Σελίδα 74 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 1587

Θέμα: Honda Bros

michelson το μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο,ειναι ολα μεσα!αλλιως πας σε καινουριο κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο ασε που δεν ειναι παντα σιγουρο αυτο,η brossara εχει σταθει διπλα σε πολλα μηχανακια κ δε μασαει τα χαπια του,κ οτι του αλλαξεις δε στο ξαναβγαζει ποτε,εχω γνωστο ο οποιος εχει bros πανω απο 12 χρονια κ δεν του εχει αλλαξει τπτ κ παει παντου.λαδακι φιλτρακι μπουζι καλο ρυθμισμα κ τπτ αλλο!εγω το πηρα μεταχειρισμενο κ πριν το παρω του εριξα μια ματια οσο μπορουσα,οπου εφτανε το ματι μου κ οπου μπορουσε να ακουσει το αυτι μου.το μηχανακακι μου βγηκε αστερι.με κατι μικρες αλλαγες,οπως λαστιχα που ειδα οτι χρειαζοταν κ μια αντλια βενζινης που ειδα οτι εχανε...τα υπολοιπα ηταν αναλωσιμα,λαδια-μπουζι-τακακια!για μενα μου φαινονται λιγα τα 400€ αλλα ποτε δε ξερεις,οταν εχεις κατι καλο το σκεφτεσαι να το σκοτωσεις...αποψη μου!εγω πουλαω το δικο μου 1100€ γτ δεν εχει τπτ κ το δινω μονο κ μονο για αγορα μεγαλυτερου,αν ειχα την οικονομικη ανεση θα το κραταγα για παντα.παει παντου,ειναι οικονομικο,δεν του λειπει τπτ.αν τους φαινεται ακριβο ας πανε να παρουν παπι...
    Τελευταία τροποποίηση από pararos; 10/11/2012 στις 19:29.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Michelson Προβολή μηνύματος
    Κάτσε, δηλαδή μου λες ότι τα φέρνανε μεταχειρισμένα από Ιαπωνία και μας τα πουλούσαν για καινούρια? Η κάτι κατάλαβα λάθος ή αυτό είναι κοροιδία. Και ας πούμε ότι ο μηχανικός δεν βρίσκει κανά σημαντικό πρόβλημα στον κινητήρα και το παίρνω το μηχανάκι, τι μαζέματα μπορεί να θέλει και πόσο θα κοστίσουν? Γιατί άμα είναι να πληρώσω άλλα τόσα για να το φέρω στα ίσια του, τότε άστο καλύτερα. Δ εν είναι ότι δεν θα το έκανα αλλά δεν έχω τα λεφτά να το κάνω..
    Δεν πουληθηκε ποτε Καινουριο στην Ελλαδα το bros...μονο παραεισαγωγες μεταχειρισμενα κυριως...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Michelson Προβολή μηνύματος
    Κάτσε, δηλαδή μου λες ότι τα φέρνανε μεταχειρισμένα από Ιαπωνία και μας τα πουλούσαν για καινούρια? Η κάτι κατάλαβα λάθος ή αυτό είναι κοροιδία. Και ας πούμε ότι ο μηχανικός δεν βρίσκει κανά σημαντικό πρόβλημα στον κινητήρα και το παίρνω το μηχανάκι, τι μαζέματα μπορεί να θέλει και πόσο θα κοστίσουν? Γιατί άμα είναι να πληρώσω άλλα τόσα για να το φέρω στα ίσια του, τότε άστο καλύτερα. Δ εν είναι ότι δεν θα το έκανα αλλά δεν έχω τα λεφτά να το κάνω..
    Τα φέρνανε μεταχειρισμένα και τα πουλούσαν για μεταχειρισμένα...

Τώρα για τα υπόλοιπα που λες κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι θα γίνει με το μηχανάκι. Ο μηχανικός θα δει και θα σου πει αυτά που ξέρει αλλά η συνέχεια δεν μπορεί να είναι γνωστή. Γενικά σε αυτά τα μηχανάκια πρέπει να μπορείς κατά τη γνώμη μου να κάνεις και 2-3 πράγματα μόνος σου για να μην πληρώνεις με το παραμικρό στα συνεργεία...
    Give me fuel, Give me fire

... Το avatar του/της n0i2
    Προχθές συμπλήρωσα 800ml λάδι ενώ έχω ακόμα καμιά 600αριάχλμ για να συμπληρωθούν τα 3000χλμ από την προηγούμενη αλλαγή λαδιών... να ανησυχήσω??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από n0i2 Προβολή μηνύματος
    Προχθές συμπλήρωσα 800ml λάδι ενώ έχω ακόμα καμιά 600αριάχλμ για να συμπληρωθούν τα 3000χλμ από την προηγούμενη αλλαγή λαδιών... να ανησυχήσω??

Παρακολούθησε το, τα μοτέρ μας είναι 20+ χρονών και άγνωστης προηγούμενης κατάστασης/χρήσης/χλμ οπότε είναι λογικό να υπάρχει κατανάλωση λαδιού. Κι εγώ συμπληρώνω 2-3 φορές μέχρι την αλλαγή που κάνω στα 5000. (500ml ή λιγότερο την κάθε φορά, αναλόγως πως το έχω δουλέψει)

τι διακενο αφηνουμε στις βαλβιδες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pararos Προβολή μηνύματος
    τι διακενο αφηνουμε στις βαλβιδες?

http://hawkworks.net/manual/3.html#3-7-valve-clearance
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από koutian Προβολή μηνύματος
    παιδια εχω διαφορα ανταλλακτικα απο bros650.
    ζαντες κοπλε,μπροστινο κ πισινο συστημα,φρενα δαγκανες και πολλα διαφορα.
    απο κηνητηρα τα παντα εκτος καρτερ ειναι ραγισμενο και χανει λαδια.αν χρειαστητε κατι στηλτε μηνημα....
    καλησπερα ενδιαφερομαι για οργανα (κοντερ) και τπτ αλλο αν επιτρεπει η τιμη

Μέλος
    Καλησπερα λαε του μπρος ! πηρα ενα κανενα 2μηνο τωρα απο λαδακια τι τυπο θα χρειαστω ? και αν υπαρχουν τυχον ανταλακτικα οπως οργανα ενημερωστε με ! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DHMHTRHS D Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα λαε του μπρος ! πηρα ενα κανενα 2μηνο τωρα απο λαδακια τι τυπο θα χρειαστω ? και αν υπαρχουν τυχον ανταλακτικα οπως οργανα ενημερωστε με ! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !

Γεια χαρα,

για τα όργανα δες εδώ αν υπάρχουν ακόμα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96262&page=3

Για το λάδι κάποιο ημισυνθετικό 10w40 ή 15w50 (πχ ELF, Castrol, Silkolene, Bel Ray κτλ)

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Εμένα το 650 ήθελε κοντά ένα λίτρο καθε 1000 χιλιόμετρα .Πήγαινα ταξίδι και κουβάλα λάδια μαζί μου. Καλά είσαι . Δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις μια και δεν παρακολουθώ το θέμα αλλά όπως και να έχει είναι κινητήρες 20ετίας πλέον .
    Modenas Kriss 125

http://www.youtube.com/watch?v=U4xZHAObXsA

εδω το παλικαρι τι ντεποζιτο φοραει?

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pararos Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=U4xZHAObXsA

εδω το παλικαρι τι ντεποζιτο φοραει?
    CBR600F. Συνηθισμένη μετατροπή για μεγαλύτερη αυτονομία. Εμένα πάντως δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Καλύτερα ταιριάζει από Revere... ;-)

που να βρεις κατι τετοιο στην ελλαδα.εγω ειχα παρει καποια στιγμη απο nsr αλλα δεν εμπαινε με τιποτα,δε χωραγε ουτε το φιλτροκουτι ουτε η κεφαλη απο τον κυλινδρο.
    εχω δει πολλους που φορανε απο vfr.μπαινει ανετα?

Αν με το άνετα εννοείς να κουμπώσει κατευθείαν τότε όχι. Όσα έχω δει (από cbr, vfr750 κτλ) ήθελαν μετατροπές και συνήθως φαινόντουσαν και άσχημα στο μάτι. (δεν ταίριαζαν με το μηχανάκι)

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •