Σελίδα 73 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123173 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2020-11-05-03-33-45-118_com.android.chrome.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	422384και παρακατω ο ιδιος ο ΠΟΥ γραφει οτι ο ιδιος ο οργανισμος με βαση τον αριθμο κρουσματων η θνησιμοτητα ειναι ακομα μικροτερη απο το φονιμο 1εκ στα 800εκ αλλα θα μου πεις και αυτες ζωες ειναι... Παμε παρακατω.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 06/11/2020 στις 01:39.

Μέλος

Όνομα:	Screenshot_2020-11-05-01-04-49-253_com.android.chrome.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	65,6 KB 
ID:	422386αυτη ειναι μια γυναιμα σε τελικο σταδιο καρκινου με μετασταση αλλα πεθανε μαντεψτε απο τι... Κορωνοιο...Ειμαι ψεκασμενος το παραδεχομαι. Θελω να παω στο νοσοκομειο να δω ολα τα περιστατικα ενα ενα. Υπογραφω οτι θα κατσω καραντινα 14 μερες και δε θα νοσηλευτω και πουθενα. Φερτε μου μονο μια καμερα και να παω εγω ο ιδιος να ριξω μια ματια. Γιατι παιδες εγω για να δωσω την ελευθερια μου θελω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και οχι τηλετρομολαγνια. Πειστε με λοιπον οτι η γυναικα αυτη πηγε απο κορωνοιο και οχι απο μετασταση καρκινου στον εγκεφαλο.Θελω να παμε ολοι μαζι στα νοσοκομεια να δουμε τι παιζει ρε αδερφε? Εσεις τοσο διατεθειμενοι ειστε δηλαδη καθε λιγο και λιγακι να χανετε τη δουλεια-ελευθερια-κοινωνικοτητα σας επειδη βγενει ενας και λεει κατι στη τηλεοραση? Και θα μου πεις ρε φιλε ειναι παγκοσμιο εννοειται ειναι παγκοσμιο αλλα σκεφτειτε το εστω και λιγο...Ο ιος για μενα μεταδιδεται στις ειδησεις των 8 και πουθενα αλλου. Κατα ταλλα ο παγκοσμιος πληθυσμος δε μειωνεται λογω αυτης της γιαλαντζι πανδημιας. Το μονο που παθαινει ειναι να ελεγχεται.Οσο για το αν θα επρεπε να παω μεσα επειδη βλεπω γα πραγματα απο σφαιρικη αποψη ας παω ρε συνανθρωπε και μεσα... Εδω που φτασαμε η φυλακη απο το σπιτι μου δε βλεπω να διαφερει και πολυ.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 06/11/2020 στις 02:03.

Παλαιό μέλος
    σου λείπουν βασικές γνωσεις στατιστικής, ιατρικής και αναζήτησης του ιστου. μην γράφεις άλλα, καταλάβαμε.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    σου λείπουν βασικές γνωσεις στατιστικής, ιατρικής και αναζήτησης του ιστου. μην γράφεις άλλα, καταλάβαμε.
    Επιχειρηματα. Οριστε η πηγη μου σε μαζεμενο αρθρο και μαλιστα γνωστου συστημικου σαιτ. Απλα ειναι απο τα τελευταια αρθρα... https://www.zougla.gr/apopseis/artic...o-tromokratiasΜαλλον εσυ φιλε παιζεις μονοπωλειο το τσιωδρα και το χαρδαλια οσο για τον κιμ-γιονκ-κουλ δεν εχω κατι να πω.Οσο για το αν εχω γνωσεις ιατρικης πιστεψε με φιλε οταν εχεις το πατερα σου 20 χρονια με σκληρυνση κατα πλακας και τον χανεις το 2018 στη πνευμονολογικη (καθε μερα χανονται απο λοιμωξεις τουλαχιστον 5 -6 ανθρωποι μονο στο κρατικο νικαιας5 μηνες καθε μερα εκει μεσα κατι ξερω και εγω και η φουκαριαρα η μανα μου που ημασταν με τους γιατρους αγκαλιτσα 15 χρονια. Οσο για το στατιστικο κομματι φιλαρακι και το πτυχιο μου πηρα στο Π. Α. Δ. Α πανω στη διοικηση με ατελειωτες ωρες στατιστικης πρακτικη σε τραπεζες και μεταπτυχιακο. Λοιπον κοφτο πια ρε φιλε με τις προσβολες δε σε ξερω δε με ξερεις.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 06/11/2020 στις 02:23.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Μεχρι στιγμης faithless έχεις δεξει οτι ξερεις να χειριζεσαι αριστα την περιηγηση στον ιστο του ιντερνετ.
    Το μονο που κάνεις είναι να αναπαραγεις οτι βρισκεις και να επιχειρηματολογεις με βαση αυτα.
    Ναι ειναι μια πιο βαρια γριπη αλλα χρειαζεται πιο εντατικη νοσηλεια και επισης δεν φευγει σε 3 μερες οπως η απλη γριπη. 10 με 14 μερες ειναι παρα πολυ για νοσηλεία και φαντασου τι θα γίνει αν αφεθουμε σε ανοσια αγελης. Το προβλημα δεν ειναι τοπικο για να ψάχνεις να βρεις συνομωσια πισω απο οτι γινεται. Ειναι παγκοσμιο και φερνει οικονομιες στα ορια τους. Η Γερμανια που το παιζε τρελιτσα στο 1ο ημιχρονο της πανδημιας τωρα αρχίζει να νιωθει στο πετσι της της επιπτωσεις γιατι οσο και να εισαι ανετος...δεν μπορει... Θα προβληματισει η ελλειψη καταναλωσης.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Μεχρι στιγμης faithless έχεις δεξει οτι ξερεις να χειριζεσαι αριστα την περιηγηση στον ιστο του ιντερνετ.
    Το μονο που κάνεις είναι να αναπαραγεις οτι βρισκεις και να επιχειρηματολογεις με βαση αυτα.
    Ναι ειναι μια πιο βαρια γριπη αλλα χρειαζεται πιο εντατικη νοσηλεια και επισης δεν φευγει σε 3 μερες οπως η απλη γριπη. 10 με 14 μερες ειναι παρα πολυ για νοσηλεία και φαντασου τι θα γίνει αν αφεθουμε σε ανοσια αγελης. Το προβλημα δεν ειναι τοπικο για να ψάχνεις να βρεις συνομωσια πισω απο οτι γινεται. Ειναι παγκοσμιο και φερνει οικονομιες στα ορια τους. Η Γερμανια που το παιζε τρελιτσα στο 1ο ημιχρονο της πανδημιας τωρα αρχίζει να νιωθει στο πετσι της της επιπτωσεις γιατι οσο και να εισαι ανετος...δεν μπορει... Θα προβληματισει η ελλειψη καταναλωσης.
    Εσυ για τη βαρια γριπη και οτι κραταει 14 μερες απο που το εμαθες?Δεν υπαρχει καποια στανταρ απαντηση φιλε οσο αναφορα το κορωνοιο. Μπορει λενε καποιος απο το να πεθανει μεχρι να ειναι ασυμπτωματικος δηλαδη υγιεστατος αλλα να κουβαλαει και αυτο το φονικο ιο μαζι του. Μα καλα μοη κανετε πλακα ρε παιδια? Εχετε κολλησει καμμια ανεμοβλογια καμμια ιλαρα να δειτε απο ιους ? Και τεσπα ρε φιλε ειλικρινα μου λες οτι κανενας δε θελει να συνομωτησει εναντιον σου που ακομα και στη δουλεια σου ολοι συνομωτουνε για να σου φανε τη θεση-αδεια-λεφτα? Παντου υπαρχει συνομωσια στη δουλεια μας στο σπιτι μας παντου. Και ποιες οικονομιες εχουνε ακριβως χρεωμοπησει ρε συ? Ειδες εσυ κανενα λογαριασμο με λεφτα να κατεβαινει το ποσο?Οι εταιριες κλεινουν και ανοιγουν αλλες οπως το πασοκ αλλαξε σε ΚΙΝΑΛ για να αποποιηθει τα χρεη του.Εκτος αυτου τσιμπανε και τερμα κρατικες επιδοτησεις στη πλατη του φτωχου λαου. Και ειναι αυτα αδερφε συνανθρωπε που εγω και εσυ θα πληρωσουμε. Εγω ειμαι μαζι με ολους σας και ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να το βλεπω οπως και εσεις. Μακαρι να εβλεπα κριση φιλε στη γερμανια αλλα δε τη βλεπω καθολου. Οι πλουσιοι θα γινουνε πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι. Γιαυτο σας λεω παιδια σκεφτειτε πολυ καλα τι θα παμε να δωσουμε τωρα και τι σκατα θα βρουνε τα παιδια μας αυριο. Και το λεω εδω στο φορουμ με αντρες γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπεο αναγκαστικα να συγκρουστουμε με το ψεμα την υποκρισια και τη χουντα.Οσο για τις νοσηλειες σου ξαναλεω φιλε οτι οποιο θελει ας με παρει μαζι του στο νοσοκομειο να παμε σε πτερυγα κοβιντ γιατι δε πειθομαι ρε φιλε απο μια ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Συγγνωμη αλλα δε μπορω να με πεισουνε οτι θελουνε το καλο μου αυτοι οι ανθρωποι που ξερω οτι 40 χρονια τωρα με κλεβουνε. Οσο για την ευρωπη δεν εχω πολλα να πω.Εννοειται
    Ι οτι το λοκντουν ητανε συνεννοημενο με ολη την ευρωπη αυτο ητανε το μονο σιγουρο οτι πει η γερμανια θα κανουμε μεχρι να πεθανουμε σε ενα ρατζο στο θριασιο. Λοκνταουν η γερμανια λοκνταουν η ελλαδα. Ανοιγει η γερμανια ανοιγει και η ελλαδα. Ας μας δωσουνε πρωτα τα μαρμαρα ολοι αυτοι της ευρωπης οι εταιροι μας και μετα βλεπουμε για το ποσο ευρωπαιος θα γινω και εγω.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 06/11/2020 στις 02:54.

Δεν σου ειπε κανενας να πειστεις απο κανεναν και καμμια τηλεοραση.
    Ομως προσπαθεις λυσσαλεα να μας βγαλεις ολους χαζους με τεραστια σεντονια γραφης και απιστευτες αναλυσεις. Κρυφες επιδοτησεις... Μη φονικος ιος... Γενικα γνωμη που ομως ειναι ολη δικη σου. Κρατα την. Εμεις εχουμε τη δικη μας.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Παντως περισσοτερο στο συνολο εδω βλεπω να γραφονται μονο καταγγελιες για το τι κάνουν οι κυβερνωντες. Σωστο η λαθος κανεις δεν ξερει σιγουρα.
    Αλλα δεν βλεπω και πολλους να προτεινουν κατι ως λυση σε αυτο που ερχεται.......
    Σωστό ή λάθος;;;;;;;;;;;;;
    Εχει σκάσει μύτη ο ιός εδώ και αρκετούς μήνες και τρέχουν στο παραπέντε να προσλάβουν γιατρούς
    (με διαφανείς διαδικασίες ;;;;;;στην τούρλα του Σαββάτου;;;;;χαχαχα)
    Ολο αυτό το διάστημα τι έκαναν;;;;;;;;;;;;;;

Όνομα:	Χωρίς τίτλοκκκκκκκκκκκκκκκκ.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	422387

ΤΑ ΞΥΝΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το ποιός θα προτείνει λύσεις υπάρχουν οι ειδικοί γιά κάθε περίπτωση, δεν γίνεται να προτείνω
    λύσεις εγώ που είμαι οικοδόμος για το πώς θα αντιμετωπιστεί μία επιδημία.
    Μπορώ να προτείνω λύσεις πάνω στην δική μου δουλειά εκεί που έχω γνώσεις.

Αλλά μπορώ όμως να γελάω (ή να κλαίω..) με τους καλοπληρωμένους - λαοπρόβλητους ειδικούς που πρίν
    από μερικά χρόνια είχαν παραγγείλει 14 εκατομμύρια εμβόλια γιά τα 9.5 εκατομ. των ελλήνων (από τα οποία
    πετάχτηκαν τα περισσότερα......) και που σήμερα αυτοαναιρούνται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών για το άν
    χρειάζεται ή όχι μάσκα, να κλείνουν τα εστιατόρια αλλά όχι τις λαϊκές αγορές και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες που σε
    κάνουν να παίρνεις τους ίδιους και τα λεγόμενά τους στην πλάκα......

Δεν είμαστε οι Ελληνες απείθαρχοι, αυτοί είναι τραγικοί.................αρχ@δια ειδικοί είναι σε τελική, όλο δεν ξέρουμε.....,
    θα δούμε..... κλπ, μάγοι της φυλής έχουν καταντήσει, όχι ειδικοί.

Και ήθελα να 'ξερα πιανού από την κυβέρνηση η γυναίκα του ξέχασε να πάει κομμωτήριο και τ' αφήνουν δύο
    μέρες παραπάνω, για να προλάβει η κυράτσα να βάψει την ρίζα..............

Αυτές οι γελοίες εξαιρέσεις χαλάνε όλη την σούπα....

Καραντίνα;;;; καραντίνα ρε, μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης ανοικτά, κλειστά όλα, να φτιάξει ο κάθε
    φλούφλης τον καφέ μόνος του.....μάθαμε και τον καφέ να μας τον φέρνουν στο κρεβάτι.........

Τα παραπάνω δεν είναι απάντηση προσωπική στον τζιεμ900 απλά τα 'γραψα παίρνοντας αφορμή το πόστ του.....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ε όχι και ξύνανε.. ξέρεις τι χρήμα έχουν μοιράσει; ξέρεις πόσο σταθερά έχουν δημιουργήσει τις τερμα ανήθικες συνθήκες εργασίας που διαμορφώνουν;
    36000 ειδικούς φρουρούς, δηλαδή οπλισμένους με νόμο ή όπλο, χαμηλού επιπέδου.

Ποιόν ρώτησαν αν θέλουμε κάτι τέτοιο; πως θα αφοπλίσουμε - αδρανοποιήσουμε όλους αυτούς;
    Δεν έχουμε μαθηματικούς σε λύκεια, γιατρούς στα νοσοκομεία, αλλά είναι απαραίτητα 18 συντάγματα καταστολής των πολιτών...

Και όχι faithless, δεν θα γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι, δεν θα προλάβουν. Θα ψοφήσουν, θα δημιουργήσουν μια καλή δικαιολογία
    για την χούντα που δημιουργείται και καποια στιγμή θα αντικατασταθούν από αλλους, περισσότερο πειθήνιους.

και πολύ ουσιαστικά όχι δεν είναι μόνο δουλειά των ανδρών να διαβάσουν τα θεμελιώδη του συντάγματος και να πολεμήσουν το κράτος τερας που δημιουργήσαμε.
    Είναι πολύ περισσότερο ευθύνη και άμεση ανάγκη η εμπλοκή των γυναικών που στην ουσία ορίζουν τις πράξεις μας σε αυτή την χώρα.
    Αν η μάνα και η σύζυγος σου πουν που πας ρε ζώο; ενάντια σε ποιους; θα βρεις την πόρτα κλειστή αν γυρίσεις.
    Τότε θα έχουμε μια ελάχιστη ελπίδα για το αύριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ε όχι και ξύνανε.. ξέρεις τι χρήμα έχουν μοιράσει; ξέρεις πόσο σταθερά έχουν δημιουργήσει τις τερμα ανήθικες συνθήκες εργασίας που διαμορφώνουν;

Ποιόν ρώτησαν αν θέλουμε κάτι τέτοιο; πως θα αφοπλίσουμε - αδρανοποιήσουμε όλους αυτούς;
    Δεν έχουμε μαθηματικούς σε λύκεια, γιατρούς στα νοσοκομεία, αλλά είναι απαραίτητα 18 συντάγματα καταστολής των πολιτών...

Και όχι faithless, δεν θα γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι, δεν θα προλάβουν. Θα ψοφήσουν, θα δημιουργήσουν μια καλή δικαιολογία
    για την χούντα που δημιουργείται και καποια στιγμή θα αντικατασταθούν από αλλους, περισσότερο πειθήνιους.

και πολύ ουσιαστικά όχι δεν είναι μόνο δουλειά των ανδρών να διαβάσουν τα θεμελιώδη του συντάγματος και να πολεμήσουν το κράτος τερας που δημιουργήσαμε.
    Είναι πολύ περισσότερο ευθύνη και άμεση ανάγκη η εμπλοκή των γυναικών που στην ουσία ορίζουν τις πράξεις μας σε αυτή την χώρα.
    Αν η μάνα και η σύζυγος σου πουν που πας ρε ζώο; ενάντια σε ποιους; θα βρεις την πόρτα κλειστή αν γυρίσεις.
    Τι? Δεν την έχουμε σκίσει την γάτα?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

Δηλαδη μια και εισαι γιατρος υποθετω...
    Ολοι του κλαδου σου που εχουν σπουδασει και παρει τον ορκο του Ιπποκρατη...ειστε αγγελουδια?
    Τι μου λες τωρα? Οτι για τα δεινα της εποχης μας φταίνε οι Ειδικοι Φρουροί απο τους οποιους προερχομαι κιολας?
    Ωπα φιλε μου καπου εχεις παρει φορα και τα ισοπεδωνεις ολα.
    Δηλαδη οταν πας να κανεις το Αγροτικο σου σχεδον ανειδικευτος και δεν ξερεις παρα μονο γενικα πραγματα... Εισαι οκ για τον απλο κοσμάκη? Οταν ο ιατρικος κλαδος στο 70% ζηταει φακελακι ποιος φταίει? Ελα σε παρακαλω. Μην το ανοιγεις το θεμα με πραγματα που δεν κατανοεις. Μεινε στα ιατρικα που ξερεις.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δεν είμαι γιατρός φίλε, εσύ σαν αστυνομικός το βλέπεις φυσιολογικό αυτή την περίοδο να προσλαμβάνονται
    ένας στρατός αντίστοιχος των αμερικάνικων επιδρομών για να καταστέλλει τους πολίτες;

Δεν μας έφτασαν όσοι έχουμε μέχρι τώρα; τι έμεινε χωρίς αστυνόμευση;
    Είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω για να έχω ανεκπαίδευτους που αγνοούν το σύνταγμα και τις επιταγές του;

Εσύ σαν αστυνομικός και στα πλαίσια της αυτοσυγκράτησης σου μιας και λειτουργείς μέσα σε φόρουμ με φίλους,
    έχεις δικαίωμα να ερεθίζεται ο εγωϊσμός σου απο τον κάθε ένα και αυτόματα να παρουσιάζεις τα κακώς κείμενα
    μιας άλλης μερίδας ανθρώπων προσπαθώντας να τους εξισώσεις;

Αυτό είναι που θέλουμε; τις στάχτες κάτω απο το χαλί, να διχάσουμε την κοινωνία για να κάνουν τις μπίζνες τους
    οι υπάλληλοι υπηρεσίας του κρατικού μηχανισμού;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    και που σήμερα αυτοαναιρούνται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών για το άν
    χρειάζεται ή όχι μάσκα, να κλείνουν τα εστιατόρια αλλά όχι τις λαϊκές αγορές και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες που σε
    κάνουν να παίρνεις τους ίδιους και τα λεγόμενά τους στην πλάκα......
    Όταν έχεις να κάνεις με κάτι άγνωστο αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
    Επίσης στο πρόγραμμα είναι να μήν γνωρίζουν οι πολίτες τί είναι στο πρόγραμμα και τί όχι.

ΑΛΛΑ, το κράτος όφειλε να έχει καλλιεργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης και ότι λέει ο κόσμος να το τηρεί στο 100%

Πριν ένα χρόνο αν έλεγες σε κάποιον γιατρό ότι θα φοράς ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ μάσκα για να προστατευτείς απο ιό θα έσκαγε στα γέλια.
    Αλλά ζυγίζεις κάποια πράγματα και παίρνεις αποφάσεις.

Το ίδιο προστατεύουν οι μάσκες και τώρα και πέρυσι.
    Όμως η μία ελάχιστη μείωση των πιθανοτήτων είναι αρκετή για να αποφασίσουν να τις φοράμε για τα δεδομένα που έχουμε.

Όποιος έχει τις απορίες του μπορεί να βρεί ένα γνωστό του γιατρό της επιστήμης και όχι αντιπρόσωπο των εταιριών και να του εξηγήσει τί, πώς και γιατί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Poocha για ποιον στο λιανεμποριο?
    Οι αλυσίδες και οι πολυεθνικές αυτή τη στιγμή μαζευουν όλο το χρημα.
    Δεν μιλαω για αυτες, μιλαω για τις μικρες - πολυ μικρες επιχειρησεις / μαγαζια, που δεν μπορουν / εχουν δυνατοτητα για delivery εμπορευματων.

Δεν φτανει ο ανταγωνισμος, δεν φτανει η κριση, χανουν και πελατες αφου οσο καλη προσωπικη σχεση να εχεις αναπτυξει, το να ψωνιζεις καθισμενος στον καναπε σου εχει την γοητεια του.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Όταν έχεις να κάνεις με κάτι άγνωστο αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
    Επίσης στο πρόγραμμα είναι να μήν γνωρίζουν οι πολίτες τί είναι στο πρόγραμμα και τί όχι.

ΑΛΛΑ, το κράτος όφειλε να έχει καλλιεργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης και ότι λέει ο κόσμος να το τηρεί στο 100%

Πριν ένα χρόνο αν έλεγες σε κάποιον γιατρό ότι θα φοράς ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ μάσκα για να προστατευτείς απο ιό θα έσκαγε στα γέλια.
    Αλλά ζυγίζεις κάποια πράγματα και παίρνεις αποφάσεις.

Το ίδιο προστατεύουν οι μάσκες και τώρα και πέρυσι.
    Όμως η μία ελάχιστη μείωση των πιθανοτήτων είναι αρκετή για να αποφασίσουν να τις φοράμε για τα δεδομένα που έχουμε.

Όποιος έχει τις απορίες του μπορεί να βρεί ένα γνωστό του γιατρό της επιστήμης και όχι αντιπρόσωπο των εταιριών και να του εξηγήσει τί, πώς και γιατί.
    Δεν οφειλουμε σε κανεναν τιποτα απο τη στιγμη που την λεγομενη αληθεια τη βλεπουμε απο μια τηλεοραση. Να παμε με το φιλο πιο πανω που ειναι και ειδικος φρουρος να δουμε τι παιζει στα νοσοκομεια να μαθω και εγω βρε αδερφε γιατι θα μου ριχνει προστιμο επειδη βγηκα να κανω μια βολτα.Φιλε και εσεις οι αστυνομικοι ξυπνηστε δεν ειναι ολα αληθεια. Ο κοσμος θα σας βαλει και εσας στο καλαθι των αχρηστων γιατι συντηρειτε καιπροστατευετε ενα φασιστικο και ψευτικο εγχειρημα καιρο τωρα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF