δεν βγαζω(ευκολα)απλα θα συνεχισω να το βλεπω μισο γεματο το ποτηρι και οσο γινεται ποιο θετικα!οπως με συμφερει δηλαδη![]()
δεν βγαζω(ευκολα)απλα θα συνεχισω να το βλεπω μισο γεματο το ποτηρι και οσο γινεται ποιο θετικα!οπως με συμφερει δηλαδη![]()
Σχιζοφρενεια
Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε*ΝΑΙ*στο Μνημόνιο, ενώ η
γραμμή του κόμματος ήταν*ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν*ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα
για να ενταχθούν στον Δημοκρατικό Συναγερμό, που έλεγε*ΝΑΙ*στο
μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν*ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που
ψήφισαν*ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε*ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική
σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν*ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν*ΝΑΙ.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι θα "μαζέψουν" στο τέλος περιμένω να δω...![]()
Dura lex, sed lex.
Έχουν τους εκπροσώπους του θεού με το μέρος τους. Όλα είναι πιθανά : http://www.zougla.gr/greece/article/...kizete-o-efrem
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
γιατι εχω την εντύπωση οτι το κόλπο πέτυχε?
γιατι εχω την εντύπωση οτι το κόλπο ήταν να μιλάμε για τους μετανάστες σαν να μην είναι άνθρωποι αλλά τσουβάλια με πατάτες που θέλουν ή δεν θέλουν αποθήκευση?
Μήπως τελικά το ζητούμενο είναι η εξοικείωση με την οπτική του "τσουβαλιού πατάτας"?
λέω.... μήπως?
Μάλλον δεν έχεις καταλλάβει -παρ΄όλες τις διευκρινίσεις- τι εννοώ. Οι σταθμοί συγκέντρωσης / υποδοχής των (λάθρο)μεταναστών, ήταν και είναι κατά την άποψη μου, η μοναδική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μέχρι εκεί εννοώ και μέχρι εκεί συζητώ. Την πρόταση δηλαδή, ως πρόταση ...και τις αντιδράσεις που παραδοσικά την συνοδεύουν και θυμίζουν παβλοφικά αντανακλαστικά. Ο τρόπος που θα υλοποιηθεί (...εάν), τα κονδύλια που θα χρησιμοποιηθούν, η καπήλευση του όλου σκηνικού ψηφοθηρικά, είναι άλλα θέματα και μεταξύ μας, συμφωνώ 100% στα όσα γράφεις. Άρπα - κόλα θα γίνει, προφανώς με απευθείας ανάθεση σε κάποιον "κουμπάρο"... θα σπαταληθούν απίστευτα πολλά χρήματα και θα κατασκευαστούν απίστευτες κακοτεχνίες, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μετά το πέρας των εκλογών, το όλο έργο θα πάει στράφι. Για όλα αυτά, τα οποία φαντάζομαι πιστεύεις και εσύ ότι θα συμβούν, δεν διαφωνώ καθόλου. Ωστόσο δεν έθιξα αυτά. Αυτό που έθιξα είναι το ότι υπάρχει ένα "παραδοσιακό" και "all time classic" τροπάριο που απαγγέλεται απάξ και πέσει πρόταση σαν και αυτή στο τραπέζι. "Στρατόπεδα συγκέντρωσης", "Νταχάου", "Άουσβιτς", "Αποθήκες ανθρώπων" κτλ - κτλ. Βλέπεις λοιπόν ότι μερικοί αντιτίθενται στην ιδεά - πρόταση, ως ιδέα - πρόταση και μόνον. Βγάζουν καντίλες ρε παιδί μου πως να στο πω; Έχει κλειδώσει το μυαλό τους. Για να το κλείσω κάπου λοιπόν, επαναλλαμβάνω, δοθήσεις της ευκαιρίας... θεωρώ ότι οι σταθμοί συγκέντρωσης - υποδοχής είναι η μοναδική ουσιαστική λύση που μπορεί να αποδώσει δεδομένων των συνθηκών. Προφανώς όχι όπως θα υλοποιηθούν από τον Χρυσοχοϊδη. Δεν συζητώ όμως αυτό. Την πρόταση μόνο... όκ;
υ.γ. Για τα υπόλοιπα περί σκουξίματος, καθώς και τα παραδείγματα που χρησιμοπoιείς, ρε συ Γιώργο...![]()
Αυτά και φιλικά![]()
Τα σέβη μου στον γράφοντα. Δεν έχω διαβάσει περιεκτικότερο μικρό κείμενο που να περιγράφει το μπάχαλο που επικράτησε - επικρατεί με τους μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς και τις διαβουλεύσεις - αλισβερίσια στα κόμματα.
Από μένα *ΝΑΙ* σε όλα στο κειμενάκι σου cpt.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όταν οι μετανάστες αντιμετωπίζονταν σαν εργάτες που βρέθηκαν εδώ λόγω δύσκολων συγκυριών στην πατρίδα τους, η ζωή τους είχε ακόμα αξία, όπως και η ζωή των ντόπιων.
Τώρα που οι μετανάστες αντιμετωπίζονται σαν σακιά με κρέας και η αξία της ζωής τους έχει εκμηδενιστεί, τι θα γίνει με την αξία της ζωής των ντόπιων; Γιατί;
Λύστε την εξίσωση.
Υποερώτημα: ποιος καθορίζει τη διακύμανση της αξίας της ζωής;
[ Λάθος απαντήσεις (σαν βοήθεια): τρόικα, μνημόνιο, ΔΝΤ, ευρώπη ]