Σελίδα 73 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ραι φήλαι δαι φτάνοι που πειγενουμαι κε τους κλαίβουμαι τοις δουλοιές τους, θα κάνουμαι και παραιλάσης στη χόρα τους ?

Πέραν της πλάκας αν έβλεπες στο σύνταγμα να παρελαύνει η Βασιλική φρουρά της Αγγλίας (πως τη λένε) δε θα σου έμοιαζε αστείο ? Προφανώς και εκεί έχει Έλληνες μετανάστες αλλά και πάλι εγώ αστείο το βρίσκω. Αυτό με τη διασημότητα και ο Τζάστην Μπίμπερ διάσημος είναι και έχει και κοινό, εγώ τι φταίω? Πιστεύω πως ο κάθε πολιτισμός έχει πολλά να δώσει στους γύρω του πολιτισμούς. Από τον Ελλαδικό χώρο έχουν περάσει πάρα πολλές κουλτούρες και πολιτισμοί και έχει να δώσει σε ποικιλία όσο λίγοι άλλοι πολιτισμοί. Στη δική μου αισθητική είναι γραφικό όσο το να βλέπω παρέλαση από στρατιές Σαμουράι (που σε άλλες συνθήκες πολύ μου αρέσει να τους βλέπω και να μαθαίνω για την κουλτούρα τους )
    Το πρόβλημα σου είναι που θα παρελάσουν οι μεν και οι δεν..?
    Μήπως οι περιβαλοντικές συνθήκες δεν είναι σωστές?
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα σου είναι που θα παρελάσουν οι μεν και οι δεν..?
    Μήπως οι περιβαλοντικές συνθήκες δεν είναι σωστές?
    Όχι, το πρόβλημα μου είναι ότι "εξάγουμε" μιλιταρισμό. Αν έχει χαρακτηριστικά παράστασης ή στρεετ περφόρμανς θεωρώ πως περισσότερο προσβάλει τα Ελληνικά ιδεώδη (αν υπάρχει κάποιος που γουστάρει να στηρίζει κάτι τέτοιο) παρά προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Πες μου ειλικρινά αν έβλεπες να παρελαύνουν στην Ελλάδα αντίστοιχες φρουρές δε θα σου φαινόταν αστείο? Επίσης εσένα αυτό που βλέπεις σου αρέσει ?

Βρε αφηστε τις παρελασεις ησυχες,ας εχουμε κατι να καμαρωνουμε
    Να φουσκωνουμε με περηφανεια το στηθος
    Να σχολιαζουμε το ατοπημα της κοντης φουστας που στην παρελαση
    μας ενοχλει,αλλα εξω μας τρεχουν τα σαλια...Αυτη φταιει για την ηθικη καταντια της κοινωνιας.

Και μετα σπιτι,μαμ και μνημονιο
    Αντε και κανενα π@@τσο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Όχι, το πρόβλημα μου είναι ότι "εξάγουμε" μιλιταρισμό. Αν έχει χαρακτηριστικά παράστασης ή στρεετ περφόρμανς θεωρώ πως περισσότερο προσβάλει τα Ελληνικά ιδεώδη (αν υπάρχει κάποιος που γουστάρει να στηρίζει κάτι τέτοιο) παρά προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Πες μου ειλικρινά αν έβλεπες να παρελαύνουν στην Ελλάδα αντίστοιχες φρουρές δε θα σου φαινόταν αστείο? Επίσης εσένα αυτό που βλέπεις σου αρέσει ?
    Αν νομίζεις ότι ο "τσολιας" εξάγει μιλιταρισμό,τι να πω πάω πάσο..
    The only easy day was yesterday.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λολ ρε συ...

Καλά, αν τραβάς ζόρι με τους τσολιάδες επειδή διακωμωδουν τα ελληνικά ιδεώδη, θα τράβαγες πολύ μεγάλο ζόρι αν ήσουν Ιρλανδός την ημέρα του Αγίου Πατρίκιου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    180.000 Ε?
    51 ετών εθελουσία στην τράπεζα πειραίως?????

Με το ΙΚΑ να πληρώνει με δανεικά????
    ανανήψαντας

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    180.000 Ε?
    51 ετών εθελουσία στην τράπεζα πειραίως?????

Με το ΙΚΑ να πληρώνει με δανεικά????
    δεν ειναι ακριβως ετσι.Η περιπτωση που αναφερεις ειναι απο τις ελαχιστες μετρημενες στα δακτυλα του χεριου Νικο.Η εθελουσια που τρεχει στην Πειραιως εχει να κανει με την ηλικια την τραπεζα απο οπου προερχεται ο υπαλληλος και τα χρονια υπηρεσιας.Η περιπτωση αυτη εχει να κανει με περιφερειακους που ειναι ελαχιστοι στα 1500 ατομα που αφορα η εθελουσια αυτης της περιοδου.

Ευτυχώς για μια ακόμα χρονιά καταφέραμε και είδαμε αρκετές και πλούσιες σε παλμό παρελάσεις αυτές τις μέρες.
    Η μεγαλύτερη όμως δυστυχώς παρέλαση ήταν αυτή των απανταχού μισελλήνων, απάτριδων και λοιπών πληγών της χώρας...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υπομονή .
    Σε καμιά 15ριά χρόνια ξεμπερδεύουμε και με τους τρελό σουνίτες και όλα θα λήξουν πανηγυρικά με μια μεγαλειώδη συναυλία των rolling stones στη Ράκα !!

http://tvxs.gr/news/moysiki/h-istori...nes-stin-koyba

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ραι φήλαι δαι φτάνοι που πειγενουμαι κε τους κλαίβουμαι τοις δουλοιές τους, θα κάνουμαι και παραιλάσης στη χόρα τους ?
    1. Γιατί μου απαντάς ανορθόγραφα; Είναι κάποιος συμβολισμός η ανορθογραφία;

2. Βασικά, δεν πηγαίνουμε και τους κλέβουμε τις δουλειές τους. Από τη μία, όσοι παρακολούθησαν την παρέλαση δεν είναι Έλληνες μετανάστες αλλά Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής. Έχει διαφορά. Άσε που αυτή την ηλίθια ιδέα του ότι τάχα μου υπάρχουν στάνταρ 1000 δουλειές κάπου και άμα πάνε άλλα 100 άτομα θα πάρουν τη δουλειά 100 ατόμων που ήδη υπάρχουν εκεί θα πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος για να την πιστεύεις.

3. Προφανώς και δεν μπορούμε να κάνουμε στρατιωτική παρέλαση σε ξένη χώρα. Η Προεδρική Φρουρά όμως, αν και ανήκει στο στρατό δεν θεωρείται στρατιωτική παρέλαση, αλλά τιμητικό άγημα. Γι αυτό και έχει διαφορετικό βήμα από τον υπόλοιπο στρατό (πάει πιο αργά, χτυπάει το δεξί πόδι κάτω αντί του αριστερού. το χέρι κινείται διαφορετικά). Η παρέλασή της δεν ήταν επίδειξη στρατιωτικής ισχύος, αλλά μια προσθήκη για τη γιορτή της ελληνικής κοινότητας της Αμερικής.
    Παρόμοιες γιορτές κάνουν και οι υπόλοιπες κοινότητες στις ΗΠΑ, γιατί αποτελεί η δική μας πρόβλημα;

Πέραν της πλάκας αν έβλεπες στο σύνταγμα να παρελαύνει η Βασιλική φρουρά της Αγγλίας (πως τη λένε) δε θα σου έμοιαζε αστείο ?
    Όχι μόνο δεν θα μου έμοιαζε αστείο, αλλά θα πήγαινα να την δω μιας και δεν έχω λεφτά να πάω στην Αγγλία να την δω εκεί. Άνετα επίσης θα πήγαινα επίσης να δω παρέλαση Ινδών sikh, Γάλλων με Ναπολεωνικές στολές, Ιαπώνων σαμουράϊ και θα πλήρωνα και εισιτήριο να δω μια παρέλαση από αυτές που κάνουν οι Κινέζοι με τα φαναράκια και τους δράκους.

Προφανώς και εκεί έχει Έλληνες μετανάστες αλλά και πάλι εγώ αστείο το βρίσκω.
    Είναι άλλο το «εγώ προσωπικά το βρίσκω αστείο κάποιος να τιμά την παράδοσή του» και άλλο το «τέτοια κάνουμε και μας έχουν για "χελόο στρέιντζερς, ρούμς του λετ νοοο πρόμπλεμ" καρικατούρες τσολιαδάκια κάτω από την ακρόπολη!». Το δεύτερο υποδηλώνει πως όλος ο κόσμος συμφωνεί με τη δική σου άποψη περί παράδοσης.
    SPOILER, they don't!.
    Επίσης, οι ξένοι δεν μας έχουν για «χελόο στρέιντζερς, ρούμς του λετ νοοο πρόμπλεμ καρικατούρες τσολιαδάκια κάτω από την ακρόπολη». Αυτό είναι εγχώριο κόμπλεξ.

Αυτό με τη διασημότητα και ο Τζάστην Μπίμπερ διάσημος είναι και έχει και κοινό, εγώ τι φταίω?
    Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ειλικρινά πως είσαι καλύτερος στη δουλειά σου από ότι ο Justin Bieber στη δική του;

Πιστεύω πως ο κάθε πολιτισμός έχει πολλά να δώσει στους γύρω του πολιτισμούς. Από τον Ελλαδικό χώρο έχουν περάσει πάρα πολλές κουλτούρες και πολιτισμοί και έχει να δώσει σε ποικιλία όσο λίγοι άλλοι πολιτισμοί.
    Μόνο αν τον προβάλεις. Αν τον κρύβεις και λες γραφική κάθε προσπάθεια επίδειξής του, πως θα διαδώσεις τον πολιτισμό σου;

Στη δική μου αισθητική είναι γραφικό όσο το να βλέπω παρέλαση από στρατιές Σαμουράι (που σε άλλες συνθήκες πολύ μου αρέσει να τους βλέπω και να μαθαίνω για την κουλτούρα τους )
    Ποιες είναι οι κατάλληλες συνθήκες αν όχι μια γιορτή;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

1. Ναι προφανώς και είναι συμβολισμός η ανορθογραφία.

2. Άτοπο αυτό που λες με τις δουλειές γιατί το νούμερο είναι αυθαίρετο. Αυτοί που λες Αμερικανοί πολίτες Ελληνικής καταγωγής (που πολύ σωστά έτσι είναι) στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται από τους περισσότερους σαν "τίποτα" δεύτερης γενιάς. Είναι ένα από τα ζητήματα που προσπαθούσα να χώσω στην κουβέντα. (Ξέρω ξέρω οι Έλληνες δε πήγαν πουθενά λαθραία θα πουν κάποιοι, θα τους πω και εγώ την ιστορία του Μπάρμπα μου του Μιχάλη)

3. Μια χαρά στρατιώτες είναι τα μέλη της προεδρικής φρουράς και έτσι νιώθουν. Ας στέλναμε χορευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να χορεύουν μαζί με μουσικές στην τελική. Με τους Ποντίους για παράδειγμα που μέσα από την υπερβολή τους βγάζουν (για εμένα) εκπληκτικά χορευτικά.

4.Αν εσύ θα πλήρωνες για να βλέπεις να κάνουν παρελάσεις στρατιωτικά αγήματα είναι δικό σου θέμα, θα προτιμούσα αν γίνετε κάτι τέτοιο να γίνετε σε κλειστούς ή περιορισμένους χώρους και όχι σε δημόσιους δρόμους. Αυτό με τα φαναράκια και τους Κινέζους είναι κάτι διαφορετικό, δε θα είχα πρόβλημα και ας μη πιστεύω να έβλεπα έναν επιτάφιο να ακολουθείται από δεκάδες κόσμου οπουδήποτε ή ένα καρναβάλι κλπ

5. Για τον Μπίμπερ τι να σου πω... είμαι από αυτούς που στηρίζουν πως μερικές δουλειές είναι ντροπή.

6. Δε μου αρέσει η λέξη διαδώσει σε ότι αφορά τον πολιτισμό ή την κουλτούρα. Αν πιστεύεις πως η κουλτούρα μας σταματάει στα Τσολιαδάκια, τότε λέω πως έχουμε πολύ ρηχή κουλτούρα. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε χιλιάδες πράγματα πέραν των τσολιάδων, του όπα, του σπασίματος του πιάτου και του "Greek style"...

7. Κατάλληλες συνθήκες για το όποιο μιλιταριστικό προϊόν είναι μόνο σε μουσειακό περιβάλλον. Αλλά αυτό είναι άποψή μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ευτυχώς για μια ακόμα χρονιά καταφέραμε και είδαμε αρκετές και πλούσιες σε παλμό παρελάσεις αυτές τις μέρες.
    Η μεγαλύτερη όμως δυστυχώς παρέλαση ήταν αυτή των απανταχού μισελλήνων, απάτριδων και λοιπών πληγών της χώρας...
    Να φτιαχτεί ταμείο όπου θα πληρώνουν τα έξοδα των παρελάσεων όσοι επιθυμούν. Να στο πω και στα δικά σου μέτρα ή του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας και εκτός της δικής μου λογικής... Θεωρώ ντροπή και χαζομάρα να μην υπάρχουν ερπύστριες και γεμίσματα της προκοπής για τα άρματα μάχης μιας χώρας και αυτή να έχει 1-2 σε κάθε περιοχή που να είναι σε καλή κατάσταση και να τα βγάζει τσάρκες να τα βλέπει το κοινό!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ζβάρα λέμε. Όλα τα άλλα είναι για να χάνουμε τον καιρό μας.

https://www.youtube.com/watch?v=tEur-5x38xg

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Λολ ρε συ...

Καλά, αν τραβάς ζόρι με τους τσολιάδες επειδή διακωμωδουν τα ελληνικά ιδεώδη, θα τράβαγες πολύ μεγάλο ζόρι αν ήσουν Ιρλανδός την ημέρα του Αγίου Πατρίκιου.
    Δεν έχω εθνικά ιδεώδη καρΝΤιά μου, αλλά καλώς ή κακώς γεννήθηκα και μεγάλωσα σε έναν τόπο και όσο και να μη το θέλεις κάποια πράγματα σε πειράζουν ή και σε επηρεάζουν. Δε περιμένω από κάποιο που δεν έχει μεγαλώσει εδώ να καταλάβει το συναίσθημα μιας καλής ζειμπεκιάς όπως και εμένα δε μου είναι εύκολο να καταλάβω το εκστασιακό των χορευτών Ζουλού. Πολλοί Ιρλανδοί στραβώνουν με αυτή τη μέρα να ξέρεις και τη σύνδεση Ιρλανδιάς και μεθυσμένων (σημείωση είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές και έχω γνωρίσει τους πιο ζεστούς ανθρώπους εκεί).

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF