Σελίδα 75 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    εσυ εχεις εικονα να φανταστω απο καποια αποστολη και θετεις συμπερασματα εφοσον εχεις δει προσωπικο και υλικο;
    Εγω βλεπω μπασκετ και ποδοσφαιρο και λεω οτι η εθνικη μπασκετ ειναι καλυτερη απο την Κροατια αλλα χειροτερη απο την Ισπανια γιατι δεν εχουμε κερδισει εδω και 12 χρονια ποτε κατι αναλογο και στο ποδοσφαιρο.
    Εσυ εχεις τετοιου ειδους εικονα η ακουσες καποιους η διαβασες καποι περιοδικο εφημεριδα κτλ;
    Φιλικα παντα χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης γιατι το να τραβαμε μια γομολαστιχα ειναι αδικο για καποιους εκτιμω.
    Νομίζω πως αναφέρω και πιο πάνω ότι η εμπειρία μου περιορίζεται σε λίγους μήνες θητείας και φυσικά σε κάποιο υλικό που κατά καιρούς πέφτει στα χέρια μου. Άτομα με πολύ περισσότερες εικόνες από εμένα ίσως να μπορούν να με διαψεύσουν. Κανένα πρόβλημα δε θα είχα με κάτι τέτοιο, αρκεί να είναι ειλικρινείς

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως αναφέρω και πιο πάνω ότι η εμπειρία μου περιορίζεται σε λίγους μήνες θητείας και φυσικά σε κάποιο υλικό που κατά καιρούς πέφτει στα χέρια μου. Άτομα με πολύ περισσότερες εικόνες από εμένα ίσως να μπορούν να με διαψεύσουν. Κανένα πρόβλημα δε θα είχα με κάτι τέτοιο, αρκεί να είναι ειλικρινείς
    Aν λες για Μ113 και Μ60 παίζει να εχεις ένα δίκιο για τις ασφάλειες στα πέδιλα. LEO I & II μια χαρά πάνε παντού και πάντα. Από 1ο χερι αυτό, στη διάρκεια πολλών ετών με την μη επαγγελματική μου ενασχοληση με τα ΤΘ αλλά λόγω γειτνίασης
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ατυχέστατο, αλλά πρέπει να φύγω. Το μαντήλι στην Ελλάδα, ανήκει στην λαογραφία, το μαντήλι στο Ισλάμ και η μπούργκα σιχάμπ οπως σκατά το λένε, έχει πολύ ισχυρούς συμβολισμούς για την θέση της γυναίκας και ανήκει στον θρησκευτικό δογματισμό.

Για τους μοναχούς που έβαλες, δεν το σχολιάζω καν. Αλίμονο αν οι στυλιστικές συνήθειες του μοναχικού σχήματος, ήταν ενδεικτικές της θέσεων κάθε θρησκείας. Ο Δαλάι Λάμα θα τους έπαιρνε τα σώβρακα.
    1η επιστολή προς Κορινθίους, ο Απόστολος Παύλος, στο κεφάλαιο 11, είναι σαφέστατος:

Θέλω όμως επίσης να ξέρετε ότι η κεφαλή του κάθε άντρα είναι ο Χριστός, κεφαλή της γυναίκας είναι ο άντρας και κεφαλή του Χριστού είναι ο Θεός. Οι άντρες, όταν προσεύχονται ή προφητεύουν με κάλυμμα στο κεφάλι, ντροπιάζουν το Χριστό. Και κάθε γυναίκα που προσεύχεται ή προφητεύει χωρίς κάλυμμα στο κεφάλι, ντροπιάζει τον άντρα της, γιατί δε διαφέρει σε τίποτα από τη γυναίκα που έχει το κεφάλι της ξυρισμένο. (…) Ο άντρας δεν είναι υποχρεωμένος να σκεπάζει το κεφάλι του, γιατί είναι εικόνα και δόξα του Θεού, ενώ η γυναίκα είναι δόξα του άντρα. Δε δημιουργήθηκε ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Ούτε πλάστηκε ο άντρας για χάρη της γυναίκας, αλλά η γυναίκα για χάρη του άντρα. Γι’ αυτό, εξαιτίας των αγγέλων, η γυναίκα πρέπει να έχει στο κεφάλι της ένα σύμβολο της εξουσίας του άντρα της.

Κατά πόσο η λαογραφία επηρεάζεται από το θρησκευτικό δογματισμό και το αντίθετο; Είναι οι μουσουλμάνοι φαλλοκράτες ή εμείς ήμασταν παλιότεροι και απλώς ξεχάσαμε τι κάναμε κάποτε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Aν λες για Μ113 και Μ60 παίζει να εχεις ένα δίκιο για τις ασφάλειες στα πέδιλα. LEO I & II μια χαρά πάνε παντού και πάντα. Από 1ο χερι αυτό, στη διάρκεια πολλών ετών με την μη επαγγελματική μου ενασχοληση με τα ΤΘ αλλά λόγω γειτνίασης
    Ναι για τέτοια μιλάω. Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72. Θέλω να πιστεύω/ελπίζω πως υπάρχουν σε άλλα σημεία πιο "φρέσκα" και αυτά πάνε για βολές και μόνο. Από το λίγο που είδα, πιστεύω πως ο στρατός θέλει και χρήματα και άτομα να κάνουν σημαντικές τομές σε πράγματα και λογικές που είναι απαρχαιωμένα. Μπορεί να μη με αφορά καθόλου και ούτε να ήθελα να πολεμήσω κανέναν για εθνικούς λόγους αλλά νομίζω πως μερικά πράγματα είναι κοινή λογική. Sniper θεωρώ πως η άποψη σου όπως και η άποψη άλλων που έχουν ασχοληθεί βαρύνουν περισσότερο. Για εμένα το πρώτο σοκ ήταν την πρώτη νύχτα στο κέντρο και γενικά η όλη διαδικασία που ένιωθα λες και προσπαθούσαν να με κάνουν κάτι άλλο από αυτό που είμαι (πήραν δυο πασχαλινά αυγά) και όταν ο πρώτος λοχαγός που είχα (έχοντας δει το βιογραφικό μου) με ρώτησε σε μια έκτακτη κατάσταση τι κάνουμε... υποθετικό σενάριο, σε λόφο τραυματίας μπροστά μου και διαταγή για κατάληψη του λόφου... έχεις μείνει ο μόνος ζωντανός μαζί με τον τραυματία και μπροστά σου είναι μια διμοιρία, τι κάνεις... ? Του είπα καλείς ενισχύσεις, καλύπτεσαι και προσπαθείς να προστατεύεις τον τραυματία και περιμένεις. Μου απάντησε πως δεν είμαστε πολίτες (τυπικά ήμουν ακόμα) πας να πάρεις το λόφο ή να πεθάνεις... Του απάντησα πως δεν είμαι ηλίθιος και όποιος είναι αυτοκτονικός να πάει να τον ΜΠΑΡΕΙ μόνος του, έγινε λίγο σαν τον γύλο αλλά το ξεπέρασε. Δε ξέρω, εγώ σίγουρα δεν θα μπορέσω ποτέ να μπω στη λογική του στρατού ή ίσως ο στρατός να έχει μια παράλογη "λογική".

Ναι για τέτοια μιλάω. Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72. Θέλω να πιστεύω/ελπίζω πως υπάρχουν σε άλλα σημεία πιο "φρέσκα" και αυτά πάνε για βολές και μόνο. Από το λίγο που είδα, πιστεύω πως ο στρατός θέλει και χρήματα και άτομα να κάνουν σημαντικές τομές σε πράγματα και λογικές που είναι απαρχαιωμένα. Μπορεί να μη με αφορά καθόλου και ούτε να ήθελα να πολεμήσω κανέναν για εθνικούς λόγους αλλά νομίζω πως μερικά πράγματα είναι κοινή λογική. Sniper θεωρώ πως η άποψη σου όπως και η άποψη άλλων που έχουν ασχοληθεί βαρύνουν περισσότερο. Για εμένα το πρώτο σοκ ήταν την πρώτη νύχτα στο κέντρο και γενικά η όλη διαδικασία που ένιωθα λες και προσπαθούσαν να με κάνουν κάτι άλλο από αυτό που είμαι (πήραν δυο πασχαλινά αυγά) και όταν ο πρώτος λοχαγός που είχα (έχοντας δει το βιογραφικό μου) με ρώτησε σε μια έκτακτη κατάσταση τι κάνουμε... υποθετικό σενάριο, σε λόφο τραυματίας μπροστά μου και διαταγή για κατάληψη του λόφου... έχεις μείνει ο μόνος ζωντανός μαζί με τον τραυματία και μπροστά σου είναι μια διμοιρία, τι κάνεις... ? Του είπα καλείς ενισχύσεις, καλύπτεσαι και προσπαθείς να προστατεύεις τον τραυματία και περιμένεις. Μου απάντησε πως δεν είμαστε πολίτες (τυπικά ήμουν ακόμα) πας να πάρεις το λόφο ή να πεθάνεις... Του απάντησα πως δεν είμαι ηλίθιος και όποιος είναι αυτοκτονικός να πάει να τον ΜΠΑΡΕΙ μόνος του, έγινε λίγο σαν τον γύλο αλλά το ξεπέρασε. Δε ξέρω, εγώ σίγουρα δεν θα μπορέσω ποτέ να μπω στη λογική του στρατού ή ίσως ο στρατός να έχει μια παράλογη "λογική".
    Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου επαγγελματικά.
    Οι όποιες επαφές είχα ήταν λόγω συνυπηρέτησης με κάποιες ΕΜΑ ή επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κόσμο που ήταν η δουλειά του το Ιππικό () /ΤΘ

Τώρα πως απο τις ερπίστριες φτάσαμε στα "γεμίσματα" ένας θεός το ξέρει. (ειδικά για τα Leo I & II, 69-72; really?)

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου επαγγελματικά.
    Οι όποιες επαφές είχα ήταν λόγω συνυπηρέτησης με κάποιες ΕΜΑ ή επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κόσμο που ήταν η δουλειά του το Ιππικό () /ΤΘ

Τώρα πως απο τις ερπίστριες φτάσαμε στα "γεμίσματα" ένας θεός το ξέρει. (ειδικά για τα Leo I & II, 69-72; really?)
    Μιλάω για γενικά προβλήματα που είδα. Τα γεμίσματα δε ξέρω καν που πήγαιναν αυτό λέω " Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72."

Δεν ήμουν σε Τ/Θ

Μιλάω για γενικά προβλήματα που είδα. Τα γεμίσματα δε ξέρω καν που πήγαιναν αυτό λέω " Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72."

Δεν ήμουν σε Τ/Θ
    Οπότε, ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι κινείται ή όχι, και πάμε παρακάτω.
    Εκτός απο οικονομικό, το θέμα με το στρατό είναι το έμψυχο υλικό που έχει (ή που δεν έχει).

Μην πεταχτουν ορισμένοι και μιλήσουν για ΕΔ και λοιπά όμορφα, αυτοί δεν είναι νορμάλ στρατός.
    Ούτε οι του αντιπάλου στρατοπέδου (οι επι γης ειρήνη δλδ).

Ξέρεις ότι πολύ Αμερικανοί πιστεύουν πως οι Έλληνες ζουν σε μικρούς Παρθενώνες ?
    Και ο μίστερ ομπαμας ζει σε έναν μικρό παρθενωνα και είναι "πλανητάρχης"... Ρε μήπως είναι ο Ζευς και δεν το έχουμε καταλάβει;

Σήμερα γελασα με το google doodle που βλέπω την βουλή καρικατούρα και λέω πάλι ρόμπα στο παγκόσμιο στερέωμα θα είμαστε και... Ήταν το κτίριο των μπΑλσσσόι που λέει και ο Κωστάλας.

Όλοι κλέφτες της ιστορίας μας ρπμ...

Υγ για τα "παπάκια" καλά τα λες, λίγα κινούνται και όχι μόνον λόγω ερπυστριών. Και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατα στην οδήγηση. Για λοιπά τθ δεν ξέρω.

Οπότε, ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι κινείται ή όχι, και πάμε παρακάτω.
    Εκτός απο οικονομικό, το θέμα με το στρατό είναι το έμψυχο υλικό που έχει (ή που δεν έχει).

Μην πεταχτουν ορισμένοι και μιλήσουν για ΕΔ και λοιπά όμορφα, αυτοί δεν είναι νορμάλ στρατός.
    Ούτε οι του αντιπάλου στρατοπέδου (οι επι γης ειρήνη δλδ).
    Να έτυχα εγώ σε μονάδες που ήταν σάπιες μπορεί. Από 4 μονάδες πέρασα πλην του κέντρου. Θα ήθελα να ακούσω άτομα με παραπάνω εμπειρία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και ο μίστερ ομπαμας ζει σε έναν μικρό παρθενωνα και είναι "πλανητάρχης"... Ρε μήπως είναι ο Ζευς και δεν το έχουμε καταλάβει;

Σήμερα γελασα με το google doodle που βλέπω την βουλή καρικατούρα και λέω πάλι ρόμπα στο παγκόσμιο στερέωμα θα είμαστε και... Ήταν το κτίριο των μπΑλσσσόι που λέει και ο Κωστάλας.

Όλοι κλέφτες της ιστορίας μας ρπμ...

Υγ για τα "παπάκια" καλά τα λες, λίγα κινούνται και όχι μόνον λόγω ερπυστριών. Και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατα στην οδήγηση. Για λοιπά τθ δεν ξέρω.
    Υποθέτω πως αυτό το σπίτι το έχουμε δει όλοι σε δυτική περιοχή της Αθήνας έτσι ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ellinikiarxitektoniki3.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	32,0 KB 
ID:	355680

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Άσχετο αλλά μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαν ξεσκιστεί στα πρόστιμα για παράνομο κάμπινγκ στις παραλίες. Τώρα με τα χιλιάδες αντισκηνα σε όλη την Ελλάδα κουβέντα ε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τον πρώτο χώρο συνεύρεσης κρατουμένων με τους/τις συζύγους ή συντρόφους τους σε ελληνικές φυλακές, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο χώρος θα λειτουργήσει στις φυλακές Γρεβενών, στις οποίες άρχισε ήδη να λειτουργεί και το πρόγραμμα «παιδικού επισκεπτηρίου».
    ------------------------------------------------
    Άντε κουφάλα Άκη σου φεξε πάλι....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΑΝτί να τους σώσουμε από τους Τούρκους θα μας σώσουν αυτοί από τους κάφρους...
    Πότε έχει Γιουρο βύζιον να τους ρίξω κουκία από 3 τηλέφωνα ?????

Μοίραζε μίζες ο Μπόμπολας για να πάρει τα έργα. «Έσπασε» και ο Βέργας
    http://thecyprustimes.com/%CE%BA%CE%...3%CE%B1%CF%82/
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    180.000 Ε?
    51 ετών εθελουσία στην τράπεζα πειραίως?????

Με το ΙΚΑ να πληρώνει με δανεικά????
    Αντι να φωνάζεις (ελεος με τις τεραστιες γραμματοσειρές ρε συ), κατσε και σκεψου πρωτα μερικά πραγματα. Αλλα, ασε καλυτερα να στα πω εγω που τα γνωριζω από πρωτο χέρι™ απο φιλο, παλιο συνάδελφο που δουλεύει στην Πειραιώς και που ειναι κι αυτος στο διλλημα αν θα παρει το πακετο (Αυτου του βγαινουν λιγοτερα βεβαια).

Το διλλημα λοιπον, που έχει αυτος με δύο παιδια (και που ίσως το έχει και αυτος με το ενα παραδειγμα που βρηκες και κοτσάρεις σε στυλ Αυριανης), ειναι πού θα βρει δουλεια στην ηλικια του αν φυγει.

Στον τραπεζικο τομέα εν Ελλαδι με τίποτα. Παει, οσοι μεινουν έμειναν. Ναι, θα τσεπώσει μια περιουσια. Απο την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα χρηματοδοτήσει την υπολοιπη ζωη του μεχρι να βγει στη συνταξη. Εκτος αν παρει οικογένεια και την κανει για εξω.

Ασε τις φωνες λοιπον. 51 χρονων στην Ελλαδα χωρις δουλεια απο τον τραπεζικο τομέα, τιποτα δε θα βρει. Θα τα βαλει στην ακρη να τα τρωει μεχρι τα 65 του.

Παντως σε κατι παλιοτερα προγραμματα του ΟΤΕ που πηραν πολυ περισσότερα δεν ειπες τιποτα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αντι να φωνάζεις (ελεος με τις τεραστιες γραμματοσειρές ρε συ), κατσε και σκεψου πρωτα μερικά πραγματα. Αλλα, ασε καλυτερα να στα πω εγω που τα γνωριζω από πρωτο χέρι™ απο φιλο, παλιο συνάδελφο που δουλεύει στην Πειραιώς και που ειναι κι αυτος στο διλλημα αν θα παρει το πακετο (Αυτου του βγαινουν λιγοτερα βεβαια).

Το διλλημα λοιπον, που έχει αυτος με δύο παιδια (και που ίσως το έχει και αυτος με το ενα παραδειγμα που βρηκες και κοτσάρεις σε στυλ Αυριανης), ειναι πού θα βρει δουλεια στην ηλικια του αν φυγει.

Στον τραπεζικο τομέα εν Ελλαδι με τίποτα. Παει, οσοι μεινουν έμειναν. Ναι, θα τσεπώσει μια περιουσια. Απο την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα χρηματοδοτήσει την υπολοιπη ζωη του μεχρι να βγει στη συνταξη. Εκτος αν παρει οικογένεια και την κανει για εξω.

Ασε τις φωνες λοιπον. 51 χρονων στην Ελλαδα χωρις δουλεια απο τον τραπεζικο τομέα, τιποτα δε θα βρει. Θα τα βαλει στην ακρη να τα τρωει μεχρι τα 65 του.
    Ναι ρε Ηλία, γιατί στα 51 αν δούλευες π.χ. σε εργοστάσιο ή σε οτιδήποτε άλλο και έμενες θα έβρισκες μετά δουλειά για πλάκα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF