Σελίδα 74 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124174 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Οποτε τοτε.........

Θα ειχε εστω μια δικαιολογια... Τωρα...???

Κατα τα αλλα ... Εγω θα προτμουσα την πορεια την φετινη στην ευρωπη, και καποιες τεσσαρες σε ανυπαρκτους ( να μην τολμουν να σηκωνουν βλεφαρο...)

Για Πρωταθλημα μιλαω με μονο + 4 διαφορα απο τον δευτερο.....!!!

Κατα τα αλλα μου ειναι αδιαφορο ( και δεν ριχνω τις πολλες ευθυνες στον λεμονη για αυτο...!!! )

τεσσαρες ναι, αλλα στο κυπελο...........
    γιατι στο πρωταθλημα πανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ που νικησες για τελευταια φορα!!!!!
    κατσε τωρα στο -4 και ασε τι θα προτιμουσες!
    και γω θα προτιμουσα να ειχα τη GS1200 ADVENTURE του 2008 αλλα εχω R25 του 1952.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα και εγώ θα τον άφηνα μέχρι τέλους
    αλλά δεν παύει να προτιμώ έναν Ντούσαν ... ειδικά με αυτό υλικό ... κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν αήττητοι τώρα ... μόνο νίκες
    τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοιους παίχτες
    αν πριν ήμασταν 1 κλάση πανω απο τους υπόλοιπους φέτος θα έπρεπε να ΄ημασταν 4~5
    καλα εσυ το κουτοχορτο το καπνιζεις με ντουντουκα!!!
    ΠΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ????
    τα φυκια για μεταξοτες κορδελες που σας ταιζουν τα ΜΜΕ???
    ΜΕΧΡΙ περσι λεγατε πως τα πρωταθληματα τα επερνε μονος του ο Ριβαλντο............
    Φετος ομως μαθαμε οτι ο Κοβασεβιτς ειναι καλυτερος!!!

Η ΑΕΚ πηρε τον πρωην παικτη της Ιντερ στα 28 του χρονια αλλα ολοι ασχολουνται με το Μπελουτσι που πηρε ο οσφπ 7,7 μυρια.
    Ο Αστερας Τριπολης παιζει με Φιλομενο και Καρντοσο που κεντανε στο κεντρο αλλα ολοι ασχολουνται με Λεντεσμα και Πατσα.........λες και ειναι οι μεσσιες.
    Στη γερμανια ξερεις ποιος παικτης ανακυρηχθηκε ως χειροτερη μεταγραφη στην ιστορια της Μπουντεσλιγκα???..........Ο Λεντεσμα.........ομως οταν τον πηρε ο γαυρος εγινε ξαφνικα λυκος!!!Σας πεταξαν και τα αργεντινικα ΜΜΕ οτι ενδιαφερεται η πρωην ομαδα του να τον παρει πισω ετσι για να στηριξει την δευτερη προσπαθεια του παιδιου στην Ευρωπη!!!

Προσεξτε τωρα, μηπως ο διαδοχος του Ρομπερτο Καρλος παει να κανει παρεα στο διαδοχο του Ετο εκει στη Μαινζ......................... και πεσει το γελιο της αρκουδας παλι!!!

ΠΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ?????
    Φυκια για μεταξοτες κορδελες!!!!!!
    Δεν παιζεις κανα στοιχημα στον ΟΠΑΠ καλυτερα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

τι πλακα εχουνοι γαυροι ρπμ!!

Τον Ντουσαν θελουν παλι και ξεχνανε πως (και ποιοι) τον εδιωξαν...

:rotflmao:

δεν πάει να πει ότι ολοι θέλαμε να φύγει

έχω γράψει πολλές φορές την αποψή μου για τον Ντούσαν
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι φήμες με θεωρητικά επιχειρήματα.

Ο Δώνης λέει κινείται για την ΑΕΚ, ... η φήμη υποστηρίζεται απο την παραίτηση Λυράκη απο την ΑΕΛ , μιας και ο Δώνης τον θέλει μαζί του.

Προσωπικά δεν μου κάνει ο Δώνης για την ΑΕΚ... αν είναι να έχουμε Δώνη γιατί οχι Κωστένογλου που και μέσα απο την ΑΕΚ είναι και έχει πιάσει τον παλμό των παικτών (κατά πως φαίνεται).

Για τον Καλόν , μιας και αναφέρθηκε.... ΑΝ... ΑΝ... αν αυτός ο παίκτης βρεί πάλι πατήματα, μέσα σε 6 μήνες την έχει κάνει με "ελαφρά" μιας και στα χρόνια που έπαιζε μπάλα, κάτω απο 10 μύρια ευρώ δεν θα πουλιόταν σίγουρα... αλλά με τα ΑΝ δεν κάνουμε χωριό , οπότε θα πρέπει να τον δούμε.

Ο ντόρος για την ΑΕΚ είναι ο Μπλάνκο και βάρδα μην κάνουν καμιά ΜΑΛΑΚΙΑ και λυπηθούν 100-200.000 € για να τον αγοράσουν πάνω απο τις 900.000 νομίζω που έχει οψιόν. Ο παίκτης έχει αίσθηση του τέρματος και αν δουλέψει στην τεχνική του, θα γίνει σωστός killer.

Για τον ΟΣΦΠ... τα λέει όλα η SportDay σήμερα με την ειρωνικού τόνου αγγελία που έχει στις πρώτες σελίδες της.

http://www.contra.gr/news_large.aspx...paper=sportday

Αίντε βρε... πάλι το κάνατε το θαύμα σας... πάλι ασχολούνται μαζί σας για τους λάθος λόγους.

Είπαμε ... ο Λεμονής δεν είναι Βενγκέρ... αλλά απο την στιγμή που μέχρι τώρα είναι θεωρητικά επιτυχημένος, δεν τον διώχνεις και κυρίως οχι σε αυτό το χρονικό σημείο.

Όλοι μέλη τώρα για να γεμίσετε τις τσέπες του Πάρεδρου που μαζί με τα 30 μύρια ευρώ απο CH.L και πώληση Καστίγιο, έκανε τις επενδύσεις που έπρεπε.... αλλά ουσιαστικά δεν έβαλε φράγκο.

Χθες πάντως επειδή το πήρα χαμπάρι, έκατσα να δώ λίγο Magic (Γαυρο-τηλεόραση) ... ε ρε γέλια... όλοι οι υπάλληλοι εκεί να κάνουν κωλοτούμπες και το κράξιμο (σωστά) να πηγαίνει σύννεφο.

Έχουμε λοιπόν εμείς τα κακά μας , με διάφορα προβλήματα.
    Έχει ο ΠΑΟ την ΠΕΚ και τον Τζίγγερ..
    Αλλά αυτό το χάλι με τον ΟΣΦΠ κρατάει λέμε χρόνια...

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΏΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

μαζί με τα 30 μύρια ευρώ απο CH.L και πώληση Καστίγιο, έκανε τις επενδύσεις που έπρεπε.... αλλά ουσιαστικά δεν έβαλε φράγκο.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΏΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ετσι, για τους γαυρους που νομιζουν οτι η προεδραρα τους εχει βαλει οτι εχει και δεν εχει για την ομαδα..

ρε αμα ηταν μαλακας ο Κοκκαλης και εχανε λεφτα δεν θα ειχε φτασει εκει που εχει φτασει (μεγα-απατεωνας και πινω-το-αιμα-του-λαου εκατομμυριουχος)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    και μιας περι προπονητων ο λογος και ηδη εχει αναφερθει το ονομα αλεφαντος ακουστε αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=GLk720U7gG8

καλως τα παιδια καλως τα 3 - 0 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(α ρε σαλπι παιχταρα)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σαββας Θεοδωριδης

«Μπράβο στον πρόεδρο. Όλοι ήταν σύμφωνοι στο συμβούλιο του Ολυμπιακού και τίποτα δεν χάθηκε. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να το πάρει το πρωτάθλημα, αν παιχτεί με ίσιους όρους. O Λεμονής προς τιμήν του, δέχθηκε αμέσως αυτό που αποφάσισε το Δ.Σ. του Ολυμπιακού. Εμένα το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, μου φτάνει. Όλοι οι σύμβουλοι, ψήφισαν το ίδιο, την απόφαση του προέδρου. Καλή του επιτυχία όπου πάει. Όσους έφερε ο Λεμονής, δεν μπορούν να μείνουν στον Ολυμπιακό. Υποβαθμίστηκε ακόμη και ο γυμναστής, ο Καρύδας και τόσα άλλα παιδιά. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνου, που επί πέντε παιχνίδια έμπαινε στο τελευταίο πεντάλεπτο! Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε συνεχή πτώση. Ακόμα και στο ματς με την Τσέλσι, την υπερτιμήσαμε. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού, ήταν ότι ο Σωκράτης σήμερα ανακατεύτηκε ενεργά. Είχε αποκοιμηθεί η ομάδα, το λέγαμε και το βλέπαμε. Θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν».

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kingparrot.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	123635

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε σεις τα πράγματα είναι απλά. Ο Κόκαλης άσχετα με το τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό έχει ένα κόλλημα. Μία αρρώστια! Το πρωτάθλημα!!! Τελεία και παύλα! Η φετινή πορεία του γαύρου στο τσου λου κάπου αντιστάθμιζε την εικόνα του στο πρωτάθλημα. Τώρα όμως που τέρμα η Ευρώπη με τον ΠΑΟ πρώτο και μάλιστα να κερδίζει όπως κερδίζει σταθερά έστω με 1-0 ο Κόκαλης αρχίζει να βλέπει εφιάλτες. Κάθε φορά όσοι ασχολούνται με το τόπι θα το θυμούνται αυτό κάθε φορά που ο ΟΣΦΠ πάθαινε κάτι ο "θείος" άλλαζε προπονητή. και ως δια μαγείας έπαιρνε πρωτάθλημα. Από την στιγμή που ο βάζελος δεν έχασε με την ΑΕΚ ο "θείος" κατάλαβε ότι μάλλον το χάνει φέτος. Γι αυτό κάνει το γνώριμο σκηνικό. Αλλάζει προπονητή θα πάει να μιλήσει και στους παίκτες και... ίσως ξαναγίνει να δούμε το γαύρο πρωταθλητή. Ουσιαστικά ο γαύρος έχει ένα κρίσιμο παιχνίδι μόνο. Με μας στο ολυμπιακό στάδιο. Να το θυμάστε θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός ολυμπιακός.
    Επίσης ΜΗΝ εκπλαγείτε το ξαναλέω ΜΗΝ εκπλαγείτε αν ο βάζελος "σφαχτεί" χειρουργικά κα ιέξυπνα στην Ξάνθη. Λέω γω τώρα...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Επίσης ΜΗΝ εκπλαγείτε το ξαναλέω ΜΗΝ εκπλαγείτε αν ο βάζελος "σφαχτεί" χειρουργικά κα ιέξυπνα στην Ξάνθη. Λέω γω τώρα...

''Ειναι πολλα τα.....χρονια......Αρη''

και για την ακριβια 100...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ''Ειναι πολλα τα.....χρονια......Αρη''

και για την ακριβια 100...

Ναι αλλά ο "θείος" είναι "θείος".
    Α που σαι . Σε ψάχνουν τρεις φίλοι μου. Πεντρόσα Στόνερ και Ντε...βιτσιόζος!!!

Ναι αλλά ο "θείος" είναι "θείος".
    Α που σαι . Σε ψάχνουν τρεις φίλοι μου. Πεντρόσα Στόνερ και Ντε...βιτσιόζος!!!

αυτοι με ψαχουν.....αλλα διαλεξε και εσυ μονο εναν απο ολους γιατι σαν π@υτανακι κανεις που εχεις πολλους νταβαδες.....διαλεξε εναν να δουμε ποιος θα τερματισει πιο ψηλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αυτοι με ψαχουν.....αλλα διαλεξε και εσυ μονο εναν απο ολους γιατι σαν π@υτανακι κανεις που εχεις πολλους νταβαδες.....διαλεξε εναν να δουμε ποιος θα τερματισει πιο ψηλα....

Ο Stoner νομίζω θα τερματίσει χωρίς πλάκα τώρα αλλά μην δεις και κανά κουλό όπως τον Λορέντσο ας πούμε ή τον Τόσελαντ. Τους είδα πολύ θαρραλέους.
    Τεσπα για να πιάσουμε πάλι το ποδόσφαιρο... έχω... πληροφορία. Μάλλον Δώνης στην ΑΕΚ!

Ο Stoner νομίζω θα τερματίσει χωρίς πλάκα τώρα αλλά μην δεις και κανά κουλό όπως τον Λορέντσο ας πούμε ή τον Τόσελαντ. Τους είδα πολύ θαρραλέους.
    Τεσπα για να πιάσουμε πάλι το ποδόσφαιρο... έχω... πληροφορία. Μάλλον Δώνης στην ΑΕΚ!
    Kρατάει καιρό αυτό το ειδύλλιο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Kρατάει καιρό αυτό το ειδύλλιο!

Με το Δώνη λες; Μωρέ κάποιος εχτές το "σφύριξε" ως τελειωμένη ιστορία. Πως είναι επόμενος προπονητής μας.

Με το Δώνη λες; Μωρέ κάποιος εχτές το "σφύριξε" ως τελειωμένη ιστορία. Πως είναι επόμενος προπονητής μας.
    Mε το Δωνη. Και το περασμένο Οκτωβρη-Νοέμβρη συζητιόταν. Αλλά είναι προσωπικό το θέμα Στέλιο, του Δώνη εννοώ. Αν θα πάει ΑΕΚ. Δεν ειναι τελειωμένη ιστορία.

Την τεταρτη με Ξανθη,στην θυρα που ειμαι,ειναι ενα παλλικαρι που τα λεμε (βασικα μπινελικιαζουμε ) και μου ειπε επι λεξη.....''ο Δωνης εχει κλεισει κιολας στην Αεκ...βρισκοντουσαν με τον Ντεμη στα Vip την δευτερα προς τριτη ξημερωματα και τα λεγανε για κανα 3-4ωρω....οταν βγηκαν εξω εδωσαν τα χερια''......α ναι....ειπε κιολας.....''θα παρουμε και καποιον παιχτη απο τον Αστερα Τριπολης.....δεν ξερω ποιον....αλλα θα ειναι ενας απο συτους που φετος εχουν κανει καλη εντυπωση...μαλλον Καρντοζο''

βασικα δεν τον πολυπιστεψα,αλλα εχω καταλαβει οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με δωματιακι και με Παε....η μαλλον πολυ καλες πληροφοριες.....αυτα....

υ.γ. δεν ειδα τον αγωνα....αν ο Στονερ παει οπως περισυ μαλλον το βλεπω δυσκολο....αλλα ο Γιατρος ειναι παντα Ο ΕΝΑΣ....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20