Σελίδα 73 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    σιγά! κι ο Κατσέλης δηλ. τι είναι;
    Νόμο Κατσέλη τον λένε επειδή τον εισήγαγε η Λούκα Κατσέλη.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα έχεις δει ότι το ΚΚΕ το κράζω απ'την κορφή μέχρι τα νύχια.

Τον Μπογιόπουλο πάντως ούτε για λοβοτομημένο τον έχω και πιστεύω πως είναι από τους πολύ λίγους που πριν ανοίξουν τον καταπιόνα τους να αμολήσουνε ρουκέτα, το έχουνε μελετήσει αρκετά το θέμα που πάνε να πιάσουν. (κανείς δεν έχει το αλάθητο φυσικά)

Τώρα τί ακριβώς συμβαίνει με τις τράπεζες όπως είπες σίγουρα το ξέρει καλύτερα όποιος τις ξέρει από μέσα.

Αλλά, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, και με το χρήμα ισχύει μια αρχή διατήρησης της ενέργειας (πολύ broaaaaaadly speaking). Μπορεί από κάπου να έφυγε, να έγινε κάτι άλλο, να άλλαξε χέρια, αλλά συνεχίζει να υπάρχει.
    Αν οι τράπεζες έκαναν τα κέρδη τους ζημία, κάποιο άλλο σκοπό είχαν που μάλλον δεν τους βγήκε.
    Το ότι έκαναν κάποια πράγματα κατά πώς τα όριζε ο νόμος, το πού περιορίζεται η ευθύνη των μετόχων και άλλα τέτοια όμορφα είναι μια παραγματικότητα.
    Το ζήτημα είναι μήπως κάποια από αυτά πρέπει να αλλάξουν.

Δεν κάνω το δικηγόρο του Μπογιόπουλου. Ό,τι είχα να πω το είπα πιο πάνω.
    Και σίγουρα 600δις€ (δεν ξέρω κιόλας αν αναφερόταν σε ρευστό) ακούγεται κάπως.

Αλλά για να φέρω ένα παράδειγμα, και η Εκκλησία φράγκο δεν έχει.
    Παρ'όλα αυτά ζάμπλουτη είναι.
    Βασικά, είπε κι άλλα...

700 δις οι τραπεζίτες
    500δις οι πολυεθνικές στην Ελλάδα
    600δις οι καταθέσεις Ελληνων στην Ελβετία

Σύνολο 2,3 τρις που φθάνουν να εξαφανιστεί το χρέος με μια εισφορά 10%...τι να μας κλάσει η τράπεζα Ανατολής με τα 600δις του Σώρα

Το ρεσιτάλ των δις αρχίζει στο 7:00 https://www.youtube.com/watch?v=d8EVyib7RTs#t=510

Αν λΕπόν καλέ μου πιποκαπνιστή, "Τον Μπογιόπουλο πάντως ούτε για λοβοτομημένο τον έχω και πιστεύω πως είναι από τους πολύ λίγους που πριν ανοίξουν τον καταπιόνα τους να αμολήσουνε ρουκέτα, το έχουνε μελετήσει αρκετά το θέμα που πάνε να πιάσουν. (κανείς δεν έχει το αλάθητο φυσικά)", φαντάσουν τι γίνεται με όσους ανοίγουν τον καταπιώνα τους πριν μελετήσουν "καλά" το θέμα...

ΥΓ. Αυτά που λέει στο video συνέχισε να τα λέει και το 2013 που τον είχα ακούσει σε μια εκπομπή, και έκλαιγα απ΄τα γέλια. Όταν τα έλεγε η κεφαλαιοποίηση (πόσο αξίζει να τις αγοράσει δηλαδή) ΟΛΩΝ των ελληνικών τραπεζών ήταν κάτω από 4 δις €.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βασικά, είπε κι άλλα...
    Ξαναλέω δεν το κατέχω το θέμα με τις τράπεζες, όχι απλά δεν τα ξέρω όπως εσύ, αλλά δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου.

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου.

Τέσπα, τον Μπογιόπουλο πάντως τον έχω σε εκτίμηση.
    Πιθανότατα να ξέφυγε και να έβαλε μερικά μηδενικά παραπάνω

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε όμως, ότι όπως υπάρχουν οι R (πραγματικοί αριθμοί), Ζ (ακέραιοι αριθμοί), Ν (φυσικοί αριθμοί) κλπ, υπάρχουν και οι ΚΝ (κομμουνιστικοί αριθμοί) όπου ΚΝ= χ × N, όπου Ν= ο κοινά αποδεκτός πληθυσμός, και χ= ο κομμουνιστικός συντελεστής που θα φέρει τον κοινώς αποδεκτό πληθυσμό Ν στα κατά ΚΚΕ αποδεκτά νούμερα ΚΝ.

Για παράδειγμα:

Στην ομιλία του Κουτσούμπα πήγαν 100 νοματαίοι που χασμουριόσαντο. (Αυτό είναι το Ν)

Στην ομιλία του Γενικού Γραμματέα του κόμματός μας, πλήθος λαού κατέφθανε κατά χιλιάδες και γέμιζε την πλατεία και τους τριγύρω δρόμους ζητοκραυγάζοντας και καταχειροκροτώντας το σύντροφο Κουτσούμπα για τη ρηξικέλευθη ομιλία του κατά του καπιταλισμού/ιμπεριαλισμού και υπέρ του δίκιου του εργάτη. (Αυτό είναι το ΚΝ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Θα δούμε κι άλλα σε λίγο....

http://www.koutipandoras.gr/article/...is-proton-vank
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Αν οι τράπεζες έκαναν τα κέρδη τους ζημία, κάποιο άλλο σκοπό είχαν που μάλλον δεν τους βγήκε.
    Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες σκοπίμως και με κάποιον μαγικό λογιστικό τρόπο έκαναν τα κέρδη τους ζημιά, απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λες, οτι δε ξέρεις καθόλου πως δουλεύουν οι τράπεζες.
    Δεν είσαι και ο μόνος βέβαια, πάρα πολύς κόσμος πιστεύει πως οι τράπεζες, οι μεγάλες επιχειρήσεις, και ξέρω γω ποιές άλλες εταιρείες, σε καμία περίπτωση δεν έχουν ζημιές, απλά μαγειρεύουν τα νούμερα για να γλυτώνουν φόρους...
    Όχι οτι δεν γίνεται και αυτό, αλλά σίγουρα σε πολύ μα πολύ μικρότερο βαθμό από οτι πιστεύει ο κόσμος. Και οι μεγάλες εταιρείες, και οι καλές και πασίγνωστες και εξαγωγικές εταιρείες, μπορούν να έχουνε και έχουνε πραγματικές ζημιές. Ιδιαίτερα δε μετά το 2009, πάμπολλες εταιρείες προσπαθούν να δείξουν κέρδη και δε τα καταφέρνουν, ούτε ακόμα και με δημιουργική λογιστική...Ακόμα και οι τράπεζες, τι προσπαθούν να κάνουνε; Να κρατήσουνε 'ζωντανά' κάποια εντελώς πεθαμένα κόκκινα δάνεια, ζητώντας από τους δανειολήπτες έστω και κάτι τις να καταβάλλουνε, αναβάλλοντας για καλύτερες μέρες την ζημιά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες
    Δεν είναι όλες το ίδιο....
    ανανήψαντας

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου.

Τέσπα, τον Μπογιόπουλο πάντως τον έχω σε εκτίμηση.
    Ρε pipe, έξυπνο παιδί είσαι. Τα "λίγα νούμερα" δεν μπαίνουν καταλάθος. Μπαίνουν για να στηρίξουν μια ολόκληρη ιδεολογία, να "τεκμηριώσουν" μια οικονομική αντιμνημονιακή απάντηση, να δημιουργήσουν συνενοχή, καχυποψία και προσπάθεια συγκάλυψης προς οποιονδήποτε θα βγει να πει πως τα νούμερα δεν είναι έτσι. Μην τα περνάς τόσο χαλαρά, αφού τον έχεις σε εκτίμηση...

Πέραν της "γροθιάς στο στομάχι με την αιχμηρή και πάντα τεκμηριωμένη πένα του", το μόνο τεκμηριωμένο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως οποιοδήποτε κομματόσκυλο και αφισοκολλητής του κώλου μπορεί να τελειώσει την ΑΣΟΕΕ χωρίς να περάσει ούτε ένα μάθημα. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι το ενεργητικό των τραπεζών να θέλει να τα φορολογήσει και να έχει τελειώσει οικονομικό πανεπιστήμιο.

Ούτε ο υπερ-πύραυλος καθηγητής Τοκπακίδης δεν έκανε τέτοιο σφάλμα. Αυτός απλά θεωρούσε τις καταθέσεις των Ελβετικών τραπεζών (που είναι υποχρεώσεις προς πελάτες, άρα χρέος)...ως δημόσιο χρέος της Ελβετίας για να στηρίξει την συνωμοσία πως υπάρχουν κι αλλοι με τεράστιο χρέος που τους "καλύπτουν" τα συμφέροντα. Το τελευταίο θα το έλεγε με κλείσιμο ματιού και στραβωμένο στόμα...:a31:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι όλες το ίδιο....
    Ουσιαστικά είναι.

Για να πάρεις μια ιδέα, τσέκαρε τα σχόλια κάτω από το video για να δεις τι ακριβώς κάνουν τα λίγα μηδενικά παραπάνω...

Yperboles : Μπογιόπουλος για γ.γ.

vasilis1456 :...ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ!....

Ben Masters : Έτσι .... πίπα κώλο . Χωρίς σάλιο .

metalorixos : τέτοια βίντεο πρέπει να υποτιτλίζονται, να τα βλέπουν και στο εξωτερικό.

Charalampos Tsitouridis : εάν αυτά που λέει ο Mπογιόπουλος είναι ο ξύλινος λόγος του KKE τότε για πάντα θα ψηφίζω KKE και ας μιλάει ξύλινα. τουλάχιστον δεν θα μιλάει ακαταλαβίστικα ''κούρεμα'' ''κρίση χρέους''........

omadeon: Καλά... ποιο είναι αυτό το αναιδέστατο ΑΡΧΙΔΙ ο Αργύρης? Μπογιόπουλε τα ΣΕΒΗ μου.

Max Payne : tous gamhse xwris salio...

AlexPanachaiki1991: Εξαιρετικος για μια ακομα φορα! Οταν τελικα εχεις αδιασειστα στοιχεια για να στηριξεις το λογο σου, ολοι κανουν τουμπεκι! Και επιτελους ας αναρωτηθει ο λαος για ποιο λογο δεν προβαλλονται τετοιοι ανθρωποι και τετοιες θεσεις, αλλα αντιθετα δινεται απλετος τηλεοπτικος χρονος σε ρεπορταζ σκουπιδια σαν εκεινα τα προβοκατορικα που βγαζει κατα καιρους ο ΣΚΑΙ. Και μην αρχισει κανα ντουβαρι να λεει ''Καλα τα λεει αλλα ειναι στο ΚΚΕ'', οπως λενε για την Κανελη. Και οι δυο τις θεσεις του ΚΚΕ προαγουν!

vaswho7: Έξοχα!!! Μπράβο Νίκο Μπουγιόπουλε! Η μόνη λύση είναι κυβέρνηση της αριστεράς ΤΩΡΑ!!!!

kroaths1: τα ξεκώλιασε τα τσιράκια...κάντε τον Γεν.Γραμματέα του κόμματος ρεεεεεεεεε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    ναι βρε φιλε Πανο καλα τα λες!!
    αλλα ποιος ειναι διατεθειμενος να το κανει απο τους κυβερνωντες??
    ο κανενας...
    Πιθανοτατα κανενας,αλλα η ιστορια εδειξε οτι αυτος ειναι ο τροπος για να επιβιωσει μια ομαδα,μια οικογενεια η ενα κρατος.

Το οτι αυτοι βολευονται απο τις καταστασεις,δεν σημαινει οτι εγω θα τους βαραω παλαμακια σαν καραγκιοζης.Δεν ειμαι διατεθημενος να παιξω το παιχνιδι τους και να γινω θεατης στο βαρουφακης σοου.Ασχολουμαστε με τα καραγκιοζιλικια τους και το δασος πισω εχει γινει σταχτη.

Ο Μπογιόπουλος και σας γαμώ ότι έχετε και δεν έχετε να έλεγε αυτοί από κάτω πάλι τα ίδια θα έγραφαν.
    (αλλά κι ο Τζίμερος να τα έλεγε πάλι κάποιοι άλλοι κλπ κλπ)
    Δυστυχώς οι Ελλάδα είναι γεμάτη χειροκροτητές και εξέδρες ποδοσφέρου.
    Για τις τράπεζες λένε πολλά.
    Και μισθοί εξωπραγματικοί έχουν δοθεί
    και τρελά δάνεια στους ιδιοκτήτες
    (μερικοί φάγανε και όλη την τράπεζα αμάσητη)
    και θαλασσοδάνεια σε πολιτικούς-καναλάρχες
    και πολλά και πλούσια δώρα έχουν λάβει
    και κάποιες έχουν καεί κάτω από πολύ σκοτεινές συνθήκες
    Πρόσφατη και η ιστορία του ΜΜ που έτρεχε στο εξωτερικό κι
    έλεγε πάρτε τα λεφτά σας. (Ο ΜΜ σήμερα είναι συνταξιούχος)
    Άμα όμως έλεγχος δεν υπάρχει σε τίποτα και από κανέναν οι τράπεζες
    θ αλλάξουν το παιχνίδι?
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Για τις τράπεζες λένε πολλά.
    Και μισθοί εξωπραγματικοί έχουν δοθεί
    και τρελά δάνεια στους ιδιοκτήτες
    (μερικοί φάγανε και όλη την τράπεζα αμάσητη)
    και θαλασσοδάνεια σε πολιτικούς-καναλάρχες
    και πολλά και πλούσια δώρα έχουν λάβει
    Ισχύουν αυτά. Και κυρίως ίσχυαν στις καλές εποχές, που με τα πολλά κέρδη και την άπειρη ρευστότητα κανένας δε πρόσεχε, κανένας δε νοιαζότανε. Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια αυτό στο σχόλιο μου.

Ο Μπογιόπουλος και σας γαμώ ότι έχετε και δεν έχετε να έλεγε αυτοί από κάτω πάλι τα ίδια θα έγραφαν.
    Epic σχόλιο...

Όταν φτάσει σε final form ο κ.Μπογιόπουλος να δώ που θα κρυφτείτε γατάκια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	getImage1.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	16,5 KB 
ID:	331839

Όνομα:	boyo.jpg 
Μέγεθος:	20,4 KB 
ID:	331840

Όνομα:	lenin.jpg 
Μέγεθος:	20,5 KB 
ID:	331841

SRX6 & Tuono Rulezzz

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες σκοπίμως και με κάποιον μαγικό λογιστικό τρόπο έκαναν τα κέρδη τους ζημιά, απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λες, οτι δε ξέρεις καθόλου πως δουλεύουν οι τράπεζες...
    Οχι.
    Νομιζω κι εννοω αυτο ακριβως που εγραψα.
    Οτι πηγαν να κανουν κατι για να βγαλουν, και τελικα ειχαν ζημια.

Ουτε οτι το εκαναν σκοπιμως ειπα, ουτε τιποτα παρομοιο.

Κι οταν λεω στο Βυρωνα οτι δεν κατεχω το θεμα των τραπεζων, εννοω για τα ψιλα γραμματα, τις λεπτομερειες, τι ακριβως μπορει να παιζει σε συγκεκριμενες καταστασεις απο νομικης πλευρας κλπ.

Δεν ειπα οτι δεν ξερω πώς μπορει να ειναι κερδοφορα ή οχι μια τραπεζα ή πώς δουλευει το ΑΤΜ.

Ρε pipe, έξυπνο παιδί είσαι.....
    Ηηηηηημαρτον ρεεεεε

Ρε Βυρωνα, μονος σου λες οτι ειμαι εξυπνο παιδι (να'σαι καλα), και μετα μου αραδιαζεις τα αυτονοητα και καπακι σχολια απο το youtube?

Τελικα εξυπνο παιδι ειμαι ή ζαβομαλακας?

Εννοειται οτι στην προπαγανδα του ΚΚΕ συμμετεχει κι ο Μπογιοπουλος και πιθανοτατα ολοι οσοι ειναι στο κομμα.
    Στα συννεφα νομιζεις οτι ειμαι ή στον κοσμο μου?

Η μια πλευρα φουσκωνει και η αλλη ξεφουσκωνει.
    Φουμαρα η μια, αντιφουμαρα και η αλλη.

Αυτο που λεω ειναι οτι μεσα σε ολο αυτο το χαμο με τις παραμυθες, καποιοι εκτος απο παραμυθες λενε και τιποτα αλλο.

Χιουμοριστικα το εγραψα αυτο με τα κομμουνιστικα νουμερα αλλα το εννοουσα.
    Δεν καταλαβες μεσα απο αυτο οτι εννοουσα και τα νουμερα του Μπογιοπουλου και τα ποσα αλλα, ειτε προερχονται απο αξιολογους ειτε απο μαλακες?

Ποσο πιο λιανα να τα κανω?

Μαλλον τα γραφω παραξενα τις τελευταιες μερες γιατι εχω προβλημα συνεννοησης γενικως.
    Δεν ξερω τι μπορει να με εχει πιασει.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Epic σχόλιο...

Όταν φτάσει σε final form ο κ.Μπογιόπουλος να δώ που θα κρυφτείτε γατάκια...

Όνομα:	getImage1.jpg 
Μέγεθος:	16,5 KB 
ID:	331839

Όνομα:	boyo.jpg 
Μέγεθος:	20,4 KB 
ID:	331840

Όνομα:	lenin.jpg 
Μέγεθος:	20,5 KB 
ID:	331841

Υπερ lol!!!
    Μπογιοπουλος level 99!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01