Δηλαδή το ρ6 του 2006 που έλυνε τις βίδες από το φιλτροκουτι και φρακαραν τις πεταλούδες στο τέρμα το σημαίνει;;;; Θέλει πέταμα;;; Το Άλλαξαν κ όλα λύθηκαν. Όσοι έπεσαν έπεσαν. Μην μιλήσω για κομμένους σκελετούς στην κολληση πάνω στα fζ1
Δηλαδή το ρ6 του 2006 που έλυνε τις βίδες από το φιλτροκουτι και φρακαραν τις πεταλούδες στο τέρμα το σημαίνει;;;; Θέλει πέταμα;;; Το Άλλαξαν κ όλα λύθηκαν. Όσοι έπεσαν έπεσαν. Μην μιλήσω για κομμένους σκελετούς στην κολληση πάνω στα fζ1
Παίδες μη βάφεστε με τα χρώματα της μοτό σας. Ναι ΚΑΙ τα γιαπωνέζικα έχουν βγάλει αστοχίες στην πρώτη τους κυκλοφορία, όπως και όλα τα μηχανάκια. Το θέμα είναι να λυθούν. Το κακό στην προκειμένη είναι ότι η ΚΤΜ σφυρίζει ανέμελα ακόμα. Ε ίδωμεν...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
ΠΛΑΚΑ............ΕΧΕΤΕ
Μερικοί...........κουράγιο παιδιά,έχουμε άκόμα
και η λύση από την unifilter
http://www.uniflow.com.au/contents/en-us/d321.html
άντε και καλές αγορές
KAI MHN ΞΕΧΝΑΤΕ................ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΦΥΛΛΟ
Γιά νά μή μάς καεί τό κατσίκι.....
Σήμερα έκανα και εγω το τεστ ντραιβ μιας και με ενδιαφέρει να το αγοράσω.
Πρώην κάτοχος 950.
Το 1190 έχει αυτά που ζητάω εγω στην επόμενη μοτοσυκλέτα για τα δικά μου γούστα και χρήση.
Είδα μια καλή κατασκευή ,ποιοτική. Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν πολύ καλή και άνετη.
Οι ρυθμίσεις του τεστ ξεκίνησαν με abs στον μπροστινό τροχό και χωρίς abs πίσω. Με το traction on και οι αναρτήσεις μονοκαβαλος με μπαγκαζια.
Κινητήρας εκπληκτικός... Απλά υπέροχος. Δύναμη ΠΑΝΤΟΥ και άφθονη ροπή.
Μου άρεσε πολύ ο 19 αρις τροχός , τα ακτινικα φρένα και το μοτέρ.
Γενικά είναι σαν κάποιος εκεί στην κτμ να άκουσε τι θα ήθελα και μου τα έδωσε.
Οσοι με ξέρουν θα καταλάβουν ότι θα επιλέξω το basic μοντέλο χωρίς τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις και ειλικρινά όλα τα μπλιμπλικια και κοκοκοψαρα δεν με ενδιαφέρουν. Ομως στο basic μοντέλο η απουσία ρύθμισης της συμπίεσης είναι ένα φάουλ στην κτμ από μένα. Επιμένω στο basic για δικούς μου λόγους.
Κατάλαβα όμως γιατί βάλανε traction control , όταν γυρνώντας αποφάσισα να το απενεργοποιησω.... Εντάξει... ΚΟΛΑΣΗ απλά σούζα ΠΑΝΤΟΥ.
Το γκάζι που έχει είναι απλά εντυπωσιακό...
Δεν μου άρεσε η εξατμιση και ο ήχος...
Γενικά δεν κάνω ποτέ τεστ ντραιβ άσκοπα... Σήμερα έχοντας πάρει την απόφαση να το αγοράσω είπα να το οδήγησω. Είναι αυτό που περίμενα από την κτμ να φτιάξει και εξεπλαγειν με το γκάζι.
Για τα δικά μου γούστα και χρήση μου κάνει και θα το πάρω.
Αυτά από μένα.
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
Καλοτάξιδο και καλολάσπωτο...
μου αρέσει η επιλογή απενεργοποίησης του ABS μόνο στον πίσω τροχό...!
73 σελίδες and counting μέχρι το τέλος του έτους...
Όσα χρόνια διαβάζω δε θυμάμαι thread για μηχανάκι να έχει τόση πέραση.
Εγώ λέω να του δώσουμε τον τίτλο "Μοτοσικλέτα της χρονιάς 2013 by moto.gr" και να κληρώσουμε και ένα στην επόμενη κοπή τη πίτα![]()