Μακάρι ρε Τζώρτζ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι ομως ρε φιλε, το πιστευεις οτι και το υποπλαισιο αντεξε???![]()
Μακάρι ρε Τζώρτζ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι ομως ρε φιλε, το πιστευεις οτι και το υποπλαισιο αντεξε???![]()
Θεωρώ τα νούμερα αυτά εξωπραγματικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Για σου φίλε θα ξεκινήσω με τη δυναμομέτρηση του κ7 έχω βάλει στο φόρουμ είχε νορμάλ 170.6 τροχό και με εξάτμιση από το πάτο μου έβγαλε 178.7 τροχό χωρείς τίποτε άλλο ..
170 τροχό... Δηλαδή, μοτέρ βγάζει 195-200 (χωρίς το ram-air). Οκ...
www.clubcsl.com
Ζηλεύετε??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Θεωρώ τα νούμερα αυτά εξωπραγματικά.
170 τροχό... Δηλαδή, μοτέρ βγάζει 195-200 (χωρίς το ram-air). Οκ...
Προσωπικά στα @ μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ζηλεύετε??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια στα δυναμόμετρα και όταν σας τον φοράνε στο δρόμο, απορείτε.
www.clubcsl.com
Τώρα σοβαρά, τα R1 τον φοράνε σε ανοίγματα (από 3000rpm) σε K7......?!?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Προσωπικά στα @ μου.
Απλά σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια στα δυναμόμετρα και όταν σας τον φοράνε στο δρόμο, απορείτε.
Τα αμερικάνικα πάντως R1 παίζει να μείνουν και 10 κολώνες πίσω.....![]()
Και γιατί ρε φίλε ένα Κ6 με 165 είναι μπροστά από Κ7 με 180?
Πάντως, τα SBK με τόσα και τόσα πράγματα μπορούν να βγάλουν 200-210 ρόδα, ένα μαμά Κ7 με εξάτμιση μόνο, 180. Που να βάλει και power commander ???
Τέσπα, μην σας χαλάω το όνειρο.
ΥΓ : ο Μαλλιώρας κάνει δυναμομετρήσεις σε μηχανάκια πια?
www.clubcsl.com
Τα έχω πει, μηχανάκι με ρετσινιά πλαισιού κτλ ΔΕΝ παίρνω, άσε που δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά το Κ7 (το θεωρώ απαράδεκτο).Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Πάντως, τα SBK με τόσα και τόσα πράγματα μπορούν να βγάλουν 200-210 ρόδα, ένα μαμά Κ7 με εξάτμιση μόνο, 180. Που να βάλει και power commander ???
Εγώ 610 θα πάρω οπότε τι με νοιάζει, ας βγάλει και 270 άλογα, πάλι θα τον έχω στον Άγιο, στην Πεντέλη, στον Διονυσο, στην κίνηση.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε μου σας καταλαβαινω εκει στη γιαμαχαχαχαχα αλλωστε δε ξερετε να μετρατε πανωΑρχικά δημιουργήθηκε από alexk
απο το 158....159 αν ειναι καποιος μορφωμενος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Κοίτα, για αυτούς που βγάζουν γλώσσα θα τα πούμε το επόμενο καλοκαίρι, που θα ασχοληθώ με το μοτέρ του R1 μου. Μετά θα δούμε άν ξέρετε εσείς να μετράτε... κολώνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Φιλε μου σας καταλαβαινω εκει στη γιαμαχαχαχαχα αλλωστε δε ξερετε να μετρατε πανω
απο το 158....159 αν ειναι καποιος μορφωμενος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
www.clubcsl.com
Κανόνισε να χαλάσεις όλα τα λεφτά στο μοτέρ και να μην πάρεις το 450 μετά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Κοίτα, για αυτούς που βγάζουν γλώσσα θα τα πούμε το επόμενο καλοκαίρι, που θα ασχοληθώ με το μοτέρ του R1 μου. Μετά θα δούμε άν ξέρετε εσείς να μετράτε... κολώνες.![]()
![]()
![]()
Κοίτα φίλε, πολλοί σουζουκάκηδες βγάζουν γλώσσα.... επειδή το δικό μου έχει μόνο αναρτήσεις κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κανόνισε να χαλάσεις όλα τα λεφτά στο μοτέρ και να μην πάρεις το 450 μετά!!!![]()
![]()
![]()
Άσε να ρίξω ένα ταλιράκι στο μοτέρ και θα δούμε μετά άν πάνε τα βελτιωμένα R1.
www.clubcsl.com
Ε ναι αλλά μετά πρέπει να βάλεις με επίσης φτιαγμένο K7.....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Κοίτα φίλε, πολλοί σουζουκάκηδες βγάζουν γλώσσα.... επειδή το δικό μου έχει μόνο αναρτήσεις κτλ.
Άσε να ρίξω ένα ταλιράκι στο μοτέρ και θα δούμε μετά άν πάνε τα βελτιωμένα R1.![]()
Ασχολησου εσυ με το μοτερ.... το επομενο,η το μεθεπομενο,η στο αποτερο μελλον......Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Κοίτα, για αυτούς που βγάζουν γλώσσα θα τα πούμε το επόμενο καλοκαίρι, που θα ασχοληθώ με το μοτέρ του R1 μου. Μετά θα δούμε άν ξέρετε εσείς να μετράτε... κολώνες.
στη καινουργια συνοδο των πλανητων....που μπορει ο Ερμης να μην ειναι αναδρομος.....
και ασε μας εμας στη πλανη μας:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Οσο για τις κολωνες......(μην ανησυχεις...δεν θα γινω χυδαιος.....)υπαρχουν κι αλλες μοναδες
μετρησης ξερεις στη συγχρωνη εποχη οπως χιλιομετρα ανα ωρα,ιπποδυναμη,0-400....κλπ
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Ok, ότι πεις μεγάλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ασχολησου εσυ με το μοτερ.... το επομενο,η το μεθεπομενο,η στο αποτερο μελλον......
στη καινουργια συνοδο των πλανητων....που μπορει ο Ερμης να μην ειναι αναδρομος.....
και ασε μας εμας στη πλανη μας:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Οσο για τις κολωνες......(μην ανησυχεις...δεν θα γινω χυδαιος.....)υπαρχουν κι αλλες μοναδες
μετρησης ξερεις στη συγχρωνη εποχη οπως χιλιομετρα ανα ωρα,ιπποδυναμη,0-400....κλπ
www.clubcsl.com
ψιτ αλεχ που σαι μη ξεχασεις ε παρε και καμια 30αρια σετ δισκακια![]()