Οκ. Τι συμβολίζει όμως και προς τα που απευθύνεται; Γιατί η δική μου ορθογραφία είναι άψογη.
Το νούμερο δεν είναι αυθαίρετο, είναι τυχαίο. Θα μπορούσα να γράψω Χ και Ψ. Το υπόλοιπο είναι που θα έπρεπε να δώσεις σημασία.
1. Στέλνουμε και χορευτικά συγκροτήματα σε πολλές περιπτώσεις.
2. Το τι είναι η Προεδρική Φρουρά το ξέρω καλά. «Από πρώτο χέρι» όπως συνηθίζεται να αναφέρεται στο φόρουμ. Και οι Εύζωνες δεν νιώθουν στρατιώτες, νιώθουν Εύζωνες και ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η αποστολή τους.
Σαν αυτή του τραγουδιστή ας πούμε;
1. Οι τσολιάδες (είτε αυτοί της παρέλασης είτε αυτοί της παράδοσης) δεν έχουν καμία σχέση με το σπάσιμο των πιάτων. Αυτό που εσύ λες "Greek style" είναι συμπεριφορά που προκύπτει από καταναλωτικά σύνδρομα και δεν έχει μόνο εδώ έκφραση.
2. Δεν νομίζεις πως είναι κομματάκι δύσκολο να βάλουμε τον Πλάτωνα και τον Παπαδιαμάντη να παρελάσουν;
Αχ, αυτά τα κόμπλεξ της «προοδευτικής διανόησης» (που ούτε προοδευτική είναι ούτε διανόηση φυσικά)...
Δεν κυρήττεις τον πόλεμο με ένα άγημα Ευζώνων σύντροφε, ούτε ασκείς ιμπεριαλιστική πολιτική αν τιμάς την παράδοσή σου.
Δεν νομίζεις πως ειδικά στη χώρα του " 'Murica, fuck yeah!!! " κάθε τέτοια προσπάθεια θα έτρωγε άκυρο μόνο και με τη σκέψη;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Γιατί δε λες να καταλάβεις πως αυτό που εσύ μπορεί να θαυμάζεις εμένα μπορεί να μου προκαλεί τάση για εμετό ? Φυσικά και το αντίστροφο. Μια διόρθωση μόνο, δεν είναι καταναλωτικά σύνδρομα αλλά καπιταλιστικά σύνδρομα και μέρος αυτών είναι και οι Εύζωνες.
Θα ήταν μ@λακία να το κάνουμε αντιπαράθεση δεν έχω τέτοιο σκοπό. Νομίζω πως αν διαβάσεις από την αρχή τι λέω θα καταλάβεις και που αναφέρομαι.
Θέλεις να πω 10-20 ?
Έλα πες μου για τον άρτια εξοπλισμένο και συντηρημένο Ελληνικό στρατό! Για την εκπληκτική εκπαίδευση και όλα τα όμορφαΕπειδή έχω καταλάβει πως είχες κάποια σχέση, όχι εδώ αλλά με τον εαυτό σου κάνε κουβέντα για το αν υπάρχει σοβαρότητα στο στρατό γενικά. Εγώ περαστικός κάτι μήνες ήμουν, εσύ λογικά ξέρεις καλύτερα αλλά δε μπορεί να μην είδα σε τόσους μήνες ΕΝΑ σοβαρό πράγμα.
Αυτό με την αντιπαράθεση δε πήγαινε σε εσένα.
Από πρώτο χέρι όπως έχω ξαναπεί σε μονάδα που ήμουν 5 μήνες ακριβώς πρώτη γραμμή άμυνας όπως έλεγαν, σε λόχο που σε περίπτωση εμπλοκής χωρίζεται σε επιμέρους και πηγαίνει για υποστήριξη, από τα 17 άρματα ερπύστριες λειτουργικές είχαν τα 2. Μιλάω για το 2009. Παραγγελίες είχαν γίνει κάτι χρόνια πίσω. Η πλάκα είναι πως από αρχιλοχίες και πάνω όλοι έλεγαν μη γίνει μλκια και γίνει κάτι (πλην ενός που πίστευε πως "και με γιαταγάνια θα τα φάμε τα Μεμέτια") ενώ από εκεί και κάτω όλοι φώναζαν πάμε πόλεμο... ακόμα και οι 4-5 στρατιώτες.
Άσε το ιδεολογικό, που πιστεύω πως ο στρατός για τον χαρακτήρα μου ήταν ότι πιο μλκ έχω κάνει. Πρακτικά δε πιστεύεις πως έχουμε έναν στρατό που είναι πολύ πίσω για την εποχή του ?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αν σου προκαλούν εμετό οι Εύζωνες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Έχω πρόβλημα με το να προβάλεις τη δική σου αισθητική ως θέσφατο («Καλά... τέτοια κάνουμε και μας έχουν για "χελόο στρέιντζερς, ρούμς του λετ νοοο πρόμπλεμ" καρικατούρες τσολιαδάκια κάτω από την ακρόπολη »). Μάντεψε πως λέγεται αυτό (να βοηθήσω, οι εκφραστές του είναι ανορθόγραφοι...).
Όχι. Είναι καταναλωτικά σύνδρομα, γιατί δεν διακατέχουν τους πάντες στις καπιταλιστικές κοινωνίες.
Αυτό που μάλλον θέλεις να πεις, είναι πως καταναλωτικά σύνδρομα υπάρχουν μόνο στις καπιταλιστικές κοινωνίες. Αυτό φυσικά είναι σωστό, μιας και μόνο στις καπιταλιστικές κοινωνίες υπάρχει επάρκεια αγαθών ώστε να δημιουργηθούν καταναλωτικά σύνδρομα. Αν δεν έχεις να φας, προφανώς δεν έχεις και να υπερκαταναλώσεις μόνο και μόνο για την αυτοπροβολή.
Σύμφωνα με τον 'άτυπο περί ορθογραφίας νόμο' που ισχύει στα πολιτικοκοινωνικά θέματα του φόρουμ, η ακραία ανορθογραφία είναι προνόμιο των οπαδών της χρυσής αυγής και των λιακοπουλίστας (αν και μάλλον όχι αποκλειστικό, μιας και στην πραγματικότητα ο Τσίπρας με τους συμβούλους του είναι το ίδιο ανορθόγραφοι και αγράμματοι).
Αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα απαντώντας μου ανορθόγραφα θέλεις να υποδείξεις πως η άποψή μου (αν και ορθά γραμμένη) ταυτίζεται με αυτές των 'ανορθόγραφων'. Δηλαδή δεν με λες χρυσαυγίτη απευθείας, άνετα υποννοείς όμως πως είμαι το λιγότερο 'κρυφοφασιστάκος'.
Αυτό αγαπητέ σημαίνει πως ο σκοπός σου ήταν όχι μόνο η αντιπαράθεση γενικώς, αλλά η επί προσωπικού επίθεση ειδικώς. Αν δεν είχες σκοπό να γίνει αντιπαράθεση (και μάλιστα επί προσωπικού), τότε δεν θα απαντούσες ανορθόγραφα και με συμβολισμούς.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
ΕΥΡΩΠΗ
Ευρωπαϊκό το ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα????
1H
FORA...
![]()
ανανήψαντας
fkol k4 ! Τώρα κατάλαβα από που πιάστηκες! Αν πιστεύεις πως μέσα από τα ποστ μου απευθύνομαι μόνο σε εσένα τότε έχεις μεγάλη ιδέαΣε έχω δει να γράφεις μιας που το μέσο το χρησιμοποιείς καιρό. Αν πίστευα πως είσαι χρυσαυγίτης θα στο είχα πει και θα έγραφα πολύ πιο επιθετικά.
Είμαι ο πρώτος νομίζω που έθεσε το ζήτημα της προσωπικής άποψης και υποκειμενικής αισθητικής. Ναι οι περισσότεροι δυτικοί θες δε θες να το δεχθείς μας έχουν χεσμένους, μας θεωρούν τεμπέληδες και γραφικούς. Όταν μιλάμε γενικά μιλάμε για την πλειοψηφία. Όπως όταν κάποιος όταν ακούει Χαβάη σκέφτεται επίγειο παράδεισο, κοκτάιλς και εξωτικά κορίτσια με φουστάκια από χόρτα να χορεύουν. Πράγμα εσφαλμένο, αλλά αυτό έχει πέραση γιατί αυτό προωθήθηκε μιας που ήθελαν να την κάνουν τουριστικό θέρετρο. Κάπως έτσι και η Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας... Ξέρεις ότι πολύ Αμερικανοί πιστεύουν πως οι Έλληνες ζουν σε μικρούς Παρθενώνες ? Το θέμα μου είναι ότι δε προσπερνάμε τα κλισέ τα οποία έχουμε. Ναι δε θα μπορούσαμε να στείλουμε τον Καζαντζάκη για παρέλαση αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε μέρα ελεύθερου λόγου την 25ή Μαρτίου και αντί για τσολιαδάκια να ανοίγονταν δημόσιοι διάλογοι που θα είχαν ως ερέθισμα αποφθέγματα του Ρήγα, του Καζαντζάκη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα και εκατοντάδων άλλων. Στην τελική μαζί με το οικονομικό η επανάσταση του 21 είχε σαφή ταξικά χαρακτηριστικά αλλά και είχε επηρεαστεί από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αλλαγές και είχε πολύ πολύ λιγότερο εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά.
Θα μπορούσα να γράφω και εγώ όπως γράφεις και να σου απάνταγα "αν ο Μπίμπερ είναι το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη τραγουδιστής, τότε ναι δικό σου πρόβλημα". Είδες δεν είναι ωραίο όταν κάνουμε άλματα σκέψης και ειδικά όταν αυτά παρερμηνεύουν τα λόγια του συνομιλητή μας.
Όχι είναι καπιταλιστικά σύνδρομα και όχι καταναλωτικά γιατί πληθώρα αγαθών έχει υπάρξει και σε άλλα κοινωνικοπολιτικά συστήματα (έστω και σε συγκεκριμένα αγαθά) αλλά εκεί δεν υπήρξε εκδήλωση τέτοιων συνδρόμων (ή και να υπήρξε καταπνίγηκε) Αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή με πάρα πολλές προεκτάσεις.
Και πραγματικά δε το πάω για αντιπαράθεση
Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 28/03/2016 στις 13:52.
Αν μου το πεις αυτό θα ξέρεις πως είναι ψέμα. Όπως επίσης ξέρεις πως δεν είναι ψέμα ότι υπάρχουν άρματα που τα κρατάνε σε καλύτερη κατάσταση για παρελάσεις ή έστω τα περνάνε μπογιές πριν από τις παρελάσεις. Δε το παίζω φωτεινός παντογνώστης αλλά τη λογική και το σκεπτικό μου την πιάνεις μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις.![]()
Με τους στρατούς που μαζί συμμετέχουμε σε αποστολές. Υποθέτω χωρίς όμως να γνωρίζω πως και ο Τουρκικός στρατός λογικά έχει θέματα με μόνα ίσως σημαντικά αβαντάζ το μέγεθος του, το κεφάλαιο που διατίθεται για εξοπλισμούς αλλά και την εμπειρία του σε πραγματικές συνθήκες.
εσυ εχεις εικονα να φανταστω απο καποια αποστολη και θετεις συμπερασματα εφοσον εχεις δει προσωπικο και υλικο;
Εγω βλεπω μπασκετ και ποδοσφαιρο και λεω οτι η εθνικη μπασκετ ειναι καλυτερη απο την Κροατια αλλα χειροτερη απο την Ισπανια γιατι δεν εχουμε κερδισει εδω και 12 χρονια ποτε κατι αναλογο και στο ποδοσφαιρο.
Εσυ εχεις τετοιου ειδους εικονα η ακουσες καποιους η διαβασες καποι περιοδικο εφημεριδα κτλ;
Φιλικα παντα χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης γιατι το να τραβαμε μια γομολαστιχα ειναι αδικο για καποιους εκτιμω.![]()