τεσσαρες ναι, αλλα στο κυπελο...........Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οποτε τοτε.........
Θα ειχε εστω μια δικαιολογια... Τωρα...???![]()
Κατα τα αλλα ... Εγω θα προτμουσα την πορεια την φετινη στην ευρωπη, και καποιες τεσσαρες σε ανυπαρκτους ( να μην τολμουν να σηκωνουν βλεφαρο...)![]()
Για Πρωταθλημα μιλαω με μονο + 4 διαφορα απο τον δευτερο.....!!!
Κατα τα αλλα μου ειναι αδιαφορο ( και δεν ριχνω τις πολλες ευθυνες στον λεμονη για αυτο...!!! )![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι στο πρωταθλημα πανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ που νικησες για τελευταια φορα!!!!!
κατσε τωρα στο -4 και ασε τι θα προτιμουσες!
και γω θα προτιμουσα να ειχα τη GS1200 ADVENTURE του 2008 αλλα εχω R25 του 1952.
καλα εσυ το κουτοχορτο το καπνιζεις με ντουντουκα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μα και εγώ θα τον άφηνα μέχρι τέλους
αλλά δεν παύει να προτιμώ έναν Ντούσαν ... ειδικά με αυτό υλικό ... κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν αήττητοι τώρα ... μόνο νίκες
τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοιους παίχτες
αν πριν ήμασταν 1 κλάση πανω απο τους υπόλοιπους φέτος θα έπρεπε να ΄ημασταν 4~5
ΠΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ????
τα φυκια για μεταξοτες κορδελες που σας ταιζουν τα ΜΜΕ???
ΜΕΧΡΙ περσι λεγατε πως τα πρωταθληματα τα επερνε μονος του ο Ριβαλντο............
Φετος ομως μαθαμε οτι ο Κοβασεβιτς ειναι καλυτερος!!!
Η ΑΕΚ πηρε τον πρωην παικτη της Ιντερ στα 28 του χρονια αλλα ολοι ασχολουνται με το Μπελουτσι που πηρε ο οσφπ 7,7 μυρια.
Ο Αστερας Τριπολης παιζει με Φιλομενο και Καρντοσο που κεντανε στο κεντρο αλλα ολοι ασχολουνται με Λεντεσμα και Πατσα.........λες και ειναι οι μεσσιες.
Στη γερμανια ξερεις ποιος παικτης ανακυρηχθηκε ως χειροτερη μεταγραφη στην ιστορια της Μπουντεσλιγκα???..........Ο Λεντεσμα.........ομως οταν τον πηρε ο γαυρος εγινε ξαφνικα λυκος!!!Σας πεταξαν και τα αργεντινικα ΜΜΕ οτι ενδιαφερεται η πρωην ομαδα του να τον παρει πισω ετσι για να στηριξει την δευτερη προσπαθεια του παιδιου στην Ευρωπη!!!
Προσεξτε τωρα, μηπως ο διαδοχος του Ρομπερτο Καρλος παει να κανει παρεα στο διαδοχο του Ετο εκει στη Μαινζ......................... και πεσει το γελιο της αρκουδας παλι!!!
ΠΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ?????
Φυκια για μεταξοτες κορδελες!!!!!!
Δεν παιζεις κανα στοιχημα στον ΟΠΑΠ καλυτερα???