Σελίδα 73 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 23636869707172737475767778 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    σε ειδα ....κοκκινη σαγιοναρα!!! χαχαα!!! αρχισαν να εμφανιζονται τα ανοιξιατικα!!

και που σαι ακόμα...

ο πεζος καβαλαρης.... Το avatar του/της PRIEST
    σας βλεπω ολους καθε Σαββατο και Κυριακη απογευμα που γυρνατε απο τα στροφηλικια του Κοζιακα και εγω ο καψερος στο μαγαζι

θελω κι εγω βολτουλαααααααααααααα!

Σας βλεπω και εσας ρε παλουκαρια με τα 600αρια και τα 1000αρια σας επανω στον πεζοδρομο σουζα,μπαντα και κλανια

εχει παιδακια που παιζουν ρε καφροιοιοιοιοιοιοιοοοι!

υ.π.βαλτε κανενα κρανος και πατε και καμια βολτα στο βουνο

τα μηχανακια σας στριβουν κιολας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
    Σε είδα ελληνάρα το πρωί στην Ομόνοια πάνω στο παπί σου,που προφανώς το πήρες γιατι τσουλάει κ σε πηγαίνει στη δουλειά σου....είδα κ τη ροχάλα που έριξες να προσγειώνεται στη ζελατίνα μου.... :a5: :a66: :a66: Γιατί δεν σταμάτησες όμως όταν σου έκανα νόημα????εεεεε?????
    μπλιαχχχ..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
    Σε είδα ελληνάρα το πρωί στην Ομόνοια πάνω στο παπί σου,που προφανώς το πήρες γιατι τσουλάει κ σε πηγαίνει στη δουλειά σου....είδα κ τη ροχάλα που έριξες να προσγειώνεται στη ζελατίνα μου.... :a5: :a66: :a66: Γιατί δεν σταμάτησες όμως όταν σου έκανα νόημα????εεεεε?????
    και τυχερός είσαι! πέρσι το καλοκαίρι την έφαγα στο πόδι από ντιλιβερά....

ανοίγει ο καιρός... και σας βλέπω, όλο και πιο συχνά, μαλάκες πατεράδες με τα παιδιά αερόσακους :a31: :a31:

σε είδα με το GTR1400 και έκανα σαν τους τύπους στη διαφήμiση της Heineken
    TI EΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!

Σε είδα ελληνάρα το πρωί στην Ομόνοια πάνω στο παπί σου,που προφανώς το πήρες γιατι τσουλάει κ σε πηγαίνει στη δουλειά σου....είδα κ τη ροχάλα που έριξες να προσγειώνεται στη ζελατίνα μου.... Γιατί δεν σταμάτησες όμως όταν σου έκανα νόημα????εεεεε?????

Μα καλά.....Δεν τον κατέβασες με το ζόρι να την γλύψει ο σιχαμένος????

Μάλλον σε είδα npat με το CBF'ακι σου, δώδεκα παρά κάτι στην Νεαπόλεως. (δε σου μίλησα, δεν υπάρχει να με θυμάσαι από την μια φορά που μιλήσαμε στην ΄βόλτα τον Φεβρουάριο)

Σε είδα φίλε με το Κ10 Μπαντιτ στο καφέ στην Αλσούπολη και το μιλησαμε προχθες. Μεράκι έχεις πολύ και θα το ευχαριστηθείς (και μην ξαναπεις οτι στα πενηντα-κατι είσαι πολύ μεγάλος).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    χθες βράδυ γύρω στη μια στα Ιλίσσια έξω από το ΙΚΑ.

Μπορντό Bros με termi

το 'ξερα ότι είναι ιταλικές οι termi τι άλλο έχεις κάνει ήθελα να μάθω! Αν το δεις στείλε, έχουμε μαζευτεί κάποιοι μπροσάκιδες!

Κουκλί το 'χες πάντως, γυάλιζε!

Κοπελιά, με το ΕR...
    Περνούσες και αναστέναζε όλο το κέντρο της πόλης, σήμερα.
    Έλαμπε το μηχανάκι σου, καθ' όλα προβλεπόμενη και εσύ απ την κορφή ώς τα νύχια.
    Αχνόφεγγε και το κόκκινο κορδονάκι πίσω και πάνω απ το δερμάτινο παντελόνι σου
    Σάλια και σφυριές παντού!
    Να πω ότι δεν το άξιζες;
    Πάντα όρθια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σε ειδα στην θησεως κοπελαρα μου.Ενα εχω να πω.ΠΩΠΩΠΩΠΩ.Παλι καλα που δεν επεσα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα χτες βραδυ και τα ειπαμε πετρου ραλλη και ποταμι φιλε με το 600.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    Μάλλον σε είδα npat με το CBF'ακι σου, δώδεκα παρά κάτι στην Νεαπόλεως. (δε σου μίλησα, δεν υπάρχει να με θυμάσαι από την μια φορά που μιλήσαμε στην ΄βόλτα τον Φεβρουάριο)
    .

εεεε αν δεν μιλάς στον κόσμο ,πως θα σε γνωρίσει - θυμηθεί - ξαναγνωρίσει ???

ήμαστε κοινωνικά ζώα οι μοτοσικλετιστές
    (ελπίζω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    εεεε αν δεν μιλάς στον κόσμο ,πως θα σε γνωρίσει - θυμηθεί - ξαναγνωρίσει ???

ήμαστε κοινωνικά ζώα οι μοτοσικλετιστές
    (ελπίζω)
    Μωρέ καλά τα λές, αλλά με 3 καφεδάκια στο ένα χέρι (με το πόδι εγω, ετς?) και 3 νεράκια στο άλλο (ήθελα να κεράσω κ τους συναδέλφους...), δεν το είχα με την καμμία!

(ολα καλά)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    Μωρέ καλά τα λές, αλλά με 3 καφεδάκια στο ένα χέρι (με το πόδι εγω, ετς?) και 3 νεράκια στο άλλο (ήθελα να κεράσω κ τους συναδέλφους...), δεν το είχα με την καμμία!

(ολα καλά)

ρε φίλε...να του μιλήσεις σου είπε, όχι να τον αρχίσεις στις σφαλιάρες... .:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εψες το βραδακι κατα τις 21.30, ενα χρυσο triumph με continental στην πειραιως...

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Εψες το βραδακι κατα τις 21.30, ενα χρυσο triumph με continental στην πειραιως...

Αυτο θα πει παρατηρητικότητα !!!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •