Σελίδα 75 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Το καλό είναι πως οι γιουγκοσλαβοι κράτησαν καθαρή την φυλή, νομίζω λόγω ανάγκης δυνατών σκυλιών και έχουμε την ευκαιρία σήμερα να αποκτήσουμε ένα ζώο καθαρής φυλής χωρίς αιμομιξιες
    Δυστυχώς τα καθαρά ζώα (φυλής) , ειναι ο ορισμός της αιμομιξίας..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Έχω ζευγάρι αρσενικό και θυληκο και μάλιστα περιμένω γέννα από την κυρία.
    ..................
    Mαστορα να σου θυμησω οτι εχω καπαρωσει ενα αρσενικο εδω και κανα εξαμηνο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Να δω να τολμήσει κάποιος να το πει αυτό σε συγκέντρωση καθαρόαιμων ζώων με μαύρα μπλουζάκια...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    100%. εξου και τα ιδια θεματα υγειας που βγαζουν τα καθαροαιμα σκυλια.
    προτιμω τα μπασταρδακια (σαφως και σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να παρεις σκυλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως ο tsompanis,αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις που τα θελουμε απλα για ζωο συντροφιας,ενα μπασταρδακι ειναι οτι πρεπει )
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό και εν μέρει έχεις δίκιο.
    Στην Ελλάδα είναι σχεδόν δεδομένο, αλλά σε άλλες χώρες υπάρχουν και προκομενοι που κάνουν μέχρι και σπερματενχυση

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    (σαφως και σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να παρεις σκυλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως ο tsompanis,αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις που τα θελουμε απλα για ζωο συντροφιας,ενα μπασταρδακι ειναι οτι πρεπει )
    Αυτό ακριβώς!

Άλλο ο τσομπάνης που θέλει ένα "έμψυχο εργαλείο" για τη δουλειά του, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ κλπ, κι άλλο ο κάθε πικραμένος που αντί να υιοθετήσει ένα ζωάκι που θα πάει άκλαφτο, πηγαίνει και ψωνίζει μάρκα μερτσεντέ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς!

Άλλο ο τσομπάνης που θέλει ένα "έμψυχο εργαλείο" για τη δουλειά του, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ κλπ, κι άλλο ο κάθε πικραμένος που αντί να υιοθετήσει ένα ζωάκι που θα πάει άκλαφτο, πηγαίνει και ψωνίζει μάρκα μερτσεντέ.
    Ασε ρε που το θελει για τους λυκους.Για τον δικο μου "λυκο" το θελει.Φυλαγομουνα απο την αγελαδα,τωρα θα φυλαγομαι και απο τον Βουλγαρο.

χλεμπονιαρης
    Βρηκα αυτο εντελως τυχαια

A Wolfdog’s Mountain Adventures (PHOTOS)

“Many people refer to their pets as their children,” Kelly Lund told weather.com. “To me, Loki is more of a brother.”

Kelly Lund is a man dedicated to adventure both in his personal life and his professional life as the Outdoor Recreation Coordinator for the city of Denver, Colorado. And he has a constant companion in his thrill-packed life. Whether he’s looking for the best slopes to ski or the wildest rivers to raft, Lund often goes out with Loki, his low-content wolfdog. Specifically, Loki is a hybrid of a Siberian husky, Malamute and Arctic Wolf.

“He wakes me up... He runs around and chases squirrels and such which he never catches,” Lund said. “He never sits still, constantly roaming, sniffing, exploring.”

Though the genes of a domestic dog are more present than a wolf, Loki still has the tall height and stature of the kind of wolf one might see in places like Yosemite National Park. He even roams around the outdoors like one, accompanying his human to the snow-covered mountains of Colorado.

“He comes alive,” Lund said. “He is very nimble in precarious situations and can travel seemingly forever.”

Lund describes Loki as having a quirky personality, often behaving more like a cat than a dog.

“He doesn’t beg for attention,” he said. “He’s always present. It teaches me to be present and find satisfaction in the simple, natural things in life.”

Now almost three years old, Loki started joining Lund in his backcountry skiing adventures from the day he was brought home, at just four months old. “Even then, he moved better through the snow than many full-grown dogs,” Lund said.

While Loki’s companionship and company is great, Lund says that having a wolfdog as a pet also presents challenges. “Loki is, by far, the most difficult and time-consuming animal I have ever trained,” Lund said.

Growing up, the recreation coordinator was surrounded by animals like Australian Shepherds, a German Shepherd, Rottweilers and a purebred Husky. But according to Lund, domesticated dogs are very different than hybrids. “Wolfdogs can be very destructive to a house, escape easily from a yard and be extremely timid and nervous around people,” he said. “They require an extreme amount of exercise and socialization that most people do not have time for.”

This causes many wolfdog owners to give up on training their pets. He said that there is an incredible need for wolfdog adoptions since many owners “end up getting rid of it, because they had no idea what they were getting themselves into.”

“It saddens me to see overly-hyper, poorly-trained dogs, because they have spent most of their lives behind a fence,” Lund said.

Lund hopes to shed light on the issue through Loki, specifically by sharing photos of Loki’s experiences through Instagram (@Loki_The_Wolfdog).

Loki made his debut on Lund’s personal Instagram feed (@shark_toof) in 2012, but as photos of his wolfdog hybrid dominated the feed, Lund decided to start @Loki_The_Wolfdog a few months later.

“It’s really been fascinating to me how it has taken off really in the last month or so,” he said. “I really just hope to use it as a platform to inspire others to get out, explore their world and make memories with their own pups.”

Check out the video below for a look at how exactly Lund skis with his wolfdog Loki.

https://www.youtube.com/watch?v=ge4HNwOpfRk

Eχουν και account στο ινσταγκραμ . Ποτε βρισκει χρονο να κανει ολα αυτα και να ανεβαζει φωτο στο ινσταγκραμ ο σκυλος. λολ
    1m followers

https://www.instagram.com/shark_toof/?hl=el

https://www.instagram.com/loki_the_wolfdog/

Παλαιό μέλος
    επειδη Σαββατο και Κυριακή έψαχνα όλη μερα ένα σκυλάκι, το οποίο απο βλακεία μου βρήκα και έχασα (το ξαναβρηκα τελικά και το παρέδωσα στον ιδιοκτήτη του), ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ όσους έχουν σκυλάκια και τα αγαπάνε, να βάλουν στο κολάρο τους ένα ρημαδοταμπελάκι με το όνομα του σκύλου και το τηλέφωνο επικοινωνίας, ΕΙΝΑΙ πολύ πιο εύκολο αυτο, απο το να ψαχνεις να βρεις ψύλλους στ΄αχυρα!!!!! Ειναι καλύτερο και απο τσιπακι ακόμα γιατι, ποιος θα παει ένα σκυλί που βρήκε στον κτηνίατρο για να ελέγξει για τσιπάκι? Ενω ένα τηλέφωνο, τι σκ@τα, κάποιος που θα βρει το σκυλί θα το κάνει!!!!!

χλεμπονιαρης
    https://www.youtube.com/watch?v=FrFJM3qEpOQ

Πλιζ οχι μεσα στα αμαξια. Oτιδηποτε ειναι ζωντανο , οχι απλως κουταβι.
    Με 30+ εξω , μεσα στο αμαξι σε 15 λεπτα φτανει 50+.
    Σε εμπορικο , αν δεν σας αφηνουν,ας το κραταει καποιος απεξω . Eγω αυτο κανω.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ξερει κανενας τι ακριβως ισχυει για τα σκυλια στις παραλιες και εαν επιτρεπεται να μπαινουν στη θαλασσα? Εκανα μια μικρη ερευνα στο νετ αλλα μαλλον πιο πολυ μπερδευτικα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Ξερει κανενας τι ακριβως ισχυει για τα σκυλια στις παραλιες και εαν επιτρεπεται να μπαινουν στη θαλασσα? Εκανα μια μικρη ερευνα στο νετ αλλα μαλλον πιο πολυ μπερδευτικα.
    αποτι εχω καταλαβει υπαρχουν ασαφειες και παραθυρακια στον νομο.
    αν πας σε απομονωμενη παραλια δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.απλα να εχεις και το βιβλιαριο υγειας μην τυχον σκασει κανας περιεργος.
    εμενα η δικια μου 1 φορα με το ζορι μπηκε.φοβαται την θαλασσα παροτι στο σπιτι οταν την κανω μπανιο ειναι μια χαρα ανετη.

αποτι εχω καταλαβει υπαρχουν ασαφειες και παραθυρακια στον νομο.
    αν πας σε απομονωμενη παραλια δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.απλα να εχεις και το βιβλιαριο υγειας μην τυχον σκασει κανας περιεργος.
    εμενα η δικια μου 1 φορα με το ζορι μπηκε.φοβαται την θαλασσα παροτι στο σπιτι οταν την κανω μπανιο ειναι μια χαρα ανετη.
    Βασικα αν και εχω σκυλο ειμαι εναντιον στο να κανουν μπανιο τα σκυλια οταν υπαρχουν λουομενοι. Απλως εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση σημερα στην παραλια και ψαχνω να μαθω τι ακριβως οριζει ο νομος.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Βασικα αν και εχω σκυλο ειμαι εναντιον στο να κανουν μπανιο τα σκυλια οταν υπαρχουν λουομενοι. Απλως εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση σημερα στην παραλια και ψαχνω να μαθω τι ακριβως οριζει ο νομος.
    Γιατί είσαι εναντίον;;;;

Γιατί είσαι εναντίον;;;;
    Γιατι μια φορα πηγα τον δικο μου για μπανιο (σε απομερη παραλια, δεν υπηρχε ψυχη) και γεμισε η θαλασσα τριχες. Και δεν τον εχω παραμελημενο, απλα μαδαει αρκετα αυτη την περιοδο.Δεν θα τον εβαζα ποτε στην θαλασσα εαν υπηρχαν αλλοι λουομενοι διπλα και
    δεν θα μου αρεσε να δω τετοια κατασταση εκει που κανω μπανιο (κατι τετοιο εγινε σημερα). Κατα τ'αλλα ο σκυλος ειναι πιο "καθαρος" απο του περισσοτερους ανθρωπους μιας και ουτε κατουραει/χεζει μεσα στην θαλασσα, ουτε φυτευει γοπες στην παραλια κτλ κτλ

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF