέεται για φόρτιση δεν μπορω να κάνω τίποτα άλλο...
Το κινητό είναι CAT S42 o υπολογιστης toshiba με win 10
Eχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις στο κινητό για συνδεση, μεταφορά αρχείων κλπ.....
Οταν βρω χρόνο θα ψάξω και το μπλουτουθ......
Υπ οψιν πως ειμαι εξωτερικό.......Ολλανδια,
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το κινητό ή τον υπολογιστή (εκτός αν δεν δουλεύουν τα usb του...) - είναι ρύθμιση του Android...
Στις ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστών ενεργοποίησε το usb debbunging
Μετά κάθε φορά που θα συνδέεις το usb θα σου δίνει τις επιλογές για να διαλέξεις τι θες να κάνεις...
ΥΓ Φρόντισε μόνο το καλώδιο του usb να είναι ικανό να μεταφέρει data - μερικά πάμφθηνα που κυκλοφορούν είναι ικανά μόνο για φόρτιση
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 15/09/2021 στις 13:05.
Πήρα αυτό το καλώδιο https://pc-xperts.gr/index.php?route...nRhZ3MiOiIifV0 για σύνδεση κινητού με αυτοκίνητο για android και δε κάνει μεταφορά data παρά μόνο φορτιση.
Φταίει ότι είναι μακρύ? Να πάρω το ίδιο σε πιο κοντό? Το site τυχαιο
Στο δικό μου όταν το συνδέω στο κομπιουτερ αν δεν πατήσω μια επιλογή που λέει μεταφορά αρχείων φορτίζει μόνο .
Βλέπω τους φακέλους του κινητού στο κομπιούτερ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Κάνω scroll down στην κεντρική οθόνη και κατεβαίνει ένα μικρό μενού με 3 επιλογές -φόρτιση-μεταφορά αρχείων-συγχρονισμός και διαλέγω ανάλογα.
Ίσως έχει κάτι παρόμοιο.
edit καλά να περάσεις .
when life gets complicated... i ride.
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο, αλλά πάντως δεν έχει να κάνει με το μήκος...
Μερικά καλώδια (ειδικά αυτά που δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε κινητά κλπ αλλά σαν αξεσουάρ για φόρτιση άλλων συσκευών όπως πχ powerbanks, ηλ τσιγάρα, φακοί κλ) απλά δεν περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους τους αγωγούς για μεταφορά data. Είναι φτιαγμένα καθαρά για φόρτιση και μόνον (αργή ή γρήγορη δεν έχει σημασία, αν και τελευταία είναι της μόδας η γρήγορη - βλέπε 5Α)...
Κανονικά έπρεπε να το τονίζουν στην περιγραφή και αυτοί που τα πουλάνε να το ξέρουν και να το επισημαίνουν αλλά...
EDIT Απ 'ότι βλέπω σε specs (και όσο μπορούμε να τα εμπιστευτούμε...) το συγκεκριμένο καλώδιο μπορεί να μεταφέρει data... και μάλιστα αναφέρει για 40mb/sec... Άρα πιθανόν το πρόβλημά σου να είναι αλλού...
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 15/09/2021 στις 16:44.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
To παράτησα........ τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...........
Ευχαριστω για την βοήθεια, αλλά δεν τοχω και τόσο με τους
υπολογιστες......
Διαβασε εδω...
Αλλιως κατεβασμα ενα αρχειο (drivers) για να τρεχει κανονικα το κινητο σε μεταφορα αρχειων.
Ride(s) the wind of change...