Σελίδα 75 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

Pano..185 έχω δει τελική..150+ δικάβαλος στο μπράλο σε ανέβασμα..και εννοείται σε στροφή :-)

Στις στροφές με το σκούτερ αν πας με 150+ κάπως έτσι θα τις πάρεις!!!

ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧαχ

Θωμά επιστρατεύω το ΚΤΜ σου ρε..θέλω να μετρήσω πίεση..

Ρε συ dim..με οποιοδήποτε μηχανάκι πας στα όρια (τα όρια είναι το φέυγω δε φεύγω) σου εξηγώ οτι έχεις την ίδια πίεση. Το θέμα είναι να ξέρεις να το πας εκεί.
    Κοίτα να δεις.............εγώ πιο πολύ πίεση ανεβάζω όταν είμαι με το παλιό το παπί που έχω όταν πάω με
    60kmh παρά με τη μηχανή με αρκετά περισσότερα! Απλά και μόνο γιατί το παπί ΔΕΝ φρενάρει!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Το δικο μου παντως με φιλτρο και Akrapovic απο λαιμους μια χαρα μου δινει την αισθηση οτι μπορει να σηκωθει με 120...
    Οχι οτι με πολυνοιαζει κιολας αν σηκωνετε η οχι...
    Μια χαρα το ευχαριστιεμαι και με τις 2 ροδες στο εδαφος...

καλα οι ακραπες με το διχαλο θεωρουντε δεδομενες για κτμ γι αυτο δε τις ανεφερα

παντως σου λεω, ειδικα το μαμα, με 120 ουτε με γερανο μη τρελαθουμε κιολας...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

60kmh παρά με τη μηχανή με αρκετά περισσότερα! Απλά και μόνο γιατί το παπί ΔΕΝ φρενάρει!!!

τα φρενα ειναι για τους δειλους οι αντρες δε φρεναρουν...

αλλα νταξ φμχ εχεις δε σε παρεξηγουμε μωρε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    κοιτα, επειδη και σουζα ξερω να κανω, και εχω οδηγησει και duke με ολες τις γνωστες βελτιωσεις, επετρεψε μου να πω οτι στα 120 ουτε με γερανο δε σηκωνεται

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για το ΧΤ σου μιλάς ε? Ούτε με γερανό ρε ???

Παλαιό μέλος
    675Heat με βροχή το παρκάρεις πιο δύσκολα το κουτί γιατί το έχουν πάρει όλοι..εμείς οι "παντός καιρού" παρκάρουμε απ εξω..

Θωμά σηκώνεται το δικό σου ρε..με 5η δύσκολο..αν πιάνει η τετάρτη 120 όμως λογικά σηκώνεται..μη το κάνεις όμως..πάνε τα λάδια πίσω και μπορεί να το κολήσεις ΑΧΑΧΧΑχα

sakisvolos άλλο πίεση/αδρεναλίνη άλλο κλάνω μπάμιες με το παπί στα 60km..

Με παπί σε σούζα πάντως είχα πάθει το εξής παλιά στο τέξας..σηκώθηκα σε 1η, έφερα καπάκι..και έτρεχα απο πίσω του κρατώντας το τιμόνι..επειδή ηταν ψηλά όμως το τιμόνι, δε μπορούσα να κλείσω το γκάζι..ευτυχώς το έσωσα πλαγιάζοντάς το...

To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Απ το ΧΤ225 πήγε στο 640 ρε συ Πάνο. Όλα του φαίνονται περίεργα..
    Που να δεις εσύ άμα πας από το σκούτερ σε μοτοσυκλέτα θα σου φεύγει από τα χέρια το τιμόνι
    όταν θα αφήνεις το συμπλέκτη! Εκεί να δεις πόσο περίεργα θα σου φαίνονται όλα!!!

ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχα

Ρε ξεκόλα έχω τη καλύτερη μοτοσυκλέτα που μπορείς ν αγοράσεις τη σήμερον ημέρα. Γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις?

Τελικά εσύ θα μας χαζέψεις.........σκούτερ έχεις ή το desmo να ξέρουμε δηλαδής!!

Φίλε αν δεν είναι μαμά..σηκώνεται και το TMAX με 4η..και πάει λαμπάδα..
    Ετσι όπως το γράφεις είναι σαν να λες ότι το Τ-ΜΑΧ θέλει να του ανάψεις τέσσερις λαμπάδες για να σηκωθεί.....αυτό εννοείς??

Παλαιό μέλος
    Που να δεις εσύ άμα πας από το σκούτερ σε μοτοσυκλέτα θα σου φεύγει από τα χέρια το τιμόνι
    όταν θα αφήνεις το συμπλέκτη! Εκεί να δεις πόσο περίεργα θα σου φαίνονται όλα!!!
    Πίστεψε με, το δύσκολο είναι το ανάποδο. Όχι απο σκούτερ σε μηχανή, αλλά απο μηχανή σε σκουτερομηχανή. Δύσκολο να μου φύγει τιμόνι αν αφήσω συμπλέκτη..πρέπει να είναι κάτι πολύ γρήγορο ρε συ..κάτι που σίγουρα δεν υπάρχει σε ΚΤΜ.. ;-)

Άμα είχες σκούτερ θα ερχόσουν και με βροχή. Αυτά είναι που λέω και δεν ακούει κανείς.
    Έχουμε και κουτί άμα λάχει κύριος!!

Παλαιό μέλος
    Έχουμε και κουτί άμα λάχει κύριος!!
    Και εγώ, και φορτηγό και νταλίκα και τρακτέρ..χρόνια για χάσιμο στο δρόμο δεν έχω..Δες εναν αθηναίο τι μέσο όρο της ζωής του περνάει στο τιμόνι και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης είμαι άλλης νοοτροπίας. Αν έχεις κουτί και το καυχιέσαι..να το λες αμάξι ρε συ...και τους οδηγούς του οδηγούς αυτοκινήτων..όχι κουτάκηδες..

sakisvolos άλλο πίεση/αδρεναλίνη άλλο κλάνω μπάμιες με το παπί στα 60km..

Ακριβώς το ίδιο είναι αλλά που να το νιώσεις αυτό εσύ???

Παλαιό μέλος
    Ακριβώς το ίδιο είναι αλλά που να το νιώσεις αυτό εσύ???
    Τώρα εδώ έχεις ένα δίκιο..και με το φόβο ανεβάζεις αδρεναλίνη..οκ μαζί σου..

Πίστεψε με, το δύσκολο είναι το ανάποδο. Όχι απο σκούτερ σε μηχανή, αλλά απο μηχανή σε σκουτερομηχανή. Δύσκολο να μου φύγει τιμόνι αν αφήσω συμπλέκτη..πρέπει να είναι κάτι πολύ γρήγορο ρε συ..κάτι που σίγουρα δεν υπάρχει σε ΚΤΜ.. ;-)
    Ένα burgman πάντως εμένα δε μου έφυγε από τα χέρια δυνατό σκούτερ δε λέω αλλά το κράτησα!!

Και εγώ, και φορτηγό και νταλίκα και τρακτέρ..χρόνια για χάσιμο στο δρόμο δεν έχω..Δες εναν αθηναίο τι μέσο όρο της ζωής του περνάει στο τιμόνι και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης είμαι άλλης νοοτροπίας. Αν έχεις κουτί και το καυχιέσαι..να το λες αμάξι ρε συ...και τους οδηγούς του οδηγούς αυτοκινήτων..όχι κουτάκηδες..
    Εμ πες το μας ότι έχεις φορτηγό με κάθισμα που έχει ανάρτηση αέρα.... γι' αυτό θέλεις καναπέ με ρόδες!

Αμάξι το λέω να είσαι σίγουρος.......και τους οδηγούς αυτοκινήτων δεν τους λέω όλους κουτάκηδες
    μόνο τους καραγκιόζηδες αποκαλώ έτσι που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει!!

Τώρα εδώ έχεις ένα δίκιο..και με το φόβο ανεβάζεις αδρεναλίνη..οκ μαζί σου..
    Εδώ είναι το point της συζήτησης ρε φίλε αφού με ''πιάνεις''.........λόγω του ότι το παπί δεν φρενάρει και
    το ανέφερα στο εν λόγω πόστ ανεβαίνει η αδρεναλίνη!
    Έχω μια ερώτηση για εσένα: Πως πας με το σκούτερ με 185kmh και δεν φοβάσαι?? Με τόσο μικρά ροδάκια
    και ένα πλαίσιο να συμπεριφέρεται σαν μαούνα στ' ανοιχτά αν σου βγει κάτι μπροστά σου πως θα
    σταματήσεις?? Και μη μου πεις για φρένα άγκυρες γιατί στους Ελληνικούς δρόμους που είναι όλο
    σαμαράκια δεν σταματάς με τίποτα! Το καλύτερο σε φρένα σκούτερ ΔΕΝ παίζει να σταματάει
    καλύτερα από μια μέτρια μοτοσυκλέτα!!!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15