Σελίδα 74 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αντί ειδήσεων, πηγών και λοιπών μπουρδών...

Εχθές έμαθα οτι για τρεις μήνες θα μου παρακρατούνται απο τον μισθό μου 280 ευρω, για να καλυφθούν οι αναδρομικές κρατήσεις υπέρ των ανέργων.
    Ωραία μεχρι εδώ.
    Δίνω 750 ευρώ σε στεγαστικό δάνειο, φως , νερό τηλέφωνο,200 ευρώ, σύνολο 950, συν 280= 1230 ευρώ.
    Υπόλοιπο 220ευρώ για να ζήσω.
    Σήμερα πρωι-πρωι μου ήρθε ο κεφαλικός φορος 450 ευρώ, επί του ακαθαριστου ποσου ,που ηδη φορολογείτε. Ρωτάω λοιπόν: Εφόσον εχω τα πληρώνω, εφόσον δεν εχω τι να πληρώσω; Από που να κόψω; Από τα 220 που θα μου περισσεύουν τους επομενους τρεις μήνες, για να φάω;
    Από που; Ας μου απαντησει ενας υπευθυνος παρακαλώ. Έγκριτος νομικος μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι παρανομα,αλλος μου ειπε οτι ειναι νομος του κράτους.
    Kαι ρωταω εγώ: Aν αυριο η κυβερνηση ψηφίσει ενα νομο που να λεει «Kυριοι για ενα μηνα δεν θα φατε.» Εγω θα πρεπει να το δεχτω;
    Mα ποσο κοιμώμενος λαος ειμαστε τελικά;; Και εχεις και τον αλλο και λεει πετυχαμε και πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα,και δεν ξερω τι αλλο. Και τελικα που πετυχαμε;
    Απο 320 δις χρέος ήδη, 370 δις. Έτσι θα καθησουμε; Έλεος πια, μας φτασατε στα ορια μας
    Πηγούλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(γελάω με πλήρη επίγνωση της κατάστασης)

http://www.tovima.gr/opinions/articl...418403&h1=true

Κύριε διευθυντά,

Τη στιγμή που το ΚΚΕ της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα καλεί εκ νέου τα λαϊκά στρώματα σε εξέγερση κατά της τρόικας, κατά του μνημονίου, κατά της κυβερνήσεως, κατά… πάντων, πρώην εργαζόμενοι του κομματικού ραδιοφωνικού σταθμού 90,2 διαδηλώνουν έξω από τα γραφεία του Περισσού, ζητώντας να ανακληθούν οι απολύσεις περισσότερων από 20 υπαλλήλων. Εν προκειμένω το ΠΑΜΕ, που πρωτοστατεί σε όλες τις διαμαρτυρίες, δεν ήταν εκεί για να τους συμπαρασταθεί…

Μετά τιμής,

Πανδώρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αντί ειδήσεων, πηγών και λοιπών μπουρδών...

Πηγούλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(γελάω με πλήρη επίγνωση της κατάστασης)

Kι' εγώ γελάω γιατί ο τύπος με μισθό 1510 πήγε και πήρε στεγαστικό με 750 δόση!!!!!!!!
    Και φυσικά η τράπεζα του το έδωσε............
    Γνωρίζοντας πως αφου θα τον αρμέξει για κάποια χρόνια
    στο τέλος θα του πάρει και το σπίτι........

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

όπου γης Το avatar του/της iosif
    το πιο πιθανο ειναι να ειχε και η γυναικα του μισθο. και εαν συνολικα εφταναν τις 2000 οι μηνιαιες αποδοχες του του εδιναν ειδικα σαν δημοσιος υπαλληλος που μαλλον ειναι καθως εφτανε το 40% του μηνιαου εισηδηματος του(υπολογισα οτι πρεπει να πηρε απο το τ.π.δ. οπου εχει 5,4 επιτοκιο σταθερο για 30 χρονια κανα 140αρι χιλιαδες)

αντε λοιπον και δεν βγαζει 220 αλλα 1200. και ? θα ζησει οικογενεια? θα μετακινηθει? θα φαει?

λοιπον παιδες

το γαιδουρι οσο δεν κλωτσαει το φορτωνεις

αυτο συμβαινει με μας
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ποτέ δεν κατάλαβα με τι σιγουριά δεσμεύεται κανείς να δίνει €750 το μήνα για 20 χρόνια... :hypnotize :hypnotize
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Kι' εγώ γελάω γιατί ο τύπος με μισθό 1510 πήγε και πήρε στεγαστικό με 750 δόση!!!!!!!!

1ον Καλά, πάρε εσύ δάνειο για σπίτι με λιγότερα.

2ον Μπορεί ο μισθός του να μην ήταν 1510 αλλά αρκετά περισσότερα όταν πήρε το δάνειο,
    απλά εδώ και δυο χρόνια η κατάσταση για πολούς χειροτερεύει όσον αφορά στις αποδοχές τους.

Εντάξει τέλος πάντων, μην ειρωνευόμαστε, δειγματολειπτικά το έβαλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ποτέ δεν κατάλαβα με τι σιγουριά δεσμεύεται κανείς να δίνει €750 το μήνα για 20 χρόνια... :hypnotize :hypnotize
    Κάποιοι δυστυχώς, ξεκίνησαν τη ζωή τους με μηδέν οικονομικά εφόδια.

Ρισκάρεις για να φτιάξεις ένα σπιτάκι.

Απλά, τη πατήσανε (με).

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Διάβασα σήμερα ότι μία τράπεζα στην Αγγλία έχει ΄ δώσει και ημερομηνία για την Ελλάδα :11/12

Εδώ όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο , οι ‘’κακοί ‘’ δημόσιοι υπάλληλοι είχαν προγραμματίσει την ζωή τους με βάση τα έσοδα και προνόμια που κακώς τους είχαν δώσει τις προηγούμενες δεκαετίες, τώρα τους έχει πάρει η μπάλα και οικογένειες έχουν αρχίσει να υποφέρουν.

Οι ‘’καλοί’’ ιδιωτικοί (τα πρόβατα για την εκάστοτε κυβέρνηση) έρχονται δεύτεροι στο ράλι αφαίμαξης από τους κυβερνώντες και από τους κυβερνώντες της κυβέρνησης πλέον.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες (πλέον ελεύθεροι πολιορκημένοι ) πληρώνουν τη ‘’φτώχια’’ πλέον των δύο προηγούμενων κατηγοριών και μαζί το ‘’μαγαζί’’ τους που δεν στέκεται πλέον στα πόδια του στο κράτος.

Το κράτος που ξέρει επακριβώς τι κάνει και τι αντίκτυπο έχουν τα μέτρα που παίρνει αποσκοπεί όχι να σωθεί η χώρα αλλά να σωθούν οι υπόλοιπες που μας δανείζουν και με επικοινωνιακούς τρόπους έχει κάνει τις προηγούμενες κατηγορίες να νομίζουν ότι θέλουν να μας βοηθήσουν .

Οι κυβερνώντες της κυβέρνησης μας μέσω μνημονίου και μεσοπρόθεσμου αποσκοπούσαν εξαρχής να δώσουν πίστωση χρόνου στις τράπεζές τους να προετοιμαστούν για το μπαμ της Ελλάδας.

Τελικά μήπως πάμε για παγκόσμια διακυβέρνηση (το έχει αναφέρει πολλάκις ) γιατί σε πάρα πολλές χώρες τα ίδια συμβαίνουν.
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

επειδη ξυπνησε ο μονκ μεσα μου

παρτε και αυτο

με το φεκ 180.22.08.2011 καταργηθηκε μια επιδοτηση για ανεγερση η αγορα α κατοικιας σε παραμεθοριες περιοχες σε δ.υπ.

ηταν 40% της αντικειμενικης αξιας (σε καστορια, φλωρινα, δραμα, κομοτηνη κλπ )ενα σπιτι 90 τετραγωνικα εχει αντικ αξια 60-70000 ευρω δηλαδη θα επαιρνε 24-28000 ευρω

προφανως λοιπον ενας πουχει παρει δανειο για α κατοικια σε τετοια περιοχη και υπολιγιζε σε αυτα τα φραγκα για να ξεπληρωσει μερος του δανειου τωρα παπαλα

μην πεταχτει κανει και πει "τι επαιρναν οι δημοσιοι" αφορουσε οσους επαιρναν α ακατοικια σε αυτες τις περιοχες και δεσμευονταν γραπτως οτι θα εμεναν εκει για 10+χρονια χωρις καμια μορφης μετακινηση και αφου ειχε συμπληρωσει ηδη 5 χρονια. και φυσικα ειχαν-και μαλλον εχουν ακομα-κρατησεις υπερ αυτου

ποσα ρε πουστη εξοικονομουν με αυτο?

ειναι να μην σαλταρει καποιος?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont

+1510!!!

ελεος.... και ενταξει η τραπεζα πελατες ψαχνει... αυτος δεν ειχε λιγο νιο-νιο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εντάξει ρε παιδιά μην είστε και τόσο αυστηροί...

Στεγαστικό πήρε ο άνθρωπος να πάρει ένα σπιτάκι και να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του - στο κάτω-κάτω γενιές ολόκληρες Ελλήνων μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν με αυτό το όνειρο. Μην ξεχνάτε ότι και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος θα χρειαζόταν κανένα 500άρικο για νοίκι... Δεν τα έφαγε στα μπουζούκια, δεν τα έπαιξε στο χρηματιστήριο ή στα αλογάκια, δεν τα έκανε πουλ-μούρ life-style... Εδώ αρκετές χιλιάδες εχουν πάρει αντίστοιχα δάνεια για να αγοράσουν....JEEP και δεν έχουν τώρα 20 ευρώ να του βάλουν βενζίνη, το σπιτάκι του ανθρώπου σας πείραξε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Στεγαστικό πήρε ο άνθρωπος να πάρει ένα σπιτάκι και να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του - στο κάτω-κάτω γενιές ολόκληρες Ελλήνων μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν με αυτό το όνειρο. Μην ξεχνάτε ότι και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος θα χρειαζόταν κανένα 500άρικο για νοίκι... Δεν τα έφαγε στα μπουζούκια, δεν τα έπαιξε στο χρηματιστήριο ή στα αλογάκια, δεν τα έκανε πουλ-μούρ life-style... Εδώ αρκετές χιλιάδες εχουν πάρει αντίστοιχα δάνεια για να αγοράσουν....JEEP και δεν έχουν τώρα 20 ευρώ να του βάλουν βενζίνη, το σπιτάκι του ανθρώπιου σας πείραξε ?
    Πολύ σωστό και αυτό...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Στεγαστικό πήρε ο άνθρωπος να πάρει ένα σπιτάκι και να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του - στο κάτω-κάτω γενιές ολόκληρες Ελλήνων μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν με αυτό το όνειρο. Μην ξεχνάτε ότι και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος θα χρειαζόταν κανένα 500άρικο για νοίκι... Δεν τα έφαγε στα μπουζούκια, δεν τα έπαιξε στο χρηματιστήριο ή στα αλογάκια, δεν τα έκανε πουλ-μούρ life-style... Εδώ αρκετές χιλιάδες εχουν πάρει αντίστοιχα δάνεια για να αγοράσουν....JEEP και δεν έχουν τώρα 20 ευρώ να του βάλουν βενζίνη, το σπιτάκι του ανθρώπου σας πείραξε ?
    Να αγιάσει ο στόμΑς σου άνθρωπε....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σπιτακι απο σπιτακι εχει διαφορα...

Φυσικα και δεν μπορει κανεις ευκολανα παει να μεινει στον Αγ. Παντελεημωνα και στα Σεπολια ετσι οπως εχει η καταστασταση...αλλα και 300.000 ευρω για σπιτι δεν λεει σε καμμια περιπτωση (αν δεν τα εχεις)

Τωρα θα με βρισετε, αλλα ξερετε ποσο εχουν νεοδμητες μεζονετες εδω κατω; Καντε ενα κοπο και τσεκαρετε το και θα παθετε πλακα! Ποσο νοικι δινει κανεις για μονοκατοικια με κηπο; Αλλο ανεκδοτο αυτο... συγκριτικα παντα βεβαια με τα μεγαλα αστικα κεντρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σπιτακι απο σπιτακι εχει διαφορα...
    Φυσικα και δεν μπορει κανεις ευκολανα παει να μεινει στον Αγ. Παντελεημωνα και στα Σεπολια ετσι οπως εχει η καταστασταση...αλλα και 300.000 ευρω για σπιτι δεν λεει σε καμμια περιπτωση (αν δεν τα εχεις)
    Τα 300 χιλιάρικα από που προκύπτουν ?
    Γιατί αν δεν το ξέρεις σε πληροφορώ ότι τα 750/μήνα δόση χαλαρά προκύπτουν από δάνειο 100 χιλιάδων (που με αυτά πριν 3 χρόνια δεν έπαιρνες ούτε γκαρσονιέρα στο Μπραχάμι) με 15ετή εξόφληση...

Καλές οι εντυπώσεις αλλά με τα στοιχεία που παραθέτονται δεν στέκει σοβαρή κουβέντα.
    Η περίπτωση μπορεί να είναι από γελοίος Νεοελληνικός νεοπλουτισμός, μέχρι τραγική περίπτωση συνεπούς και μετρημένου οικογενειάρχη που απλώς έκανε σε ανυποψίαστο χρόνο ότι έβλεπε να κάνουν όλοι γύρω του προκειμένουν να πάρει επιτέλους ένα σπιτάκι για να βάλει μέσα την οικογένειά του.
    Δεν ξέρω φυσικά τι απο τα 2 ισχύει, εγώ απλώς επισήμανα ότι μπορεί και να ισχύει το 2ο και να μην βιαζόμαστε να σταυρώσουμε κανέναν.
    Στο κάτω-κάτω αν πρέπει ντε και καλά να σταυρώσουμε κάποιους σίγουρα υπάρχουν πιο καραμπινάτα παραδείγματα - βλέπε ανεγκέφαλα δάνεια για Μπέμπες, Καγιέν (αλλά και γιατί όχι R1, GSXR κλπ), πισινάτα εξοχικά, χλιδάτες διακοπές και πάει λέγοντας...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF