Σελίδα 73 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν σε ειδα οταν παρκαρες το πρωι το αμαξι σου στην εισοδο της πολυκατοικιας!!!

πηρα αστυνομια σου κοψαν 80 ευρω κληση.ε και παλι για να μπουμε και να βγουμε απο το σπιτι μου πρεπει η να ειμαστε 50 κιλα μαξιμουμ η να περναμε πανω απο το μπουρδελο σου!!!

βυρωνα αμα γυρνας σπιτι και δεις το ποστακι περνα μια απο δω να δεις ρε μλκ!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σας ειδα ηλιθιοι της δημοτικης αστυνομιας,να γυρνατε στην πλατεια της Καλαματας και να κοβετε κλησεις στις θεσεις ελεγχομενης σταθμευσης,ενω η πλατεια δεν ειχε ψυχη,αντι να εισαστε στην παραλια που αυτη την ωρα γινεται πανικος..

Σε ειδα να τρως μπλοκ και να τελειωνει εκει το θεμα μας

Σας ειδα να με εχετε κλεισει.. τα καταφερατε να παρκαρετε στο ιδιο πεζοδρομιο,ενω ολα γυρω ειναι αδεια και να με κλεισετε με 2 παπακια... Και αν με βλεπατε να το μετακινω θα παιζαμε και κλωτσιες,βλαχοι καραβλαχοι.

σε ειδα πεσμενο στην καλλιροης ψηλα καθως πηγαινα για τον αγωνα...σταματαω να σε βοηθησω...το τιμονι μες τα αιματα,εσυ μες στα αιματα...Στην αρχη νομιζα οτι δεν ησουν και τοσο στα καλα σου απο το χτυπημα στο κεφαλι σου αλλα μετα καταλαβα οτι ησουν λιωμα...Μεχρι να βρω γραμμη στο 166 (το οποιο δεν ειχαν καλεσει οι αστυνομικοι που καθοταν παραδιπλα με τον ταξιτζη και αγρον αγοραζαν) ξανακαβαλησες το xt και εφυγες παρολες τις παρακλησεις μου...Η αστυνομια απλος θιασωτης...Οι περαστικοι απλοι περαστικοι...
    Αλλη μια μερα στη γκριζουπολη....
    http://www.couchsurfing.org/index.html

http://www.advrider.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σας ειδα να με εχετε κλεισει.. τα καταφερατε να παρκαρετε στο ιδιο πεζοδρομιο,ενω ολα γυρω ειναι αδεια και να με κλεισετε με 2 παπακια... Και αν με βλεπατε να το μετακινω θα παιζαμε και κλωτσιες,βλαχοι καραβλαχοι.
    Εσύ είσαι το είδωλο μου !!

Και τώρα στο θέμα μας : Συγγνώμη αλλά εσείς οι Αθηναίοι ΔΕΝ ζείτε

5 μερούλες στη ζούγκλα ωσάν επισκέπτης και ΤΑ ΔΑ ΟΛΑ !!! Οδηγός κουτιού αποκλειστικά λόγω υποχρεώσεων, καθημερινά μέσα απ το κέντρο πάλι λόγω υποχρεώσεων, και το μόνο που μου δινε κουράγιο ήταν το ΣΚ που με περίμενε μακρυά απ όλα αυτα. Όσοι έχετε και τη πιο μικρή δυνατότητα, σηκωθείτε από καρέκλες ντιβάνια πολυθρόνες και φύγετε !!! Χάρη στους εαυτούς σας θα κάνετε (και σε γυναικές,παιδιά κλπ ... )

Πολλααααα μικρά και καθημερινά φαινόμενα (μέσα απ το κουτί ή πεζός πάντα) που δεν έχει νόημα να αναφέρω μιας και έχουν γραφτεί κατά εκατοντάδες το καθένα, απλά μου έκαναν αντύπωση, εμένα του χωριάτη που πρώτη φορά τα έζησα όλα μαζί και live.

Τώρα από moto σκηνικά τα κλασσικά όπως τα ξέρετε. Ξέχωρισαν ένα Electra Glide να χάνεται (με στυλ και άποψη) στη διήθηση και ένας τρελός τρελός Σαλονικιός (απ τις πινακίδες ντεεε) με Varadero 1000 με: Αυτοκόλλητο Power Commander και Διπλές Two Brothers που έσκασε δίπλα μου ενώ ήμανε πρώτος σΕ το φανάρι και μΕ σηκώθηκε η τρίχα. Μέχρι να βάλω δευτέρα αυτός είχε τερματίσει τη Κυριακή του ... ουτε V-strom 125 τόσο ρόπιασμα

Σε είδα να πλένεις το χρυσαφί Daytona σου
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Σε ειδα ρε φιλε με το 990 adv και το βασανο με το καυτο ασπρο σορτσακι απο πισω σου, να εχει δεθει χειροποδαρα πανω σου γιατι εσυ δοκιμαζες τα εξατμισονια.
    Οτι και να πω ειναι λιγο πλεον.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Σε είδα με το super tenere φτιαγμένο Dacar να τσουλάς ήρεμα τη Καβάλας και σε χάρηκα με το πόση δουλειά και μεράκι έχεις ρίξει πάνω του.
    Οταν σε ρώτησα από πότε το έχεις μου είπες από το 92? και με τα μαμά κουστούμια στην αποθήκη.
    Μπράβο ρε παλήκαρε καλούς δρόμους να έχεις
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα(-με) , ξανθια κοπελια με το πορτοκαλί XTX σου να μας περνας ολους σαν σταματημενους το πρωι στον Κηφισσο.
    Πολυ cute.
    Μα καλα , γιατι τόση βιασύνη ?
    Πλακωθηκαμε ολοι μετα στα γκαζια μπας και σε χαζεψουμε λιγο ακομα , αλλα είχες γίνει καπνός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
    Και τώρα στο θέμα μας : Συγγνώμη αλλά εσείς οι Αθηναίοι ΔΕΝ ζείτε
    [...]
    Ναι, οτι πεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, οτι πεις

το φαντασμα σου γραφει μεγαλεεεεεε

Μόλις σε είδα τρι.. ή μάλλον τετρά-μ@λάκα που πέρασες με το Viragoειδές έξω απ'το μαγαζί που δουλεύω, καθόσουν στο ντεπόζιτο σχεδόν, η γυναίκα σου κολλημένη στο sissy bar ( ) και είχατε και δυο κορούλες ανάμεσα.. πως είπατε; Κράνη;; Ναι πως, κάτω απ'τη σέλα..

Εσένα έπρεπε να σε δει ο Εχετλαίος που'χει τη φωτογραφική πάντα standby, να δούμε τη φάτσα σου ξανά και ξανά, να τη συγκρατήσουμε και να σε βάλουμε στους "WANTED" με τρελή αμοιβή..και "DEAD or ALIVE" μάλιστα..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Σε είδα παρκαρισμένο το 800 το GS (αυτοκόλητο SpY) με τρακτερωτό λάστιχο και λάσπη μέχρι τη ζαλατίνα ... στις Ν.Ποροι

Μακάρι να ήταν όλοι οι BMWάκηδες έτσι!!! Λιγοι ΞΕρουν Να τα χαίρονται ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε είδα χθες να βγαίνεις από το ΙΤΕ πάνω σε YBR 125 φορώντας κράνος X-Lite και μου έκανες εντύπωση. Epp1630;

Σε είδα χθες το βράδυ με Toyota 20ετίας και πατέντα στα φώτα των φρένων ώστε το ένα ζευγάρι λάμπες να αναβοσβήνει όταν φρενάρεις. Δε θα μου έκανε τόση εντύπωση αν 500 μέτρα παρακάτω (κι ενώ εσύ είχες στρίψει για αλλού) δεν έβλεπα και μία Mercedes 20ετίας με το ίδιο ακριβώς κόλπο. Τι έγινε παιδιά, καινούργια καγκουροεπέμβαση σε παρτάλια; Πρώτη φορά που συμφωνώ και μακάρι να το κάνουν όλοι. Φιγούρα-ξεφιγούρα, σας βλέπω πολύ καλύτερα όταν φρενάρετε.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF