Σελίδα 73 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    μα δεν διαφωνεί κανείς μἀυτό !!!!!!!!!!
    το ίδιο λέμε όλοι. ασφαλίτες σε υπηρεσία.

υ.γ. επειδη ημουν στα 10 μετρα απέναντι , πάρε κι ένα λίγο θολό βίντεο (a la magi) και πες μου αν το παλικάρι στη μέση από το 0.22 ως το 0.30 είναι κουκουλοφόρος ή όχι.
    https://www.youtube.com/watch?v=TsUU...ature=youtu.be
    Δε βρίσκω κάτι παράλογο στο όταν θέλει κάποιος να εισχορήσει σε μια πορεία να ντύνεται όπως οι υπόλοιποι,,,,

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    αυτο θέλω να το ακούσω μια φορά από επίσημα χείλη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Δε βρίσκω κάτι παράλογο στο όταν θέλει κάποιος να εισχορήσει σε μια πορεία να ντύνεται όπως οι υπόλοιποι,,,,

υ.γ. κι εγω στην πορεία εισχώρησα σήμερα. κουκούλα όμως δεν φόρεσα. πόσο μάλλον μπαλακλάβα όπως ο δικός σου.

Επίσης θεωρώ ότι κάποιος που απλά θέλει να "εισχωρήσει", όπως πολύ κομψά είπες, σε μια πορεία , αυτός λοιπόν θα πάει όπως πήγα εγώ που κανείς δεν είδε από που ήρθα και από που έφυγα.
    Δεν θα πηδήξω από το λευκό Van μαζί με άλλους 10 μασκοφορεμένους.

Επίσης , πόσοι πια έπρεπε να "εισχωρήσουν", όπως πολύ κομψά το έθεσες, σε μια πορεία όπου είχαν μείνει σκάρτα 300 άτομα ? Γιατί εγώ περίπου άλλους τόσους μέτρησα στο μπλοκ το δικό σας , ξἐρεις , αυτοί με πολιτικά εν υπηρεσία ασφαλείας που λες κι εσύ.

α , και κάτι άλλο , η πορεία είχε προ πολλού τελειώσει. είχαν μείνει οι γνωστοί-άγνωστοι πέριξ της πλατείας εξαρχείων. Για ποιο ακριβώς λόγο μαζευτήκανε όλοι αυτοί οι εν υπηρεσία ασφαλείας εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο? άμα θέλατε να τελειώσουν τα επεισόδεια και οι καταστροφές θα μπορούσατε πολύ απλά να κάνετε ενα ντου και να μαντρώσετε τους πάντες και τα πάντα. (μη μου πεις μόνο ότι για λόγους αβρότητας και από το φόβο της κοινής γνώμης δεν το κάνετε)
    Εσείς όμως επιλάξατε να παραμείνουν αποκλεισμένοι όλοι οι γύρω δρόμοι και αμολήσατε τους MiC (Men in Civil - άντρες με πολιτικά) οι οποίοι μάλιστα ξεκινήσανε κατόπιν διαταγής όλοι μαζί, προσπέρασαν το πολυτεχνείο και ανηφορήσανε προς τα εξάρχεια από άλλα στενά όπου μάτι δεν τους πιάνει. βλέπε ΕΔΩ , τελευταία 3 δευτερόλεπτα

Είπα για 70φεύγα σελίδες να μην σχολιάσω , μιας και δεν ανήκω σε καμμια από τις 2 κατηγορίες . ούτε να φάμε τους μπάτσους , ούτε είστε όλοι κομμουνισταί.
    Το παρόν thread άλλωστε δεν ενδείκνυται για σχολιασμό.
    Lose-lose situation είναι.
    Ή οι μεν θα πέσουν να σε φάνε σε αυτή την κουβέντα ή οι δε.
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 07/12/2014 στις 00:01.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    αυτο θέλω να το ακούσω μια φορά από επίσημα χείλη.

υ.γ. κι εγω στην πορεία εισχώρησα σήμερα. κουκούλα όμως δεν φόρεσα. πόσο μάλλον μπαλακλάβα όπως ο δικός σου.
    Ναι αλλά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν σε αναγνωρίσει κάποιος και σε κάνει τόπι στο ξύλο φαντάζομαι....

Παλαιό μέλος
    Ρε αγόρια δηλαδή όλο αυτό το οργανωμένο έγκληματικό κράτος κατά τα άλλα είναι τόσο ηλίθιο που στέλνει κουκουλοφόρους δίπλα στα ματ για να τους βγάλει ο οποιοσδήποτε φωτογραφία???? Είναι εμφανές ότι είναι αστυνομικοί σε υπηρεσία ασφαλεία......
    Αν συνήθιζες να αμφιβάλλεις και να επανεξετάζεις τη σκέψη σου τακτικά, ελέγχοντάς τη και με απόψεις άλλων, ελέγχοντάς τη με προσωπικά βιώματα (παράλληλα με μια συνεχή μελέτη της επικαιρότητας και της ιστορίας) δεν θα είχες τέτοιες απορίες. Επίσης για όλα τα ζητήματα δεν είναι εφικτο να έχεις άποψη (άποψη ε, όχι ότι βρεις πρόχειρο στο google), αλλά εσύ απ' ότι φαίνεται έχεις για όλα.

Και συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις πει πολλά σε αυτό το ρημαδοθέμα. Από τα περισσότερα φαίνεται πως οτιδήποτε σου γυαλίσει στο ιντερνετ ή στην τηλεόραση ή κυκλοφορεί ως μια ευκολοχόνευτη κοινοτυπία μας το πασάρεις.

Εντάξει ρε αγόρι πες ό,τι σου ρχεται, πεστα όλα και εγω με την ελευθερία του λόγου είμαι, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της προσωπικότητας, τον ΟΗΕ και το Μαντέλα και έχω ονειρώξεις να δω το Αλέξη πρωθυπουργό και τη Ζωή στο δικαιοσύνης, συριζα φορεβα κ απαν τουρλα γαμώ το κερατο μου

αλλά με την ελευθερία κυκλοφορίας της βλακείας δεν είμαι

συγκρατήσου λιγάκι να πούμε, μην τα ρίχνεις όλα τόσο απότομα, υπάρχουν πολλοί πριν από σένα που σκεφτόντουσαν, πολλοι μαζί με σένα και πολλοί θα υπάρξουν και μετά από σένα

Α και για κάτι που είπες κάποιες σελίδες νωρίτερα.

ο όρος "φασιστικός" έχει ιστορική, σχεδόν αντικειμενικοποιημένη σημασία πια. Αυτό σημαίνει ότι όταν τον πετάς στα κουτουρού, δεν ξέρεις τι σημαίνει. Απλά επειδή είναι ελλάδα εδώ, μάθανε όλοι να λένε τη μαλακία τους και να γίνεται και τσιτάτο.

Χαλάρωσε λίγο γιατί όπως εκνευρίζεσαι εσύ με αυτά που διαβάζεις, το ίδιο παθαίνουν και άλλοι με τα δικά σου. Αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος

Αν ενα καλό κάνουν τέτοια θρεντ,είναι πως αναδεικνύουν το χαρακτήρα του καθε γράφοντα.
    Και φρόντισαν πολλοί να δείξουν τα χρώματα τους.(δεν αναφέρομαι στους μπατσους του φόρουμ)
    Καλό είναι αυτό,να ξέρεις και από που πρέπει να φυλαγεσαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gasto Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=bRwg9E9ARPA
    0.33 ακουω σχολια

Καλα τον εκαναν.
    Τι δουλεια ειχε να σπαει τις μερτσεντε του κοσμακη;;;
    Και να πεταει πετρες;;
    Να επιστρεψει η θανατικη ποινη.Αμεσα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αν συνήθιζες να αμφιβάλλεις και να επανεξετάζεις τη σκέψη σου τακτικά, ελέγχοντάς τη και με απόψεις άλλων, ελέγχοντάς τη με προσωπικά βιώματα (παράλληλα με μια συνεχή μελέτη της επικαιρότητας και της ιστορίας) δεν θα είχες τέτοιες απορίες. Επίσης για όλα τα ζητήματα δεν είναι εφικτο να έχεις άποψη (άποψη ε, όχι ότι βρεις πρόχειρο στο google), αλλά εσύ απ' ότι φαίνεται έχεις για όλα.

Και συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις πει πολλά σε αυτό το ρημαδοθέμα. Από τα περισσότερα φαίνεται πως οτιδήποτε σου γυαλίσει στο ιντερνετ ή στην τηλεόραση ή κυκλοφορεί ως μια ευκολοχόνευτη κοινοτυπία μας το πασάρεις.

Εντάξει ρε αγόρι πες ό,τι σου ρχεται, πεστα όλα και εγω με την ελευθερία του λόγου είμαι, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της προσωπικότητας, τον ΟΗΕ και το Μαντέλα και έχω ονειρώξεις να δω το Αλέξη πρωθυπουργό και τη Ζωή στο δικαιοσύνης, συριζα φορεβα κ απαν τουρλα γαμώ το κερατο μου

αλλά με την ελευθερία κυκλοφορίας της βλακείας δεν είμαι

συγκρατήσου λιγάκι να πούμε, μην τα ρίχνεις όλα τόσο απότομα, υπάρχουν πολλοί πριν από σένα που σκεφτόντουσαν, πολλοι μαζί με σένα και πολλοί θα υπάρξουν και μετά από σένα

Α και για κάτι που είπες κάποιες σελίδες νωρίτερα.

ο όρος "φασιστικός" έχει ιστορική, σχεδόν αντικειμενικοποιημένη σημασία πια. Αυτό σημαίνει ότι όταν τον πετάς στα κουτουρού, δεν ξέρεις τι σημαίνει. Απλά επειδή είναι ελλάδα εδώ, μάθανε όλοι να λένε τη μαλακία τους και να γίνεται και τσιτάτο.

Χαλάρωσε λίγο γιατί όπως εκνευρίζεσαι εσύ με αυτά που διαβάζεις, το ίδιο παθαίνουν και άλλοι με τα δικά σου. Αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι
    Πέρα από εκνευρισμό δεν περιέχει κάτι ο λόγος σου, και αφού ξέρεις τι ακριβώς γίνεται εσύ και δεν ξέρω εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο να εκνευρίζεσαι με ακόμη έναν χαζό σαν εμένα που δεν έχει ιδέα.... Είμαι απόλυτα χαλαρός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Πάντως θέμα με κλεψιμέϊκα περιπτερομπατσονερά δεν αναφέρθηκε. Έχει και τα θετικά του....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gasto Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=bRwg9E9ARPA
    0.33 ακουω σχολια
    τον ειπε κυριο....τι παραπονιεσε???

Είναι εμφανές ότι είναι αστυνομικοί σε υπηρεσία ασφαλεία......
    και ο σκοπος αυτης την υπηρεσιας ασφαλειας ειναι να....???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος

και ο σκοπος αυτης την υπηρεσιας ασφαλειας ειναι να....???
    Στην προκειμενη περιπτωση να εισχωρει στην πορεια και να σταμπαρει οσα περισσοτερα ατομα μπορει οταν θα προχωρησουν σε αξιοποινες πραξεις και με την 1η ευκαιρια να υποδειξουν η και ακομα να προχωρησουν στη συλληψη τους.
    Το πεσιμο που λενε....
    Το θεμα ειναι αν φορουν κουκουλες οταν ολοι γυρω τους κανουν το ιδιο?
    Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
    Ευτυχως προλαβε και εβγαλε το οπλο του και εριξε 2 στον αερα και σωθηκε.

Για τα ΜΑΤ το εχω ξαναγραψει εδω μεσα.
    Ειναι στην 1η γραμμη και πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να μεινεις ψυχραιμος οταν διπλα σου σκανε μολοτωφ και μυλοπετρες.
    Φυσικα δεν δικαιολογω και σιγουρα καταδικαζω τα φαινομενα αλλα καμμια εκπαιδευση δεν σε προετοιμαζει για αυτο που γινεται σε τετοια επεισοδια.

Το 2008 16χρονα ευκολα και προθυμα χωρις να ξερουν οτι το να πεταξεις μολοτωφ ειναι αποπειρα ακομα και δολοφονιας με ενδεχομενο δολο...μας επιτεθηκαν και ριξανε και κανα 5-6 πορτοκαλια με καρφωμενα ξυραφια.

Να τους χαιρεστε τους νεολαιους μας ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Το 2008 16χρονα ευκολα και προθυμα χωρις να ξερουν οτι το να πεταξεις μολοτωφ ειναι αποπειρα ακομα και δολοφονιας με ενδεχομενο δολο...μας επιτεθηκαν και ριξανε και κανα 5-6 πορτοκαλια με καρφωμενα ξυραφια.

Να τους χαιρεστε τους νεολαιους μας ....
    σιγά τους νεολαίους, σιγά τις καινοτόμες ιδέες....

αυτό το κάναμε στα μέσα της δεκαετίας του 80 σαν μαθητές όταν παίζαμε ξύλο με την Καλλιθέα

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Καλα τον εκαναν.
    Τι δουλεια ειχε να σπαει τις μερτσεντε του κοσμακη;;;
    Και να πεταει πετρες;;
    Να επιστρεψει η θανατικη ποινη.
    Αμεσα.
    στο υπόγειο με την φέτα ρε.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Δηλαδη ολη η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της: βαζεις δικους σου μεσα στις πορειες και αντι να πας να την πεσεις στον μπαχαλακια που σου πεταει μολοτοφ-πετρες-μπουκαλια και που εχεις πληροφοριες "εκ των εσω", πας και χαλας την πορεια και βγαζεις ολο το κομπλεξ που ειχες απο το Λυκειο πανω στον αμαχο πληθυσμο.
    Μυαλο κουκουτσι ή αμοιβαδας δηλαδη.........

ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF