τιτλος:οι φιλοι μας τα ζωα. [/B][/QUOTE]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!
τιτλος:οι φιλοι μας τα ζωα. [/B][/QUOTE]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!
Βαρεθηκα να σας βλεπω..
Το θεμα ακρανωτος δε θα το θιξω.. Ουτε το θεμα παμε αριστερα με οσα,ειτε με 40 ειτε με 120 ( μονιμως )..
Ουτε οτι δεν παιρνουμε χαμπαρι απο κορνες μαρσαρισματα και παμε το δρομο μας.
Το χειροτερο πραμα ειναι να βλεπω ενα μαλακα πατερα με 1 η 2 παιδια πανω στο παπι.
Αν πατησεις λιγο νερο κ φρεναρεις,τα παιδια δεν θα εχουν καμια ελπιδα..
Σε ειδα λοιπον,προτυπο πατερα,να πηγαινεις με το παπι και τα 2 παιδακια πανω. Νευριασες,εβριζες και εκανες χειρονομιες επειδη απο πισω ηταν ενας αλητης τεντυμποης,με μια μοτοσυκλετα που εκανε θορυβο. Μαλακα,η εξατμιση μου σε πειραξε..
Σε είδα φιλαράκι με το ρ6 να ψάχνεσαι για κοντρούλα στο φανάρι στην Καβάλας πριν την Θηβών, είδες ότι δεν έδωσα σημασία και άνοιξες κάτω από τις προτροπές του λεβέντη με το ΧΤ.
Μετά στο φανάρι του ΤΕΙ αποφάσισες να ζητήσεις την κοντρούλα πιο επίμονα, καθόσουν δίπλα, μάρσαρες και όταν άναψε το πράσινο άνοιγες παράλληλα με ‘μένα.
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΝΤΡΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; :a24:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε είδα ρε πατέρα, 5 λεπτά πρωτού φύγω απο το μαγαζί να μου πετάς το εξής.. "Άκουσα απο ενα γειτονικό πουλάκι οτι κάνεις μαλακίες πάνω στην μηχανή.. Ξέρω γλυκό ειναι το γκάζι αλλα δεν χρειάζοντε ούτε σφήνες, ούτε μεγάλες ταχύτητες, μπλα μπλα μπλα.."
Με είδα να θολώνω απο τα νεύρα και να γυρνάει ο κόσμος μου ανάποδα.
Όχι τόσο με τις ανακρίβειες που άκουσα καθώς δεν ισχύουν και φυσικά οχι με τον πατέρα μου..
Αλλα θα ήθελα ΠΟΛΥ να δω την φάτσα αυτών των ανθρώπων χωρις @ΡΧΙΔΙΑ που χώνουν την μύτη τους εκεί που δεν τους σπέρνει, βάζουν λόγια απο το τίποτα και κάνουν το τόσο, τόσο.
Όπως δεν ασχολούμε εγώ με κανέναν απο αυτην την γα**μένη γειτονιά και δεν εχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν τους, ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ! Τώρα θα μου πεις, γίνονται αυτά.. ? Έλα μ' ντέ.
Άν ήταν η ζήλια ψώρα..
Άντε στα σκ@τά μεσημεριάτικα..:a57:
ρε φιλε μηπως απλα σε ψαρωνε?τα κανουν κατι τετοια οι γονεις...αν οχι μην τσαντιζεσε αυτοι οι γειτονες ειναι οι κλασσικοι nolifers γεροι και γεροντισες που καθονται ολη τη μερα στο μπαλκονι,παρατηρουν το οτιδηποτε και το σχολιαζουν για την υπολοιπη μερα.Για γελα ειναι οχι για νευραΑρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
Σε είδα ρε πατέρα, 5 λεπτά πρωτού φύγω απο το μαγαζί να μου πετάς το εξής.. "Άκουσα απο ενα γειτονικό πουλάκι οτι κάνεις μαλακίες πάνω στην μηχανή.. Ξέρω γλυκό ειναι το γκάζι αλλα δεν χρειάζοντε ούτε σφήνες, ούτε μεγάλες ταχύτητες, μπλα μπλα μπλα.."
Με είδα να θολώνω απο τα νεύρα και να γυρνάει ο κόσμος μου ανάποδα.
Όχι τόσο με τις ανακρίβειες που άκουσα καθώς δεν ισχύουν και φυσικά οχι με τον πατέρα μου..
Αλλα θα ήθελα ΠΟΛΥ να δω την φάτσα αυτών των ανθρώπων χωρις @ΡΧΙΔΙΑ που χώνουν την μύτη τους εκεί που δεν τους σπέρνει, βάζουν λόγια απο το τίποτα και κάνουν το τόσο, τόσο.
Όπως δεν ασχολούμε εγώ με κανέναν απο αυτην την γα**μένη γειτονιά και δεν εχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν τους, ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ! Τώρα θα μου πεις, γίνονται αυτά.. ? Έλ' μ ντέ.
Άν ήταν η ζήλια ψώρα..
Άντε στα σκ@τά μεσημεριάτικα..:a57:
Φίλε μου, μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό αλλα το απέρριψα στο καπάκι καθώς γνωρίζω πολύ καλά και αποδεδειγμένα οτι δεν λειτουργεί έτσι ο father. Πολύ απλά, θα σου πεί οτι έχει να σου πεί, χοντρό, ψιλό, καλό, άσχημο, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, ούτε ψαρώματα, ούτε θα στο παίξει ιστορίας. Πάντα έτσι ήταν, σε οποιονδήποτε, απο "πρωθυπουργούς" και καλούς φίλους, μέχρι τον Αρχιεπίσκοπο τον ίδιο και τους χειρότερους εχθρούς του, χωρίς πολλά πολλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
ρε φιλε μηπως απλα σε ψαρωνε?τα κανουν κατι τετοια οι γονεις...αν οχι μην τσαντιζεσε αυτοι οι γειτονες ειναι οι κλασσικοι nolifers γεροι και γεροντισες που καθονται ολη τη μερα στο μπαλκονι,παρατηρουν το οτιδηποτε και το σχολιαζουν για την υπολοιπη μερα.Για γελα ειναι οχι για νευρα
Anyway, άντε ας προσπαθήσω να μην δώσω μεγάλη έκταση..![]()
Καλούς δρόμους παιδιά!
σας βλεπω μερες τωρα στην Πατρα.........εχετε και εσεις μερικους μια κλιμακα κατω απο τον πιθηκο να προσπαθουν να με δολοφονησουν με απιθανους τροπους...
κριμα που ξερω απο αμυντικη οδηγηση....την επομενη φορα να ισως να σταθειτε πιο τυχεροι....
αντε τωρα να παω στο νησακι μου να αντιμετωπισω τα ζουδια της καθημερινοτητας μου...τα κατοικιδια μου.. τουλαχιστον θα παιζω εδρα![]()
ΑΑΑ...και για να μην με πειτε υπερβολικο...γιατι παραβιαση προτεραιοτητας και συναφη θεωρουνται πλεον πταισματα...
(μεχρι που ειδα σταματημενος στο φαναρι Μαιζωνος για να στριψω αριστερα Γουναρη φορτηγακι να μπαινει αναποδα την Μαιζωνος με εξωφρενικη ταχυτητα ντριφταροντας με περασε ξυστα και μαλλον νομιζε ο μπαμπουινος οτι αυτοι που του φωναζανε απο τις καφετεριες οτι ειναι θεατες σε drift show....αμα δεν σκοτωνε δεν θα πηγαινε ευχαριστημενος σπιτι μαλλον)
![]()
--και ειδα μια κορη με δορυ και ασπιδα--
σας βλεπω τωρα που ηρθαν οι ζεστες ολους εσας τους καλοκαιρινους δικυκλιστες....αφησατε τ αμαξακι σας και το παιζεται μουρη με το μοτορι σας...
ωραια ως εδω αλλα ρε μαγκες πατε οπου και οπως να ναι....
τον χειμωνα που εισασταν οεο???
εγω σας αφιερωνω αυτο το τραγουδακι
http://www.youtube.com/user/fotisdd#p/u/246/wbpQzBVYMRU
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!
ειμαι απο χωριο......
Σε είδα να κατεβαίνεις την Καράγιωργα στην Γλυφάδα με τη Ducati 999 και παραλίγο θα έπεφτα στον μπροστινό μου!!!!
Σε ειδα που λες προχτες στο φαναρι κατεχακη/μεσογειον,
οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα ρε φιλε... μερα μεσημέρι νταλα ο ηλιος και ο υδραργυρος να εχει τιλιταρει και μου φορας γαντια?
νοεπρενιου??
mares??
![]()
Γιατι? μπας και ειπες να πιγαινες για καμια βουτια?? τι προστασια θα σε δωκει ενα ζευγαρι γαντια νεοπρενιου μεσα στο κατακαλοκαιρο Αθηνα???![]()
![]()
![]()
Με είδε η γυναίκα μου εχθές το βράδυ που ειχα βγεί για μικρή βολτίτσα προβλεπε με το δερμάτινο, μποτες κτλ και την ψάρωσα όπως μου πε το βράδυ ;-))
Με έφτιαξε ;-)
Δώρο θέλειΑρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Με είδε η γυναίκα μου εχθές το βράδυ που ειχα βγεί για μικρή βολτίτσα προβλεπε με το δερμάτινο, μποτες κτλ και την ψάρωσα όπως μου πε το βράδυ ;-))
Με έφτιαξε ;-)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σήμερα:
Σε είδα κοπελιά με το κόκκινο παπί, Με το μπουφανάκι σου (Το μαύρο), τα γαντάκια σου (Μαύρα) και το κράνος με την φιμέ ζελατίνα. Στο δρόμο προς δουκίσης από Σταυρό. Πραγματικά σε χάρηκα. Έκοψα να με πιάσει το φανάρι στο έθνος να σου πω ΜΠΡΑΒΟ.. Αλλά σαν καλό και σεμνό κορίτσι δεν ήρθες δίπλα μου αλλά λίγο πίσω διαγώνια, στο επόμενο φανάρι πριν την Δουκίσης, σταμάτησες πίσω μου και όταν σε είδα στους καθρέπτες γύρισα και σου έδειξα... Τον αντίχειρα μου... Ελπίζω να κατάλαβες γιατί, και να μην νόμιζες ότι σε καμάκωνα επειδή φόραγες φούστα....
Να είσαι καλά ρε κοπελιά μου έφτιαξες την διάθεση, γιατί έχω αρχίσει να νοιώθω σαν εξωγήινος καλοκαιριάτικα με το μπουφάν το κράνος και τα γάντια, και "όλοι" οι άλλοι "μηχανόβιοι" με σαγιονάρες..
Προχθές το απόγευμα:
Σας είδα τυπάκια με τα εντουράκια σας, στο φανάρι του Σταυρού, με τα κράνη ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ, Ξεκίνησα από την αντίθετη μεριά από Κλεισθένους προς Λαυρίου και σας είδα που είχατε καρφωθεί, σας κοίταξα, σας έδειξα το κράνος μου και άνοιξα, ελπίζω να το πιάσατε....
σε ειδα μικρη μου χτες βραδυ στον ταυρο.η μαμα σου σε βαζε πανω σε ενα σταματημενο παπακι και σου ελεγε οτι ειναι κακο πραμα τα μηχανακια.σε κατεβασε και φευγοντας γυρισες με κοιταξες στο δικο μου παπακι που ειχα σταματησει και εβγαζα κρανος,γαντια,μπουφαν και μου χαμογελασες.σου εκλεισα το ματι,σου χαμογελασα,σε χαιρετησα και ενω η μαμα σου σε απομακρυνε εσυ ειχες καρφωθει που ημουνα σαν αστροναυτης.μακαρι η εικονα μου να σου μεινει στο μυαλο οταν μεγαλωσεις και να μην κλαψει ποτε κανεις για σενα οπως ειχε γινει καποτε με τη φιλη μου τη μαρια.![]()
![]()
σε ειδα και σενα φιλαρακο στο ικονιο σημερα με το νιντζα σου δικαβαλος.σου ειπα οτι νομιζω πως θες αερα πισω.στο 1ο βενζιναδικο βγηκες να τσεκαρεις.χαιρετηθηκαμε με κορνα και χερι ψηλα.καλο δρομο !!!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Με ειδα να κανω παλι ταρζανιες και τεντιμποισμους στο δρομο με το μοτοσακο μοθ και μετα να παραχωρω 3-4 προτεραιοτητες για να εξιλεωθω για τις μαλακιες μου..
Σε βλεπω συνεχεια Ελληναρα,να κανεις νοημα στον απεναντι επειδη εχει αναμενη τη μνεγαλη σκαλα,να μην την κλεινει και να πετας και εσυ τη δικια σου για να του το ανταποδωσεις..