Σελίδα 73 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε ειδα βλαμμενε ΕΛΛΗΝΑ (45 ετων περιπου) με το innova να μιλας στο κινητο,χωρις κανενα ιχνος προστασιας φυσικα,με 70 χιλ την ωρα στην γεφυρα που οδηγει απο Πειραια στον Κηφισσο και πηγαινες αγερωχος στην δεξια λωριδα και συνεχισες ετσι μεχρι που εφθασες στην μεσαια της ανοδου απο ποσειδωνος και ενω σου κορναρα απο πολυ πιο πριν,βγηκες με ολα χωρις να κοιταξεις καν....ευτυχως ειχε φρενα το φιεστα και δεν σε περασε απο πανω,το τι μουτζα εφαγες απο τον οδηγο και απο εμενα δεν λεγεται,αν σκοτωνοσουν θα λεγανε ο αλητης που ετρεχε με το αμαξι...

Απορια ...πως σκατα ακουγες ρε μλκ εν κινηση και πως σκατα σε ακουγε ο συνομιλητης σου??
    Keep spamming!!!:a13:

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    τον ειδα σημερα τον ηλιο που μου κλεινε το ματι στο ρεπο μου και πεταχτηκα μια γρηγορη μεχρι την κινετα.....σας ειδα και σας γκρουπακι με v-strom και ktm adventure κατι...πολυ ωραια μερα για βολτα κριμα που ταν εργασιμη....
    Throttle that mysterious friend of ours

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
    τον ειδα σημερα τον ηλιο που μου κλεινε το ματι στο ρεπο μου και πεταχτηκα μια γρηγορη μεχρι την κινετα.....σας ειδα και σας γκρουπακι με v-strom και ktm adventure κατι...πολυ ωραια μερα για βολτα κριμα που ταν εργασιμη....
    κ εγω απο την δευτερα.. με αυτον τον ηλιο... λες κ ειναι ανοιξη ρε παιδι μου..
    μεχρι κ το καλοκαιρινο μπουφαν σκεφτηκα να βαλω...

με ειδα να κανω ασκοπα χλμ μεχρι τον προορισμο μου, να κανω κυκλους σε περιφερειακους κ κεντρικους, να λιαζομαι μπας κ επανακτησω την χαμενη ενεργεια του χειμωνα...

ειμαστε σε καλο δρομο...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Moderator
    με ειδα να κανω ασκοπα χλμ μεχρι τον προορισμο μου, να κανω κυκλους σε περιφερειακους κ κεντρικους, να λιαζομαι μπας κ επανακτησω την χαμενη ενεργεια του χειμωνα...

ειμαστε σε καλο δρομο... [/B][/QUOTE]

Αυτο με τα ασκοπα χλμ το χω κανει και γω σχοινι κορδονι με αυτες τις μερες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εμένα με βλέπω να είμαι άρρωστος από το Σάββατο

και με τέτοιο υπέροχο καιρό να είμαι κλεισμένος σπίτι!

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εμένα με βλέπω να είμαι άρρωστος από το Σάββατο

και με τέτοιο υπέροχο καιρό να είμαι κλεισμένος σπίτι!
    sun heals... παμε καμια βολτα να στανιαρεις ρε χαζο..
    στριβω, αρα υπαρχω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    sun heals... παμε καμια βολτα να στανιαρεις ρε χαζο..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=115946

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=115946

α ρε ατιμη δουλεια...καλα να περασετε και να ξεσκασετε ρε....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα λαμποργκινι στην παραλιακη... τι να σε καμω που ημουνΑ με μπ@#$λο τζιξερ (σουτΖουκι δλδ ) το κοριτσακι ομως με το 50ρι που σταματησε αναμεσα μας στο φαναρι τα χρειάστηκε οταν βγηκαν τα φτερα του πολεμου και στους 2 μας... , γελαγα 2 ωρες με το βλεμα της ... τς τς τς καγκουρες ρπμ :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλι καλα που σε ειδα,γιατι εσυ δε θα εβλεπες τιποτα μετα και απο τα 2 ματια.
    Εχω παρει θεση στη μεση για να στριψω αριστερα,με φλας κανονικα,εχω φτασει σχεδον στα 5 χλμ για να στριψω στο στενο και γυρναω να ελεγξω για να περασω.
    Υπεργαματος πιλοτος με Ινοβιο παπι με προσπερναει με καμια 70ρια χλμ μεσα στο κεντρο της καλαματας.
    Παλι καλα που ενας απο τους 2 προσεχει και να κανεις το σταυρο σου που ημουνα με το κρυπτον,οποτε δε θα σε προλαβαινα σιγουρα.
    Και ενω η Καλαματα ειναι μικρη,δεν ειδα τη μουτσουνα σου,καπου θα σε πετυχαινα.
    Τωρα να δειρω καθε πιτσιρικα με μπλε ιννοβα που θα βρω εξω ειναι υπερβολικο θα ελεγα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    συγγρου κατα τις 9 χτες.τρανσαλπ δικαβαλο...το κρανος του συνοδηγου με αυτοκολητο μοτο.

ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΟΜΠΕΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΑΝΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΟΒΩ ΑΔΙΚΑ??????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

[...] ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ [...]
    ΚΥΠατζης... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ΚΥΠατζης... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε μλκ σπαμερ...θα σταματησεις...?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Παλι καλα που σε ειδα,γιατι εσυ δε θα εβλεπες τιποτα μετα και απο τα 2 ματια.
    Εχω παρει θεση στη μεση για να στριψω αριστερα,με φλας κανονικα,εχω φτασει σχεδον στα 5 χλμ για να στριψω στο στενο και γυρναω να ελεγξω για να περασω.
    Υπεργαματος πιλοτος με Ινοβιο παπι με προσπερναει με καμια 70ρια χλμ μεσα στο κεντρο της καλαματας.
    Παλι καλα που ενας απο τους 2 προσεχει και να κανεις το σταυρο σου που ημουνα με το κρυπτον,οποτε δε θα σε προλαβαινα σιγουρα.
    Και ενω η Καλαματα ειναι μικρη,δεν ειδα τη μουτσουνα σου,καπου θα σε πετυχαινα.
    Τωρα να δειρω καθε πιτσιρικα με μπλε ιννοβα που θα βρω εξω ειναι υπερβολικο θα ελεγα..
    Μπορεί νάταν και κλεμμένο.Έχουνε ξεσκιστεί να κλέβουνε Innova τελευταία στην Καλαμάτα..

Μολις σε ειδα αμαζονα πανω στο Z750 να περνας μπροστα απο το υγεια και ψαρωσα ασκημα!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26