Σημερα το πρωι ανεβαινες τη Διδοτου με το παπι σου και στο αριστερο χερι ειχες δισκο με φραπε και τον πηγαινες........
Δυστυχως δε προλαβα να σε βγαλω φωτογραφια!
Τι αλλο θα δω....
Σημερα το πρωι ανεβαινες τη Διδοτου με το παπι σου και στο αριστερο χερι ειχες δισκο με φραπε και τον πηγαινες........
Δυστυχως δε προλαβα να σε βγαλω φωτογραφια!
Τι αλλο θα δω....
...νωρίτερα το μεσημέρι στο Σαρακάκη στα ανταλλακτικά στη Λ. Αθηνών.
Σου λέει την τιμή συν 21% ΦΠΑ και του απαντάς: 21;;; 19 δεν είναι;;;![]()
Και αφού σου απαντάει "ήταν παλιά, άλλαξε" λες το απίστευτο: μα καλά γιατί δεν είπαν τίποτα;;;;;![]()
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;
σε πηγάδι είχες πέσει;; Βούτηξες για το σταυρό στα θεοφάνεια και βγήκες σήμερα;;;; Τι δεν είπανε;;; Της π00τ@ν@ς έχει γίνει! Με τη βενζίνη δεν πρόσεξες μια μικρή διαφορά;; Μη φανταστείς +50% πήγε...![]()
και μετά καθόμαστε και ψάχνουμε γιατί πάμε κατά διαόλου... με τι κριτήρια ψηφίζεις για το μέλλον σου;;; και πολύ περισσότερο για το δικό μου...
Υ.Γ.: σου χω νέα: δυο πύργους στη Νέα Υόρκη που ήταν ίδιοι τους θυμάσαι;; Άσε... πέσανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
σε πηγάδι είχες πέσει;; Βούτηξες για το σταυρό στα θεοφάνεια και βγήκες σήμερα;;;; Τι δεν είπανε;;; Της π00τ@ν@ς έχει γίνει! Με τη βενζίνη δεν πρόσεξες μια μικρή διαφορά;;
Υ.Γ.: σου χω νέα: δυο πύργους στη Νέα Υόρκη που ήταν ίδιοι τους θυμάσαι;; Άσε... πέσανε...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
...............
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Υ.Γ.: σου χω νέα: δυο πύργους στη Νέα Υόρκη που ήταν ίδιοι τους θυμάσαι;; Άσε... πέσανε... [/B]
Ψες βραδυ που περασα απο την παραλιακη στη Θεσ/κη ειδα ενα ψηλο σχεδον λευκο κτιριο με μια σημαια ελληνικη ψηλα
Ποτε το χτισανε τετοιο πραμα ρε?![]()
Στο Μακεδονια παλας αναφερεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Ψες βραδυ που περασα απο την παραλιακη στη Θεσ/κη ειδα ενα ψηλο σχεδον λευκο κτιριο με μια σημαια ελληνικη ψηλα
Ποτε το χτισανε τετοιο πραμα ρε?![]()
Σου λέει την τιμή συν 21% ΦΠΑ και του απαντάς: 21;;; 19 δεν είναι;;;![]()
Και αφού σου απαντάει "ήταν παλιά, άλλαξε" λες το απίστευτο: μα καλά γιατί δεν είπαν τίποτα;;;;;![]()
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;
σε πηγάδι είχες πέσει;; Βούτηξες για το σταυρό στα θεοφάνεια και βγήκες σήμερα;;;; Τι δεν είπανε;;; Της π00τ@ν@ς έχει γίνει! Με τη βενζίνη δεν πρόσεξες μια μικρή διαφορά;; Μη φανταστείς +50% πήγε...![]()
και μετά καθόμαστε και ψάχνουμε γιατί πάμε κατά διαόλου... με τι κριτήρια ψηφίζεις για το μέλλον σου;;; και πολύ περισσότερο για το δικό μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Στο Μακεδονια παλας αναφερεσαι?
![]()
![]()
![]()
ειδα :
1) να περνανε 5 , 5 μηχανες διαφορων κυβικων με κοκκινο στους δρομους στο κεντρο της αθηνας
2) ειδα τζιπ να περναει με κοκκινο και να τον αποφευγει πεζος ριχνοντας μπινελικια
3) ειδα δεκαδες χωρις κρανος
4) ειδα στην ομονοια κλειστους δρομους (γιατι?) με αστυνομια και ολους εμας να σπροχνωμαστε να βγουμε απο
πειραιως οπου γινοταν το αδιαχωρητο μεχρι πριν το γκαζι.
5) ειδα εσενα πανεξυπνε με το 2καβαλο β-στρομ να περνας καθετα σε διαβαση πεζων ολες τις λωριδες ξαφνικα και
εγω να λυωνω τα φρενα να σταματησω 9ημου κανονικα στη πορεια μου και στη λωριδα μου)και ημουν με το σκουτερ....αρα δεν ετρεχα , φαντασου να ετρεχα ... και καλα
εμεις ο πισω σου τι σου φταει?τι να πω......
6) ειδα εσενα με το σκουτερ που εκανες ζιγκ ζαγκ και στις 2 λωριδες στην πειραιως αναγκαζοντας τους παντες να ειναι
πισω σου με το ρυθμο σου
απο αθηνα - πειραια κουραστικα λες και οδηγουσα απο πειραια - σερρες
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αλλη μια ημέρα στην Αττική...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα :
1) να περνανε 5 , 5 μηχανες διαφορων κυβικων με κοκκινο στους δρομους στο κεντρο της αθηνας
2) ειδα τζιπ να περναει με κοκκινο και να τον αποφευγει πεζος ριχνοντας μπινελικια
4) ειδα στην ομονοια κλειστους δρομους (γιατι?) με αστυνομια και ολους εμας να σπροχνωμαστε να βγουμε απο
5) ειδα εσενα πανεξυπνε με το 2καβαλο β-στρομ να περνας καθετα σε διαβαση πεζων ολες τις λωριδες ξαφνικα και
εγω να λυωνω τα φρενα να σταματησω 9ημου κανονικα στη πορεια μου και στη λωριδα μου)και ημουν με το σκουτερ....αρα δεν ετρεχα , φαντασου να ετρεχα ... και καλα
6) ειδα εσενα με το σκουτερ που εκανες ζιγκ ζαγκ και στις 2 λωριδες στην πειραιως αναγκαζοντας τους παντες να ειναι
πισω σου με το ρυθμο σου
Το κακό είναι ότι σχεδον το έχω συνηθήσει...![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ετσι να τα γραφεις,για να μη γεμιζει το φορουμ. λες που λες πολλα :PΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα :
πισω σου με το ρυθμο σου
Kαι καθως με εμαθαν οι ζηταδες στην Καλαματα,με ειδα να μη μπορω πλεον να κανω αλλιως παρα να σταματησω στο μπλοκο,χωρις κρανος.
Το υφος του ζητα με μπερδεψε..
μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι,νομιζα οτι νοιαζοταν πραγματικα..
Γιατι το εβγαλες το κρανακι?πριν που σε ειδαμε το φοραγες.
Γιατι εκανες παντες στην αρτεμιδος?θα χτυπησεις και θα χτυπησει και κανενας αλλος μαζι σου.
Κοντεψα να νιωσω μετανιωμενος,μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι.
Σου εκανα και το σχετικο χαβαλε,επειδη πριν που με ειδατε σας χαιρετησα στρατιωτικα..
Μου ειπες οτι ευχεσαι να μη χρειαστει να με γραψεις ξανα και καληνυχτισες πολυ ευγενικα..
Μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,τα πραματα αλλαξαν.
Αρχικα ειδα το ποιημα...Ελλειψη σιγαστηρα..Οδηγει προς επιδειξη η εντυπωσιασμο..
Κανονικα θα τον ρωταγα αν εντυπωσιαστηκε..
Αλλα μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,εχασα καθε ορεξη για χαβαλε..
Πλεον δεν εχω αλλα δακρυα και καταστρωνω το σχεδιο για τη ληστεια..
να τον ακουσεις και να κοψεις τις μαλακιες δεν παιζει ε?
done.
Μα καλά τυφλός είσαι? ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ!!1
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Kαι καθως με εμαθαν οι ζηταδες στην Καλαματα,με ειδα να μη μπορω πλεον να κανω αλλιως παρα να σταματησω στο μπλοκο,χωρις κρανος.
Το υφος του ζητα με μπερδεψε..
μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι,νομιζα οτι νοιαζοταν πραγματικα..
Γιατι το εβγαλες το κρανακι?πριν που σε ειδαμε το φοραγες.
Γιατι εκανες παντες στην αρτεμιδος?θα χτυπησεις και θα χτυπησει και κανενας αλλος μαζι σου.
Κοντεψα να νιωσω μετανιωμενος,μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι.
Σου εκανα και το σχετικο χαβαλε,επειδη πριν που με ειδατε σας χαιρετησα στρατιωτικα..
Μου ειπες οτι ευχεσαι να μη χρειαστει να με γραψεις ξανα και καληνυχτισες πολυ ευγενικα..
Μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,τα πραματα αλλαξαν.
Αρχικα ειδα το ποιημα...Ελλειψη σιγαστηρα..Οδηγει προς επιδειξη η εντυπωσιασμο..
Κανονικα θα τον ρωταγα αν εντυπωσιαστηκε..
Αλλα μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,εχασα καθε ορεξη για χαβαλε..
Πλεον δεν εχω αλλα δακρυα και καταστρωνω το σχεδιο για τη ληστεια..![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais