Εχω μια λλη θεωρία επι του αγώνα της Sepang.
Ο Marquez είχε τσιμπήσει ήδη απο αυτα που του εσουρε ο Rossi και μια που δεν γινόταν να πιάσει τον ομόσταυλό του και θα γινόταν ρόμπα έτσι κι αλλιώς, αποφασισε να (ξανα)παίξει το παιχνιδάκι που όλοι είδαμε.
Οταν είσαι Marquez και σου ρίχνει τόσο άσχημα και στην pole και στον αγώνα ο ομόσταυλός σου, κατι πρέπει να κάνεις για να κρυψεις την αδυναμία σου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν ξεχνάμε και τι είχε πει ο Marquez στις συνεντεύξεις προηγούμενων αγώνων ε.
Πχ. μετά την πτώση του στην Αργεντινή:
“But that is all part of the learning process. I am convinced that there was zero intention on my part or Rossi’s to cause the accident. I have always said that Rossi is my idol, and a benchmark for us all. I have learned a lot from him over the years, and I am still learning. Everything makes you better, even this crash.”
“On one hand I learnt about Rossi’s approach, choosing the extra hard tyre to attack at the end of the race, a tyre that I did not have a good feeling with in practice, so we decided to risk going with the softer compound (hard tyre). And the truth is, the gamble almost paid off, we just missed out by a lap and a half. I learned other things too, but those I will keep to myself.”
Εντελώς τυχαία, φαίνεται να προσπαθεί να του κάνει ακριβώς το ίδιο στις προσπεράσεις πριν την πτώση του, στη Sepang. Αν ήταν άλλος αναβάτης αντί του Rossi, πιστεύω θα είχε καταφέρει να τον ρίξει ο Marquez, πολλές στροφές πριν τη 14. Αλλά, δυστυχώς γι'αυτόν, ήταν ο Rossi.
Life begins at 45°.
Εγώ να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παίδες ? H Honda και ο Nakamoto κάθoνται και παρακολουθούν τον Marquez να βοηθάει την YAMAHA να πάρει πρωτάθλημα ? Ναι Οκ θα το πάρει ούτως ή άλλως αλλά δεν είναι κάπως αυτό ? Να βοηθάς τον χειρότερο εχθρό σου , τόσο ευθαρσώς ?
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Και... η έχθρα;;; χοντα με Ροσι Ναι παίζει.
Ο ρόσσι μπορούσε χαλαρά να μείνει πίσω από το μικρό πιέζοντας όπως ξέρει να κάνει και περιμένωντας το λάθος, ή πριν τον τελευταίο γύρο να τσιμπήσει την τρίτη θέση πάλι όπως ξέρει να κάνει. Αντ' αυτού διάλεξε τον ιταλιάνικο τρόπο να το λύσει, πάμε στην άκρη του δρόμου και κατέβα κάτω να σου'ξηγήσω....
ξαναλέω κρίμα... ακόμα και για μένα που δεν είμαι ροσσικός θα ήθελα αυτό το πρωτάθλημα να τελειώσει με μία καθαρή πρωτιά...
επίσης είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο ΜΜ έκανε τον αγώνα του κυνηγώντας όσο μπορούσε τους χρόνους του, σαφώς βέβαια με περίσσια επιθετικότητα δίπλα στον ρόσσι, όμως αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, απλά πήρε άλλες διαστάσεις στην παρούσα φάση με το υπόβαθρο που είχε δημιουργήσει ο γιατρός αλλά και την τροπή των πραγμάτων....
έπεσαν οι μάσκες φέτος. δε μου άρεσε το κλίμα με τα γελάκια μέχρι πέρυσι αλλά αυτό παραπάει. το μαλακισμένο έγινε το πουτανάκι και το μπάσταρδο των gp. αυτό μόνο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τελευταία τροποποίηση από Argonautis46; 27/10/2015 στις 11:18.
Κύκλους