Σελίδα 74 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Είπες κάτι για το τιμημένο ΚΚΕ; Παρεξήγηση;
    Συ είπας

Εγώ για το ΚΚΕ και την Κωνσταντοπούλου δεν ξέρω δεν απαντώ.........

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
    Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις...

δυο απαντισεις μονο
    1ον δημο-κρατια λαο-κρατια ειναι ιδια πολιτεύματα με άλλη χρονολογία στην ονομασία της διακυβέρνησης των πολιτών.
    Το πως θα διαχειριστούμε το πολίτευμα αυτο, και εαν θα διεκδικήσουμε η θά παραχωρήσουμε εξουσίες σε άλλους είναι θέμα δικό μας
    2ον αυτος τα ειπε καλυτερα απο μενα, οπότε..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων μπρεχτ.jpg‎  

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    H εφημερίδα της καρδιάς έχει την λύση και για αυτες τι εκλογές

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	719-2.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	115,4 KB 
ID:	340525
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    2ον αυτος τα ειπε καλυτερα απο μενα, οπότε..
    η συνειδητή αποχή δεν αποτελεί απολιτίκ συμπεριφορά και κατ επέκταση πολιτική αμορφωσιά η έλλειψη συμμετοχής στα κοινά.

χειρότερη είναι η δήλωση "παρών" των πολιτευτάδων κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Επειδή μπορεί να είναι εύκολα παρεξηγήσιμα αυτά που θα γράψω (εκτός κι αν αρχίσω τα ντισκλέιμερ κι από σεντόνι μου βγει αερόστατο), παρακαλώ μην το διαβάσει κανείς διαγώνια και μου ζητάει μετά τα ρέστα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    κακιούλα και ολίγον αντιδημοκρατικό θα έλεγα.
    το να είσαι πολιτικά ενεργός και ανήσυχος είναι απόλυτα υγιές όσο σάπιο και αν είναι το σύστημα γιατί δείχνει κάποιον που ανησυχεί για την κοινωνία γύρω του και τα προβλήματά της, και που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά και να πει τη γνώμη του.
    το αν θα εισακουστεί η ψήφος του ή το αν θα αλλάξει κάτι είναι άλλη κουβέντα....αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

κατανοώ την αποχή και τους λόγους που παραθέτουν αρκετοί, αλλά δε μπορώ να χωνέψω προσωπικά το να αφήσω τα πάντα στη μοίρα τους.....

δε ξέρω...το ξαναλέω. ψηφίζω κοντά 17 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δε ξέρω.....αν τελικά νικήσει η ηττοπάθεια οτι δεν αλλάζει κάτι, από το να κάτσω σπίτι άπραγος θα πάω να ρίξω και τον τελευταίο μικρό της Αριστερής πλευράς μέχρι να μην έχω τι άλλο να ψηφίσω.

Πολύ καλά κάνει κάποιος και είναι πολιτικά ενεργός και ανήσυχος.
    Αυτό όμως ελάχιστη έως καμία σχέση έχει με τις εκλογές.

Θα μπορούσε να είναι πολιτικά ενεργός κι ανήσυχος και να απέχει, και θα μπορούσε να είναι ανενεργός πολιτικά και μία μέρα στα κάθε 3-4 χρόνια να ρίχνει την ψήφο του στην κάλπη.

Καλά κάνει κάποιος και ψηφίζει αν θέλει να ψηφίσει, καλά κάνει κάποιος και δεν ψηφίζει αν δε θέλει να ψηφίσει.
    Το θέμα είναι να έχει μια καλή δικαιολογία/αιτιολογία/επιχείρημα/whatever γι'αυτό που κάνει (σωστό ή λάθος δε θα το κρίνω εγώ).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Και γω δεν θέλω να πω κακιούλα αλλά και αυτοί που δεν ψηφίζουν ποτέ (μιλάω διαχρονικά) και τους βρίζουν όλους θεωρώντας τους εαυτούς τους υπεράνω αυτών που ψηφίζουν, μόνο και μόνο για να είναι στην απέξω κατηγορώντας όλους τους άλλους μην αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη μου προκαλούν πολύ γέλιο.

Για να μην παρεξηγηθώ άλλο το να μην πας να ψηφίσεις και άλλο το να μην πας να ψηφίσεις κατηγορώντας ότι φταίνε αυτοί που πάνε να ψηφίσουν για την κατάντια μας και θεωρώντας ότι εσύ δεν είσαι συνένοχος.

Χρόνια τώρα ψηφίζω αυτό που θεωρώ το μη χείρον βέλτιστο. Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε εμείς το δικαίωμα της ψήφου και εντάξει να καταλάβω και κάποιους που δεν πάνε να ψηφίσουν λόγω απόστροφής. Αυτούς όμως που το παίζουν υπεράνω και κατηγορούν μόνο τους άλλους, μη συμετέχοντας λες και δεν είναι αυτό η ποιο εύκολη λύση, αν μη τι άλλο μόνο γέλιο προκαλούν.
    Συμφωνώ.

Το να αράζει κάποιος στην απ'έξω και να το παίζει εκ του ασφαλούς χωρίς να ψηφίζει για να μπορεί μετά να τους βρίζει όλους είναι γελοίο.
    Προσωπικά όμως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε και μίλησα για κάτι τέτοιο.

Δε βρίζω αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν.
    Κι αυτό που έγραψα πριν ότι μου φέρνει γέλιο (η κακιούλα και το αντιδημοκρατικό κλπ) δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν να μην έχουν τί να ψηφίσουν.
    Δεν τους δείχνω και γελάω και λέω "κοίτα τους μαλάκες".
    Αλλά η συνολική εικόνα, η κατάσταση αν προτιμάς, που έχει οδηγήσει εκεί. Μπορεί να είναι για κλάματα και όχι για γέλια. Αλλά μερικές φορές μπλέκονται αυτά τα δύο.

Ο σουρεαλισμός έχει χτυπήσει κόκκινα.
    Ατάκες των αναρχικών, όπως "αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, τότε θα ήταν παράνομες", κοντεύουν να υιοθετηθούν από τους μπαρμπάδες στα καφενεία.

Αποφεύγω να κάνω πολιτικές κουβέντες όταν βρίσκομαι με κόσμο που δε γνωρίζω γιατί τρομάζω από το τί θα ακούσουν τα αυτιά μου.
    Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτόν το βαθμό.

Προσωπικά δε θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει.
    Θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει γιατί νομίζει ότι θα στείλει έτσι κάποιο μήνυμα και θα ιδρώσει κανενός το αυτί.

Όπως επίσης δε θα πω μαλάκα κάποιον που θα ψηφίσει ΝΔ γιατί έχει τον μπάρμπα του στο κόμμα, κι αν βγει η ΝΔ μπορεί να καταφέρει να βγάλει περισσότερα λεφτά ή να σώσει τη δουλειά του ή οτιδήποτε άλλο. (μαλάκα δε θα τον πω. Διάφορα άλλα μπορεί να τον πω.)
    Θα πω μαλάκα αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και νομίζει ότι θα κάνει τη διαφορά ο Βαγγέλας και θα σώσει την Ελλάδα και θα του ανεβάσει τη σύνταξή του και θα κάθεται να ανεβάζει πίεση το βράδυ των εκλογών να δει αν κερδίζει η ΝΔ.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    η συνειδητή αποχή δεν αποτελεί απολιτίκ συμπεριφορά και κατ επέκταση πολιτική αμορφωσιά η έλλειψη συμμετοχής στα κοινά.
    Εννοείται αυτό.

Κι ο Χρήστος (tai) το ξέρει, κι εσύ, κι εγώ, κι ο Μπρεχτ (αλίμονο)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ.

Το να αράζει κάποιος στην απ'έξω και να το παίζει εκ του ασφαλούς χωρίς να ψηφίζει για να μπορεί μετά να τους βρίζει όλους είναι γελοίο.
    Προσωπικά όμως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε και μίλησα για κάτι τέτοιο.

Δε βρίζω αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν.
    Κι αυτό που έγραψα πριν ότι μου φέρνει γέλιο (η κακιούλα και το αντιδημοκρατικό κλπ) δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν να μην έχουν τί να ψηφίσουν.
    Δεν τους δείχνω και γελάω και λέω "κοίτα τους μαλάκες".
    Αλλά η συνολική εικόνα, η κατάσταση αν προτιμάς, που έχει οδηγήσει εκεί. Μπορεί να είναι για κλάματα και όχι για γέλια. Αλλά μερικές φορές μπλέκονται αυτά τα δύο.

Ο σουρεαλισμός έχει χτυπήσει κόκκινα.
    Ατάκες των αναρχικών, όπως "αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, τότε θα ήταν παράνομες", κοντεύουν να υιοθετηθούν από τους μπαρμπάδες στα καφενεία.

Αποφεύγω να κάνω πολιτικές κουβέντες όταν βρίσκομαι με κόσμο που δε γνωρίζω γιατί τρομάζω από το τί θα ακούσουν τα αυτιά μου.
    Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτόν το βαθμό.

Προσωπικά δε θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει.
    Θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει γιατί νομίζει ότι θα στείλει έτσι κάποιο μήνυμα και θα ιδρώσει κανενός το αυτί.

Όπως επίσης δε θα πω μαλάκα κάποιον που θα ψηφίσει ΝΔ γιατί έχει τον μπάρμπα του στο κόμμα, κι αν βγει η ΝΔ μπορεί να καταφέρει να βγάλει περισσότερα λεφτά ή να σώσει τη δουλειά του ή οτιδήποτε άλλο. (μαλάκα δε θα τον πω. Διάφορα άλλα μπορεί να τον πω.)
    Θα πω μαλάκα αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και νομίζει ότι θα κάνει τη διαφορά ο Βαγγέλας και θα σώσει την Ελλάδα και θα του ανεβάσει τη σύνταξή του και θα κάθεται να ανεβάζει πίεση το βράδυ των εκλογών να δει αν κερδίζει η ΝΔ.
    οκ, έτσι το καταλαβαίνω, γιατί αυτό που έγραψες πριν είναι εύκολα παρεξηγήσιμο. Γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις τώρα αν και έχω κάποιες ενστάσεις

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    \
    \
    \
    \
    \

εγώ πάλι τα διάβασα πλάγια και δε κατάλαβα τι λέει
    (πλακίτσα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εννοείται αυτό.
    τι εννοείται βρε. 3.000 λέξεις σου πήρε!

(πλακίτσα)
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolls
    Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
    Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις...
    Και εγώ κάπου άκουσα κάτι τέτοιο - μόνο που είχα 60% αποχή στο νου μου.
    Το site που το είδα μου φάνηκε αναξιόπιστο (μπζεγκαζμένο), αλλά λέω οτι δεν αποκλείεται να περιέχει κάποιο ψεγάδι αλήθειας.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Αμαν, σε τρία διαφορετικά νήματα αυτό το τραγούδι, τί έγινε ρε παιδιά, τόσο πολύ άρεσε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Αμαν, σε τρία διαφορετικά νήματα αυτό το τραγούδι, τί έγινε ρε παιδιά, τόσο πολύ άρεσε;
    Γιατί η Αριστερά έχει νόημα ύπαρξης μόνο όταν υπάρχουν αδικημένοι και κατατρεγμένοι ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11021099_908210449200581_8799625890534753543_n.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	340571

ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic