Σελίδα 74 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας είδα πολλούς, την Κυριακή στη Χαλκίδα!!!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα φιλαράκο να είσαι στο δρόμο χωρίς φώτα. Ήρθα δίπλα και σου το είπα πολύ ευγενικά, για να εισπράξω ένα μεγαλειώδες βρισίδι με κ@λοδάχτυλο. WTF??

Πώς το είπε ο σύντροχος? Ντεκάφ παιδιά ... ντεκάφ και καμιά επίσκεψη στην Αχαρνών, πού και πού.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Σε είδα φιλαράκο να είσαι στο δρόμο χωρίς φώτα. Ήρθα δίπλα και σου το είπα πολύ ευγενικά, για να εισπράξω ένα μεγαλειώδες βρισίδι με κ@λοδάχτυλο. WTF??

Στον αντίποδα, (πριν καμιά εβδομάδα) σε είδα φιλαράκο να έρχεσαι δίπλα μου στο φανάρι με τον πάπιο σου, να μου χτυπάς το τζάμι και να μου ανοίγεις τον δεξί καθρέπτη που είχα κλειστό.

Σε ευχαρίστησα και φύγαμε

Σε ειδα βεεφαρ με το σκασμενο λαστιχο στη Συγγρου και σου εβαλα κορδονι

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα Κραουνάκη στην Πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα πάνω σε ενα 3κυκλο MP3 και ήσουν πιο μεγάλος απο αυτο.
    χασε κανα γραμμάριο ρε μαν
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Καλημέρα και από εμένα. Παιδιά σας διαβάζω πόλους μήνες είναι Νέος Οδηγός, πήρα το δίπλωμα τον Ιούνιο αν και 35 χρόνον τώρα είπα να κάνω το όνειρο μου. Οδηγαω ένα v storm του 7.
    Λοιπόν σήμερα το πρωί πρώτη φορά παραλίγο να γίνει η στραβή από βλάκα που πετάχτηκε από στον σε κεντρικό δρόμο. Δεν έπεσα επάνω του απο τύχη και από το abs που μου επέτρεψε να κάνω ελιγμό μπλοκαρισμενος. Το αποτέλεσμα μου κόπηκαν τα πόδια από τον φόβο μου λόγο της απειρίας μου.

ε

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με την vespa scooter να πηγαινεις με καμια 80-90 χιλ. και με το κρανος στον αγκωνα πρωι πρωι... καλα ρε π@υστη μου, με 13 βαθμους πρωινιατικα δεν κρυωνετε να το φορεσετε το ριμαδι?...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα παλικάρι με το Super Duke να ζμπρώχνς στην Αλιπέδου 9:30 το πρωί.....Καλά ξεκίνησε η μέρα σου....

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα που το έκανες σμπαράλια το κουτί σου αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
    Επειδή το ατύχημα συνέβη στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θήβας το γράφω να το δουν οι βολτάροντες προς τα κει το Σαββατοκύριακο. Μετά την ταβέρνα Καραούλι ΠΟΛΥ προσοχή γιατί είναι γεμάτος ο δρόμος άμμο και χώματα στις στροφές από τη στούκα. Από τις ευθείες δεν έχει κάτι μέχρι τώρα.
    Τελευταία τροποποίηση από congate7; 20/11/2015 στις 19:54.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σε είδα ταρίφα να περνάς ΠΟΛΥ χαλαρός με κόκκινο και να σταματάς σχεδόν πάνω στο γόνατό μου...

Σε είδα κοπελιά με το ροζάκι κρανάκι και το ER6 να οδηγείς και να SMSάρεις. Να ουμ.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Σε ειδα Ακη Τρεβορ σημερα το πρωι να μανουβραρεις το κουτι της δουλειας..
    .............

Κανένας σωστός;;
    Σε είδα σούζα στην πλατεία το πρωί...σούζα και το μεσημέρι.Η κουστωδία των ακράνωτων,με τις ελεύθερες εξατμίσεις από πίσω να ακολουθεί. Όλοι με το ... δίπλωμα στο πορτοφόλι πρέπει να είσαστε.

Καλά κάνετε.Έτσι μάθατε,έτσι κάνει το 95% γύρω σας,έχετε και τους ανεύθυνους στο σπίτι να σας νταντεύουν.

Ακούστε καμιά σωστή κουβέντα κι ελάτε στα ίσια σας γιατί ότι ξεκινάει και συνεχίζεται στραβά.. στραβά θα "αρμενίζει" μια ζωή και είναι κρίμα.

Διάθεση υπάρχει από μέρους κάποιων,αναζητούνται καλά αυτιά και καλή σύνδεση με κεφάλι μπας κι αλλάξει ρότα το "καράβι".

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα οδηγέ του οχήματος έκτακτης ανάγκης της νέας οδού,να σταματάς για να βοηθήσεις τον φίλο που του χαλασε το μηχανάκι και να μας λες ότι είσαι κι εσύ μηχανόβιος και άλλαξες μέχρι στιγμής 13 μηχανές!!! Δυστηχώς η ζημιά του φίλου ήθελε συνεργείο και επέστρεψε στην έδρα με την οδική κι οι υπόλοιποι συνεχίσαμε την εκδρομή..την επόμενη φορά φίλε Γιώργο και με άλλη μηχανή...

Σε ειδα να έχεις βγάλει το γιο τσάρκα το βραδι. Φυγατε απο το μαγαζί, πρώτη κίνηση κρανος. Μπραβο σου!!! Ειδικά σε μια πόλη που κρανος δεν φοράει κανείς.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20151120_233511-1.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	345882

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Σε είδα που το έκανες σμπαράλια το κουτί σου αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.
    Επειδή το ατύχημα συνέβη στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θήβας το γράφω να το δουν οι βολτάροντες προς τα κει το Σαββατοκύριακο. Μετά την ταβέρνα Καραούλι ΠΟΛΥ προσοχή γιατί είναι γεμάτος ο δρόμος άμμο και χώματα στις στροφές από τη στούκα. Από τις ευθείες δεν έχει κάτι μέχρι τώρα.
    live ενημέρωση: 10 ώρες μετά το ατύχημα τα χώματα είναι ακόμα, εκεί σε τυφλό σημείο και χωρίς κώνους ή κάποια προειδοποίηση και ας ήταν εκεί η αστυνομία και η πυροσβεστική
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων