Kαλημέρα σε όλους τους μοτο-ζωοφιλους δείτε λίγο το παρακάτω μήπως καταφέρουμε και βρούμε ενα σπιτάκι για τα κουτάβακια http://www.moto.gr/forums/showthread...02#post2764302
Kαλημέρα σε όλους τους μοτο-ζωοφιλους δείτε λίγο το παρακάτω μήπως καταφέρουμε και βρούμε ενα σπιτάκι για τα κουτάβακια http://www.moto.gr/forums/showthread...02#post2764302
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Το κουτάβι μου ήρθε προχθές. Πήρα Σαρπλανινατς!
περίεργο ζωντανό και σίγουρα πολύ διαφορετικός χαρακτήρας.
πουλάει τσαμπουκά στα μεγάλα και είναι δύο μηνών! Δεν μάσησε ούτε όταν τον πλευρησαν τα μεγάλα θηρία
Είναι από τα πιο δυνατά σκυλιά που υπάρχουν και οι λύκοι είναι η αδυναμία του. Επίσης θέλει να έχει το κοντρόλ στο κοπάδι και το ενοχλούν στην δουλειά του τα υπόλοιπα σκυλιά!
Φωτό σύντομα, αλλά όχι ακόμα μην μου τον ματιασετε![]()
Τελευταία τροποποίηση από tsompanis; 19/06/2016 στις 08:12.
Θα έγραφα "τι κακό έχουν οι αρκούδες και κυρίως οι λύκοι" αλλά δεν θα το γράψω, γιατί βλέπω να καταλήγουμε στις διαμάχες.
Το εγραψες ομως...
δεν εχουν τιποτε κακο και οφειλουμε να τα προστατευουμε και αυτα οπως τα οικόσιτα ζωα.. Θα ελεγα μαλιστα περισσοτερο αυτα γιατι κινδυνευουν...
Ωστοσο υποψιαζομαι οτι το συγκεκριμενο μελος ειναι απο τα λιγα που εχουν σκυλια τετοια που χρειαζονται για το κοπαδι του.. Αλλη ζωη, αλλες αναγκες, που δεν τις ξερουμε οι περισσοτεροι οποτε θα μπουμε σε χωραφια που τσαμπα θα μας χαλασουν αν το συνεχισουμε..
Quod me nutrit... me destruit.....
Νοστράδαμε καλά το υποψιαστηκες
Ειναι σερβικο και περίμενα 6 μήνες για να το αποκτήσω. Ζημιά ακόμα λύκος ή αρκούδα δεν μου έχουν κάνει, αλλά κάποια κοπάδια παραπέρα τα έχουν θερισει!
Μέσα στο παιχνίδι βέβαια είναι όλα τι να λέμε
Έχω ζευγάρι αρσενικό και θυληκο και μάλιστα περιμένω γέννα από την κυρία.
Βέβαια στον κάθε σκύλο καθοριστική σημασία παίζει ο χαρακτήρας του.
Υπάρχουν σκυλιά που δεν μασάνε μια και άλλα που φοβούνται μέχρι και τις αστραπές.
Και ο ελληνικός ποιμενικος είναι από τους πολύ καλούς φύλακες κοπαδιων και με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης.
Και τα σαρπλανινατς όμως έχουν μακεδονική καταγωγή, ασχέτως ονόματος και οι ρίζες της φυλής φτάνουν μέχρι τον Μ Αλέξανδρο.
Το καλό είναι πως οι γιουγκοσλαβοι κράτησαν καθαρή την φυλή, νομίζω λόγω ανάγκης δυνατών σκυλιών και έχουμε την ευκαιρία σήμερα να αποκτήσουμε ένα ζώο καθαρής φυλής χωρίς αιμομιξιες
Άμα πιάσει καμία ζάντα αυτό το θηρίο, στο ξεζανταρει για πλάκα. Σκύλο βουλκανιζατερ πρώτη φορά βλέπω.