αυτο θέλω να το ακούσω μια φορά από επίσημα χείλη.
υ.γ. κι εγω στην πορεία εισχώρησα σήμερα. κουκούλα όμως δεν φόρεσα. πόσο μάλλον μπαλακλάβα όπως ο δικός σου.
Επίσης θεωρώ ότι κάποιος που απλά θέλει να "εισχωρήσει", όπως πολύ κομψά είπες, σε μια πορεία , αυτός λοιπόν θα πάει όπως πήγα εγώ που κανείς δεν είδε από που ήρθα και από που έφυγα.
Δεν θα πηδήξω από το λευκό Van μαζί με άλλους 10 μασκοφορεμένους.
Επίσης , πόσοι πια έπρεπε να "εισχωρήσουν", όπως πολύ κομψά το έθεσες, σε μια πορεία όπου είχαν μείνει σκάρτα 300 άτομα ? Γιατί εγώ περίπου άλλους τόσους μέτρησα στο μπλοκ το δικό σας , ξἐρεις , αυτοί με πολιτικά εν υπηρεσία ασφαλείας που λες κι εσύ.
α , και κάτι άλλο , η πορεία είχε προ πολλού τελειώσει. είχαν μείνει οι γνωστοί-άγνωστοι πέριξ της πλατείας εξαρχείων. Για ποιο ακριβώς λόγο μαζευτήκανε όλοι αυτοί οι εν υπηρεσία ασφαλείας εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο? άμα θέλατε να τελειώσουν τα επεισόδεια και οι καταστροφές θα μπορούσατε πολύ απλά να κάνετε ενα ντου και να μαντρώσετε τους πάντες και τα πάντα. (μη μου πεις μόνο ότι για λόγους αβρότητας και από το φόβο της κοινής γνώμης δεν το κάνετε)
Εσείς όμως επιλάξατε να παραμείνουν αποκλεισμένοι όλοι οι γύρω δρόμοι και αμολήσατε τους MiC (Men in Civil - άντρες με πολιτικά) οι οποίοι μάλιστα ξεκινήσανε κατόπιν διαταγής όλοι μαζί, προσπέρασαν το πολυτεχνείο και ανηφορήσανε προς τα εξάρχεια από άλλα στενά όπου μάτι δεν τους πιάνει. βλέπε ΕΔΩ , τελευταία 3 δευτερόλεπτα
Είπα για 70φεύγα σελίδες να μην σχολιάσω , μιας και δεν ανήκω σε καμμια από τις 2 κατηγορίες . ούτε να φάμε τους μπάτσους , ούτε είστε όλοι κομμουνισταί.
Το παρόν thread άλλωστε δεν ενδείκνυται για σχολιασμό.
Lose-lose situation είναι.
Ή οι μεν θα πέσουν να σε φάνε σε αυτή την κουβέντα ή οι δε.
Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 07/12/2014 στις 00:01.
Αν συνήθιζες να αμφιβάλλεις και να επανεξετάζεις τη σκέψη σου τακτικά, ελέγχοντάς τη και με απόψεις άλλων, ελέγχοντάς τη με προσωπικά βιώματα (παράλληλα με μια συνεχή μελέτη της επικαιρότητας και της ιστορίας) δεν θα είχες τέτοιες απορίες. Επίσης για όλα τα ζητήματα δεν είναι εφικτο να έχεις άποψη (άποψη ε, όχι ότι βρεις πρόχειρο στο google), αλλά εσύ απ' ότι φαίνεται έχεις για όλα.
Και συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις πει πολλά σε αυτό το ρημαδοθέμα. Από τα περισσότερα φαίνεται πως οτιδήποτε σου γυαλίσει στο ιντερνετ ή στην τηλεόραση ή κυκλοφορεί ως μια ευκολοχόνευτη κοινοτυπία μας το πασάρεις.
Εντάξει ρε αγόρι πες ό,τι σου ρχεται, πεστα όλα και εγω με την ελευθερία του λόγου είμαι, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της προσωπικότητας, τον ΟΗΕ και το Μαντέλα και έχω ονειρώξεις να δω το Αλέξη πρωθυπουργό και τη Ζωή στο δικαιοσύνης, συριζα φορεβα κ απαν τουρλα γαμώ το κερατο μου
αλλά με την ελευθερία κυκλοφορίας της βλακείας δεν είμαι
συγκρατήσου λιγάκι να πούμε, μην τα ρίχνεις όλα τόσο απότομα, υπάρχουν πολλοί πριν από σένα που σκεφτόντουσαν, πολλοι μαζί με σένα και πολλοί θα υπάρξουν και μετά από σένα
Α και για κάτι που είπες κάποιες σελίδες νωρίτερα.
ο όρος "φασιστικός" έχει ιστορική, σχεδόν αντικειμενικοποιημένη σημασία πια. Αυτό σημαίνει ότι όταν τον πετάς στα κουτουρού, δεν ξέρεις τι σημαίνει. Απλά επειδή είναι ελλάδα εδώ, μάθανε όλοι να λένε τη μαλακία τους και να γίνεται και τσιτάτο.
Χαλάρωσε λίγο γιατί όπως εκνευρίζεσαι εσύ με αυτά που διαβάζεις, το ίδιο παθαίνουν και άλλοι με τα δικά σου. Αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι
https://www.youtube.com/watch?v=bRwg9E9ARPA
0.33 ακουω σχολια
Πάντως θέμα με κλεψιμέϊκα περιπτερομπατσονερά δεν αναφέρθηκε. Έχει και τα θετικά του....
Στην προκειμενη περιπτωση να εισχωρει στην πορεια και να σταμπαρει οσα περισσοτερα ατομα μπορει οταν θα προχωρησουν σε αξιοποινες πραξεις και με την 1η ευκαιρια να υποδειξουν η και ακομα να προχωρησουν στη συλληψη τους.
Το πεσιμο που λενε....
Το θεμα ειναι αν φορουν κουκουλες οταν ολοι γυρω τους κανουν το ιδιο?
Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
Ευτυχως προλαβε και εβγαλε το οπλο του και εριξε 2 στον αερα και σωθηκε.
Για τα ΜΑΤ το εχω ξαναγραψει εδω μεσα.
Ειναι στην 1η γραμμη και πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να μεινεις ψυχραιμος οταν διπλα σου σκανε μολοτωφ και μυλοπετρες.
Φυσικα δεν δικαιολογω και σιγουρα καταδικαζω τα φαινομενα αλλα καμμια εκπαιδευση δεν σε προετοιμαζει για αυτο που γινεται σε τετοια επεισοδια.
Το 2008 16χρονα ευκολα και προθυμα χωρις να ξερουν οτι το να πεταξεις μολοτωφ ειναι αποπειρα ακομα και δολοφονιας με ενδεχομενο δολο...μας επιτεθηκαν και ριξανε και κανα 5-6 πορτοκαλια με καρφωμενα ξυραφια.
Να τους χαιρεστε τους νεολαιους μας ....
Δηλαδη ολη η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της: βαζεις δικους σου μεσα στις πορειες και αντι να πας να την πεσεις στον μπαχαλακια που σου πεταει μολοτοφ-πετρες-μπουκαλια και που εχεις πληροφοριες "εκ των εσω", πας και χαλας την πορεια και βγαζεις ολο το κομπλεξ που ειχες απο το Λυκειο πανω στον αμαχο πληθυσμο.
Μυαλο κουκουτσι ή αμοιβαδας δηλαδη.........
ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss