Σελίδα 74 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124174 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Νομίζω πως γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο πως στο όνομα του κορωνόιου θα άλλαξουν πολλά στην ζωή μας, για τους περισσότερους προς το χειρότερο.

Κάτι πάει πολύ στραβά, εδώ και καιρό....
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Δεν είμαστε οι Ελληνες απείθαρχοι, αλλα και αυτοί είναι τραγικοί.................αρχ@δια ειδικοί είναι σε τελική, όλο δεν ξέρουμε.....,
    θα δούμε..... κλπ, μάγοι της φυλής έχουν καταντήσει, όχι ειδικοί.

Και ήθελα να 'ξερα πιανού από την κυβέρνηση η γυναίκα του ξέχασε να πάει κομμωτήριο και τ' αφήνουν δύο
    μέρες παραπάνω, για να προλάβει η κυράτσα να βάψει την ρίζα..............

Αυτές οι γελοίες εξαιρέσεις χαλάνε όλη την σούπα....

Καραντίνα;;;; καραντίνα ρε, μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης ανοικτά, κλειστά όλα, να φτιάξει ο κάθε
    φλούφλης τον καφέ μόνος του.....μάθαμε και τον καφέ να μας τον φέρνουν στο κρεβάτι.........
    αυτά και άλλα τόσα...

προσωπικά το "εγκεφαλικό" και τον εκνευρισμό για το λοκνταουν λόγω της επιλογής της ΜΗ οχύρωσης του εθνικού συστήματος υγείας τον έφαγα την Δευτέρα όταν μας ανακοίνωναν το σαλονικιώτικο λοκνταουν, τώρα μάλλον συνήθισα αλλά είναι νωρίς ακόμη για να εκτιμήσουμε

καλή αρχή παιδιά και καλά ξεμπερδέματα

* νομίζω τώρα σε σχέση με τον απρίλιο το πρόβλημα μας εκτός απο το οικονομικό κραχ θα είναι και οι πολλοί θάνατοι, όπου αν όντως αποδειχθεί αυτό θα περάσουμε ψυχολογικά σε άλλη φάση
    you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο πως στο όνομα του κορωνόιου θα άλλαξουν πολλά στην ζωή μας, για τους περισσότερους προς το χειρότερο.

Κάτι πάει πολύ στραβά, εδώ και καιρό....
    Πες τα χρυσοστομε. Νομιζα οτι εμεις οι μηχανοβιοι ειμασταν ελευθερες ψυχες αλλα βλεπω οτι μας κατεντησαν ανθρωπακια διχως σκεψη διχως βουληση.. Παμε λιγο στα νοσοκομεια να δουμε τι γινεται.Παμε να δουμε ποιοι νοσηλευονται να μαθουμε να τα δουμε με τα ματια μας.Δε τους πιστευω ρε γαμωτο τελος.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Πες τα χρυσοστομε. Νομιζα οτι εμεις οι μηχανοβιοι ειμασταν ελευθερες ψυχες αλλα βλεπω οτι μας κατεντησαν ανθρωπακια διχως σκεψη διχως βουληση.. Παμε λιγο στα νοσοκομεια να δουμε τι γινεται.Παμε να δουμε ποιοι νοσηλευονται να μαθουμε να τα δουμε με τα ματια μας.Δε τους πιστευω ρε γαμωτο τελος.
    Λές λές λές
    Πήγαινε να τελειώνουμε

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Συμφορουμιτες 2-3 παρατηρησεις αν μου επιτρεπετε,

@Karateo,κατανοω απολυτως το frustration,αλλωστε δεν διαφωνω με αυτα που λες,αλλα ας κρατησουμε χαμηλους τονους.Ο lleonidas κλειδωσε και ξεκλειδωσε το θεμα μια φορα,δεν ειναι αναγκη να τρεχουν απο πισω μας.(με ολη την καλη διαθεση και χωρις να θελω να σας τσιτωσω).

@Faitheless,ρε φιλε γενικα μην γενικευεις.
    Το "Νομιζα οτι εμεις οι μηχανοβιοι ειμασταν ελευθερες ψυχες " δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει.Μια ομαδα γενικα μπορει να εχει καποια κοινα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι απολυτο ουτε να τα εχουν ολοι ουτε να συμφωνουν σε ολα.Η γενικευση γενικοτερα χρησιμοποιειται απο χειριστικους ανθρωπους προς υποστηριξη της επιχειρηματολογιας τους και την δημιουργεια εντυπωσεων.
    Επισης θα σε προετρεπα την επιχειρηματολογια σου να την βασιζεις σε πιο εγκυρες πηγες και οχι σε σαιτ τυπου Zougla.gr.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πιο σοβαρες πηγες για να στηριξεις την αποψη σου.
    Και ενα τριτο,προσπαθησε οταν αντιπαρατιθεσαι με καποιον,να εισαι λιγο πιο στρογγυλος στην προσεγγιση σου.Δεν ειμαι λατρης της πολιτικης ορθοτητας αλλα απο προσωπικη εμπειρια να σου πω οτι οταν προσπαθεις να πεισεις καποιον για την αποψη σου και "μπεις με τα οσα" στην κουβεντα καταφερνεις το ακριβως αντιθετο απο αυτο που επιδιωκεις και εκει που θα μπορουσες να του αλλαξεις αποψη σε ποσοστο του 15% πχ του αλλαζεις στο 1%.Οποτε κανει κακο στον σκοπο σου.Τους προγκας.

@g_m900 Ο doctor_john νομιζω οτι ηταν ξεκαθαρος σε αυτο που ειπε.Το προβλημα του ειναι οτι ενω σε ενα νοικοκυριο δεν εχουνε ψωμι να φανε αυτοι πανε και βαζουνε γραμματειο για να αγορασουν το καινουριο Panigale.Οντως κατι δεν κολλαει εδω περα. Και αν στο νοικοκυριο του ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει οταν μιλαμε για μια κυβερνητικη αποφαση σε μια κοινωνια δεν ισχυει αυτο.

Δεν εχω καμια διαθεση να οξυνω τα πνευματα με τις παρατηρησεις μου,ειλικρινα.Απλα δεν βρισκω τον λογο να ξεκατινιαζομαστε.
    Ο καθενας πιστευει αυτο που θελει να πιστεψει στο τελος τελος.Ας ακουσουμε την αντιθετη αποψη και ας μην το παιρνουμε προσωπικα αν καποιος διαφωνει με εμας.Η διαφωνια ειναι παρα πολυ ωραιο πραγμα.
    Και αν συμβει αυτο μπορει να καταλαβουμε οτι ισως εμεις να εχουμε λαθος σε καποια αποψη μας γιατι οπως εχει πει και μια μεγαλη καλλιτεχνικη προσωπικοτητα της ενδοξης χωρας μας "Κανεις δεν ειναι ασφαλτος".

Μια σε ολους μας
    Τελευταία τροποποίηση από Shinigami Ryuk; 06/11/2020 στις 13:27.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Δεν μιλαω για αυτες, μιλαω για τις μικρες - πολυ μικρες επιχειρησεις / μαγαζια, που δεν μπορουν / εχουν δυνατοτητα για delivery εμπορευματων.

Δεν φτανει ο ανταγωνισμος, δεν φτανει η κριση, χανουν και πελατες αφου οσο καλη προσωπικη σχεση να εχεις αναπτυξει, το να ψωνιζεις καθισμενος στον καναπε σου εχει την γοητεια του.
    Αυτό εννοούσα. Ποιος την τρώει τη λούτσα, οι μεγάλοι ετοιμάζονται για κέρδη ρεκόρ.
    Τα σμ μέσω φυσικής πώλησης, τα πλαίσια παμπλικ κλπ μέσω των eshop τους.
    Οι υπόλοιποι λούτσα ασαλιωτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος ήταν ο τουρισμός ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα αλλά είναι αυτός που θα ανακάμψει συντομότερα.
    Οι διαθέσιμες ΜΕΘ παίζουν σοβαρό ρόλο στις αποφάσεις του lockdown. Είναι μεγάλο βάρος να αρχίσουν να χάνονται ζωές γιατί δεν μπορούν τεχνικά να υποστηρίξουν νοσηλεία . Βέβαια θα χαθούν ζωές έτσι κι αλλιώς και δεν θα καταγράφουν πουθενά. Τα θύματα όμως από την (φαινομενική) ανικανότητα του κράτους θα γίνει πέλεκυς για την παρών κυβέρνηση.
    Λύσεις δεν υπάρχουν. Πυροσβεστικά λειτουργούν όλες οι κυβερνήσεις. Το μόνο καλό φαίνεται ότι σε σχέση με την αύξηση της μεταδοτικότητας του υιού η θνησιμότητα έχει μειωθεί . Συγκεκριμένα κοκτέιλ φαρμάκων δίνονται πλέον σε ασθενείς είτε σε προχωρημένο στάδιο είτε σε στάδιο ώστε να αποφύγουν να γίνει εισαγωγή σε ΜΕΘ.
    Και κάτι τελευταίο . Εξαρχής λέγαμε ότι τα νούμερα των κρουσμάτων που ανακοινώνονταν δεν ήταν τα πραγματικά. Ήταν πλασματικά . Τώρα που ξεκίνησαν να γίνονται τα τεστ δωρεάν και εθελοντικά άρχισαν να φαίνονται τα κανονικά νούμερα .
    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αντιμετωπίσουμε ατομικά τον υιό . Με το να αποδεχτούμε ότι υπάρχει και να γίνει αλλαγή τρόπου σκέψης προστατεύοντας τον εαυτό μας και κατά συνέπεια να σταματήσουμε την μεγάλη και γρήγορη εξάπλωση του. Μέχρι να βγει το ρημάδι το εμβόλιο .
    Παρουσα
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Παρουσα
    Καλώς τον Μπαμπινιώτη.Ανελθών ως πέος
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Σε 60" όλη η κατάσταση...

https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Καλώς τον Μπαμπινιώτη.Ανελθών ως πέος
    λιγο δυσκολο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	123834015_3837138372983647_3540911049425829727_n.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	20,8 KB 
ID:	422394
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Φιλε σινιγκαμι το θεμα που ανεβασα αν το διαβασες εχει τις πηγες του απο το who. Int και τα στοιχεια αυτα ειναι στοιχεια που δεν αμφισβητουνται.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Φιλε σινιγκαμι το θεμα που ανεβασα αν το διαβασες εχει τις πηγες του απο το who. Int και τα στοιχεια αυτα ειναι στοιχεια που δεν αμφισβητουνται.
    Για κάποιος που ευαγγελίζεται τόσο αριστερές ιδέες, σαν πολύ ζούγκλα και Πρώτο Ψέμα δεν παραθέτεις;;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Για κάποιος που ευαγγελίζεται τόσο αριστερές ιδέες, σαν πολύ ζούγκλα και Πρώτο Ψέμα δεν παραθέτεις;;
    Faithless,αυτο ακριβως ειναι το θεμα.Οτι με ζουγκλα(Μακης) και θΑΙμα(θεμος-μακης) δεν επεισε κανεις

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ενας αντικειμενικος ανθρωπος φιλε πρεπει και οφειλει να διαβαζει τα ΠΑΝΤΑ. Εγω προσωπικα διαβαζω απο κουφοντινα (το βιβλιο του) μεχρι το αγων μου του χιτλερ. Γιαυτο και εχω γνωμη. Οσο για το τι παραθετω εδω ειναι στοιχεια τα οποια τα συστημικα site παραθετουν αλλα εμεις διαβαζουμε μονο τις επικεφαλιδες φιλε και οχι το ζουμι... Διαβαζω και ρουβικωνα διαβαζω και χρυση αυγη και αφου τα διαβαζω αποκτω και αποψη. Δεν ειμαι αριστερος ουτε δεξιος ουτε κεντρωος. Ειμαι ανθρωπος και πιστευω στον ανθρωπο. Τα εχω ξαναγραψει αυτα και σε αλλη απαντηση μου.

εν τω μεταξυ κυκλοφορησε και το τελευταιο ωραιο ανεκδοτο απο την πολιτικη προστασια

Tηλεεργασια 50% στο δημοσιο.

Εδω δεν μπορουν να ελεγχθουν ΑΝ δουλευουν,οταν ειναι στην δουλεια ,φαντασου τι θα γινεται απ το σπιτι.
    2 μηνες προσπαθω να επικοινωνησω με την ΙΓ εφορια ,και κανεις δεν απανταει στα τηλεφωνα που εχουν στο επισημο σαιτ τους ,ουτε στα μειλ που τους στελνεις.
    Οταν δε καποιος δεησει και απαντησει και τους πεις θελω ας πουμε τον ΕΝΦΙΑ ,συνδεστε με παρακαλω ,δεν σε συνδεουν ,αλλα σου δινουν το απευθειας τηλεφωνο ,της υπηρεσιας που θελεις,η οποια βεβαια δεν σου απανταει ποτε,η φαινεται κατειλημμενη,η σου λεει οτι η τηλεφωνικη γραμμη δεν λειτουργει λογω βλαβης,που σημαινει οτι το εχουν κατεβασει το τηλεφωνο.Κατα τα αλλα αν πας απο κει αυτοπροσωπος βλεπεις ατελειωτες ουρες και καθε μερα μια κλουβα των ΜΑΤ απ εξω γιατι καθε μερα πλακωνονται,οι αγανακτισμενοι πολιτες μεταξυ τους ή με τους υπαλληλους της εφοριας.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF