Έχουμε ιδέα αν στο δοχείο του καθαριστικού σε πλυστικό μηχάνημα βάζουμε υγρό πιάτων;
Έχουμε ιδέα αν στο δοχείο του καθαριστικού σε πλυστικό μηχάνημα βάζουμε υγρό πιάτων;
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 02/01/2025 στις 20:28.
Αν δεν θες να πληρωσεις για υγρο υαλοκαθαριστηρων βάλε καθαρό νεράκι. Οτιδήποτε άλλο δεν θα το δοκίμαζα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει έτοιμο προς χρήση ή θέλει αραίωση.
Αν καταλαβα καλα πηρατε πλυστικο και εχει δοχειο "αφροποιητη" οπως το λενε. Ειναι αχρηστος και αφρο ικανοποιητικο δεν βγαζει και ξοδευει αδιανοητα πολυ υλικο ( περιπου 150ml ανα πλυση ).
Δεν το εχω δοκιμασει με υγρο πιατων ειναι η αληθεια, πιο πολυ γιατι δεν κανει για λαμαρινες αυτοκινητων αλλα για πιατα
Λιγο που το εψαξα οι καλοι αφροποιητες εχουν απο 30€ μεχρι πιο πολλα απο το πλυστικοοποτε οπως μου ηρθε το ξεχασα κιολας
![]()
Το υγρό πιάτων είναι ήπιο απολυπαντικό με γλυκερίνη κ.α. για τα χέρια.
Μου φαίνεται απίστευτο να κάνει ζημιά σε οτιδήποτε.
Κάθε φορά (ετησίως+) που τελειώνει είναι η καλύτερη μου, αγοράζω αφρόλουτρα που διαφημίζουν πάνω από 200% αλλαγες στον χαρακτήρα, την εμφάνιση και την κοινωνική ζωή.
Φτιάχνει η διάθεση την ώρα που πλένεις.
Ένα καλό σφουγγάρι θέλει η μοτό και μερικά απλά για τα λάδια κ.λπ.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Κυρίες/κύριοι,
Επειδη θα αργησω να ανεβω στο χωριο μου, μέλι και προϊόντα του, από "δικό μας άνθρωπο" έχουμε? (π.μ. αν χρειαστεί για να μην παρεμβουμε πιθανούς κανόνες, αν και δεν θεωρώ ότι θα είναι διαφημιση).
Έτσι έκανα κι εγώ στο δικό μου με αραίωση περίπου 1:4 ή 1:5 αλλά πάντα έβγαινε πυκνό σαπουνόνερο. Αγόρασα πριν 2 μήνες το Autoglym Polar Blast Pre-Wash Foam 2,5L και με την ίδια αραίωση βγήκε μαρέγκα! Τόσο καλός αφρός που έβαλα κατευθείαν το πανάκι μικρόϊνών και το σαπούνισα έτσι όπως ήταν το αμάξι. Το αμάξι είχε μόνο σκόνη και το είχα βρέξει/ξεπλύνει πρώτα, δεν το άφησα για πρόπλυση δηλαδή. Ρόδες/ζάντες/θόλους τα κάνω πριν με άλλο κουβά.
Dress for the accident, not the ride.
Ένεκα της εορτής, φωτισμένος και γεμάτος ζωντάνια, εβάρεσα την σωλήνα του νερού
Παλιά σε άθλια κατάσταση, πολύ εξυπηρετική όμως όσο γίνονται εργασίες.
Αν ξέρει κάποιος τρόπο να μπαλωθεί επιφανειακά για λίγο θα ήταν χρήσιμο.
Σκουριασμένος τυπικός σωλήνας νερού, όχι μολύβι ή χαλκός.
Αν είναι μικρή η τρύπα (1-2χιλιοστα) η πλαστελινη θα αντέξει Στέφανε. Οι καλές στεγνώνουν ακόμα και με το νερό να στάζει, αλλά καλύτερα να κλείσει την παροχή ο Γιάννης.
Καλησπέρα.
Υπάρχει στόκος 2 συστατικών θαλάσσης που πιστεύω πως θα σε καλύψει.-Σαν πλαστελίνη είναι.
Κουβαλούσα κάποτε μόνιμα ένα μαζί μου στις βόλτες για καμιά αβαρία ,πρέπει να ξαναμπεί στο πρόγραμμα.
when life gets complicated... i ride.