Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Ήρθα χθες απόγευμα Φεύγω αύριο πρωί Νεξτ τάιμ που ηρθες ? τι ωρα φευγεις ?
Now people keep asking if we're going to change I look'em in the eye Tell'em no fucking way !!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από renos.xart Έλα ρε. Υπάρχουν ακόμα ατόμα που τριγυρνούν στον κάμπο? Άντε ξεσηκωθειτε να πιούμε κάνα καφέ όσο έχει καλό καιρό. φυσικα και υπαρχουν...αλλα δεν γραφει κανεις.... με τον pew πηγαμε και στην ετησια... 2 μας :P εσυ απο τρικαλα εισαι αν θυμαμε καλα ?
Είμαι κι εγώ εδώ. Αν κανονιστεί καφές φωνάξτε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Ήρθα χθες απόγευμα Φεύγω αύριο πρωί Νεξτ τάιμ Σε μυστική αποστολή είσαι? Γιατί δεν λες τίποτα?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer ε αντε να βρεθουμε να πιουμε γκαιφε !! τι μηχανακι εχεις τωρα? με το μικρακι cbr250r με πετυχαινετε αυτην την περιοδο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Αν το παρουμε αναλογικα και τοτε δεν ειχε καν μηχανακι, τωρα πρεπει να καβαλαει κανα k1600gt :P τοτε που τα ειχα γνωρισει τα παιδια ημουν 16 και κυκλοφορουσα με το ποδηλατο χεχε ρα στα 21 μου ακομα εδω στα περιξ ειμαι ομως...φοιτητης στο βολο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer που ηρθες ? τι ωρα φευγεις ? Los Almyros Ήρθα χθες απογευμα και φεύγω το πρωί. Ήρθα εκ περιδρομης αρων αρων και φεύγω. Ίσως στις γιορτές
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Los Almyros Ήρθα χθες απογευμα και φεύγω το πρωί. Ήρθα εκ περιδρομης αρων αρων και φεύγω. Ίσως στις γιορτές αναμενουμε λοιπον !!!
καλησπερες απο καρδιτσα
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles καλησπερες απο καρδιτσα Ελα ρε καλως τον !
Καλησπερα στο κλαρκ !!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Καλησπερα στο κλαρκ !! φευγω σφαιρα για φορτωτικη
Καλησπέρα κι από μένα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Καλησπέρα κι από μένα. hello !
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer hello ! Έγραψα και παραπάνω. Αν κανονίσετε κάτι για καφέ, είμαι μέσα κι εγώ. Ολόκληρη πόλη και δεν έχω βρει κανέναν από εδώ μέσα. Εσύ αν κατάλαβα καλά, είσαι ο πιο παλιός εδώ. Άντε κάνε κάτι.