Νομίζω πως γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο πως στο όνομα του κορωνόιου θα άλλαξουν πολλά στην ζωή μας, για τους περισσότερους προς το χειρότερο.
Κάτι πάει πολύ στραβά, εδώ και καιρό....
Νομίζω πως γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο πως στο όνομα του κορωνόιου θα άλλαξουν πολλά στην ζωή μας, για τους περισσότερους προς το χειρότερο.
Κάτι πάει πολύ στραβά, εδώ και καιρό....
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
αυτά και άλλα τόσα...
προσωπικά το "εγκεφαλικό" και τον εκνευρισμό για το λοκνταουν λόγω της επιλογής της ΜΗ οχύρωσης του εθνικού συστήματος υγείας τον έφαγα την Δευτέρα όταν μας ανακοίνωναν το σαλονικιώτικο λοκνταουν, τώρα μάλλον συνήθισα αλλά είναι νωρίς ακόμη για να εκτιμήσουμε
καλή αρχή παιδιά και καλά ξεμπερδέματα
* νομίζω τώρα σε σχέση με τον απρίλιο το πρόβλημα μας εκτός απο το οικονομικό κραχ θα είναι και οι πολλοί θάνατοι, όπου αν όντως αποδειχθεί αυτό θα περάσουμε ψυχολογικά σε άλλη φάση
you rise you fall you're down then you rise again
Πες τα χρυσοστομε. Νομιζα οτι εμεις οι μηχανοβιοι ειμασταν ελευθερες ψυχες αλλα βλεπω οτι μας κατεντησαν ανθρωπακια διχως σκεψη διχως βουληση.. Παμε λιγο στα νοσοκομεια να δουμε τι γινεται.Παμε να δουμε ποιοι νοσηλευονται να μαθουμε να τα δουμε με τα ματια μας.Δε τους πιστευω ρε γαμωτο τελος.
Συμφορουμιτες 2-3 παρατηρησεις αν μου επιτρεπετε,
@Karateo,κατανοω απολυτως το frustration,αλλωστε δεν διαφωνω με αυτα που λες,αλλα ας κρατησουμε χαμηλους τονους.Ο lleonidas κλειδωσε και ξεκλειδωσε το θεμα μια φορα,δεν ειναι αναγκη να τρεχουν απο πισω μας.(με ολη την καλη διαθεση και χωρις να θελω να σας τσιτωσω).
@Faitheless,ρε φιλε γενικα μην γενικευεις.
Το "Νομιζα οτι εμεις οι μηχανοβιοι ειμασταν ελευθερες ψυχες " δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει.Μια ομαδα γενικα μπορει να εχει καποια κοινα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι απολυτο ουτε να τα εχουν ολοι ουτε να συμφωνουν σε ολα.Η γενικευση γενικοτερα χρησιμοποιειται απο χειριστικους ανθρωπους προς υποστηριξη της επιχειρηματολογιας τους και την δημιουργεια εντυπωσεων.
Επισης θα σε προετρεπα την επιχειρηματολογια σου να την βασιζεις σε πιο εγκυρες πηγες και οχι σε σαιτ τυπου Zougla.gr.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πιο σοβαρες πηγες για να στηριξεις την αποψη σου.
Και ενα τριτο,προσπαθησε οταν αντιπαρατιθεσαι με καποιον,να εισαι λιγο πιο στρογγυλος στην προσεγγιση σου.Δεν ειμαι λατρης της πολιτικης ορθοτητας αλλα απο προσωπικη εμπειρια να σου πω οτι οταν προσπαθεις να πεισεις καποιον για την αποψη σου και "μπεις με τα οσα" στην κουβεντα καταφερνεις το ακριβως αντιθετο απο αυτο που επιδιωκεις και εκει που θα μπορουσες να του αλλαξεις αποψη σε ποσοστο του 15% πχ του αλλαζεις στο 1%.Οποτε κανει κακο στον σκοπο σου.Τους προγκας.
@g_m900 Ο doctor_john νομιζω οτι ηταν ξεκαθαρος σε αυτο που ειπε.Το προβλημα του ειναι οτι ενω σε ενα νοικοκυριο δεν εχουνε ψωμι να φανε αυτοι πανε και βαζουνε γραμματειο για να αγορασουν το καινουριο Panigale.Οντως κατι δεν κολλαει εδω περα. Και αν στο νοικοκυριο του ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει οταν μιλαμε για μια κυβερνητικη αποφαση σε μια κοινωνια δεν ισχυει αυτο.
Δεν εχω καμια διαθεση να οξυνω τα πνευματα με τις παρατηρησεις μου,ειλικρινα.Απλα δεν βρισκω τον λογο να ξεκατινιαζομαστε.
Ο καθενας πιστευει αυτο που θελει να πιστεψει στο τελος τελος.Ας ακουσουμε την αντιθετη αποψη και ας μην το παιρνουμε προσωπικα αν καποιος διαφωνει με εμας.Η διαφωνια ειναι παρα πολυ ωραιο πραγμα.
Και αν συμβει αυτο μπορει να καταλαβουμε οτι ισως εμεις να εχουμε λαθος σε καποια αποψη μας γιατι οπως εχει πει και μια μεγαλη καλλιτεχνικη προσωπικοτητα της ενδοξης χωρας μας "Κανεις δεν ειναι ασφαλτος".
Μιασε ολους μας
Τελευταία τροποποίηση από Shinigami Ryuk; 06/11/2020 στις 13:27.
Σε 60" όλη η κατάσταση...
https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Φιλε σινιγκαμι το θεμα που ανεβασα αν το διαβασες εχει τις πηγες του απο το who. Int και τα στοιχεια αυτα ειναι στοιχεια που δεν αμφισβητουνται.
Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.
εν τω μεταξυ κυκλοφορησε και το τελευταιο ωραιο ανεκδοτο απο την πολιτικη προστασια
Tηλεεργασια 50% στο δημοσιο.
Εδω δεν μπορουν να ελεγχθουν ΑΝ δουλευουν,οταν ειναι στην δουλεια ,φαντασου τι θα γινεται απ το σπιτι.
2 μηνες προσπαθω να επικοινωνησω με την ΙΓ εφορια ,και κανεις δεν απανταει στα τηλεφωνα που εχουν στο επισημο σαιτ τους ,ουτε στα μειλ που τους στελνεις.
Οταν δε καποιος δεησει και απαντησει και τους πεις θελω ας πουμε τον ΕΝΦΙΑ ,συνδεστε με παρακαλω ,δεν σε συνδεουν ,αλλα σου δινουν το απευθειας τηλεφωνο ,της υπηρεσιας που θελεις,η οποια βεβαια δεν σου απανταει ποτε,η φαινεται κατειλημμενη,η σου λεει οτι η τηλεφωνικη γραμμη δεν λειτουργει λογω βλαβης,που σημαινει οτι το εχουν κατεβασει το τηλεφωνο.Κατα τα αλλα αν πας απο κει αυτοπροσωπος βλεπεις ατελειωτες ουρες και καθε μερα μια κλουβα των ΜΑΤ απ εξω γιατι καθε μερα πλακωνονται,οι αγανακτισμενοι πολιτες μεταξυ τους ή με τους υπαλληλους της εφοριας.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.