Σελίδα 73 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    να χέσει στο σπίτι του, που του ανοίκει, όχι στο πεζοδρόμιο ρε!!!
    Δεν ειναι ευγενικο αυτο που λες.. Μην γινεσαι νευρικουλης..

Μισανθρωπος ειχες πει...

Ουτε και με τα ζωα μαλλον ε ??

Με την φυση πως τα παμε ??

Κοιτα μην μεινεις μονο με το διαστημα, τελειωνουν οι επιλογες...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Να μας ζήσει ο παίδαρος!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2016-06-15_17.50.31.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	361169
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Να μας ζήσει ο παίδαρος!

Όνομα:	2016-06-15_17.50.31.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	361169
    Πανθηρας;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πανθηρας;
    το ιδιο σκεφτηκα μολις το ειδα..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πανθηρας;

Το βλέπεις για ρόζ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    να χέσει στο σπίτι του, που του ανοίκει, όχι στο πεζοδρόμιο ρε!!!

"τί να κάνουμε, σκύλος είναι, θα χέσει όπου βρει"

και γαμώ!

πες μου που μένεις να έρθω να κατουράω έξω από την πόρτα σου

όπως κάνουν τα ζώα με τα ζώα τους

όχι στο σπίτι τους (ίιιιουυ!!!) ούτε στο πεζοδρόμιο έξω από το δικό τους σπίτι (ίιιιουυυυ!!!) αλλά σε πεζοδρόμιο έξω από την πόρτα άλλου ("μακριά απ'τον κώλο μου, κι όπου θέλει ας μπει")
    Έχεις πολύ δρόμο ακόμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Λοιπόν ο μικρός συνήλθε... Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια του αλλά με μασαζάκι και κορτιζόνη συνήλθε... Δυστυχώς έμεινε τυφλός και κουφός... Πολύ ιδιαίτερο πλάσμα λοιπόν. Έγινε μια αποτυχημένη υιοθεσία όπου και μου επεστράφη και τώρα υπάρχουν προτάσεις που εξετάζονται με επικρατέστερη να φύγει για Αγγλία σε μια κυρία με εμπειρία σε ζώα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό. Εναλλακτικές υπάρχουν και στην Ελλάδα αλλά το σύστημα περίθαλψης στη Βρετανία σε ότι αφορά τα κατοικίδια προσεγγίζει σχεδόν το σύστημα υγείας για τους ανθρώπους κάτι που δίνει κάποιες ελπίδες και βελτίωση. Έχουμε πάει μέχρι τώρα σε έξι κτηνιάτρους και σε μια ειδική οφθαλμίατρο, η ακοή έχει βελτιωθεί και πιάνει κάποιους ήχους και η όραση με κάποια καθυστέρηση αντιδρά σε ερεθίσματα σε κάποια σημεία του οπτικού πεδίου. Δε περιμένω να γίνει υιοθεσία από εδώ, απλά ενημερώνω γιατί είχα ποστάρει όταν βρέθηκε. Κατά τα άλλα είναι γλύκας, κάνει παιχνίδια και είναι φαγανός, αντιδρά επιθετικά γιατί τρομάζει (λογικό) όταν δε ξέρει τη μυρωδιά κάποιου και είναι πολύ πολύ ήσυχος. Δύσκολη ζωή το ξέρω, πέρασε και το ενδεχόμενο της ευθανασίας από το μυαλό μου αλλά προσαρμόζεται πολύ γρήγορα για να του έκανα κάτι τέτοιο. Το κακό είναι πως για Αγγλία θέλει διάφορα, οικονομικά έχω μπει μέσα αλλά ο μπαγάσας χαλάλι!

Όνομα:	DSC_0489.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	361186 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0490.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	361187

Και εδώ που ήρθαμε Πειραιά

Όνομα:	inAthens1.jpg 
Μέγεθος:	81,7 KB 
ID:	361188Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	inAthens2.jpg 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	361189

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

κουκλος ειναι!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    οτι και να πω είναι περιττο. Τελικά, υπαρχουν ακόμα ανθρωποι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν ο μικρός συνήλθε... .......και τώρα υπάρχουν προτάσεις που εξετάζονται με επικρατέστερη να φύγει για Αγγλία σε μια κυρία με εμπειρία σε ζώα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό. ....... Το κακό είναι πως για Αγγλία θέλει διάφορα, οικονομικά έχω μπει μέσα αλλά ο μπαγάσας χαλάλι!

Όνομα:	DSC_0489.jpg 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	361186 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0490.jpg 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	361187
    Εννοεις να παει μονιμα στην Αγγλια αν καταλαβα καλα.. Οταν λες για Αγγλια χρειαζονται διαφορα τι εννοεις ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Εννοεις να παει μονιμα στην Αγγλια αν καταλαβα καλα.. Οταν λες για Αγγλια χρειαζονται διαφορα τι εννοεις ?
    Αυτό ψάχνω ακόμα γιατί ο κάθε κτηνίατρος μου λέει και κάτι διαφορετικό. Περιμένω απαντήσεις από άτομα που στέλνουν συχνά ζώα Αγγλία, αλλά ακόμα δε τις έχω. Σίγουρα θέλει βιβλιάριο, θέλει microchip, θέλει αντιλυσσικό 21 μέρες πριν το ταξίδι το λιγότερο (όταν είναι κοντά 3 μηνών) θέλει τρεις μέρες πριν φύγει χάπι για τα σκουλήκια... αυτά ξέρω σίγουρα και αναμένω πληροφορίες, θα κάνω έντιτ όταν μάθω και όταν φυσικά φύγει και πάνε όλα καλά θα κρατήσω αρχείο με το τι χρειάστηκα ακριβώς. Το κακό είναι πως όσο μένει δένετε και δένομαι και εγώ και θα ζοριστώ ειδικά σκεπτόμενος τον φόβο του στο ταξίδι και στο νέο του περιβάλλον μέχρι να συνηθίσει... Ο διάολος με ψάχνει με τη μυρωδιά και έρχεται και μου φιλάει τις γάμπες :s Όσο ήμασταν κάτω η γάτα μου τον είδε δυο φορές και από τη ζήλια της ξέρασε και τις δύο O δε σκύλος μου είναι χωριάτης ύπουλος ζηλιάρης και το μούγκριζε!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    @Ohm

Η ραδακού που αμόλησες στη λεκάνη σου ήρθε δίπλα μου την ώρα που κολυμπούσα πριν 17 χρόνια, χρειάστηκε να σου κάνουμε εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων και μας κοστίζεις πολύ. Κοίτα να τα κάνεις σε μπουκάλια και να τα πίνεις από εδώ και πέρα αλλιώς πες μου που μένεις να έρχομαι να σε κατουράω ή να πέρνάω πρώτη του μήνα να μου δίνεις αποζημίωση.
    αποζημίωση δεν δικαιούσαι, για τον προφανέστατο λόγο ότι το σκατό σου και το σκατό μου, τότε το λουζόμασταν και συ και γω

τώρα, κανείς δεν πατάει ούτε βλέπει ούτε μυρίζει το δικό μου σκατό, αλλά εγώ βρίσκω έξω από την πόρτα του σπιτιού μου σκυλόσκατα.

σύμφωνα με τη λογική σου, πρέπει να πάνε στράφι οι εγκαταστάσεις που έχουμε, και να γυρίσουμε πίσω 17+ χρόνια πριν, γεμίζοντας τον τόπο σκατά

αν φιλόζωος σημαίνει να αποδέχομαι τα σκατά παντού στο διάβα μου, τότε δεν είμαι φιλόζωος και καμία σχέση δεν θέλω να έχω με του λόγου σας

για τολμήστε να τα πείτε αυτά σε καμια γερμανία, στο τρελοκομείο θα σας κλείσουνε

γίναμε και φιλόζωοι οι έλληνες

μη χέσω
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

χλεμπονιαρης
    Ελεος ρε ωμ ελεος.
    Κοιτα πισω απο το δεντρο . Δεν ειναι απενταντι σου , απλα λενε κατι που συμφωνουν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο σενα που δεν το βλεπεις.
    Κανει δεν θελει να βλεπει σκατα εξω απο το σπιτι του. Το καταλαβες αυτο ?
    Παμε παρακατω
    Ολα τα σκυλια θελουν να χεζουν στην βολτα και μακρια απο τον χωρο τους γιατι ετσι εμαθαν , ετσι ξερουν , ετσι ειναι το μπιμπ το εντσικτο μακρια απο την βεραντα , κηπος , σπιτι κτλ Το καταλαβες αυτο ?
    Παμε παρακατω.
    Ολα τα σκυλια κανουν και (γιατι καποια κανουν και στην βεραντα ειδικα αμα δεν τα πανε βολτα οι ιδιοκτητες) στην βολτα. Καποια μπορει να περιμενουν , καποια τα κρατανε , καποια ξερουν τι ωρα ειναι η βολτα και τα κρατανε κτλ κτλ κτλ για να τα κανουν μακρια απο το μερος τους οπως ειπα παραπανω. Το καταλαβες ? Παμε παρακατω.
    Το θεμα ειναι το μαζεμα των σκατων και βγαινει απο την παιδεια και τον πολιτισμο και οχι τα σκατα τα ιδια.
    Οι ιδιοκτητες θα πρεπει να φροντιζουν να τα μαζευουν και οχι τα σκυλια να μην κανουν την αναγκη τους.

Παμε παρακατω που μακαρι να το πιασεις.
    Απο που και που εχτισες σπιτι ? Τον ρωτησες τον σκυλο ? Τον πληρωσες σε ανταλλαγμα να κανεις σπιτι και να εχεις δικαιωμα να μην χεζει απο εξω? Γιατι νομιζεις οτι εχεις τετοια δικαιωματα ωστε χτιζεις και να καταστρεφεις ενα μερος και να το κανεις σπιτι σου ? Μπορει αυτο μερος αν δεν γινονταν σπιτι να ηταν μερος που να μπορουσαν να κανουν την αναγκη τους τα σκυλια. Γιατι τα θελω τα δικα σου τεθονται αντιθετα στα θελω του σκυλου ? Ποιος νομιζεις οτι εισαι ? Δικαιωματα δεν εχεις ο σκυλος? Αν δεν εχει ιδιοκτητη ο σκυλος ωστε να μαζεφτουν τα σκατα του , τι θα κανεις ? Θα αρχισεις απο τα νευρα σου να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο , να ξεσπας στο φορουμ ή να παρεις την αστυνομια και να κανεις καταγγελια ?
    Και σε ξαναρωταω ? Ποιος νομιζεις οτι εισαι ωστε τα δικαιωματα και τα θελω τα δικα σου να ειναι πανω απο αυτα ενος σκυλου?
    χα γελαω
    Δεν εχω συναντησει ανθρωπο καλυτερο , με μεγαλυτερη καλοσυνη , ευχαριστηση απο οταν βλεπει γνωστους / φιλους , να σε κοιταει στα ματια κτλ κτλ απο την ζιζελ, την σκυλα μου.
    Και εσυ ξεσπας για κατι κουραδια απο σκυλια και οχι για την παιδεια και τον πολιτισμο απο τους ανθρωπους σε ενα μερος που εχεις χτισει για ζεις , εχεις χτισει εναν πολιτισμος , με δικου σου κανονες χωρις χωρις και ξαναλεω χωρις να εχεις δικαιωμα να το κανεις αυτο στα αλλα ζωα.
    Τσιλ ωμ , τζαστ τσιλ , ολοι στον ιδιο πλανητη ζουμε. Δεν εισαι παραπανω. Απο κατω μαλλον εισαι με αυτα που λες.

ΥΓ το προβλημα εισαι εσυ που εκτος απο τα παραπανω τελευταια λογια , δεν βλεπεις και το πραγματικο προβλημα

αποζημίωση δεν δικαιούσαι, για τον προφανέστατο λόγο ότι το σκατό σου και το σκατό μου, τότε το λουζόμασταν και συ και γω

Αυτό το λες εσύ, εγώ μπορώ να σου πω ότι τα δικά μου πριν 17 χρόνια τα είχα σε στεγανό βόθρο και πλήρωνα για την επεξεργασία τους.

τώρα, κανείς δεν πατάει ούτε βλέπει ούτε μυρίζει το δικό μου σκατό, αλλά εγώ βρίσκω έξω από την πόρτα του σπιτιού μου σκυλόσκατα.

Πάλι κάνεις λάθος, μένω Πειραική και όταν έχει άπνοια ή νοτιά όπως χθές το σκατό όλης της Αττικής γεμίζει τα δικά μου ρουθούνια και κανείς δε με αποζημιώνει γι'αυτό

σύμφωνα με τη λογική σου, πρέπει να πάνε στράφι οι εγκαταστάσεις που έχουμε, και να γυρίσουμε πίσω 17+ χρόνια πριν, γεμίζοντας τον τόπο σκατά
    Δε πρόσεξες τι σου είπα, μίλησα για τα ούρα των ζώων που είπες πως δε πρέπει να ουρούν έξω (!!!) αν προσέξεις καλύτερα θα δεις πως το διαχωρίζω από το να μη μαζέψει τα "κακά" του σκύλου του ο ιδιοκτήτης του. Παρόλα αυτά έχω να σου πω ότι τα ούρα μας και ότι αυτά φέρουν (βλέπε φάρμακα, λοιπά χημικά, ραδιενεργό υλικό από χημιοθεραπείες κ.α.) δεν επεξεργάζονται γιατί τα ούρα γενικότερα έχουν αρκετά πιο πολύπλοκη επεξεργασία από ότι τα κόπρανα μας και σαφώς πιο δαπανηρή άρα τα τσίσα σου πέφτουν ώς έχουν στο κατρουλοδοχείο που ονομάζετε Σαρωνικός

αν φιλόζωος σημαίνει να αποδέχομαι τα σκατά παντού στο διάβα μου, τότε δεν είμαι φιλόζωος και καμία σχέση δεν θέλω να έχω με του λόγου σας
    Κάνεις άλματα σκέψης, φιλόζωος σημαίνει πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι και η ανεκτικότητα στη ζωώδη συμπεριφορά των ζώων. Μπορείς να νευριάσεις με τον μαλ@κα ιδιοκτήτη που δε νοιάζεται για το που τα κάνεις το ζώο του αλλά όχι με το ζώο το ίδιο. Θα μπορούσα να γίνω αγενής και να σου πω ότι με το να μη γουστάρεις σχέσεις με του λόγου μας, μας έκανες τη μούρη κρέας αλλά δε θα γίνω.

για τολμήστε να τα πείτε αυτά σε καμια γερμανία, στο τρελοκομείο θα σας κλείσουνε
    Αν σου αρέσει τόσο πολύ η Γερμανία μπορείς να πας να μείνεις, πίστεψέ με όμως θα δεις πολλές προβληματικές και εκεί που δε σου περνούν κάν από το μυαλό ή έστω δε τους έχεις δώσει τη δέουσα σημασία.

γίναμε και φιλόζωοι οι έλληνες
    Όχι όλοι, μερικοί.

μη χέσω
    Μη χέσεις γιατί έχει νοτιαδούρα και θα έρθω για αποζημίωση

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF