σας είδα πολλούς, την Κυριακή στη Χαλκίδα!!!![]()
Σε είδα φιλαράκο να είσαι στο δρόμο χωρίς φώτα. Ήρθα δίπλα και σου το είπα πολύ ευγενικά, για να εισπράξω ένα μεγαλειώδες βρισίδι με κ@λοδάχτυλο. WTF??
Πώς το είπε ο σύντροχος? Ντεκάφ παιδιά ... ντεκάφ και καμιά επίσκεψη στην Αχαρνών, πού και πού.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε ειδα βεεφαρ με το σκασμενο λαστιχο στη Συγγρου και σου εβαλα κορδονι
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα Κραουνάκη στην Πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα πάνω σε ενα 3κυκλο MP3 και ήσουν πιο μεγάλος απο αυτο.
χασε κανα γραμμάριο ρε μαν
Καλημέρα και από εμένα. Παιδιά σας διαβάζω πόλους μήνες είναι Νέος Οδηγός, πήρα το δίπλωμα τον Ιούνιο αν και 35 χρόνον τώρα είπα να κάνω το όνειρο μου. Οδηγαω ένα v storm του 7.
Λοιπόν σήμερα το πρωί πρώτη φορά παραλίγο να γίνει η στραβή από βλάκα που πετάχτηκε από στον σε κεντρικό δρόμο. Δεν έπεσα επάνω του απο τύχη και από το abs που μου επέτρεψε να κάνω ελιγμό μπλοκαρισμενος. Το αποτέλεσμα μου κόπηκαν τα πόδια από τον φόβο μου λόγο της απειρίας μου.
ε
Σε ειδα με την vespa scooter να πηγαινεις με καμια 80-90 χιλ. και με το κρανος στον αγκωνα πρωι πρωι... καλα ρε π@υστη μου, με 13 βαθμους πρωινιατικα δεν κρυωνετε να το φορεσετε το ριμαδι?...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα παλικάρι με το Super Duke να ζμπρώχνς στην Αλιπέδου 9:30 το πρωί.....Καλά ξεκίνησε η μέρα σου....
Σε είδα που το έκανες σμπαράλια το κουτί σου αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
Επειδή το ατύχημα συνέβη στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θήβας το γράφω να το δουν οι βολτάροντες προς τα κει το Σαββατοκύριακο. Μετά την ταβέρνα Καραούλι ΠΟΛΥ προσοχή γιατί είναι γεμάτος ο δρόμος άμμο και χώματα στις στροφές από τη στούκα. Από τις ευθείες δεν έχει κάτι μέχρι τώρα.
Τελευταία τροποποίηση από congate7; 20/11/2015 στις 19:54.
Σε είδα ταρίφα να περνάς ΠΟΛΥ χαλαρός με κόκκινο και να σταματάς σχεδόν πάνω στο γόνατό μου...
Σε είδα κοπελιά με το ροζάκι κρανάκι και το ER6 να οδηγείς και να SMSάρεις. Να ουμ.
Σε ειδα Ακη Τρεβορ σημερα το πρωι να μανουβραρεις το κουτι της δουλειας..![]()
.............
Σε είδα σούζα στην πλατεία το πρωί...σούζα και το μεσημέρι.Η κουστωδία των ακράνωτων,με τις ελεύθερες εξατμίσεις από πίσω να ακολουθεί. Όλοι με το ... δίπλωμα στο πορτοφόλι πρέπει να είσαστε.
Καλά κάνετε.Έτσι μάθατε,έτσι κάνει το 95% γύρω σας,έχετε και τους ανεύθυνους στο σπίτι να σας νταντεύουν.
Ακούστε καμιά σωστή κουβέντα κι ελάτε στα ίσια σας γιατί ότι ξεκινάει και συνεχίζεται στραβά.. στραβά θα "αρμενίζει" μια ζωή και είναι κρίμα.
Διάθεση υπάρχει από μέρους κάποιων,αναζητούνται καλά αυτιά και καλή σύνδεση με κεφάλι μπας κι αλλάξει ρότα το "καράβι".
σε είδα οδηγέ του οχήματος έκτακτης ανάγκης της νέας οδού,να σταματάς για να βοηθήσεις τον φίλο που του χαλασε το μηχανάκι και να μας λες ότι είσαι κι εσύ μηχανόβιος και άλλαξες μέχρι στιγμής 13 μηχανές!!! Δυστηχώς η ζημιά του φίλου ήθελε συνεργείο και επέστρεψε στην έδρα με την οδική κι οι υπόλοιποι συνεχίσαμε την εκδρομή..την επόμενη φορά φίλε Γιώργο και με άλλη μηχανή...![]()